Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
to je jedino rjesenjeSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pustimo stvari da idu svojim tokom. Demografija ima zadnju riječ.
Nema. Zadnju riječ ima bodljikava žica i šarci na granici. I minska polja, naravno.
suverenitet iznad svega
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prcko brabonjku aj ba pricaj malo s mortalkomprckov wrote:ma jedes bona kako ne jedeskaya wrote:E tako .. sad mogu i odgovoriti kada razumijem.prckov wrote:sto bona jedes govna kad je burek markakaya wrote:Ne kuzim, reci mi na bosanskom.prckov wrote:
ma nije to buduce stanje
to je trajno stanje
jedes govna vec odavno I ne prestajes
kuis
jel valja
- ne jedem nego te jebem u glavu bosansku !
a sto se jebavanja tice I to bi ti dobro doslo
osla si na kvasinu
Odo ti ja ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Bodljikava žica prema čemu ? Oni su već unutra.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pustimo stvari da idu svojim tokom. Demografija ima zadnju riječ.
Nema. Zadnju riječ ima bodljikava žica i šarci na granici. I minska polja, naravno.
Prema onima koji žele unutra.
A one koji su već unutra se lako izbaci van, ako se to želi.
Ostavi se samo one koji su spremni raditi i koji su se naravno spremni asimilirati.
Guest- Guest
To ti je sad sapnuo ovaj do tebeprckov wrote:to je jedino rjesenjeSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pustimo stvari da idu svojim tokom. Demografija ima zadnju riječ.
suverenitet iznad svega
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako ćeš ih izbacit vanka kad već imaju eu državljanostvo ? Kako ćeš izbacit 20/30 miljona muslimana porijeklom iz Azije i Afrike iz Francuske , Njemačke , Nizozemske , Belgije itd ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Bodljikava žica prema čemu ? Oni su već unutra.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pustimo stvari da idu svojim tokom. Demografija ima zadnju riječ.
Ostavi se samo one koji su spremni raditi i koji su se naravno spremni asimilirati.
Kako se to izvodi ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kad pas posere kaya uzme govno rukom i stavi ga u vrećicuprckov wrote:sto bona jedes govna kad je burek markakaya wrote:Ne kuzim, reci mi na bosanskom.prckov wrote:ma nije to buduce stanjekaya wrote:Pa da, prvo ne jedem jer deblja a drugo ostavim tebi. Ti slistis sve bez greske.prckov wrote:
ma sta te briga
ti svakako ne jedes nutelu nego govna
to je trajno stanje
jedes govna vec odavno I ne prestajes
kuis
jel valja
to bosanci ne rade
taj umni nivo nisu dostigli niti ga žele dostići, čak si ga nikad ne bi ni dozvolili
upravo taj dio kaya ne kuži
ona je nivo u svojim vizijama
inteligencija skupljača uličnih pasijih govana po Zg gradu
Last edited by mortal on 25/5/2019, 10:29; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
ajd idikaya wrote:Prcko brabonjku aj ba pricaj malo s mortalkomprckov wrote:ma jedes bona kako ne jedeskaya wrote:E tako .. sad mogu i odgovoriti kada razumijem.prckov wrote:sto bona jedes govna kad je burek markakaya wrote:
Ne kuzim, reci mi na bosanskom.
jel valja
osla si na kvasinu
Odo ti ja ..
I usput ponesi da vratis diplomu
ko ti je dade serem mu se u poso
2014-04-19
jebi ga kajo bosansko si ime uzelakaya wrote:Prcko brabonjku aj ba pricaj malo s mortalkomprckov wrote:ma jedes bona kako ne jedeskaya wrote:E tako .. sad mogu i odgovoriti kada razumijem.prckov wrote:sto bona jedes govna kad je burek markakaya wrote:
jel valja
osla si na kvasinu
Odo ti ja ..
ja baš počela s tobom spikati
pogleć si tu gore kaj sam ti složila
immortal-
2014-04-16
I fino se izvini kad je budes vracalakaya wrote:To ti je sad sapnuo ovaj do tebeprckov wrote:to je jedino rjesenjeSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pustimo stvari da idu svojim tokom. Demografija ima zadnju riječ.
suverenitet iznad svega
nemoj bit tulava alapaca ko sto si ovdje na forumu
2014-04-19
Kasno je za šarce i bodljikavu žicu na granici. Prekasno je za to.
