Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
novi hrvatiRayMabus wrote:znači eks Yu.
Guest- Guest
Re: Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
Nije. Sezonska dozvola znači da ne može ostat cilu godini u Hrvatskoj i tražit hr državljanstvo. Ma i Jugi su oni dolazili sokiči limuniči samo eto vidiš oni odma Makarska a ne kuže da in ja mogu doć tamo i sve ih izgnat iz države u po sata.pokajnik wrote:novi hrvatiRayMabus wrote:znači eks Yu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisu novi Hrvati. Osim ako se koja ne uda na Jadran i to.
Mup Srbije , nisu kažnjavani , Mup Hr da dozvolu na pola godine sezona , imaju papire
Kao takvi se mogu obrartit policiji
Ja san nekakva policija u civilu neslužbena za koju nitko ne zna
Počmi mi se prgavit i napravin ti šou i onda dođe policija i ajmo papiri
Ja svoje izvadin
A gdje su tvoji ?
Deportacija
Mup Srbije , nisu kažnjavani , Mup Hr da dozvolu na pola godine sezona , imaju papire
Ja svoje izvadin
A gdje su tvoji ?
Deportacija
2014-04-11
Jesi li ti četnjikuša ?RayMabus wrote:Nisu novi Hrvati. Osim ako se koja ne uda na Jadran i to.
Ja svoje izvadin
A gdje su tvoji ?
Deportacija
Hmmm
Ajmo
2014-04-11
To na licu mista vidiš. Malo psihologije. Čak i ako nema papire a ok je osoba okrenem glavu
Da bi radio na javnom mjestu sezonski
Ne smije bit kažnjavan i mup daje dozvolu
Znači šta se mene tiče sve je o
No Mup ne zna jesi li ti četnjikuša
To ću ja provjerit
SOA
Da bi radio na javnom mjestu sezonski
Ne smije bit kažnjavan i mup daje dozvolu
Znači šta se mene tiče sve je o
No Mup ne zna jesi li ti četnjikuša
To ću ja provjerit
SOA
2014-04-11
A vremena su gadna
Radnici iz eks Juge koji imaju uredne sezonske dozvole , nisu kažnjavani , normalni su
Nisu prijetnja nadionalnoj sigurnosti
Sad će dobit pedset tisuća sezonskih dozvola
Nikad ne znaš tko je mina dole
Iznenadio bi se
Radnici iz eks Juge koji imaju uredne sezonske dozvole , nisu kažnjavani , normalni su
Nisu prijetnja nadionalnoj sigurnosti
Sad će dobit pedset tisuća sezonskih dozvola
Nikad ne znaš tko je mina dole
Iznenadio bi se
2014-04-11
Kako god ako vam Mup izda sezonske dozvole imate pravo da se obratite policiji ko i svaki drugi hr državljanin
I ova iz Zemuna i ovaj iz Makedonije
Kad istekne dozvola kući i iduće godine po novu
Dakle jednaki ste s hr i eu državljanima kad imate taj papir od Mupa
Dobar tek
I ova iz Zemuna i ovaj iz Makedonije
Kad istekne dozvola kući i iduće godine po novu
Dakle jednaki ste s hr i eu državljanima kad imate taj papir od Mupa
Dobar tek
2014-04-11
Papire da imate sezonsku dozvolu za rad u Hrvatskoj orginal će van uzet gazda a kopiju dršte u đepu
Tamo piše sve , policajac na terenu brzo provjeri jel ta kopija prava
Tako rješite mnoge nesuglasice a ujedno vam je dokument u stranoj državi bolji od osobne iz Srbije jer na dozvoli je sve rečeno , jedan poziv i provjeri
Tamo piše sve , policajac na terenu brzo provjeri jel ta kopija prava
Tako rješite mnoge nesuglasice a ujedno vam je dokument u stranoj državi bolji od osobne iz Srbije jer na dozvoli je sve rečeno , jedan poziv i provjeri
2014-04-11
To van je nešto ko da imate hr državljanstvo pola godine
Čak i bolje od toga jer se ne daje kažnjavanim osobama
Čak i bolje od toga jer se ne daje kažnjavanim osobama
2014-04-11
To van objašnjavam jer je Hr mogla i ne dat te dozvole. Omda bi radili na crno. Ovako je dala no to van ne znači da možete kršit ostale zakone.
