Google prekida odnose sa Huaweijem
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Google prekida odnose sa Huaweijem
hehehehe, bolno za kineze al bogme bi moglo bit jako bolno i za amereAssadNaPodmornici wrote:ovdje sam na strani Trumpa da se Kinezima opizde carine i porezi i zabrani trgovanje u USA(ne u RH, za RH sam neka Kinezi slobodno prodaju jer u RH mi nemamo te probleme sa Kinezima koje imaju Ameri, nas Kinezi ne varaju kao Amere jer smo im nebitni ) jer Kinezi jednostavno nedaju najvećim USA korporacijama zadnjih 15godina da uopće posluju u Kini.RayMabus wrote:Yoda kuži ekonomiju , bar koliko ja vidin. On kao i svaki ekonomista teži ukidanju carina i poreza no svijet je geoekonomija i geopolitika.
Čitam po internetu da su Ameri trebali reagirati ovako prije 15godina kada su Kinezi počeli zabranjivati google pa facebook, pa youtube itd.. evo u Kini je i jebeni skype zabranjen.
pazi nemaju skype, whatsapp,viber,facebook,twiter, banirali su 2014 istamgram radi slika prosvjeda, uber su likvidirali, nemaš youtube, nemaš gmail račun, adio..evo ti carine i porezi.. dok ne dozvoliš američkim korporacijama jednaka prava .. do tada neka izvoze u rusiju i erdoganovu tursku
ameri su bili sila i da su to napravili prije 10 godina, bili bi u velikoj prednosti
sad, pa mislim da se mogu jebat,
rekao sam ja, hijene su manje od slona al ga pojedu, svaka baci griz i ode slon
tako i amerika, griz od ovamo, griz od otamo i ode amerika u 3 picke materine
jos ih jedino spasava petrodolar al i to su poceli gristi, a ako kinezi rasprodaju obveznice, americke, ode dolar u 3 picke materine, i jos nek proglase izracun u trgovini u eurima il juanima il kunama
trumpiki ostaje jedina solucija da ih napadne njukovima
jebiga sada ameri neće imati huawei i druge kineske firmeepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje sam na strani Trumpa da se Kinezima opizde carine i porezi i zabrani trgovanje u USA(ne u RH, za RH sam neka Kinezi slobodno prodaju jer u RH mi nemamo te probleme sa Kinezima koje imaju Ameri, nas Kinezi ne varaju kao Amere jer smo im nebitni ) jer Kinezi jednostavno nedaju najvećim USA korporacijama zadnjih 15godina da uopće posluju u Kini.RayMabus wrote:Yoda kuži ekonomiju , bar koliko ja vidin. On kao i svaki ekonomista teži ukidanju carina i poreza no svijet je geoekonomija i geopolitika.
Čitam po internetu da su Ameri trebali reagirati ovako prije 15godina kada su Kinezi počeli zabranjivati google pa facebook, pa youtube itd.. evo u Kini je i jebeni skype zabranjen.
pazi nemaju skype, whatsapp,viber,facebook,twiter, banirali su 2014 istamgram radi slika prosvjeda, uber su likvidirali, nemaš youtube, nemaš gmail račun, adio..evo ti carine i porezi.. dok ne dozvoliš američkim korporacijama jednaka prava .. do tada neka izvoze u rusiju i erdoganovu tursku
To ti je državna intervencija, zašto SAD jednostavno ne čekaju da ovi sami propadnu od sebe i da ih smrvi nevidljiva ruka :D
trumpova ruka pleska
zato mi u EU imamo sve
Leviathan2 wrote:ouchepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:sto skolstvo zajebe to ni 10 foruma ne ispravi,ovom jodi nemos objasnit da imaju samo crne i bjele obce, da zelene i roza ne postojeepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:
al ga ti lupetas jebote slobodna trgovina
jos pusis te mantre o nevidljivoj ruci
malo ima slobodne trgovine a malo nema, de se odluci
jel shvacas uopce koji kurac pises,
zakurac ti skola iz ekonomije
trgovina je po svom izvornom principu varanje i svaki sporazum kao takav je samo sporazum o uvjetima koji su uvijek povoljniji za jednu stranu
Hebi ga, ekonomija je na studiju posebice od 90-ih indoktrinirana neoliberalizmom...tako da i proizvodi takve ekonmiste...sad im se sistem poremetio .
