Hrvatska je sranje , reče Strache i nestane s političke scene
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska je sranje , reče Strache i nestane s političke scene
Ništa nije krivo reko - kad se radi o investicijama, Hrvatska je sranje. I više od sranja. Sranje nad sranjima. Veliko sranje. Zadnja od civiliziranih država u koju bih investirao novac da ga imam. (BIH i Srbiju ne smatram za civilizirane države, kao ni afriku i slično, ali i u Srbiji je bolja klima za ulaganja)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:Ništa nije krivo reko - kad se radi o investicijama, Hrvatska je sranje. I više od sranja. Sranje nad sranjima. Veliko sranje. Zadnja od civiliziranih država u koju bih investirao novac da ga imam. (BIH i Srbiju ne smatram za civilizirane države, kao ni afriku i slično, ali i u Srbiji je bolja klima za ulaganja)
Je, za klošar kapitaliste.
Srbi rade za eksere i nikako da im prosečna plata dođe do 500 evra (mesečno).
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Ništa nije krivo reko - kad se radi o investicijama, Hrvatska je sranje. I više od sranja. Sranje nad sranjima. Veliko sranje. Zadnja od civiliziranih država u koju bih investirao novac da ga imam. (BIH i Srbiju ne smatram za civilizirane države, kao ni afriku i slično, ali i u Srbiji je bolja klima za ulaganja)
Hrvatska nije ni za takve ulagače. Kamoli bolje.
Nije a nije ni isključen još koji islamistički napad il navala kozojeba do jeseni šta opet vraća FPO u igru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Ništa nije krivo reko - kad se radi o investicijama, Hrvatska je sranje. I više od sranja. Sranje nad sranjima. Veliko sranje. Zadnja od civiliziranih država u koju bih investirao novac da ga imam. (BIH i Srbiju ne smatram za civilizirane države, kao ni afriku i slično, ali i u Srbiji je bolja klima za ulaganja)
Hrvatska nije ni za takve ulagače.
Naravno da nije kada Hrvati odbijaju raditi za eksere.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ..netko reče..kinesko sranje..
» Liberali nestali s političke scene na izborima u Andaluziji
» Najveća Američka industrijska asocijacija: što prije ukloniti Trumpa sa političke scene
» Šta reče Nebenzja?
» Strache i na bijelom
» Liberali nestali s političke scene na izborima u Andaluziji
» Najveća Američka industrijska asocijacija: što prije ukloniti Trumpa sa političke scene
» Šta reče Nebenzja?
» Strache i na bijelom
Page 3 of 3