kosovo će na kraju biti podeljeno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: kosovo će na kraju biti podeljeno
Eroo wrote:I Majdanpek.pizzon wrote:Eroo wrote:Ko trpa Bosnu igdje? O kakvoj Bosni pričaš, ba? Nema od toga ništa, ne postoji...Ni kao protektorat ne funkcionira.jastreb wrote:Bosna je za Hrvatsku gotova priča.Eroo wrote:
Posavina, valjda nisi mislio i na to?
Uostalom kad su to Hrvatui u Bosni bili većina???
Od kad se ondje vrše popisi Hrvati su u Bosni bili manjina.
Danas su ne manjina,već debela manjina.
Tako da Bosnu trpati u nekakve hrvatske granice graniči s ludilom.
Podijeliti i neka svatko upravlja svojim dijelom kako zna i umije. Oko Posavine se treba dogovoriti sa Srbima, to sam rekao...
moze,
ako stavimo knin i ostalo na sto
ovako, nema o cemu da razgovaramo !
volis zlato !?
Guest- Guest
Regoč wrote:U širem regionu.
smesno
pa samo potez od begrada
do n.sada broji ko cela hrvatska
Guest- Guest
da smo mi imali s čime naseliti bosnu i vojvodinu, već bi vi preko 20 godina uživali u svom voćaru... slobodno morete reći mački gospoja...;)pizzon wrote:Regoč wrote:U širem regionu.
smesno
pa samo potez od begrada
do n.sada broji ko cela hrvatska
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A kad ste vi veliki domoljubi umjesto da ostajete u Bosni,Hercegovini,Vojvodini,radije išli u Ljemačku ili Kanadu i tako ostavljali prazan teritorij za širenje drugih.michaellcmacha wrote:
da smo mi imali s čime naseliti bosnu i vojvodinu, već bi vi preko 20 godina uživali u svom voćaru... slobodno morete reći mački gospoja...;)
Umjesto das ostajemo pod Turcima,mi smo bježali na Zapad i tako ostavljali teritorij Srbima i Vlasima.
Srbi su ostajali na svome,ili zauzimali opustošena područja i tako se širili.
Mi smo u povijesti bili drek,a ne predziđe kršćanstva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ko je otisao na zapad?..imas samo moliske i gradicanske hrvate..ovi na jugu madjarske su autohtoni hrvati...hrvati su 9stajali na hrvatskom tlu u vecini sa migracijama najvise 100,150 km..a srbi ili vlasi su bili turski cobani,timaritelji i vazali i logicno ako na nekom prostoru nije bilo stanovnika ostavili su ove indijance jer neko im je morao cuvat ovce i krave i timarit konje i placat porez..ovi nasi bar nisu htjeli biti cobani islamdzijamajastreb wrote:A kad ste vi veliki domoljubi umjesto da ostajete u Bosni,Hercegovini,Vojvodini,radije išli u Ljemačku ili Kanadu i tako ostavljali prazan teritorij za širenje drugih.michaellcmacha wrote:
da smo mi imali s čime naseliti bosnu i vojvodinu, već bi vi preko 20 godina uživali u svom voćaru... slobodno morete reći mački gospoja...;)
Umjesto das ostajemo pod Turcima,mi smo bježali na Zapad i tako ostavljali teritorij Srbima i Vlasima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ama nije tako vlasi su glavom bez obzira bježali pred osmanlijama i onda stali kod bihaća pričekali svog hasana pašu pa zajedno sa njim uprli prvo na bihać (hrvatski grad) pa potom na petrinju (hrvatski grad) i konačno na sisak (hrvatski grad)...... sve su u "sadejstvu" napadali i uništavali i onda klošar veli kak su hrvati napuštali i ostavljali svoje...vuksadinare wrote:Ko je otisao na zapad?..imas samo moliske i gradicanske hrvate..ovi na jugu madjarske su autohtoni hrvati...hrvati su 9stajali na hrvatskom tlu u vecini sa migracijama najvise 100,150 km..a srbi ili vlasi su bili turski cobani,timaritelji i vazali i logicno ako na nekom prostoru nije bilo stanovnika ostavili su ove indijance jer neko im je morao cuvat ovce i krave i timarit konje i placat porez..ovi nasi bar nisu htjeli biti cobani islamdzijamajastreb wrote:A kad ste vi veliki domoljubi umjesto da ostajete u Bosni,Hercegovini,Vojvodini,radije išli u Ljemačku ili Kanadu i tako ostavljali prazan teritorij za širenje drugih.michaellcmacha wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon wrote:https://www.blic.rs/vesti/politika/kosovo-ce-na-kraju-biti-podeljeno-bivsi-britanski-diplomata-o-scenariju-za-razresenje/0zbm4b5
Vlasnici rudnih bogatstava na Kosovu i Metohiji su
Madeline Albright i Weslay Clark...................
Putevi, infrastruktura, ćeljeznice, telekomunikacije itd
Pametnom dosta.
----------------------------------------------
u - okrajini - je to sin Joe Biden-a
koji je zamjenik ministra energetike - okrajine -
Sve jasno
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko će na kraju biti pobjednik?
» Naravno da ne možemo biti zadovoljni ishodom, ali dečki su dali sve od sebe 90 minuta. No na kraju nam se nije vratilo. I
» "Ukrajina će na kraju biti na strani Rusije i započeti zajedničku borbu protiv američke vlade” ...Nadežda Savčenko
» Ramuš Haradinaj: Kosovo i Albanija će biti jedno, čim postanem premijer
» KFOR optužio 'pobednika' Vučića:Znali ste da će biti akcija.Adem Vuchiqi:Ja strahujem za Kosovo
» Naravno da ne možemo biti zadovoljni ishodom, ali dečki su dali sve od sebe 90 minuta. No na kraju nam se nije vratilo. I
» "Ukrajina će na kraju biti na strani Rusije i započeti zajedničku borbu protiv američke vlade” ...Nadežda Savčenko
» Ramuš Haradinaj: Kosovo i Albanija će biti jedno, čim postanem premijer
» KFOR optužio 'pobednika' Vučića:Znali ste da će biti akcija.Adem Vuchiqi:Ja strahujem za Kosovo
Page 2 of 2