Cetnickog koljaca Macu SPC proglasila svetim a takve saman Franja proglasava 'uzvisenima,velikima' a mozda ih smatra i 'svetim'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cetnickog koljaca Macu SPC proglasila svetim a takve saman Franja proglasava 'uzvisenima,velikima' a mozda ih smatra i 'svetim'
KIC
stvarno mislim da moraš ograničiti
otvaranja glupih tema ( posebno od vučka)
Jedna tema dnevno po korisniku !
Jer ovo nema smisla sa ovom budalom
vučkom koji zatrpava forum svojim glupostima
PS- Znam da mora zaraditi sengvič ali jebiga
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Re: Cetnickog koljaca Macu SPC proglasila svetim a takve saman Franja proglasava 'uzvisenima,velikima' a mozda ih smatra i 'svetim'
Cuj ove forumske ...zulja teYehudim wrote:KIC
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta me ima žuljati..........dosadan si kretenčino!
Od 10 tema ti otvoriš 7 glupih
tre wrote:Dovoljno je ne mrziti nikoga i ne opterećivati se s njima ali to ne znači da o njima ne možemo govoriti bilo pozitivno bilo negativno, bilo o istinoljublju istih ili o licemjerju tih istih. Vade trunje u očima našim a u svojim imaju ne brvno nego cijelu šumumetilda wrote:ne razumijem odakle crpite toliki pesimizam.. ni godine jugoslavenske i komunističke propagande, sustavno zatiranje svega što je hrvatsko, ni vojna sila jugoarmije nije uspjela poraziti Hrvate.. treba se prepustiti Božjem sudu i providnosti.. ljubiti neprijatelje.. jedino tako ćete imati mir...
razumijem potrebu za komentiranjem ali ovo što vuk radi je pumpanje samog sebe tuđom mržnjom što malo pomalo potpiruje bijes a samim time potiče i osvetoljubive misli.. nije dobro za mentalno zdravlje.. treba sekloniti takvih "vijesti" i čitati samo pozitivu...
Guest- Guest
Zulja zulja..nisu teme o zlocestim ujkama vec o tvojim 'nevinim' simpatijama...Yehudim wrote:Šta me ima žuljati..........dosadan si kretenčino!
2015-09-08
Pa sad..kad te netko proglasi prakticno da smrdis da te isporucuje onom drugom koji te jedva ceka za glavu skratit..sto bi trebao ili trebali skakat od veselja i radosti..jos zalosnije sto je to sef tvoje crkve a kom je izgleda stalo najmanje do crkve u kojoj sefuje a izgleda ima i rasisticke maniremetilda wrote:tre wrote:Dovoljno je ne mrziti nikoga i ne opterećivati se s njima ali to ne znači da o njima ne možemo govoriti bilo pozitivno bilo negativno, bilo o istinoljublju istih ili o licemjerju tih istih. Vade trunje u očima našim a u svojim imaju ne brvno nego cijelu šumumetilda wrote:ne razumijem odakle crpite toliki pesimizam.. ni godine jugoslavenske i komunističke propagande, sustavno zatiranje svega što je hrvatsko, ni vojna sila jugoarmije nije uspjela poraziti Hrvate.. treba se prepustiti Božjem sudu i providnosti.. ljubiti neprijatelje.. jedino tako ćete imati mir...
razumijem potrebu za komentiranjem ali ovo što vuk radi je pumpanje samog sebe tuđom mržnjom što malo pomalo potpiruje bijes a samim time potiče i osvetoljubive misli.. nije dobro za mentalno zdravlje.. treba sekloniti takvih "vijesti" i čitati samo pozitivu...
2015-09-08
samo ti vuk nastavi, koga smeta nek se tornja
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» VUČIĆ O ZAPADNOM BALKANU: Mnogi bi da istrguju s velikima na račun Srbije
» Orešković u Vatikanu: Sa Svetim Ocem o Stepincu i imovini Crkve
» Nikolić: Papa Franja mi je ispričao vic
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» VUČIĆ O ZAPADNOM BALKANU: Mnogi bi da istrguju s velikima na račun Srbije
» Orešković u Vatikanu: Sa Svetim Ocem o Stepincu i imovini Crkve
» Nikolić: Papa Franja mi je ispričao vic
Page 2 of 2