EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
Nacionalizam je zlo, kao i religije...Ljude treba osloboditi toga...RayMabus wrote:Pregazili su je stranci i razjebali nacionalizam u Nizozemskoj. To je cila priča.red wolf wrote:Pregazili su je ljudi...RayMabus wrote:Kakva je ta Nizozemska desnica još dobro i prošla jedino je Wilders ispušija. Nizozemska je multikulti , prigazili je stranci.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
pokajnik wrote:RayMabus wrote:Pregazili su je stranci i razjebali nacionalizam u Nizozemskoj. To je cila priča.red wolf wrote:Pregazili su je ljudi...RayMabus wrote:Kakva je ta Nizozemska desnica još dobro i prošla jedino je Wilders ispušija. Nizozemska je multikulti , prigazili je stranci.
proždrla ih čudovišta, jer su bili naivni, kao naivna djeca
koliko se sićun, to je bilo nakon kataklizme, morlaci su ponudili ljudima deal o lagodnom životu do tridesete a unda trube... i ljudi su prihvatili.
2014-04-16
aben wrote:
koliko se sićun, to je bilo nakon kataklizme, morlaci su ponudili ljudima deal o lagodnom životu do tridesete a unda trube... i ljudi su prihvatili.
trebate dovesti imigrante, nove radnike koji će vas služiti za sitniš, vi nećete morat ništa više raditi
nećeš trebati više ni razmišljati
Guest- Guest
Nizozemski nacionalizam ? Pa sad da si rekao njemački nacionalizam ok al nizozemski. Nizozemci nisu opasni.red wolf wrote:Nacionalizam je zlo, kao i religije...Ljude treba osloboditi toga...RayMabus wrote:Pregazili su je stranci i razjebali nacionalizam u Nizozemskoj. To je cila priča.red wolf wrote:Pregazili su je ljudi...RayMabus wrote:Kakva je ta Nizozemska desnica još dobro i prošla jedino je Wilders ispušija. Nizozemska je multikulti , prigazili je stranci.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pokajnik wrote:aben wrote:
trebate dovesti imigrante, nove radnike koji će vas služiti za sitniš, vi nećete morat ništa više raditi
nećeš trebati više ni razmišljati
gljedoj, strojevi već dosta toga rodu za nos, još neke stvori će roditi mlodi, nekvalificironi i siromasi, i opeta dobro.
svit i civilizacije gredu prema svojin kraju oka su nastale, i jednon će siguro tamo dojti, ali važno je svatiti da će na tvoj nočin tamo stignuti puno prije nego da se sve pušti ovako kako je sa, ili pogotovo da se poslušo mene.
2014-04-16
propada samo Zapad, propada kršćanska civilizacija koja veliča bolesne i slabeaben wrote:
gljedoj, strojevi već dosta toga rodu za nos, još neke stvori će roditi mlodi, nekvalificironi i siromasi, i opeta dobro.
svit i civilizacije gredu prema svojin kraju oka su nastale, i jednon će siguro tamo dojti, ali važno je svatiti da će na tvoj nočin tamo stignuti puno prije nego da se sve pušti ovako kako je sa, ili pogotovo da se poslušo mene.
za sto godina fašistička Kina će još uvijek imati civilizaciju, i tehnologiju... istok će opstati netaknut
Guest- Guest
pokajnik wrote:propada samo Zapad, propada kršćanska civilizacija koja veliča bolesne i slabeaben wrote:
za sto godina fašistička Kina će još uvijek imati civilizaciju, i tehnologiju... istok će opstati netaknut
neka in, jo bi radije imo bolesnu individualističku civilizaciju na umoru nego uspješni kolektivistički pakal, jer svaki uspješni kolektivizam je pakal za indivudualce.
2014-04-16
aben wrote:
neka in, jo bi radije imo bolesnu individualističku civilizaciju na umoru nego uspješni kolektivistički pakal, jer svaki uspješni kolektivizam je pakal za indivudualce.
ti si samo obični oportunist, use, nase, podase
nemojmo se lagat, ne zanima tebe sloboda misli niti istina, niti si ikad tragao za istinom, najdraža ti je laž koja opravdava tvoj oportunizam
Guest- Guest
Haha čitam ovo i najednom mi neki qrac iskoči na mobitelu i govori mi na engleskom da.čitam.fake.news :D
pokajnik wrote:aben wrote:
ti si samo obični oportunist, use, nase, podase
nemojmo se lagat, ne zanima tebe sloboda misli niti istina, niti si ikad tragao za istinom, najdraža ti je laž koja opravdava tvoj oportunizam
pa godinami ti govorin da me ne interesiro oćete li vi predati slobodu na ruke nekon planeru da van izračuno nojbolje ishode, samo ispado da sun van jo ključan jer me ne želite izostaviti.
jo ću istinitost svojih izbora sun osititi na svojoj koži, ne želin osićati istinitost vaših odluka.
2014-04-16
što onda kukaš, imaš tanku kožu?aben wrote:
jo ću istinitost svojih izbora sun osititi na svojoj koži, ne želin osićati istinitost vaših odluka.
igramo timsku utakmicu, ti si došao sam na teren i želiš igrati protiv 11, koji još imaju i rezervu
pa se žališ da nije fer što tebe samog njih 11 razvaljuje
i naravno ne naučiš ništa iz toga, ne naučiš se pameti, radije ćeš opet ponavljati isto uz isti ishod
sutra ćeš opet sam nastupiti protiv momčadi, i spušiti...
Guest- Guest
pokajnik wrote:što onda kukaš, imaš tanku kožu?aben wrote:
igramo timsku utakmicu, ti si došao sam na teren i želiš igrati protiv 11, koji još imaju i rezervu
pa se žališ da nije fer što tebe samog njih 11 razvaljuje
i naravno ne naučiš ništa iz toga, ne naučiš se pameti, radije ćeš opet ponavljati isto uz isti ishod
sutra ćeš opet sam nastupiti protiv momčadi, i spušiti...
govorin ti, igrojte svoju utakmicu, kako god trener Kenwood Kenon ili kikoli drugi reče, jo ne ću:)
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Parlamentarni izbori 2024
» Parlamentarni izbori u Francuskoj 2024
» Izvanredni parlamentarni izbori 9.srpnja
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Parlamentarni izbori 2024
» Parlamentarni izbori u Francuskoj 2024
» Izvanredni parlamentarni izbori 9.srpnja
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
Page 3 of 3