Kanađanin o hrvatskoj homofobiji
Page 1 of 1
Kanađanin o hrvatskoj homofobiji
KANADSKI komičar Daniel-Ryan Spaulding objavio je novi video, u kojem je sažeo sve izjave koje je čuo od balkanskih homofoba. Kako kaže, Balkanci su jako dragi ljudi, osim onih koji su homofobi.
"Ako će se ženiti muškarac i muškarac, što je sljedeće? Zar ćete ženiti kokoši. Znam da kokoši ne mogu govoriti, no nekad te kokoš pogleda kao da to želi. Moj otac je iz Like", ispričao je samo jednu od fraza koje je čuo tijekom boravka u Hrvatskoj i susjednim zemljama.
Osvrnuo se i na zagrljaje koje si dečki dijele nakon utakmica.
"Kad igram nogomet s Markom, zagrlimo se i to je normalno, nisam zato gay. Kad zabijemo gol, zagrlimo se i to je normalno, nisam zato gay. Marko i ja skupa pijemo rakiju, to je normalno. Onda me on dira, ali... Možda jesam gay", zaključuje Spaulding.
http://www.index.hr/black/clanak/kanadjanin-u-zagrebu-snimio-video-o-sranjima-koja-govore-balkanski-homofobi/853194.aspx
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Kanađanin o hrvatskoj homofobiji
Sva sreća da dolaze zapadni prosvjetitelji paučina u ovoj balkanskoj pripizdini mora biti skinuta :)
2015-08-06
Mondene gluparije...mi smo u pravu jer smo bolji,ljepsi,napredniji.
2014-04-12
Trebao je otici u Liku da se netko posteno izrukuje sa njime. Imao bi drugacije misljenje.
2014-04-14
Muci,svidilo bi mu se. 'Ko bi ga se vise rijesio. Neka nastavi za Tajland.
2014-04-12
Ovdje u Dublinu neki homić dobio po njonji jer je ćopio nekog Irca za dupe (pub crawl pošao po zlu). Očigledno je krivo shvatio referendum. Irci nisu glasali toliko za homiće koliko su glasali da kazne crkvu.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Irci su za kurac.....poražena peder bal nacija.
Kao i nijemci.
Kao i nijemci.
2015-08-06
Zato će se Rusi naguziti muslimanima, ali oni nisu poreažena nacija.epikur37 wrote:Irci su za kurac.....poražena peder bal nacija.
Kao i nijemci.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
I zaboravio reć da se muški poslije tekme tuširaju zajedno goli......pederluk čisti ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
gargamel0101 wrote:Zato će se Rusi naguziti muslimanima, ali oni nisu poreažena nacija.epikur37 wrote:Irci su za kurac.....poražena peder bal nacija.
Kao i nijemci.
Nemoj tako, šta mu se ne sviđa o rujama, on ignorira i bude kao da se nije ni dogodilo
Kreten najobičniji iz kretenske zemlje u kojoj zabranjuju Money for nothing jer se spominje "faggot" i dielove Biblije jer mogu biti uvrjedljivi.
Similar topics
» Kanađanin osuđen na smrt u Kini
» Kanađanin Tim u bazenu sa morskim psima
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» VW u Hrvatskoj
» Ko vlada u Hrvatskoj?
» Kanađanin Tim u bazenu sa morskim psima
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» VW u Hrvatskoj
» Ko vlada u Hrvatskoj?
Page 1 of 1