Jednu takvu sam ekonomisticu oženio u zegeju završila, ali nema slobodna trgovina...ja joj fino s filozofske i naravne strane pojašnjavam kako stvari idu al jaba :D
Svatko je dijete svog vremena....
Oni su formirani u doba liberalnog kraja povijesti, trijumfa amerike i slobode tržišta...sad se pomalo počinju osjećati kao komunisti koncem 80-ih...propada im sustav.
ocel plakat na grobu slobodnog trzista ;D
je kurac, samo će preobući majicu kao i komunajre 90-ih :D
evo vidiš sad nas prozivaju liberalima a oni su odjednom za regulaciju ;)
jednom udbaš uvijek udbaš :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nevidljiva ruka prespora, oduzilo seepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovdje sam na strani Trumpa da se Kinezima opizde carine i porezi i zabrani trgovanje u USA(ne u RH, za RH sam neka Kinezi slobodno prodaju jer u RH mi nemamo te probleme sa Kinezima koje imaju Ameri, nas Kinezi ne varaju kao Amere jer smo im nebitni ) jer Kinezi jednostavno nedaju najvećim USA korporacijama zadnjih 15godina da uopće posluju u Kini.RayMabus wrote:Yoda kuži ekonomiju , bar koliko ja vidin. On kao i svaki ekonomista teži ukidanju carina i poreza no svijet je geoekonomija i geopolitika.
To ti je državna intervencija, zašto SAD jednostavno ne čekaju da ovi sami propadnu od sebe i da ih smrvi nevidljiva ruka :D
a ne kuzi joda da su ameri dali kinezima povlasteni polozaj u trgovini zbog toga da se u kini stvori takozvana srednja liberalna klasa i da se kina jednostavno razvali sama od sebe, al kinezi nijesu bili glupi ko rusi i nisu zagrizli
da, sjecam se jedne storije iz drugog svjeckog, kako bi naisla koja vojska, ustase partizani il domobrani on je mjenjao ukrasenje kuce i ornamentistiku :)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ouchepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:sto skolstvo zajebe to ni 10 foruma ne ispravi,ovom jodi nemos objasnit da imaju samo crne i bjele obce, da zelene i roza ne postojeepikur37 wrote:
Hebi ga, ekonomija je na studiju posebice od 90-ih indoktrinirana neoliberalizmom...tako da i proizvodi takve ekonmiste...sad im se sistem poremetio .
Jednu takvu sam ekonomisticu oženio u zegeju završila, ali nema slobodna trgovina...ja joj fino s filozofske i naravne strane pojašnjavam kako stvari idu al jaba :D
Svatko je dijete svog vremena....
Oni su formirani u doba liberalnog kraja povijesti, trijumfa amerike i slobode tržišta...sad se pomalo počinju osjećati kao komunisti koncem 80-ih...propada im sustav.