Samo se ne morate skrivat i akl poštujete zakon sve ok.
Fino se kupajte u miru Božjem kad niste na poslu. Šetajte slobodno. Ne tribaju nam uplašeni konobari i konobarice iz regiona.
Baci osmijeh.
Samo se ne morate skrivat i akl poštujete zakon sve ok.
Fino se kupajte u miru Božjem kad niste na poslu. Šetajte slobodno. Ne tribaju nam uplašeni konobari i konobarice iz regiona.
Baci osmijeh.
2014-04-11
Hrvatska svake godine triba sve više sezonaca , ne mislin uvozit Irance nego Makedonija , BiH i Srbija.
Zato je bitno da shvatite osnovna pravila.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/604197/malo-mjesto-na-bracu-poznato-po-svom-kamenolomu-dobilo-spektakularan-hotel-zavirite-u-renesansu-palacu-u-koju-je-ulozeno-tri-milijuna-eura-i-pogledajte-u-kakvom-luksuzu-ce-uzivati-gosti
Zato je bitno da shvatite osnovna pravila.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/604197/malo-mjesto-na-bracu-poznato-po-svom-kamenolomu-dobilo-spektakularan-hotel-zavirite-u-renesansu-palacu-u-koju-je-ulozeno-tri-milijuna-eura-i-pogledajte-u-kakvom-luksuzu-ce-uzivati-gosti
2014-04-11
Otprilike triba nam najmane 50 tisuća ljudi u sezoni. Kvalificiranih
To ti je ono grad od 200 tisuća ljudi ako obitelj ima četiri člana.
Od te sezonske radne snage može jedan grad od dvista tisuća ljudi u unutrašnjosti živit.
To ti je ono grad od 200 tisuća ljudi ako obitelj ima četiri člana.
Od te sezonske radne snage može jedan grad od dvista tisuća ljudi u unutrašnjosti živit.
2014-04-11
Triba nam 50.tisuća.sezonaca i svake godine sve više i više i to ne bilo kakvih : znanje jezika , nije pod stresom ( stres i turizam ne ide zajedno ) , nasmiješenih kvalificiranih.
Svaki grad ima nešto svoje industrije , općinu , policiju , komunalne službe , 150 tisuća ljudi samo to plus sezonci 200 tisuća
To ti je grad veličine Sarajeva koji ne radi ništa nego samo turizam na obali
Čisto da shvatite koliki je to ekonomski kolač za države regiona.
Svaki grad ima nešto svoje industrije , općinu , policiju , komunalne službe , 150 tisuća ljudi samo to plus sezonci 200 tisuća
To ti je grad veličine Sarajeva koji ne radi ništa nego samo turizam na obali
Čisto da shvatite koliki je to ekonomski kolač za države regiona.
2014-04-11
pitaj zna li dzanija ;-@RayMabus wrote:Ova iz Zemuna to neka od Đanga sumještanka ha ha
Moraš znat jezik ako misliš konobarit tako da Iranci tu otpadaju iako skužili odma da nisu iz Hrvatske pa pitali
Šta će nek rade. Kad nisu znali domaće plaćat više a ni domaći neće da rade samo sezonu a ostatak godine ništa onda in je jedino ovo i ostalo.
pokajnik wrote:novi hrvatiRayMabus wrote:znači eks Yu.
kao iza 1945
progon postojećih, uvoz novih
immortal-
2014-04-16
Naši utekli pa dovode druge. Baš gledam na tv automehaničari iz Indije.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka guta radnu snagu
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
» Njemačka ispumpava radnu snagu iz Hrvatske
» Srbija će uskoro da uvozi radnu snagu
» Sezonski vlak za sezonsku ( robovsku ) radnu snagu
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
» Njemačka ispumpava radnu snagu iz Hrvatske
» Srbija će uskoro da uvozi radnu snagu