Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
Nemoj se samo previse opustitiprckov wrote:nes vjerovat al jestkaya wrote:Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..prckov wrote:kad me glupaca pofali osjecam se nekako posranokaya wrote:Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
bolje mi je kad me kudis, bar onda znam da sam u pravu
transferiraj savjet , dobar je.
Jel ti bolje malo sad?
odma znam da pricam sa budalom I da se mogu opustit
pardon, glupacicom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zubar ce ti rec sta je najboljeRayMabus wrote:Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
Problem mi je kad će više napad na Iran i novi val kozojeba na Europu da se ovaj nakaradni sistem uruši.
imas I one koji se uvrnu u kost
to je skupo ali je bolje za tebe
pogotovo parcijalno
uglavnom nemoj na sebi skrtarit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a sto da nekaya wrote:Nemoj se samo previse opustitiprckov wrote:nes vjerovat al jestkaya wrote:Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..prckov wrote:kad me glupaca pofali osjecam se nekako posranokaya wrote:Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
Jel ti bolje malo sad?
pardon, glupacicom
ti si svakako kanta za napucavanje
2014-04-19
Ja ti inaće slabo jeden meso a meso je u osnovi najtvrđe. Jučer san pojia leću i dvi kobasice al kobasice su mekane.Nikidan stari ispeka kokoš nisan je ni taka pa ju mora isickat i skuva gulaš s krumpirima.RayMabus wrote:Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
Problem mi je kad će više napad na Iran i novi val kozojeba na Europu da se ovaj nakaradni sistem uruši.
pogotovo parcijalno
Duhovna bića ti ne preferiraju meso nego zobene kaše , pudinge i tako to.
Ja meso vrlo malo jeden , riba i paštete najviše.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sam svoj majstor dakle...RayMabus wrote:Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
pogotovo parcijalno
dobro kažeš, ne možeš svakome ni dat da ti gura ruke u usta...
a i jeftinije je puno...
ima li tih kutnjaka uzet na komade, meni fali isto ...
kad je tvrđe meso, junetina i sl. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
crveno meso moras jestRayMabus wrote:Ja ti inaće slabo jeden meso a meso je u osnovi najtvrđe. Jučer san pojia leću i dvi kobasice al kobasice su mekane.Nikidan stari ispeka kokoš nisan je ni taka pa ju mora isickat i skuva gulaš s krumpirima.RayMabus wrote:Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
pogotovo parcijalno
provjeri B12, izvadi krv
mozda si zato bezvoljan I bez energije
2014-04-19
Jeden meso al ne volin čisto nego više kao dodatak prehrani. Moje glavne namirnice su ti razno razni gulaši od žitarica i povrća.prckov wrote:crveno meso moras jestRayMabus wrote:Ja ti inaće slabo jeden meso a meso je u osnovi najtvrđe. Jučer san pojia leću i dvi kobasice al kobasice su mekane.Nikidan stari ispeka kokoš nisan je ni taka pa ju mora isickat i skuva gulaš s krumpirima.RayMabus wrote:Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
pogotovo parcijalno
provjeri B12, izvadi krv
2014-04-11
to je okRayMabus wrote:Jeden meso al ne volin čisto nego više kao dodatak prehrani. Moje glavne namirnice su ti razno razni gulaši od žitarica i povrća.prckov wrote:crveno meso moras jestRayMabus wrote:Ja ti inaće slabo jeden meso a meso je u osnovi najtvrđe. Jučer san pojia leću i dvi kobasice al kobasice su mekane.Nikidan stari ispeka kokoš nisan je ni taka pa ju mora isickat i skuva gulaš s krumpirima.RayMabus wrote:Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:
vidi
pogotovo parcijalno
provjeri B12, izvadi krv
kao prilog
ne moras samo meso
al opet je dobro provjerit vitamin B12
2014-04-19
Ajde nemoj me zajebavat. Ugrist ću te.
2014-04-11
niko te ne zajebavaRayMabus wrote:Ajde nemoj me zajebavat. Ugrist ću te.
otkud ti to
2014-04-19
Vrati se na temu i primjeti kako im je bitna financijska sigurnost. Meni se to zgadilo jer ja iman upravo to i onda pričaš s njima i one pipkaju šta ti imaš.
Zaključak je taj da bi se udavale samo za situriane. A pa super , sretan put.
Očitl rade račun bez krčmara jer nigdje onoga A šta mene zanima ?
To ti je uzelo zdravo za gotovo da mi ne možemo bez pičke.
Evo ja već priko deset godina ništa ne jeben i super mi je i neću još idućih deset godina.
