Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kad žena ostavlja: 10 razloga zbog kojih će rešiti da vam kaže zbogom
kakva alimentacija kad ne radisRayMabus wrote:To nije bračna stećevina. Pričamo o alimentaciji. Jednostavno ne dam ni kune nikome da me zajebava.
uostalom sam ces htjet u slucaju da se razvedes dat pare za svoje dijete
pricas napamet bez dozivljenog
nemas to iskustvo
sve je to supljak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moj je cilj zaradit milijardu dolaraRayMabus wrote:Pa i ja san tebi samo šta ti ne čuješ.prckov wrote:sve sam ti rekoRayMabus wrote:Dobro je meni i ovako. Bit će mi bolje kad se zakaće s Iranom i novi val kozojeba krene prema Europi.
Matrijarh posljedni pad.
skupi muda
Moj cilj je uništavanje matrijaharne imperije a ako to znači uništavanje ovog poretka i društva ok , idemo.
odo propadat dok cekam da padnu s neba
taman ako I kad padnu I ja pao
odrasti
2014-04-19
Ne planiram imat djecu. Šta je sigurno sigurno je. Niks djeca.prckov wrote:kakva alimentacija kad ne radisRayMabus wrote:To nije bračna stećevina. Pričamo o alimentaciji. Jednostavno ne dam ni kune nikome da me zajebava.
uostalom sam ces htjet u slucaju da se razvedes dat pare za svoje dijete
pricas napamet bez dozivljenog
nemas to iskustvo
sve je to supljak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je stvaranje i razlikuje se od moje operacije akcije koji je uništavanje.prckov wrote:moj je cilj zaradit milijardu dolaraRayMabus wrote:Pa i ja san tebi samo šta ti ne čuješ.prckov wrote:sve sam ti rekoRayMabus wrote:Dobro je meni i ovako. Bit će mi bolje kad se zakaće s Iranom i novi val kozojeba krene prema Europi.
Matrijarh posljedni pad.
skupi muda
Moj cilj je uništavanje matrijaharne imperije a ako to znači uništavanje ovog poretka i društva ok , idemo.
odrasti
Ja mogu ležat doma za uništenje matrijaha jer se sistem sam uništava a ti ne možeš ležat doma ako oćeš stvorit miljun dolara.
Postoji razlika , nije isti ciklus akcije. Moj ne zahtjeva akciju nego nečinjenje.
2014-04-11
govorim o tebi I samo o tebi
ne o djeci, ne o zenama, ne o imperiji ni svemiru
razmisli o ovom sto sam ti reko
nemoj bit pizda
mozes ti to
nemoj bit pizda
mozes ti to
2014-04-19
sve sam ti rekoRayMabus wrote:To je stvaranje i razlikuje se od moje operacije akcije koji je uništavanje.prckov wrote:moj je cilj zaradit milijardu dolaraRayMabus wrote:Pa i ja san tebi samo šta ti ne čuješ.prckov wrote:sve sam ti rekoRayMabus wrote:Dobro je meni i ovako. Bit će mi bolje kad se zakaće s Iranom i novi val kozojeba krene prema Europi.
Matrijarh posljedni pad.
skupi muda
odrasti
Ja mogu ležat doma za uništenje matrijaha jer se sistem sam uništava a ti ne možeš ležat doma ako oćeš stvorit miljun dolara.
Postoji razlika , nije isti ciklus akcije. Moj ne zahtjeva akciju nego nečinjenje.
2014-04-19
prckov wrote:10 min = 10 knkic wrote:
prcko life coach
skup si
dobrokic wrote:prckov wrote:10 min = 10 knkic wrote:
prcko life coach
skup si
moze se kod mene I cjenjkat
ko na trznici
2014-04-19
Pa ok pala kiša , danas neću u trišnje , lipo iispod dekice i spavat. Naša san na internetu hrpu serija i sad ću ih gledat. Jučer san pogleda četiri epizode Prison break na internetu.prckov wrote:govorim o tebi I samo o tebi
nemoj bit pizda
mozes ti to
Sad ću gledat neke zombije iz kauča pokriven dekicom dok vanka kiša pada.
