Anemija na aparatima, Šeksu kriva crkva
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Anemija na aparatima, Šeksu kriva crkva
ti ne znaš ni gdje si šupalj dok se ne popipaš a kamoli nešto drugored wolf wrote:Znam ja puno toga...tre wrote:A ti znaš koja je moja stranka jehovin svjedoče?red wolf wrote:Ne budi smiješan...Ne vidiš da ti je stranka pred raspadom...tre wrote:Ti i tvoji prijatelji iz sobe, ukupno vas 12 kao 12 majmunared wolf wrote:Mi smo znali da se ovo sprema HDZ-u...Znali smo da će se dogoditi velika opstrukcija Vašeg vođe...No, to ne bi bilo od nikakvog efekta da nismo napravili ono što smo napravili, dobru kampanju u bazi...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
da im nije usao dr.bahtijarevic bili bi al pari sa 'startom' dalije oreskovic tu negdje oko 2,5 do 3%tre wrote:Zaboravih one iz amsterdamske, dakle sedam stranaka i jedva uspjeli izvući jednog kandidata i to slave kao uspjeh. Uz to ona budaletina valter flego laprda o tome kako će oni reći jačajućoj desnici u europi no pasaran kao da je u parlamentu za to borba a ne za dobrobit RH zbog koje bi u suštini i trebali zastupnici ući u parlament. To nadasve pokazuje sljepoću kako likova iz crtića zvanim još i amsterdamska koalicija a bome tako i njihovih tulavih glasačatre wrote:Marakeš, istambulska i sjebavanje referenduma o izbornom zakonu polako dolaze na naplatu, barem je to ono što čujem vani a i sam sam tog mišljenja. Očito je da mu je dobar dio članova HDZa okrenio leđa jer bi sigurno dobio čak i 6 mandata samo da su svi članovi HDZa izašli na izbore i dali podršku smjeru u kojem plenki vodi stranku. Ovako je prdnio u čabar i mora se sad dobro počešati po glavi i razmisliti što dalje. SDP je svoje uspio mobilizirati i otud dobar rezultat po njih, Kolakušić je priča za sebe i tek treba vidjeti u kom će smjeru na kraju krenuti, Ruži su honorirali rad u EU parlamentu i za mene je to očekivano i samo mi je žao što petirka nije na listi s njom jer garantiram da bi osvojili dva mandata. Živi zid klasika, buntovni glasovi i beznačajan broj i tamo se tek trebaju dobro posvađati da bi saznali tko će u eu parlament.epikur37 wrote:hdz se malo previše odmaknuo od matice a više nije đir iz sanaderovog vremena...
otelo mu se desno krilo, malo izgubili kontrolu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Hektorović wrote:catabbath wrote:Crkva i biskupi i narod.su u qrcu, Karlo je ok :D
Kmeti ne vide genijalnost velikog vođe
ništa, promijenit narod, nema druge
vlast nećemo mijenjat vlast je ok
immortal-
2014-04-16
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-splitskog-hdza-optuzio-pamelu-anderson-za-specijalni-rat-protiv-hrvatske/2088791.aspx
PREDSJEDNIK splitskog HDZ-a Petar Škorić optužio je Pamelu Anderson za sudjelovanje u specijalnom ratu protiv Hrvatske.
"Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske", napisao je Škorić uz objavu članka naslovljenog "Pamela Anderson: 'Hrvatska treba izaći iz nacionalističke prošlosti'.
Također, radi se o istom onom Petru Škoriću kojega je Gotovina na čuvenoj snimci iz Knina prozvao "nesposobnom budaletinom"
PREDSJEDNIK splitskog HDZ-a Petar Škorić optužio je Pamelu Anderson za sudjelovanje u specijalnom ratu protiv Hrvatske.
"Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske", napisao je Škorić uz objavu članka naslovljenog "Pamela Anderson: 'Hrvatska treba izaći iz nacionalističke prošlosti'.
Također, radi se o istom onom Petru Škoriću kojega je Gotovina na čuvenoj snimci iz Knina prozvao "nesposobnom budaletinom"
Uhljeb domoljub Petar "nesposobna budaletina" Škorić LOL
AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-splitskog-hdza-optuzio-pamelu-anderson-za-specijalni-rat-protiv-hrvatske/2088791.aspx
IZ KOALICIJSKE platforme Možemo! - Nova ljevica - Orah izvijestili su kako ih je podržala klimatska aktivistica i glumica Pamela Anderson.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lijeva-koalicija-podrzavaju-nas-pamela-anderson-i-yanis-varoufakis/2087446.aspx
Guest- Guest
mrak paprikaš ubjedljivo zadnja na listi a ona je kakti kao neki lider tog amsterdamskog bosanskog loncavuksadinare wrote:da im nije usao dr.bahtijarevic bili bi al pari sa 'startom' dalije oreskovic tu negdje oko 2,5 do 3%tre wrote:Zaboravih one iz amsterdamske, dakle sedam stranaka i jedva uspjeli izvući jednog kandidata i to slave kao uspjeh. Uz to ona budaletina valter flego laprda o tome kako će oni reći jačajućoj desnici u europi no pasaran kao da je u parlamentu za to borba a ne za dobrobit RH zbog koje bi u suštini i trebali zastupnici ući u parlament. To nadasve pokazuje sljepoću kako likova iz crtića zvanim još i amsterdamska koalicija a bome tako i njihovih tulavih glasačatre wrote:Marakeš, istambulska i sjebavanje referenduma o izbornom zakonu polako dolaze na naplatu, barem je to ono što čujem vani a i sam sam tog mišljenja. Očito je da mu je dobar dio članova HDZa okrenio leđa jer bi sigurno dobio čak i 6 mandata samo da su svi članovi HDZa izašli na izbore i dali podršku smjeru u kojem plenki vodi stranku. Ovako je prdnio u čabar i mora se sad dobro počešati po glavi i razmisliti što dalje. SDP je svoje uspio mobilizirati i otud dobar rezultat po njih, Kolakušić je priča za sebe i tek treba vidjeti u kom će smjeru na kraju krenuti, Ruži su honorirali rad u EU parlamentu i za mene je to očekivano i samo mi je žao što petirka nije na listi s njom jer garantiram da bi osvojili dva mandata. Živi zid klasika, buntovni glasovi i beznačajan broj i tamo se tek trebaju dobro posvađati da bi saznali tko će u eu parlament.epikur37 wrote:hdz se malo previše odmaknuo od matice a više nije đir iz sanaderovog vremena...