Umislile se. Zato hrpa njih i neudana. Mislile da će one diktirat pravila.
Evo ja već priko deset godina ništa ne jeben i super mi je i neću još idućih deset godina.
2014-04-11
Pa jeden meso dovoljno. Zube šta mislin napravit ću napravit. To samo keširaš i čovik ti napravi šta ti kažeš.prckov wrote:niko te ne zajebavaRayMabus wrote:Ajde nemoj me zajebavat. Ugrist ću te.
otkud ti
2014-04-11
Jeste, a ti si dr. Oz.prckov wrote:a sto da nekaya wrote:Nemoj se samo previse opustitiprckov wrote:nes vjerovat al jestkaya wrote:Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..prckov wrote:
kad me glupaca pofali osjecam se nekako posrano
Jel ti bolje malo sad?
pardon, glupacicom
2015-08-15
Nemoj samo zaboraviti poslati rtg nalaz dr prcku da da svoje misljenje.RayMabus wrote:Pa jeden meso dovoljno. Zube šta mislin napravit ću napravit. To samo keširaš i čovik ti napravi šta ti kažeš.prckov wrote:niko te ne zajebavaRayMabus wrote:Ajde nemoj me zajebavat. Ugrist ću te.
otkud ti
2015-08-15
tema jest o zenamaRayMabus wrote:Vrati se na temu i primjeti kako im je bitna financijska sigurnost. Meni se to zgadilo jer ja iman upravo to i onda pričaš s njima i one pipkaju šta ti imaš.
al ja ne pricam sad o tome nego o tebi
o toj novinarskoj drk drk temi za dokone nema smisla raspravljat I gubit vrijeme
tu nema pravila niti izvjesnosti
to ti je trac rubrika
to su mrvice zabave za pubertetlije
2014-04-19
ma nekaya wrote:Jeste, a ti si dr. Oz.prckov wrote:a sto da nekaya wrote:Nemoj se samo previse opustitiprckov wrote:nes vjerovat al jestkaya wrote:
Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..
Jel ti bolje malo sad?
pardon, glupacicom
meni je kraljica elizabeta tetka
2014-04-19
Najlakše je reč ja oću lika koji ima para. Pa eto ti nađi ga. A vrime ide. Nać će kurac. Život je posere kasnije. One će mudrovat šta bi one tile.
Meni se to zgadilo pa san se lipo povuka. Šta me brige ionako vole starije situirane a jja san odavno situiran i mogu bit samo još više jer ću radit još stanova kad mi se bude dalo.
Sad iman kuću i poviše dva stana. Sad rodica rodit pa njoj da taj veći za relativno mali najam pa nek uživa s mužen i diteton.
Nisan ja škrt nego neće mene nitko pravit budalon i onda će mi one pametovat kako bi ona princa na bijelom konju.
Meni se to zgadilo pa san se lipo povuka. Šta me brige ionako vole starije situirane a jja san odavno situiran i mogu bit samo još više jer ću radit još stanova kad mi se bude dalo.
Sad iman kuću i poviše dva stana. Sad rodica rodit pa njoj da taj veći za relativno mali najam pa nek uživa s mužen i diteton.
Nisan ja škrt nego neće mene nitko pravit budalon i onda će mi one pametovat kako bi ona princa na bijelom konju.
2014-04-11
reci kajo sta te mucikaya wrote:Nemoj samo zaboraviti poslati rtg nalaz dr prcku da da svoje misljenje.RayMabus wrote:Pa jeden meso dovoljno. Zube šta mislin napravit ću napravit. To samo keširaš i čovik ti napravi šta ti kažeš.prckov wrote:niko te ne zajebavaRayMabus wrote:Ajde nemoj me zajebavat. Ugrist ću te.
otkud ti
mozda ti mogu pomoc
2014-04-19
opet vozis supljuRayMabus wrote:Najlakše je reč ja oću lika koji ima para. Pa eto ti nađi ga. A vrime ide. Nać će kurac. Život je posere kasnije. One će mudrovat šta bi one tile.
jes to pijan
2014-04-19
U scinetologiji ti je pravilno ovoRayMabus wrote:Najlakše je reč ja oću lika koji ima para. Pa eto ti nađi ga. A vrime ide. Nać će kurac. Život je posere kasnije. One će mudrovat šta bi one tile.
Biti raditi imati
Ćin ona gleda tko ima para to je imati
Kad se to potroši onda rastava
A u biti je prvo biti a ne imati jer dvoje ljudi koji se vole radi toga šta jesu će raditi i imati
Zato ti ja te sve Ja bi se udala radi para , samo odjeben.
To su glupaće
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
Page 4 of 5