ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demografska katastrofa : Više od pola parova u Hrvatskoj je neplodno

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Demografska katastrofa : Više od pola parova u Hrvatskoj je neplodno - Page 2 Empty Re: Demografska katastrofa : Više od pola parova u Hrvatskoj je neplodno

Post by marcellus 20/5/2019, 12:39

ljubo1212 wrote:
marcellus wrote:irska teletina iz kauflanda majka a i jeftinija je
još da hoće vlasnik lidla i kauflanda izvozit i nama irsku janjetinu, a ne new zeland

ja u irskoj gdje god išo vidio da nešto pase po pašnjacima

hrvatsku prođem uzduž i poprijeko i pase samo stoka sitnog zuba

pa si mislim nešto gdje i kako uzgajaju to zdravo i domaće di to pase

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Demografska katastrofa : Više od pola parova u Hrvatskoj je neplodno - Page 2 Empty Re: Demografska katastrofa : Više od pola parova u Hrvatskoj je neplodno

Post by marcellus 20/5/2019, 12:39

ljubo1212 wrote:
marcellus wrote:irska teletina iz kauflanda majka a i jeftinija je
još da hoće vlasnik lidla i kauflanda izvozit i nama irsku janjetinu, a ne new zeland

inače irska mi janjetina nije nešto, ali nać u hrvatskoj otočku je problem

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 20/5/2019, 12:55

marcellus wrote:
epikur37 wrote:Kupujmo domace,  je ako znas od koga i sto kupujes. Uvoz je jednako suspektan...cak i vise zbog velike komercijale i vremena transporta.

Osobno, sve povrce uzgajam sam...meso je teze, to se mora kupiti ali imam par domacinstava gdje osobno biram perad ili sitnu atoku.

znaš kurac

imam mesaricu u kvartu koja ima odlično domaće meso samo vara na vagi brutalno, irska teletina iz kauflanda majka a i jeftinija je

jeftinija je definitivno...ali te mesnice iz tržnih centara kao i zelenje...bez mene
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 20/5/2019, 12:59

marcellus wrote:
– Na žalost konzumacijom takvog mesa, iste te hormonske pripravke unosimo u svoje tijelo, a potom steroidi direktno smanjuju pokreljivost i broj spermija kod muškarca, odnosno remete hormonalnu ravnotežu kod žena, a jedan od primjera je akceleracija menarche - prve menstruacije kod djevojčica.

to bi tribalo biti dobro za državu;

ranija menstruacija= raniji spolni odnost= veći rizik od trudnoće

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 20/5/2019, 13:02

Previše je razvikana i ta otočka janjetina.

Najbolja janjetina u Hrvatskoj je iz Like.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 20/5/2019, 13:02

jastreb wrote:Previše je razvikana i ta otočka janjetina.

bookowitza
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jastreb 20/5/2019, 13:05

epikur37 wrote:

bookowitza
Dobro,to je taj kraj oko Velebita. Kontinentalni.

S druge strane toliko su blatili slavonsku janjetinu,a ona uopće nije loša.

Čak se i po otocima (pre)prodaje kao otočka.

U svakom slučaju i naša "najgora" janjetina(u ovom slučaju slavonska) bolja je od smeća iz Australije i Nju Zilanda.

Odlična je i bosanska jagnjetina.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 20/5/2019, 13:10

jastreb wrote:
epikur37 wrote:

bookowitza
Dobro,to je taj kraj oko Velebita. Kontinentalni.

S druge strane toliko su blatili slavonsku janjetinu,a ona uopće nije loša.

Čak se i po otocima (pre)prodaje kao otočka.

U svakom slučaju i naša "najgora" janjetina(u ovom slučaju slavonska) bolja je od smeća iz Australije i Nju Zilanda.

Odlična je i bosanska jagnjetina.

slažem se
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti 20/5/2019, 13:10

Srpska janjetina ima g, a naša nema.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/5/2019, 13:13

Zavalija san se na kauč. Sad ću se pokrit dekom i spavat. Šta više pokušavan smislit koga ću ja ženit to me više glava boli od svega toga. A na kraju krajeva život se može jednostavno : prispavat.

Moć jednostavnosti.

Previše mučenja i maltretiranje a nikakvog zadovoljstva ni smisla za muškog u ovoj priči koju je društvo nametnulo muškima kroz matrijaharnu imperiju

Žešća debilana skroz.

Natalitet cici krep. Čekamo kraj. A do tada spavaj jer nemaš šta pametno radit ni izmislit tu više.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 20/5/2019, 13:14

crvenkasti wrote:Srpska janjetina ima g, a naša nema.
Ima ,ona islamske vjeroizpoviesti. I oni pišu jagnjetina na ražnju.

Vidio sam u Cazinu i oko Bijaća.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics