Hrvatska je sranje , reče Strache i nestane s političke scene
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska je sranje , reče Strache i nestane s političke scene
Pa ovu su investicijski savjeti i sasvim je upravu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Neka je. Otišo je sarmu probo nije. Nije na političarima da gade susjedne države naokolo.Hektorović wrote:Pa ovu su investicijski savjeti i sasvim je upravu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa realno region nije mjesto gdje možeš sigurno investirati lovu. Osim ako nemaš jaku političku pozadinu ili si spreman dobro podmazati lokalne vlasti.RayMabus wrote:Neka je. Otišo je sarmu probo nije. Nije na političarima da gade susjedne države naokolo.Hektorović wrote:Pa ovu su investicijski savjeti i sasvim je upravu.
2018-04-10
Sve ok al nije to na političaru jedne zemlje da gadi okolo susjedne države. Kužiš ?Hektorović wrote:Pa realno region nije mjesto gdje možeš sigurno investirati lovu. Osim ako nemaš jaku političku pozadinu ili si spreman dobro podmazati lokalne vlasti.RayMabus wrote:Neka je. Otišo je sarmu probo nije. Nije na političarima da gade susjedne države naokolo.Hektorović wrote:Pa ovu su investicijski savjeti i sasvim je upravu.
Sad će in izbori na jesen , FPO će dobit manje glasova nego prije kad je osvojio 26% i onda Kurc traži koalicijskog partnera pa šta bude , možda opet FPO al će svi ministri bit novi šta je FPO danas odbio pa je Kurc proglasio pad koalicije i nove izbore.
2014-04-11
Kurc će sam sastaviti vladu.
2018-04-10
Sumnjam. Na zadnjim izborima imao je 31%. Znači sad bi morao osvojit praktički 20% glasova za takvo šta. Osvojit će oko 5 do 10% glasova a za sastavljanje vlade triba mu kolaicijski partner , možda neka manja stranka.
2014-04-11
RayMabus wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/Hrvatska-je-jedno-s-anje-s-anje-Sad-vec-bivsi-austrijski-vicekancelar-uhvacen-na-videuSerbinho-3 wrote:Gde rece da je Hrvatska sranje?
Pa šta inače rade tkzv. hr mediji nego plaćenički posao za strane oligarhe?
Čiji mislite da je INDEX, RTL i ostali? Strani plaćenici, kažem ti.
U banana državama oni postavljaju predsjednike, vlade...
Nemaš svoje medije-nemaš državu. Mislim, ono... imaš, ali neke vrste protektorat.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Možeš iz prve ruke doznati kako je krepnuo samoupravni socijalizam, nanovovili40 wrote:Ja sam sad dva tjedna u Monchengladbachu i dosli ljudi iz uljanika pa sve to gledam i zalostim se,pa zar u toj drzavi bar nesto ide kako treba?
2014-04-15
Noor wrote:pa evo, prekipi im i šta? odu van...ništa drugo ne poduzmuvili40 wrote:Longi,ako ljudima kod nas do sada nije prekipjelo vise ni nece.
pa što niste ostali i lupili šakom po stolu?
Vili stalno cvili, kategorija pesimist je za njega tri koplja iznad ništavila u koje je upao
Samo kreten moze reci da je Hrvatska sranje, to je jedna od najljepsih zemalja na svijetu ...
E sad sto se tice Hrvata, to je stvar za diskusiju ....
E sad sto se tice Hrvata, to je stvar za diskusiju ....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A šta kaže Avdo Avdić na'vo? Mislim na snimak...
Manje vise tako misljenje imaju o HR, iako su devedesetih imali dobro, koje je ocigledno vuklo utisak na osnovu Juge.
Kasnije, ugled se srozao.
Srbija je od negativca, popravila nesto ugled, dok je ovo realno sto je rekao da su mu neke izvarali u poslu po Srbiji.
Taj mentalitet da te zavrne, treba iskoreniti.
Nema ljutnje, sve tačno rekao.
Kasnije, ugled se srozao.
Srbija je od negativca, popravila nesto ugled, dok je ovo realno sto je rekao da su mu neke izvarali u poslu po Srbiji.
Taj mentalitet da te zavrne, treba iskoreniti.
Nema ljutnje, sve tačno rekao.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pa cvili, da...a ja sam mislila da sam to samo ja uočila :)tre wrote:Noor wrote:pa evo, prekipi im i šta? odu van...ništa drugo ne poduzmuvili40 wrote:Longi,ako ljudima kod nas do sada nije prekipjelo vise ni nece.
pa što niste ostali i lupili šakom po stolu?
Vili stalno cvili, kategorija pesimist je za njega tri koplja iznad ništavila u koje je upao
hrvacka i je sranje
2014-04-16
onda pitaj kurca zašto je raspustio vladuaben wrote:hrvacka i je sranje
Noor wrote:onda pitaj kurca zašto je raspustio vladuaben wrote:hrvacka i je sranje
ne zun nišće o tomu,
govorin samo ono ča znun
2014-04-16
Nekima upadne u oko sto vili vidi ono sto oni vidjet ne mogu ili iz poznatog razloga ne zele pa onda vili cvili itditdblabla.Eto pa vec i pijani austrijanci i ptice na grani znaju koja smo prcija postali ali slavite vi i dalje dok i vas ne dotakne problem koji ima vecina patnika sjebane vam vase.
vili40-
2015-08-02
Sve je to ok kad kažemo ja il ti il neki Švabo koji nema političku funkciju u vladi. Eto Strache više nema , danas će dat ostavku i na čelu stranke tako da sad može pričat koliko oće da je poslovna klima u zemljama eks Yuge katastrofa. Sve ok.vili40 wrote:Nekima upadne u oko sto vili vidi ono sto oni vidjet ne mogu ili iz poznatog razloga ne zele pa onda vili cvili itditdblabla.Eto pa vec i pijani austrijanci i ptice na grani znaju koja smo prcija postali ali slavite vi i dalje dok i vas ne dotakne problem koji ima vecina patnika sjebane vam vase.
2014-04-11
Sad će novi izbori , pogleda san ankete , Kurc s 31% podrške skočio na 34% a FPO s 26% pao na 22%
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsjednik-i-kancelar-odlucili-austrija-ce-odrzati-vanredne-izbore/190519047
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsjednik-i-kancelar-odlucili-austrija-ce-odrzati-vanredne-izbore/190519047
2014-04-11
Čovik je slikopisno opisao kako je investirati/poslovati u Hrvatskoj. Ovdje te svi hoće zajebati.
catabbath-
2015-08-22
Ništa nije krivo reko - kad se radi o investicijama, Hrvatska je sranje. I više od sranja. Sranje nad sranjima. Veliko sranje. Zadnja od civiliziranih država u koju bih investirao novac da ga imam. (BIH i Srbiju ne smatram za civilizirane države, kao ni afriku i slično, ali i u Srbiji je bolja klima za ulaganja)
Similar topics
» ..netko reče..kinesko sranje..
» Liberali nestali s političke scene na izborima u Andaluziji
» Najveća Američka industrijska asocijacija: što prije ukloniti Trumpa sa političke scene
» Šta reče Nebenzja?
» Strache i na bijelom
» Liberali nestali s političke scene na izborima u Andaluziji
» Najveća Američka industrijska asocijacija: što prije ukloniti Trumpa sa političke scene
» Šta reče Nebenzja?
» Strache i na bijelom
Page 2 of 3