2014-04-11
samo hrabroRayMabus wrote:Pa ok pala kiša , danas neću u trišnje , lipo iispod dekice i spavat. Naša san na internetu hrpu serija i sad ću ih gledat. Jučer san pogleda četiri epizode Prison break na internetu.prckov wrote:govorim o tebi I samo o tebi
nemoj bit pizda
mozes ti to
Sad ću gledat neke zombije iz kauča pokriven dekicom dok vanka kiša pada.
2014-04-19
A prvo kavica.
Kužin ja tebe samo san ja u depresiji. Zube ću samo povadit i stavit umjetno zubalo. Neman se volje zajebavat s time , umjetni i to je to.
Moć jednostavnosti.
Namjerno ne radin zube jer ću stavit umjetno zubalo.
Kužin ja tebe samo san ja u depresiji. Zube ću samo povadit i stavit umjetno zubalo. Neman se volje zajebavat s time , umjetni i to je to.
Moć jednostavnosti.
2014-04-11
zubar ce ti rec, prvo uradi rtg I nek pogleda,RayMabus wrote:A prvo kavica.
Moć jednostavnosti.
nemoj nista napamet vadit
nadi dobrog zubara, to se u malim mjestima uglavnom zna koji je
ono sto je za popravit poravi sto je za vadit vadi
to ide polako
2014-04-19
Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
Jel ti netko sapce?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
Problem mi je kad će više napad na Iran i novi val kozojeba na Europu da se ovaj nakaradni sistem uruši.
Problem mi je kad će više napad na Iran i novi val kozojeba na Europu da se ovaj nakaradni sistem uruši.
2014-04-11
Prvo ti ovo pa ces onda iran... jebes iran..RayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
2015-08-15
kad me glupaca pofali osjecam se nekako posranokaya wrote:Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
bolje mi je kad me kudis, bar onda znam da sam u pravu
2014-04-19
vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
imas I one koji se uvrnu u kost
to je skupo ali je bolje za tebe
pogotovo parcijalno
2014-04-19
Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..prckov wrote:kad me glupaca pofali osjecam se nekako posranokaya wrote:Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
transferiraj savjet , dobar je.
Jel ti bolje malo sad?
2015-08-15
nes vjerovat al jestkaya wrote:Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..prckov wrote:kad me glupaca pofali osjecam se nekako posranokaya wrote:Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
Jel ti bolje malo sad?
odma znam da pricam sa budalom I da se mogu opustit
pardon, glupacicom
2014-04-19
Ne brini se. Već san ih hrpu sam izvadija. Posebno ove kutnjake , prednji su ok. Vadin kutnjake sam postepeno , puštan da propadnu posli in jezikon izvućen korjen tako da neće imat žta vadit. Samo prednje umjetne stavit a zada zubalo. Tako san zamislija. Kad buden tija nešto jist samo ubacin kutnjake.prckov wrote:vidiRayMabus wrote:Sad ću ić spavat. Ne zamaram se zubima. Iman para. Najmanji problem mi je kupit umjetno zubalo di triba. To mi nisu problemi u životu.
imas I one koji se uvrnu u kost
to je skupo ali je bolje za tebe
pogotovo parcijalno
2014-04-11
Nemoj se samo previse opustitiprckov wrote:nes vjerovat al jestkaya wrote:Pa ja znam da si ti to sve cuo kada je psiholog to govorio tebi ali nek si reko..prckov wrote:kad me glupaca pofali osjecam se nekako posranokaya wrote:Prco psiholog ...jest komad budaletine al lijepo je ovo napisao..
Jel ti netko sapce?
Jel ti bolje malo sad?
odma znam da pricam sa budalom I da se mogu opustit
pardon, glupacicom
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» 7 razloga zbog kojih je Švicarska najsnažnija zemlja na svijetu
» Na današnji dan slavio se Dan Republike: Pet razloga zbog kojih su svi obožavali ovaj praznik
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
Page 3 of 5