ocel plakat na grobu slobodnog trzista ;D
je kurac, samo će preobući majicu kao i komunajre 90-ih :D
evo vidiš sad nas prozivaju liberalima a oni su odjednom za regulaciju ;)
jednom udbaš uvijek udbaš :D
jedan dan bila magla pa nije vidio koji su tocno, i izgorjela kuca :D
imao je srecu da mu se neki lik smilovao zbog djece inace bi ostao i bez glave :D
Daenerys Targaryen, moja jedina ljubavi, sprži me vrelinom svog klitorisa
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Koji si ti romatičar. Platit ću ti ja kurvu da se skineš s tog filma i uzdizanja smrdljivica u nebesa.melkior wrote: Ja sam znao da će sve otići k vragu kad je Daenyris Targyrien spržila civile u Kraljevom Grudobranu Rekao sam odmah, sad će Google zabranit koristit svoje aplikacije Huaweiu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ono što ti ne razumiješ jest da muškarce privlači ženama prije svega igra i opasnost. A opasne žene na položaju moći s erotskim potencijalom su jebeni izazov za igru i opasnost...Ponizne i pokorne su dosadne, zamisli Sansu Stark u krevetu, nigdje vatre, nigdje strasti. Za jebačinu do smrti je najbolja škorpija, ne znaš hoće li ti otkinut glavu il´ ti se nasadit na kuracRayMabus wrote:Koji si ti romatičar. Platit ću ti ja kurvu da se skineš s tog filma i uzdizanja smrdljivica u nebesa.melkior wrote: Ja sam znao da će sve otići k vragu kad je Daenyris Targyrien spržila civile u Kraljevom Grudobranu Rekao sam odmah, sad će Google zabranit koristit svoje aplikacije Huaweiu
2015-08-09
Razumin ja to jako dobro. Zato me i zainteresirala jedna koja je oteta od vanzemaljaca. Štaviše ona je meni prva bacila signale a ja odgovorio.
Oladi sine. Nemoš s njima tako kako ti misliš.
Postoje pravila u komunikaciji. Šta si otvoreniji to ti je gore. Tu san se ja zajeba jer san tija bit fer pa me izvozala pa san joj reka da iman par stanova pa je onda ona pucala po šavu.
Pravilo komunikacije ti je da strana koja ne želi komunicirati je uvijek zanimljiva ovoj drugoj strani koja to oće.
Samo ih ignoriraj.
Postoje pravila u komunikaciji. Šta si otvoreniji to ti je gore. Tu san se ja zajeba jer san tija bit fer pa me izvozala pa san joj reka da iman par stanova pa je onda ona pucala po šavu.
Pravilo komunikacije ti je da strana koja ne želi komunicirati je uvijek zanimljiva ovoj drugoj strani koja to oće.
Samo ih ignoriraj.
2014-04-11
To mi se samo jedan put desilo i to s njom. Ona meni slala poruke i te šeme. I sad kako smo bili u istim vodama ja konta ona kuži i ja se previše otvorijo.
Zajeb.
Onda otvorio druge karte a to su stanovi. Onda je sve skužila al kasno jer se ja ne želim nekoga tko je s menom radi zidov nego radi mene.
Glupača.
Zajeb.
Onda otvorio druge karte a to su stanovi. Onda je sve skužila al kasno jer se ja ne želim nekoga tko je s menom radi zidov nego radi mene.
Glupača.
2014-04-11
Nietzsche je rekao: kad ideš ženi, ponesi bič. Jedna od njegovih lucidnijih izjava Ali bedasto je bičem dresirati domaću mačku, bičem se dresiraju lavovi.RayMabus wrote:Razumin ja to jako dobro. Zato me i zainteresirala jedna koja je oteta od vanzemaljaca. Štaviše ona je meni prva bacila signale a ja odgovorio.
Samo ih ignoriraj.
2015-08-09
No skupu je cijenu platilaRayMabus wrote:To mi se samo jedan put desilo i to s njom. Ona meni slala poruke i te šeme. I sad kako smo bili u istim vodama ja konta ona kuži i ja se previše otvorijo.
Zajeb.
Glupača.
Lova san je četiri godine dok joj nisan napravija ovo :
https://www.google.com/search?q=hakerica+marina&oq=hakerica+marina&aqs=chrome..69i57.4480j1j4&client=ms-android-droi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Ti ćeš zajebavat momke okolo. Dašta ćeš.
Naletila si ti mala moja na Asthar komandu.
Fer likovi puni znanja al gaze govna
2014-04-11
Samo ih odjebi.melkior wrote:Nietzsche je rekao: kad ideš ženi, ponesi bič. Jedna od njegovih lucidnijih izjava Ali bedasto je bičem dresirati domaću mačku, bičem se dresiraju lavovi.RayMabus wrote:Razumin ja to jako dobro. Zato me i zainteresirala jedna koja je oteta od vanzemaljaca. Štaviše ona je meni prva bacila signale a ja odgovorio.