2014-04-11
za ovo ti stvarno jeb.. ma.erkaya wrote:Prcko brabonjku aj ba pricaj malo s mortalkomprckov wrote:ma jedes bona kako ne jedeskaya wrote:E tako .. sad mogu i odgovoriti kada razumijem.prckov wrote:sto bona jedes govna kad je burek markakaya wrote:
jel valja
osla si na kvasinu
Odo ti ja ..
jebo te svaki onaj koji tebe uvažava
immortal-
2014-04-16
Dosta više o govnima najranije ujutro ( iako u Australiji nije jutro ). Ogadili ste mi jutro.
2014-04-11
Vojno gledano šarci i bodljikava žica na granici nije rješenje. To je put u još veća sranja jer imaš 20/30 miljona muslimana u zapadnoj Europi koji neće mirovat a istovremeno dok to radiš i pokušavaš da ne bude kaos njihova populacija raste i svakim novim izborima glasaju za pobornike trpačine.
Jedino vojno rješenje su konc logori za postojeću islamsku populaciju u Europu čime se
1) Ista eliminira
2) Zaustavlja imigracija jer nitko ne ide tamo gdje ga čeka metak
Jedino vojno rješenje su konc logori za postojeću islamsku populaciju u Europu čime se
1) Ista eliminira
2014-04-11
Ovo vam sad izgleda preradikalno. Ljudi su u osnovi dobri pa ne žele rat. Za koju godinu i sami ćete doči do ovog zaključka a to je da šarci i bodljikava žica nisu rješenje nego samo vaš uzaludni pokušaj da ne okrvavite ruke.RayMabus wrote:Vojno gledano šarci i bodljikava žica na granici nije rješenje. To je put u još veća sranja jer imaš 20/30 miljona muslimana u zapadnoj Europi koji neće mirovat a istovremeno dok to radiš i pokušavaš da ne bude kaos njihova populacija raste i svakim novim izborima glasaju za pobornike trpačine.
1) Ista eliminira
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako ćeš ih izbacit vanka kad već imaju eu državljanostvo ? Kako ćeš izbacit 20/30 miljona muslimana porijeklom iz Azije i Afrike iz Francuske , Njemačke , Nizozemske , Belgije itd ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Bodljikava žica prema čemu ? Oni su već unutra.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pustimo stvari da idu svojim tokom. Demografija ima zadnju riječ.
Kako se to izvodi ?
Silom. Uz podršku promjenjenog zakonodavstva.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Kako ćeš ih izbacit vanka kad već imaju eu državljanostvo ? Kako ćeš izbacit 20/30 miljona muslimana porijeklom iz Azije i Afrike iz Francuske , Njemačke , Nizozemske , Belgije itd ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Bodljikava žica prema čemu ? Oni su već unutra.Speare Shaker wrote:
Kako se to izvodi ?
Silom. Uz podršku promjenjenog zakonodavstva.
Mislim, koji je tebi danas kada postavljaš ovakva pitanja?
Jebote, kao da je to neka novost na kontinentu sa tako dugom tradicijom policijskih država i totalitarnih uređenja.
Last edited by Speare Shaker on 25/5/2019, 11:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kako god : Dobro jutro.RayMabus wrote:Ovo vam sad izgleda preradikalno. Ljudi su u osnovi dobri pa ne žele rat. Za koju godinu i sami ćete doči do ovog zaključka a to je da šarci i bodljikava žica nisu rješenje nego samo vaš uzaludni pokušaj da ne okrvavite ruke.RayMabus wrote:Vojno gledano šarci i bodljikava žica na granici nije rješenje. To je put u još veća sranja jer imaš 20/30 miljona muslimana u zapadnoj Europi koji neće mirovat a istovremeno dok to radiš i pokušavaš da ne bude kaos njihova populacija raste i svakim novim izborima glasaju za pobornike trpačine.
1) Ista eliminira
Sutra su izbori za europski parlament , desnica će ojačati a ja odo popit još jednu kavu i ne zamaram se uopće jer znam da ne znate geostrateški razmišljat jer da znate znali bi da šarac i bodljikava žica na granici nije rješenje nego samo vaš humani pokušaj da zaustavite klanje u Evropi.