otelo mu se desno krilo, malo izgubili kontrolu
AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-splitskog-hdza-optuzio-pamelu-anderson-za-specijalni-rat-protiv-hrvatske/2088791.aspx
Znači dijagnoza odavno postavljena, no i takav lik je svejedno dogurao visoko u uhljebistanu :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
U mom selu trećina izišlih HDZ-ovacah nije glasovala za HDZ.
Anemija krenuo preko medija na Vasu
2018-04-10
Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
nije mu vaso slagao listu kandidata. Nek preuzme odgovornost i makne se. Sve su to njegovi rukopoloženici, ne vasini
pa to sam i ja rekla kad su kritizirali Krstičevića da nije htio komentirati rezultatemarcellus wrote:Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
nije mu vaso slagao listu kandidata. Nek preuzme odgovornost i makne se. Sve su to njegovi rukopoloženici, ne vasini
zašto i bi? anemični zasere, a ovi drugi bi trebali vadit kestenje iz vatre
izigravaš nedodirljivog, onda izvoli pa pričaj
ja da sam bilo koji ministar, uvijek bi mu na taj način uvalila
Narcis da preuzme odgovornost za svoje greške ? A ti nisi normalan. Oni su savršeni i uvijek u pravu ( a svi ostali su u krivu ).marcellus wrote:Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
Tako ti je meni mater nešto zasrala pa nije ona kriva nego ja i da san ljubomoran na sestru a ja i sestra u odličnim odnosima pa kad to nije prošlo onda okreći malog nečaka protiv ujca.
Pa je fino izbubeta i izbacija iz kuće i odreka se je.
Ti ćeš s narcison pričat o tome kako će ti on il ona reč kako su oni pogriješili. Pa oni su savršeni. Šta je tebi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Plenkovic je narcis. Od njih neočekuj da će preuzet odgovornost za svoje greške. Oni su savršeni i sve šta oni zamisle je odlično a sve drugo nije. Kad se nešto zagovnja oni će krivit druge jer oni sebe i svoje odluke vide kao jedine ispravne.
To su ti tako umovi. To ti je bolest.
To su ti tako umovi. To ti je bolest.
2014-04-11
Od njih u najboljem slučaju očekuj relatiziviranje tipa npr nešto zaseru oni će reč pa ništa strašno , nema veze.
Neće ti ti nikad reč : Ja san falija.
To ti je ego unutra velik ko egipatske piramide.
Oni su savršeni. Oni nikad ne griješe.
Neće ti ti nikad reč : Ja san falija.
To ti je ego unutra velik ko egipatske piramide.
Oni su savršeni. Oni nikad ne griješe.
2014-04-11
To se liči batinom. Fino bejzbol palica i udri. Onda ga pitaš Tko je u pravu ? Onda ako kaže ja ili relativizira ajmo novi udarac i tako do kosti i onda ima izbor il će dobit krvničke batine i usadit ću mu engrame da će se trst ko šibica svaki put kad me vidi ili će priznat.
Tko je u pravu ? Bla bla bla a ne priznaje svoje greške. Pum letva u glavu.
Ponavljan pitanje.
Tko je u pravu ? Bla bla bla a ne priznaje svoje greške. Pum letva u glavu.
Ponavljan pitanje.
2014-04-11
marcellus wrote:Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
Evo upravo sad slušam na TV, govori kako je lista bila odlična, prva liga, sve naj... A Vaso kao neka šuti jer nije bio aktivan u kampanji...
Plenky je definitivno u nekom paralelnom svemiru.
2018-04-10
RayMabus wrote:Plenkovic je narcis
Ovo danas je već patološki.
2018-04-10
Pa narcis jeHektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:Anemija krenuo preko medija na Vasu
Evo upravo sad slušam na TV, govori kako je lista bila odlična, prva liga, sve naj... A Vaso kao neka šuti jer nije bio aktivan u kampanji...
Plenky je definitivno u nekom paralelnom svemiru.
Ima engram koji je baziran na rečenicama tipa :
Ja sam savršen
Ili
Ja sam uvijek u pravu
Lako moguće prije oovo drugo a zadobiven je najvjerovatnije u prenatalnom dobu kad mu se mater svađala s ocem il nešto napravila pa vikala Ja nisam kriva
To ti je rekativni um
Ne da mi se takve umove ličit jer su preteški slučajevi jer da bi došli do toga prvo sam moraš doć do zaključka da nisi savršen a oni to neče nikad jer nije u njima problem jer su oni savršeni , pa fino bejzbol palica i udri, stižu novi engrami pa.da vidimo čiji tata ima veći kurac.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Švedska uvodi zakon o seksu
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» 50 žena sasvim iskreno o analnom i oralnom seksu
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Švedska uvodi zakon o seksu
» ZASTO ZENE LAZU O SEKSU...??
» 50 žena sasvim iskreno o analnom i oralnom seksu
Page 3 of 4