U HDZu počeo bratoubilački rat
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U HDZu počeo bratoubilački rat
Pa ok, ekofašisti, ukinimo penzićima medicinsku skrb i pravo glasan_razbojnik wrote:Samo eko fašisti... zeleni su prevara, zagrebeš površinski i to je teška libtartdska refjuđi velkom papazjanija
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
Problem su imigranti koji navaljuju za koje ja znam a on nema pojma o budućim događajima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
Problem su imigranti koji navaljuju za koje ja znam a on nema pojma o budućim događajima.
2015-08-09
Kvaka je u tome da SDP ne može pasti niže od onoga što je već pao, a za HDZ pak, ne postoji pravo dnomelkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
2015-08-09
Zašto ne ? Ako istu stvar radi ljevica u Njemačkoj zašto ne i u Hrvatskoj ? Biračko tijelo im svakako izumire a navala imigranata ne upućuje na to da će ikad samostalno vladat.melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
2014-04-11
melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
točno, hdzu treba takva koalicija, sdpu ne... adezeovo biračko tijelo može prevaliti i koaliciju sa Vučićem i Titom istodobno...
može i sdpova ali u puno manjoj mjeri, jer jasno je tko bi bio glavni i tko bi brzo ili ispao iz te ili se sam izbacio a time samo ojačao poziciju državotvornih
2014-04-15
HDZ će uvijek ići dublje i niže, do samog Pakla, kamo i spada.melkior wrote:Kvaka je u tome da SDP ne može pasti niže od onoga što je već pao, a za HDZ pak, ne postoji pravo dnomelkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
2015-08-09
Pa za početak ovo nije Njemačka...kao prvo nemamo tu tradiciju demokracije niti postoje brojniji eksperimenti takve koalicije bar na lokalnoj razini...to su i uvijek ce biti dvije struje, iako su zapravo jednaRayMabus wrote:Zašto ne ? Ako istu stvar radi ljevica u Njemačkoj zašto ne i u Hrvatskoj ? Biračko tijelo im svakako izumire a navala imigranata ne upućuje na to da će ikad samostalno vladat.melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
A nadalje navala imigranata je maksimalno izbanalizirana i marginalizirana stvar, oko koje u Njemačkoj postoji suglasnost najvećih stranaka dok u RH nitko ni nema nikakav stav, čak stoviše jedino je MIlanovićev sdp iskazao ikakav a s kojim se nebi recimo složio njemački spd
2014-04-15
Malo je nerealno uspoređivati ljevicu u Njemačkoj i ljevicu u Hrvatskoj Ako pak navale migranti u velikom broju kao što kažeš, to će ionako dovesti do promptnog potopa i HDZ-ai SDP-a čak i bez nužne potrebe za velikom koalicijom. Jednostavno, birači će se toliko radikalizirati da će politički centar kao takav - nestati.RayMabus wrote:Zašto ne ? Ako istu stvar radi ljevica u Njemačkoj zašto ne i u Hrvatskoj ? Biračko tijelo im svakako izumire a navala imigranata ne upućuje na to da će ikad samostalno vladat.melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
2015-08-09
Pa podijelit će se u dvije struje : Sdp 1 i 2. Sdp 1 će ući u koaliciju s Plenkijem ....za pare naravno.n_razbojnik wrote:melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
točno, hdzu treba takva koalicija, sdpu ne... adezeovo biračko tijelo može prevaliti i koaliciju sa Vučićem i Titom istodobno...
može i sdpova ali u puno manjoj mjeri, jer jasno je tko bi bio glavni i tko bi brzo ili ispao iz te ili se sam izbacio a time samo ojačao poziciju državotvornih
2014-04-11
A ok, nije nemogućeRayMabus wrote:Pa podijelit će se u dvije struje : Sdp 1 i 2. Sdp 1 će ući u koaliciju s Plenkijem ....za pare naravno.n_razbojnik wrote:melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.michaellcmacha wrote:nekako mi je najizlednija velika koalicija, tek nakon tog pokusa bi mogao ići reset, ali do tada će zasigurno proći još neko vrijeme...
2014-04-15
Pa to su ti komunisti. Ko da ne znaš šta piva Baja mali Kninđa : Komunjare , komunjare vi volite samo pare
2014-04-11
A možda neki HDZ-ovac ili ljuti desničar rokne Plenkovića, a možda...možemo kalkulirati do sutra.n_razbojnik wrote:A ok, nije nemogućeRayMabus wrote:Pa podijelit će se u dvije struje : Sdp 1 i 2. Sdp 1 će ući u koaliciju s Plenkijem ....za pare naravno.n_razbojnik wrote:melkior wrote:Samo, zašto bi SDP pristao na veliku koaliciju s HDZ-om gdje će oni ipak biti, budimo realni, mali od kužine, a povjerenje ljevice nakon toga više nikad ne bi vratili...a i čisto sumnjam da je Bernardić takav idiot da pristane na vlastito političko samoubojstvo, samo zato da omogući HDZ-u (Plenkoviću) da ostane u sedlu.RayMabus wrote:
Mislim da ćeš veliku koaliciju gledat već na idućim izborima. Plenky nije glup. Ne podcijenjivati. Dat će taj bez problema pola fotelja u ministarstvu samo da on ostane premijer.
2015-08-09
Po meni, jedan od najizglednijih kandidata za budućeg hrvatskog premijera je Milan Bandić. S HDZ-om ili bez njega.
2015-08-09
Komunjare komunjare vi volite samo pare. Svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti.
Plenky i SDP , prirodna koalicija.
2014-04-11
Doduše, s obzirom na njegove pokušaje da se domogne ili Pantovčaka ili EU Parlamenta, više mi vuče na to da hoće političku hladovinu bez odgovornosti, zaštićenost od USKOK-a i istodobno nastavak kapanja sigurne lovemelkior wrote:Po meni, jedan od najizglednijih kandidata za budućeg hrvatskog premijera je Milan Bandić. S HDZ-om ili bez njega.
2015-08-09
Ae, vidjet ćemo...RayMabus wrote:Komunjare komunjare vi volite samo pare. Svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti.
2015-08-09
Ne brini se. I hdz uhljebi i sdp uhljebi sišu isti proračun.melkior wrote:Ae, vidjet ćemo...RayMabus wrote:Komunjare komunjare vi volite samo pare. Svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti.
2014-04-11
Jedino bankrot Hrvatsku spašava od uhljeba ....zato ja pratim ratove u Aziji i Africi i osluškujem kad će iduća navala kozojeba na.....Dalmaciju.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Ero što misliš o građanskom ratu u HDZu
» Bratoubilački rat na desnici
» Hrvati pokrenuli bratoubilački masonski rat
» Bratoubilački rat i u SDA: Na tapeti najbliži Bakirovi suradnici i Hadžihafizbegović
» Ero što misliš o građanskom ratu u HDZu
» Bratoubilački rat na desnici
» Hrvati pokrenuli bratoubilački masonski rat
» Bratoubilački rat i u SDA: Na tapeti najbliži Bakirovi suradnici i Hadžihafizbegović
Page 5 of 5