BRNN D FAJER...
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BRNN D FAJER...
Sve se je tebi pomiješalo u glavi...Karađorđević i Obilići, Tito, Nemanjići, Kosovo...ma živi košmar...crvenkasti wrote:Eroo wrote:O 402 ubijene djece, nesrićo...crvenkasti wrote:pismejker wrote:dje je nestala slika Crveni?
Prebačena je na temu o Kolindi.
ja mislio o Kolindi
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Ero, jel znaš ti što je to "ćuskija"?
To ti je jedna od osnovnih alatki u građevinarstvu.
Ja se uvijek nje sjetim kad te vidim.
Last edited by crvenkasti on 25/5/2019, 18:49; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Sve se je tebi pomiješalo u glavi...Karađorđević i Obilići, Tito, Nemanjići, Kosovo...ma živi košmar...crvenkasti wrote:Eroo wrote:O 402 ubijene djece, nesrićo...crvenkasti wrote:pismejker wrote:dje je nestala slika Crveni?
ja mislio o Kolindi
Ja sam mislio da je to normalno. Znači ne bi trebalo biti tako?
crvenkasti-
2014-04-17
Nemam pojma što je to, moj radni "alat" je isključivo digitalni.crvenkasti wrote:Ero, jel znaš ti što je to "ćuskija"?
2016-07-22
Misli si da je normalno, bolje ćeš spavati.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sve se je tebi pomiješalo u glavi...Karađorđević i Obilići, Tito, Nemanjići, Kosovo...ma živi košmar...crvenkasti wrote:Eroo wrote:O 402 ubijene djece, nesrićo...crvenkasti wrote:
ja mislio o Kolindi
Ja sam mislio da je to normalno. Znači ne bi trebalo biti tako?
2016-07-22
Obilić je jedan,znači Obilić,a ne Obilići.Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:pismejker wrote: Karađorđević i Obilići,
Dočim Karađorđevića(kojeg si naveo u jednini)ima puno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebeno važan podatak.jastreb wrote:Obilić je jedan,znači Obilić,a ne Obilići.Eroo wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:
2016-07-22
Za nas,znanstvenike,jest.Eroo wrote:Jebeno važan podatak.jastreb wrote:
Obilić je jedan,znači Obilić,a ne Obilići.
2014-04-22
Ja nisam znanstvenik.jastreb wrote:Za nas,znanstvenike,jest.Eroo wrote:Jebeno važan podatak.jastreb wrote:
Obilić je jedan,znači Obilić,a ne Obilići.
2016-07-22
n_razbojnik-
2014-04-15
Ima mladosti itekako. Bio sam dva puta i mladosti ne fali.n_razbojnik wrote:Svega osim mladosti na tom hepeningu
2014-04-22
Da, kada si bio mlad... mladost viče ZDS jbg, gotovi stejastreb wrote:Ima mladosti itekako. Bio sam dva puta i mladosti ne fali.n_razbojnik wrote:Svega osim mladosti na tom hepeningu
2014-04-15
a i počasni ustaša, sada antifašist opet briljira...e moj jastrebe ko vas vodi, još ste i dobri
- Da u Drugom svjetskom ratu mi nismo oslobodili svoju zemlju, u nju bi ušla Crvena amrija. Tito je sa Sovjetima dogovorio da će sam osloboditi Jugoslaviju, kazao je s pozornice u Kumrovcu počasni predsjednik Udruge antifašista i bivši predsjednik RH Mesić.
- Nakon kapitulacije Trećeg Reicha hrvatski su kvislinzi nastavili borbu. Da su i oni na vrijeme kapitulirali, ništa im se ne bi dogodilo. Nisam za osvetu, ali ako netko četiri godine ubija, kako može očekivati da će sve proći kao susret časnih sestara, ustvrdio je Mesić i zaključio kako su mnogi od ubijenih na Bleiburgu krivi za smrt nedužnih žrtava u Jasenovcu.
- Da u Drugom svjetskom ratu mi nismo oslobodili svoju zemlju, u nju bi ušla Crvena amrija. Tito je sa Sovjetima dogovorio da će sam osloboditi Jugoslaviju, kazao je s pozornice u Kumrovcu počasni predsjednik Udruge antifašista i bivši predsjednik RH Mesić.
- Nakon kapitulacije Trećeg Reicha hrvatski su kvislinzi nastavili borbu. Da su i oni na vrijeme kapitulirali, ništa im se ne bi dogodilo. Nisam za osvetu, ali ako netko četiri godine ubija, kako može očekivati da će sve proći kao susret časnih sestara, ustvrdio je Mesić i zaključio kako su mnogi od ubijenih na Bleiburgu krivi za smrt nedužnih žrtava u Jasenovcu.
2014-04-15
Bog ti pomogo, junače.debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
2016-07-22
vjera u boga i seljacka sloga 2.0Eroo wrote:Bog ti pomogo, junače.debotoijusto wrote:sretno svima koji slave
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ero,vjeran Titin Pijonir. .Cuva mu Temu na prvom mjestu u Vipu..drugi u tajnosti slave i prezderavaju se Titi u cast..
Guest- Guest
Zašto se u javnom prostoru toleriraju simboli agresije na Hrvatsku?
Regoč wrote:Zašto se u javnom prostoru toleriraju simboli agresije na Hrvatsku?
to se i ja pitam... govorimo li o istoj agresiji ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 2 of 8