Ne možete ga zaustaviti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovo vam sad izgleda preradikalno. Ljudi su u osnovi dobri pa ne žele rat. Za koju godinu i sami ćete doči do ovog zaključka a to je da šarci i bodljikava žica nisu rješenje nego samo vaš uzaludni pokušaj da ne okrvavite ruke.RayMabus wrote:Vojno gledano šarci i bodljikava žica na granici nije rješenje. To je put u još veća sranja jer imaš 20/30 miljona muslimana u zapadnoj Europi koji neće mirovat a istovremeno dok to radiš i pokušavaš da ne bude kaos njihova populacija raste i svakim novim izborima glasaju za pobornike trpačine.
1) Ista eliminira
Pričaš budalaštine i sve to samo zato da bi se idejno obračunao sa demografijom odnosno po tebi matrijarhatom odnosno u konačnici sa ulogom kakvu žene igraju u modernim društvima.
Samo moraš biti svjestan da to nećeš dočekati, da su dugoročni trendovi takvi da će do smanjena broja ljudi doći u cijelom svijetu uključujući tu i islamske vukojebine, a i da se položaj žene više neće nikada vratiti na onu točku kakva je postojala u Srednjem vijeku.
A što se tiče islamizacije Europe, dobro je rekao general Glasnović.
Mnogi imaju planove, sve dok ne dobiju šaku u glavu.
Onda konstatiraju da su im planovi ostali nerealizirani pa se ili pomire s porazom ili rade na novim planovima i tako u krug.
Guest- Guest
Islam je patrijahart. Nešto ti ne štima u toj logici da ja ovo pričam zato jer sam protiv matrijaharta.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ovo vam sad izgleda preradikalno. Ljudi su u osnovi dobri pa ne žele rat. Za koju godinu i sami ćete doči do ovog zaključka a to je da šarci i bodljikava žica nisu rješenje nego samo vaš uzaludni pokušaj da ne okrvavite ruke.RayMabus wrote:Vojno gledano šarci i bodljikava žica na granici nije rješenje. To je put u još veća sranja jer imaš 20/30 miljona muslimana u zapadnoj Europi koji neće mirovat a istovremeno dok to radiš i pokušavaš da ne bude kaos njihova populacija raste i svakim novim izborima glasaju za pobornike trpačine.
1) Ista eliminira
Pričaš budalaštine i sve to samo zato da bi se idejno obračunao sa demografijom odnosno po tebi matrijarhatom odnosno u konačnici sa ulogom kakvu žene igraju u modernim društvima.
Samo moraš biti svjestan da to nećeš dočekati, da su dugoročni trendovi takvi da će do smanjena broja ljudi doći u cijelom svijetu uključujući tu i islamske vukojebine, a i da se položaj žene više neće nikada vratiti na onu točku kakva je postojala u Srednjem vijeku.
A što se tiče islamizacije Europe, dobro je rekao general Glasnović.
Mnogi imaju planove, sve dok ne dobiju šaku u glavu.
Onda konstatiraju da su im planovi ostali nerealizirani pa se ili pomire s porazom ili rade na novim planovima i tako u krug.
Malo analiziraj bolje geostrategiju.
2014-04-11
Nikave veze ovo nema s matrijahom štaviše onda meni islam paše jer je patrijarhat.
Rekao sam samo jednostavnu činjenicu da ti ne možeš uselit narod ili grupu A koja dobije eu papire i onda istodobno pucat na njihove sunarodnjake na granici bez da dođe do pobune te iste grupe koju si uselio od prije.
Rekao sam samo jednostavnu činjenicu da ti ne možeš uselit narod ili grupu A koja dobije eu papire i onda istodobno pucat na njihove sunarodnjake na granici bez da dođe do pobune te iste grupe koju si uselio od prije.
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Afričke zemlje ne žele primiti natrag svoje građane kojima je odbijen status izbjeglice u EU
» NEOOSMANIZAM 'NEMOJMO SE ZAVARAVATI, ZEMLJE BIVŠE JUGOSLAVIJE NE MOGU SE OTHRVATI TURSKOJ' Sve je više dokaza da je nametljivi Erdogan svoje pipke stavio na Balkan
» CIA poslije 50 godina otkrila: Hrvati su militantni nacionalisti
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Nacionalisti bi mogli srušiti dansku vladu
» NEOOSMANIZAM 'NEMOJMO SE ZAVARAVATI, ZEMLJE BIVŠE JUGOSLAVIJE NE MOGU SE OTHRVATI TURSKOJ' Sve je više dokaza da je nametljivi Erdogan svoje pipke stavio na Balkan
» CIA poslije 50 godina otkrila: Hrvati su militantni nacionalisti
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Nacionalisti bi mogli srušiti dansku vladu
Page 4 of 6