Anemija na aparatima, Šeksu kriva crkva
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Anemija na aparatima, Šeksu kriva crkva
Pa narcis jeHektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
nije mu vaso slagao listu kandidata. Nek preuzme odgovornost i makne se. Sve su to njegovi rukopoloženici, ne vasini
Evo upravo sad slušam na TV, govori kako je lista bila odlična, prva liga, sve naj... A Vaso kao neka šuti jer nije bio aktivan u kampanji...
Plenky je definitivno u nekom paralelnom svemiru.
Ima engram koji je baziran na rečenicama tipa :
Ja sam savršen
Ili
Ja sam uvijek u pravu
Lako moguće prije oovo drugo a zadobiven je najvjerovatnije u prenatalnom dobu kad mu se mater svađala s ocem il nešto napravila pa vikala Ja nisam kriva
To ti je rekativni um
Ne da mi se takve umove ličit jer su preteški slučajevi jer da bi došli do toga prvo sam moraš doć do zaključka da nisi savršen a oni to neče nikad jer nije u njima problem jer su oni savršeni , pa fino bejzbol palica i udri, stižu novi engrami pa.da vidimo čiji tata ima veći kurac.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
marcellus wrote:Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
nije mu vaso slagao listu kandidata. Nek preuzme odgovornost i makne se. Sve su to njegovi rukopoloženici, ne vasini
u Kini takav nebi dogurao niti za najnižeg partijskog činovnika koji nadzire portun stambene zgrade i ocjenjuje druge građane, kod nas je ugledna osoba , možda nije prvi ešalon uhljebistana gdje su ministri, premjeri, direktori, gradonačelnici ali je drugiHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-splitskog-hdza-optuzio-pamelu-anderson-za-specijalni-rat-protiv-hrvatske/2088791.aspx
PREDSJEDNIK splitskog HDZ-a Petar Škorić optužio je Pamelu Anderson za sudjelovanje u specijalnom ratu protiv Hrvatske.
"Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske", napisao je Škorić uz objavu članka naslovljenog "Pamela Anderson: 'Hrvatska treba izaći iz nacionalističke prošlosti'.
Također, radi se o istom onom Petru Škoriću kojega je Gotovina na čuvenoj snimci iz Knina prozvao "nesposobnom budaletinom"
Znači dijagnoza odavno postavljena, no i takav lik je svejedno dogurao visoko u uhljebistanu :D
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Švedska uvodi zakon o seksu
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» 50 žena sasvim iskreno o analnom i oralnom seksu
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Švedska uvodi zakon o seksu
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» 50 žena sasvim iskreno o analnom i oralnom seksu
Page 4 of 4