Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Uglavnom, Srbi i Turci opet zajedno u boj. Baš kao nekad. Krv nije voda...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
K'o i Tile.Bili izbori i 99,8% za.pizzon wrote:kako biste vladali hrvatskom do nisa
i majdanpeka.
izbori su obavezni.
Eroo- Posts : 78911
2016-07-22
Joj kad će nas više napast? Ili mi njih?
Ako se to brzo ne riješi,evo na opet bratstva i jedinstva,a onda za što smo se borili.
Ako se to brzo ne riješi,evo na opet bratstva i jedinstva,a onda za što smo se borili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dugo vremena je prošlo,a mi i oni živimo u miru. Nešto tu ne štima.
2014-04-22
Nacrtajte sulji brkove , sadrzaj je prekopirao , jasno je i djeci tko mu je inspiracija i gdje je gledao govore , za gestikulaciju je prelos glumac ali trudi se a sve ostalo copy paste ..imenuje publiku, opasnost je nad njima, nitko ih ne moze slomiti itd itd..pizzon wrote:hm
to jedino da hitler vaskrsne
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naoruzaj se, nebitno protiv koga.
S400 ocekujem.
Dacu prilog ako treba.
S400 ocekujem.
Dacu prilog ako treba.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
jebogati, pa suljo bi preko noći opet prešo na svoju izvornu katoličku vjeru i hvalio se kako mu je brat od djeda poginuo kao hrabri francetićev crnac... u birtiji u gospodskojpizzon wrote:hm
to jedino da hitler vaskrsne
to vam ni kilari ne bi dozvolila
prvo, ne biste izdrzali ni par
dana da kontrolisete toliki
prostor.
nije srbija indija 19 veka
a hrvatska v.britanija.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dođi ti pa odratuj svoju šihtu... ne budi pička...Serbinho-3 wrote:Naoruzaj se, nebitno protiv koga.
S400 ocekujem.
Dacu prilog ako treba.
2015-08-08
nije to dugo,ali bez brige budemo mi još ratovali, ali vv u nekom širem ratnom kontekstu... u svakom slučaju ako budemo na strani pobjednika, srbi će biti svedeni na onih 1,5% lojalnih i to je to za idučih par sto godina... ako pak budemo na strani gubitnika, s obzirom da znamo s kakvom gamadi imamo posla, tući ćemo se tako dugo dok im ne nanesemo toliko štete da im odmazda u konačnici neće ništa značiti...jastreb wrote:Dugo vremena je prošlo,a mi i oni živimo u miru. Nešto tu ne štima.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dođi ti pa odratuj svoju šihtu... ne budi pička...Serbinho-3 wrote:Naoruzaj se, nebitno protiv koga.
S400 ocekujem.
Dacu prilog ako treba.
Ja ratujem drugacijim sredstvima a ti smrdi na frontu, teraj musice, gubi vreme sa protuvama i budi topovska hrana, kojekakvih bilmeza, kojih se posle niz godina, retko ko seca.
2014-08-25
Moja vojna knjizica je prazna, upisali mi osnovne podatke, datum rodjenja, ime, prezime, JMBG i vise se nismo videli.
2014-08-25
A ti si od onih po sistemu da te jedan vuce dvoje tuceSerbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:dođi ti pa odratuj svoju šihtu... ne budi pička...Serbinho-3 wrote:Naoruzaj se, nebitno protiv koga.
S400 ocekujem.
Dacu prilog ako treba.
Ja ratujem drugacijim sredstvima a ti smrdi na frontu, teraj musice, gubi vreme sa protuvama i budi topovska hrana, kojekakvih bilmeza, kojih se posle niz godina, retko ko seca.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Teško. S ovakvim političarima Hrvatska je uvijek na strani gubitnika.michaellcmacha wrote:
nije to dugo,ali bez brige budemo mi još ratovali, ali vv u nekom širem ratnom kontekstu... u svakom slučaju ako budemo na strani pobjednika
Hrvatska klerikalna desnica uvijek vuče na pogrešnu stranu.
2014-04-22
Nije fora biti na strani pobjednika, nego na ničijoj strani. Na kraju, naravno, samo čestitaš pobjedniku.jastreb wrote:Teško. S ovakvim političarima Hrvatska je uvijek na strani gubitnika.michaellcmacha wrote:
nije to dugo,ali bez brige budemo mi još ratovali, ali vv u nekom širem ratnom kontekstu... u svakom slučaju ako budemo na strani pobjednika
Eroo- Posts : 78911
2016-07-22
To je u nas umio samo jedan čovjek.Eroo wrote:Nije fora biti na strani pobjednika, nego na ničijoj strani. Na kraju, naravno, samo čestitaš pobjedniku.jastreb wrote:Teško. S ovakvim političarima Hrvatska je uvijek na strani gubitnika.michaellcmacha wrote:
Znaš ti dobro koji.
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tolstoj: Srbija protiv NATO pakta
» Srbija je bastion otpora protiv NATO pakta
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Lazanski:Srbija je pobedila NATO 1999 godine...
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Lazanski:Srbija je pobedila NATO 1999 godine...
Page 2 of 2