Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
Ode kod mene restoran , konobar iz Makedonije a konobarica iz Zemuna
Ljeto gospodnje 2019 , kad je to već tako kad se ovo probije rješen problem sezonaca
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/604104/pogledajte-snimke-nove-autoceste-kroz-bih-kada-bude-dovrsena-iz-sarajeva-ce-se-na-more-stizati-za-dva-sata-a-od-ploca-do-budimpeste-trebat-ce-5-6-sati-voznje
Ljeto gospodnje 2019 , kad je to već tako kad se ovo probije rješen problem sezonaca
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/604104/pogledajte-snimke-nove-autoceste-kroz-bih-kada-bude-dovrsena-iz-sarajeva-ce-se-na-more-stizati-za-dva-sata-a-od-ploca-do-budimpeste-trebat-ce-5-6-sati-voznje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
Ova iz Zemuna to neka od Đanga sumještanka ha ha
Moraš znat jezik ako misliš konobarit tako da Iranci tu otpadaju iako skužili odma da nisu iz Hrvatske pa pitali
Šta će nek rade. Kad nisu znali domaće plaćat više a ni domaći neće da rade samo sezonu a ostatak godine ništa onda in je jedino ovo i ostalo.
Moraš znat jezik ako misliš konobarit tako da Iranci tu otpadaju iako skužili odma da nisu iz Hrvatske pa pitali
Šta će nek rade. Kad nisu znali domaće plaćat više a ni domaći neće da rade samo sezonu a ostatak godine ništa onda in je jedino ovo i ostalo.
2014-04-11
Re: Autocesta iz BiH dovodi radnu snagu iz Srbije i Bosne za par sati u Dalmaciju
Ovo je zaobilaznica Zenice, koju grade već par godina... i neće je završiti do 2022...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A završit će je. Kad već sad dolaze iz Makedonije i Zemuna ode konibarit onda znaš šta je to kad iziđeš iz kuće za par sati si na moru.
Ne može Iranac konobarit a radne snage fali.
Imaju smještaj vjerojatno jer je tu i hotel , more je odma ispod.
Ne može Iranac konobarit a radne snage fali.
Imaju smještaj vjerojatno jer je tu i hotel , more je odma ispod.
2014-04-11
To je malo jači restoran doli , ima deset konobara , radi cilu godinu , pireve radi , non stop pun cilu godinu i sad u sezoni fali pomočnih konobara a nema ih i onda siši iz Srbije i Makedonije i BiH ,. a peti je misec , znači to je najmanje četiri miseca mu tribaju.
A nabadaju malo s naglaskon pa eto pitali , Makedonija momak a ona je iz Zemuna , znači eks Yu.
A nabadaju malo s naglaskon pa eto pitali , Makedonija momak a ona je iz Zemuna , znači eks Yu.
2014-04-11
To će oni napravit do 2022 i onda ti je to to. Ode svi imamo apartmane evo ja iman par stanova i vikendicu na Braču , sestra isto par stanova a sezona je kratka , domaći više traže stalne poslove nego sezonske.
Eto Yoda upadne negdi za dobre pare jer ga ljudi traže pa može tako al neće ni Yoda bit pomoćni konobar za kikiriki a ovima je to tamo naše plaće tri četri puta veće plus sve plaćeno smještaj i hrana i još manča plus može se i okupat tako da njima to odgovara i to ti je to.
Sezonski radnici u turizmu , pomoćni poslovi. Nisu oni tamo glavni konobari nego pomoćni al to je restoran s deset konobara i fali in u sezoni konobara.
Eto Yoda upadne negdi za dobre pare jer ga ljudi traže pa može tako al neće ni Yoda bit pomoćni konobar za kikiriki a ovima je to tamo naše plaće tri četri puta veće plus sve plaćeno smještaj i hrana i još manča plus može se i okupat tako da njima to odgovara i to ti je to.
Sezonski radnici u turizmu , pomoćni poslovi. Nisu oni tamo glavni konobari nego pomoćni al to je restoran s deset konobara i fali in u sezoni konobara.
2014-04-11
Nije to nama ništa novo ode. Tako ti je bilo u Jugoslaviji. Ja iman rodicu i rođaka u Beogradu. Prije rata kod mene su dolazili stariji ljudi iz Beograda inaće intelektualci i to mi je ostalo u sjećanju. On je bija književnik.Čika Jovan. On volija pecat ribe. Kulturan lik , on i žena. Pa bi došli kod nas pa bi bili ode misec dva ( iman veliku kuću pa iman prostorija doli pa bi tu bili on i žena ).
