Remi kme kme..svuda oko mene 'fasisti'
Page 1 of 1
Remi kme kme..svuda oko mene 'fasisti'
https://m.vecernji.hr/showbiz/remi-nakon-povratka-u-hrvatsku-hvala-gospodo-na-ovom-trenutku-podcjenjivanja-i-sovinizma-1323542
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Remi kme kme..svuda oko mene 'fasisti'
ali ga ova sere...mislim ono tu pricu moze prodati kapovicu i slicnima...dost mi ej bila kad je spomenula migrante kao vrlo pozitivne...pa odi rimi ih doma i glumi toleranciju
2015-09-08
evo ovo je jedan od razloga sto nikad necu za ljevicu glasati....preseravanje..ja sam in vi ste svi kurac...
2015-09-08
"Kaže mi prijateljica na doktoratu u Barci - "ovdje nitko ne smije dirnuti u tri skupine: LGBT, žene i imigrante. Svi se odmah dignu na zadnje noge. Nevjerojatno koliko jedni staju u obranu drugih". To mi nedostaje."
"- S pozornice, mahom iz ženskih grla, čula sam poruke ljubavi, zahvalnosti, skromnosti i pozitive. I borbenosti. Velike snage i borbenosti"
Čini mi se da je ona lezba.
"Pušim i pitam vozača, "kad krećemo", a on kaže "ima vremena, puši, puši". Drugi se grohotom smije, "puši, puši, ahaha, samo ti puši".. Hvala, gospodo, na ovom trenutku podcjenjivanja i šovinizma."
Tipični primjer toksične muškosti od strane privilegiranog bijelog hetero muškarca tlačitelja
ma daj...zenska je pola toga izmislila rezem ruku..ali jbg treba joj medijska pozornica da promovira neke svoje stavove...ja sam bio sto puta u barceloni a zadnji put prije godinu i pol..i nikakve ja silne plahte sa porukama nisam vidio..gdje je ova bila nemam pojma..mozda u kakvom predgrađu lokalnoj faveli među 'migrantima'...tj 'doktorima,inzinejrima'catabbath wrote:"Kaže mi prijateljica na doktoratu u Barci - "ovdje nitko ne smije dirnuti u tri skupine: LGBT, žene i imigrante. Svi se odmah dignu na zadnje noge. Nevjerojatno koliko jedni staju u obranu drugih". To mi nedostaje.""- S pozornice, mahom iz ženskih grla, čula sam poruke ljubavi, zahvalnosti, skromnosti i pozitive. I borbenosti. Velike snage i borbenosti"
Čini mi se da je ona lezba."Pušim i pitam vozača, "kad krećemo", a on kaže "ima vremena, puši, puši". Drugi se grohotom smije, "puši, puši, ahaha, samo ti puši".. Hvala, gospodo, na ovom trenutku podcjenjivanja i šovinizma."
Tipični primjer toksične muškosti od strane privilegiranog bijelog hetero muškarca tlačitelja
2015-09-08
dobro sad, katalonci nisu neki primjer nama, dapace, mi smo njihovi idoli.
ali da bismo konacno trebali poraditi na sebi, imati malo vise kulture, smjestiti ratove u povijesne knjige i osloboditi glave za kreativnost i ucenje novih stvari - to stima.
ovaj Forum je valjda zamisljen za ubijanje vremena i jedino mjesto gdje nekom mozes jebavat mater, a da ne dobijes po nosu. u tome prednjace tkzv. antife i lijevi...
u reali se valjda i kretenska sora zna ponasat kad je trijezna
ali da bismo konacno trebali poraditi na sebi, imati malo vise kulture, smjestiti ratove u povijesne knjige i osloboditi glave za kreativnost i ucenje novih stvari - to stima.
ovaj Forum je valjda zamisljen za ubijanje vremena i jedino mjesto gdje nekom mozes jebavat mater, a da ne dobijes po nosu. u tome prednjace tkzv. antife i lijevi...
u reali se valjda i kretenska sora zna ponasat kad je trijezna
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
na cemu je ova ludara osim na "antifasizmu"
2014-04-19
ne kuzim taj termin toksicna muskostcatabbath wrote:"Kaže mi prijateljica na doktoratu u Barci - "ovdje nitko ne smije dirnuti u tri skupine: LGBT, žene i imigrante. Svi se odmah dignu na zadnje noge. Nevjerojatno koliko jedni staju u obranu drugih". To mi nedostaje.""- S pozornice, mahom iz ženskih grla, čula sam poruke ljubavi, zahvalnosti, skromnosti i pozitive. I borbenosti. Velike snage i borbenosti"
Čini mi se da je ona lezba."Pušim i pitam vozača, "kad krećemo", a on kaže "ima vremena, puši, puši". Drugi se grohotom smije, "puši, puši, ahaha, samo ti puši".. Hvala, gospodo, na ovom trenutku podcjenjivanja i šovinizma."
imal debe blizu mozda on kuzi posto je socijalno osvjescen
pa da to malo protaberi nama ognjistarskim neznalicama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
istinu govoricatabbath wrote:"- S pozornice, mahom iz ženskih grla, čula sam poruke ljubavi, zahvalnosti, skromnosti i pozitive. I borbenosti. Velike snage i borbenosti"
evo zivi dokaz ljubavi, skromnosti, pozitivi I empatiji na predavanju o problemima koje muski imaju
ukljucujuci I povecan broj samoubistava kod muske populacije
u engleskoj je to prvi uzrok smrtnosti kod bijelaca ispod 45 godina
a I u ostalim zapadnim zemljama je isto tu negdje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Hitler svuda!!!
» Trovanje svih i svuda
» Bilo kuda rastave svuda
» Bilo kuda Tuđman svuda
» Hitler svuda!!!
» Trovanje svih i svuda
» Bilo kuda rastave svuda
» Bilo kuda Tuđman svuda
Page 1 of 1