GOLICA GA IDEJA...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: GOLICA GA IDEJA...
ne hrackam ni ja samo primjetim lopovluk/bezobrazluk...isto tako ne drukam za drugu stranu stovise i ne pratim drugu stranu... oba smo minkenbojna po tvojim kriterijima...vuksadinare wrote:Skoro bar ne hracka po braniteljima...ne druka za drugu stranu..i da ne nabrajam..jebote da ja imam nesto protiv a bio minken bojna od srama ne bi vise zivio u hrvatskoj a ne jos nesto zahtjevao..obrazine kao djonovidebotoijusto wrote:ae , isto ka skoro samo on domoljub , kako to ?vuksadinare wrote:Svejedno...ako sam ja mogao a mladji sam od tebe..nije bitno jesi bio 91 vojni obveznik..dragovoljce su primali..lutao si vani dok je domovina patila i tvoj narod..dakle podcrtano-minken bojnadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
Ti si bio ovdje pa si se skrivao u podrumu..trebali su i tvoje..bio si im puno bliži što je jos gore
ne dragi moj, 88 otisao u patrolu po europi a vratio se 93 i nisam bio vojni obveznik a vodim se izdao za kvazi domoljube
ovi je zapiva 2 domoljubne iza a mladji sam od tebe SAD-a i sad je tu kad ga narod treba, nije da mi bitno, ne osudjujem samo primjecujem
i kako on sad domoljub ?
debotoijusto- Posts : 31553
2014-04-12
Primijetih da su ovdje kod nas veći domoljubi salonski domoljubi,koji nisu omirisali barut,ali koji ližu oltare i podržavaju desnu opciju,od istinskih dragovoljaca,koji su ljevičari.debotoijusto wrote:
ne hrackam ni ja samo primjetim lopovluk/bezobrazluk...isto tako ne drukam za drugu stranu stovise i ne pratim drugu stranu... oba smo minkenbojna po tvojim kriterijima...
i kako on sad domoljub ?
Kod nas ti u vodu pada sudjelovanje u Dom.ratu,ako si poslije rata recimo kritizirao ustaštvo,ili ako nisi podržavao šatoraše.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svi gledaju di si bija 91 a onda izaberu one sto bili nigdje i 100 opravdanja za njih pronadjujastreb wrote:Primijetih da su ovdje kod nas veći domoljubi salonski domoljubi,koji nisu omirisali barut,ali koji ližu oltare i podržavaju desnu opciju,od istinskih dragovoljaca,koji su ljevičari.debotoijusto wrote:
ne hrackam ni ja samo primjetim lopovluk/bezobrazluk...isto tako ne drukam za drugu stranu stovise i ne pratim drugu stranu... oba smo minkenbojna po tvojim kriterijima...
i kako on sad domoljub ?
Kod nas ti u vodu pada sudjelovanje u Dom.ratu,ako si poslije rata recimo kritizirao ustaštvo,ili ako nisi podržavao šatoraše.
anemicni i pretila recimo
debotoijusto- Posts : 31553
2014-04-12
Tako je,ali će tzv kralj dijaspore,Mate Bulić,koji je do 92. pojao narodnjake,a onda ih kroatizirao,danas ispada domoljub par ekselens,a recimo jedan Vladimir Bebić,koji je dobrovoljno otišo na ličko ratište,postao neprijatelj,komunjara,Jugoslaven i titoista.debotoijusto wrote:
svi gledaju di si bija 91 a onda izaberu one sto bili nigdje i 100 opravdanja za njih pronadju
anemicni i pretila recimo
Fred Matić je podrumaš,iako je bio u ratu i prošao kroz srpske logore.
Primjera ima dosta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ideja
» nelosa ideja
» Kic, pazi, ideja!
» “print and share” vrhunska ideja :D
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» nelosa ideja
» Kic, pazi, ideja!