Meni je otac inače zavešija mašinski fakultet u Beogradu. U Novom Sadu il tamo negdi al mislin diplomski da je u Bg. Iman ja rodbine pun kurac.
Meni je otac inače zavešija mašinski fakultet u Beogradu. U Novom Sadu il tamo negdi al mislin diplomski da je u Bg. Iman ja rodbine pun kurac.
2014-04-11
Čika Jovo. Književnik , intelektualac , kulturan lik skroz , stariji su bili ljudi oko šezdeset godina. To su ti osamdesete.
Mala iz Zemuna došla konobarit ode. Ajde neka si. To ti je opet vračanje na staro i sad još kad cestu probiju to ti je to Dalmacija Bg par sati vožnje.
Mala iz Zemuna došla konobarit ode. Ajde neka si. To ti je opet vračanje na staro i sad još kad cestu probiju to ti je to Dalmacija Bg par sati vožnje.
2014-04-11
65 tisuća radnih dozvola , više od pola sezonskih ( po godine ).
Inaće.volin provocirat.
Znan ti ja bit vulgaran i direktan.
Ono bez pardona pitan Jesi li ti četnjikuša ?
No šta ću jadnu žensku maltretirat ,čin ima dozvolu znači MUP je provjerio , nije kriminalac.
To neka Đangova sumještanka. Ajde neka. Nemoj se umorit.
Inaće.volin provocirat.
Znan ti ja bit vulgaran i direktan.
Ono bez pardona pitan Jesi li ti četnjikuša ?
No šta ću jadnu žensku maltretirat ,čin ima dozvolu znači MUP je provjerio , nije kriminalac.
To neka Đangova sumještanka. Ajde neka. Nemoj se umorit.
2014-04-11
Neman ti ja dlake na jeziku. Ja ću to pitat i u sri Srbije. To ti mene ne jebe niti nula posto.
Zato je dobro šta MuP nedaje te dozvole debilima nego ljudima bez krim prošlosti.
To znači da su dobri.
Demoni ne napadaju dobre.
Zato je dobro šta MuP nedaje te dozvole debilima nego ljudima bez krim prošlosti.
To znači da su dobri.
Demoni ne napadaju dobre.
2014-04-11
Zato šta demoni ne napadaju dobre a Mup ne daje radne dozvole osobama s krim prošlosti ja mislin da će to bit dobro.
Dobro došli
Dobro došli
2014-04-11
Samo nemojte doli o Crvenoj Zvezdi , odma letite u more
2014-04-11
Kakav Split...Makarska zakon !
YekeYeke-
2019-05-13
Sve ti je to na dva metra vamo tamo.YekeYeke wrote:Kakav Split...Makarska zakon !
A država je jedna. I ista policija.
2014-04-11
Inače moja susida
Stranče ovdje te zakon ne štiti
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/divlji-zapad-na-ulicama-splita-20110614
Olga Savičević književnica
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/divlji-zapad-na-ulicama-splita-20110614
Olga Savičević književnica
2014-04-11
2014-04-11
Olga Savičević grafit iz splitskog pregdgrađa
To predgrađe nije imenovano
Zove se Kaštel Lukšić
Olga Savičević grafit iz splitskog pregdgrađa
To predgrađe nije imenovano
Zove se Kaštel Lukšić
2014-04-11
Pa ćeš vidit kako ćeš letit u Bosnu napravin li ti ja raciju u MakarskojYekeYeke wrote:Kakav Split...Makarska zakon !
Za pol ure si na granici i udarac nogon u guzicu.
Pa pa
2014-04-11
Pa ćeš naučit di si doša znaš ?
Doša si u Republiku Hrvatsku i ovdje važe zakoni Republike Hrvatske.
Stranče ovdje te zakon
Ne štiti.
Doša si u Republiku Hrvatsku i ovdje važe zakoni Republike Hrvatske.
Stranče ovdje te zakon
Ne štiti.
2014-04-11
novi hrvatiRayMabus wrote:znači eks Yu.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka guta radnu snagu
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
» Njemačka ispumpava radnu snagu iz Hrvatske
» Srbija će uskoro da uvozi radnu snagu
» Sezonski vlak za sezonsku ( robovsku ) radnu snagu
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
» Njemačka ispumpava radnu snagu iz Hrvatske
» Srbija će uskoro da uvozi radnu snagu