Bilo kuda rastave svuda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bilo kuda rastave svuda
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/498685/svaki-treci-brak-u-dalmaciji-se-raskida-split-je-rekorder-po-broju-rastava-ali-ova-mala-opcina-ipak-je-nadmasila-sve
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bilo kuda rastave svuda
Lako se predaju i odustaju. To svaka budala zna, no treba se pokazat i dokazat i u problemima i kad ni sve rozo.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pogotovo ljeti, prepun grad ljudi, bio prošli vikend sve vrvi kao gejzir..
kic wrote:
split je veliki kupleraj
Mi u Zadru smo puno zdraviji,msm ljudi tu i tamo kresnu sa strane... ali obitelj se čuva i reprodukcija uredno ide.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo da još netko objasni korelaciju između broja razvoda i novorođene djece.
Zar se djeca rađaju i podižu samo u formalno sklopljenim brakovima?
Zar se djeca rađaju i podižu samo u formalno sklopljenim brakovima?
Guest- Guest
epikur37 wrote:kic wrote:
split je veliki kupleraj
Mi u Zadru smo puno zdraviji,msm ljudi tu i tamo kresnu sa strane... ali obitelj se čuva i reprodukcija uredno ide.
čuo sam ja i za ZD, teška Sodoma i Gomora.. pogotvo onaj klub Ledana :p
u suštini gradske cure, meni kad neka kaže da je iz Splita ja odmah uteknem znam te puško dok si pištolj bilaEva_ wrote:Lako se predaju i odustaju. To svaka budala zna, no treba se pokazat i dokazat i u problemima i kad ni sve rozo.
2014-04-11
Pa šta radi ta Crkva, gdje je tu katolički moralni odgoj za koji bi ona trebala biti zadužena...
Ah da, naši popi su u procesu općeg križarskog obračuna sa lešinom komunizma i rehabilitacijom milog nam režima iz 1941.
Za drugo naši mantijaši nemaju vremena.
Ah da, naši popi su u procesu općeg križarskog obračuna sa lešinom komunizma i rehabilitacijom milog nam režima iz 1941.
Za drugo naši mantijaši nemaju vremena.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa šta radi ta Crkva gdje je tu katolički moralni odgoj za koji bi ona trebala biti zadužena...
Uglavnom služi kao predmet sprdnje. Skupa sa moralom i odgojem za koji se zalaže.
Guest- Guest
Ma ne može to ni crkva ispravit u kurcu ženske
Nema okolo toliko razvoda samo grad nije to slučajno
2014-04-11
Nisam ni za ISIL metoda, ali ova takozvana emancipacija žena i feminizam su propast.RayMabus wrote:Ma ne može to ni crkva ispravit u kurcu ženske
Neću ni djecu ni muža, hoću lovu i provod i sa kurca na kurac, bez ikakvih obveza i moralnih obzira.
I onda se čude nad propasti Zapada.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nisam ni za ISIL metoda, ali ova takozvana emancipacija žena i feminizam su propast.RayMabus wrote:Ma ne može to ni crkva ispravit u kurcu ženske
Neću ni djecu ni muža, hoću lovu i provod i sa kurca na kurac, bez ikakvih obveza i moralnih obzira.
zbog ovakvog stava često me žene razapinju
Guest- Guest
pričaj mi malo o tome imao sam nesreću da sam baš na to naletio ali sam instiktivno nešto nanjušio pa okrenuo ploču i tako se izvukao iz sranjaRingo10 wrote:Nisam ni za ISIL metoda, ali ova takozvana emancipacija žena i feminizam su propast.RayMabus wrote:Ma ne može to ni crkva ispravit u kurcu ženske
2014-04-11
Imaš 60 posto šanse da će biti rastave braka ako je ona iz grada
Ja nisam tu da ispravljam krive Drine
SAMO ODJEBI U SKOKOVIMA
Ja nisam tu da ispravljam krive Drine
SAMO ODJEBI U SKOKOVIMA
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bilo kuda Tuđman svuda
» Turska pred politickim kaosom......
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Turska pred politickim kaosom......
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
Page 1 of 2