Samo ih ignoriraj.
Pravilo komunikacije ti je da ona strana koja ne želi komunicirati je uvijek u prednosti.
To se meni samo jedan put desilo u životu i to jer san stvarno mislija da ženska kuži pošto je u tin vodama.
Sve su ti one glupače.
2014-04-11
I nemoj sad zlouporabit ovaj podatak o komunikaciji koji san ti dao. Ja ga znam od svoje 21 godine.
Zato ja pokušavan odma davati odgovore tko god me nešto pita. Ne manipuliran ljudima.
Iman ja puno znanja. Puno više nego šta netko misli
Zato ja pokušavan odma davati odgovore tko god me nešto pita. Ne manipuliran ljudima.
Iman ja puno znanja. Puno više nego šta netko misli
2014-04-11
Taj san ti podatak da pošto vidin da si romatičar. Zaljubit ćeš se u neku i onda otvorit.
Nemoj. Igraj igrice. Ignoriraj je malo. Nek dođe sama.
2014-04-11
A inače tu ti žensku Yoda zna. Sam je reka jednom da je ženska frejk.
Informatički faks.
Ja san njoj zapiva jer san ja general GF.
Nitko tko surađuje s greys otmičarima neće imat milosti kod mene.
Ili si za greyse ili si za federsciju slobodnih planeta.
No mrsy
Nema milosti.
Gazi.
Informatički faks.
Ja san njoj zapiva jer san ja general GF.
Nitko tko surađuje s greys otmičarima neće imat milosti kod mene.
Ili si za greyse ili si za federsciju slobodnih planeta.
No mrsy
Nema milosti.
Gazi.
2014-04-11
Teško ja mogu protiv vlastite prirode:RayMabus wrote:Taj san ti podatak da pošto vidin da si romatičar. Zaljubit ćeš se u neku i onda otvorit.
Onda bolje biti sam.
2015-08-09
Dobar si dečko. Pametan. Samo ti pomažen da sam sebe ne zasereš ako se zaljubiš.melkior wrote:Teško ja mogu protiv vlastite prirode:RayMabus wrote:Taj san ti podatak da pošto vidin da si romatičar. Zaljubit ćeš se u neku i onda otvorit.
Onda bolje biti sam.
Kod mene je bilo to no onda mi je rekla da je ona prija s Greysima a onda je meni tlak skločio sto na sat.
Zaklat i tebe i njij i tajnu vladu i Drakoe.
Reka san joj oči izvadit priko mobitela.
Jebi ti mater i svi oni skupa.
2014-04-11
Smeće obično
Greysi su programirani od jačih vanzemaljaca , zato kad su je oteli onda su se ti mali greysi sprijatelji s njom
Ubij se i ti i oni
Ubij se smeče jedno
To bi ja napravija da san oni
Ubij se
Greysi su programirani od jačih vanzemaljaca , zato kad su je oteli onda su se ti mali greysi sprijatelji s njom
Ubij se i ti i oni
Ubij se smeče jedno
To bi ja napravija da san oni
Ubij se
2014-04-11
Tila je da shvatin kako su mali Greysi robovi i da su tili našu pomoć
Ne može
Ubijte se
Uzmi pušku i pucaj si u usta
Smeće jedno
Ne može
Ubijte se
Smeće jedno
2014-04-11
Stockholmski sindrom:RayMabus wrote:Tila je da shvatin kako su mali Greysi robovi i da su tili našu pomoć
Ne može
Ubijte se
Smeće jedno
https://hr.wikipedia.org/wiki/Stockholmski_sindrom
2015-08-09
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Petar Stošić: Trump krenuo u rat s Huaweijem. Što to znači?
» Škoro prekida kampanju
» Finska prekida projekt UBI
» Duerte prekida vojni sporazum sa SAD-om
» Zvizdić prekida saradnju s ambasadorom Hrvatske
» Škoro prekida kampanju
» Finska prekida projekt UBI
» Duerte prekida vojni sporazum sa SAD-om
» Zvizdić prekida saradnju s ambasadorom Hrvatske
Page 6 of 8