ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB - Page 3 Empty Re: Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Post by kaya 12/5/2019, 15:21

veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:

a srbiju boli kuraz jer je njemačka sa srbijom potpisala ugovor kojim se srpski građani izjednačavaju sa stanovnicima eu.
Pa to su im napravili da im pokupe radnu snagu. Punopravno su im pokupili doktore, sestre pa onda i ostale a punopravno su dobili k. za uzvrat jer nisu u eu. Ostalih pogodnosti znaci nemaju. 
Mislim da bi sve zemlje istoka bile u eu ili ne trebale  traziti  odstetu od njemacke.
Zbilja zasto jos nikom nije palo na pamet?! Po stanovniku uracunati skolovanje plus propusteni rad od 45 godina i traziti njemacku da plati..
draga, ti stvarno mrziš zemlju koja te hrani, francuzi žderu još više. pogledaj pp. samo za tebe, drkađije i jebači neka si misle.
Mene njemacka ne hrani .
hrani. tebe ne direktno
ali indirektno, da.
a kako bi oni mene hranili indirektno? ne pada mi uopće na pamet

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB - Page 3 Empty Re: Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB

Post by kaya 12/5/2019, 15:22

vili40 wrote:Zato i jesmo kurac od drzave kad smo prepuni rupa u zakonu a tamo gdje je zakon moze se tumaciti na sto nacina kako kome pase.
pa kurac smo od države kada jedna njemačka firma to mrtvo ladno napravi u hr. da mi to napravimo tamo zatvorili bi nas. ali hoću reći, i te kako oni zaobilaze dužnosti i obveze i gledaju kako prevariti..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 12/5/2019, 15:26

veber wrote:
kaya wrote:i drugo, taj red i rad i držanje za zakone kao pijan plota vrijede samo u njemačkoj. u hrvatskoj su otvorili metro i bili oslobođeni poreza 10 godina, nakon 10 godina kada su ga trebali početi plaćati su brzo otvorili drugu firmu koja iznajmljuje prostor prvoj za cijenu poreza koji bi trebali platiti i fiktivnim troškom jer su obadvije firme njihove ne plaćaju porez u stranoj državi. dakle itekako su oni prevarantski nastrojeni i hvataju se rupa u zakona  ali u drugim državama ..
inžinjer može potvrdit. ceste, okolne, dozvoljeno 100. drugi svjetovi, druge kulture.
kakve druge kulture veber , tu su došli s firmom i odmah našli kako zajebati za porez . a to vjerojatno rade i u srbiji i svugdje drugdje u tom bloku zemalja  gdje imaju metro..ne rade u francuskoj jer tamo se ne usude..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 12/5/2019, 16:00

skandal je da uopće netko razmišlja da srbiju primi bilo gdje

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2019, 16:07

Pijemont je zlo.....mislim, kad više nisi, a utvaraš si da jesi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2019, 16:49

kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
Pa to su im napravili da im pokupe radnu snagu. Punopravno su im pokupili doktore, sestre pa onda i ostale a punopravno su dobili k. za uzvrat jer nisu u eu. Ostalih pogodnosti znaci nemaju. 
Mislim da bi sve zemlje istoka bile u eu ili ne trebale  traziti  odstetu od njemacke.
Zbilja zasto jos nikom nije palo na pamet?! Po stanovniku uracunati skolovanje plus propusteni rad od 45 godina i traziti njemacku da plati..
draga, ti stvarno mrziš zemlju koja te hrani, francuzi žderu još više. pogledaj pp. samo za tebe, drkađije i jebači neka si misle.
Mene njemacka ne hrani .
hrani. tebe ne direktno
ali indirektno, da.
dođi bliže. pokazat ću ti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2019, 16:55

kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:i drugo, taj red i rad i držanje za zakone kao pijan plota vrijede samo u njemačkoj. u hrvatskoj su otvorili metro i bili oslobođeni poreza 10 godina, nakon 10 godina kada su ga trebali početi plaćati su brzo otvorili drugu firmu koja iznajmljuje prostor prvoj za cijenu poreza koji bi trebali platiti i fiktivnim troškom jer su obadvije firme njihove ne plaćaju porez u stranoj državi. dakle itekako su oni prevarantski nastrojeni i hvataju se rupa u zakona  ali u drugim državama ..
inžinjer može potvrdit. ceste, okolne, dozvoljeno 100. drugi svjetovi, druge kulture.
kakve druge kulture veber , tu su došli s firmom i odmah našli kako zajebati za porez . a to vjerojatno rade i u srbiji i svugdje drugdje u tom bloku zemalja  gdje imaju metro..ne rade u francuskoj jer tamo se ne usude..
hahahaha, nosi se s vjetrom.

draga , da vidiš kako erote i srblji poštuju zakon. čak se ni u U banu ne šveraju, niti im smeta veliko U.
poprime kulturu. doduše vole kuhat grah po hotelima.

a kaj se tiče poreza, ja sam im objasnio kako mogu 100ak ojrra sa strane mastavit.

nije puno ali ako ne zapije i pošalje ženi, pol srpske plaće.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 12/5/2019, 17:37

veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
Mene njemacka ne hrani .
hrani. tebe ne direktno
ali indirektno, da.
Znaci nemas ideju kako bi to mene njemacka hranila ...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2019, 18:00

kaya wrote:
vili40 wrote:Zato i jesmo kurac od drzave kad smo prepuni rupa u zakonu a tamo gdje je zakon moze se tumaciti na sto nacina kako kome pase.
pa kurac smo od države kada jedna njemačka firma to mrtvo ladno napravi u hr. da mi to napravimo tamo zatvorili bi nas. ali hoću reći, i te kako oni zaobilaze dužnosti i obveze i gledaju kako prevariti..
Svabi se drze slova Zakona..Policije se boje kao nekad Židovi Gestapoa(poetska pravda) a kad cuju da im Policija zakuca na vrata i cuju.."Kriminal Policaj",samo ih pola koraka dijeli od srcanog udara..To je situacija u prosjeku..
2000te i nesh poslije sam radio na crnjaka u svabiji,i gazdarica je bila fer po pitanju placanja..samo da joj napomenem da je red za placu i to je to..dobro,ova je podrijetlom bila Madjarica.. jocolor jocolor jocolor
Opet,Svabi van svojih granica sve vide drugacije..vide manje vrijedne i ispod njih po nekom njihovom poimanju svijeta..
Svabo balkanca nikad nece gledat kao nekog slicnog ili ne daj Boze istog sebi..
Ipak,jos su eonima ispred svega ako se usporedjuju sa Balkancima.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/5/2019, 21:17

Serbinho-3 wrote:Skandalozno je ne samo clanstvo Slovenije i Hrvatske u EU vec i clanstvo Bugarske, Rumunije, baltickih republika, Poljske, Madjarske, Slovacke, Ceske...Sve je to rezija iz Vasingtona, da se napravi neka Mazino linija prema Rusiji. A nas nikada nece primiti ne samo zbog Kosova, nego i zbog toga jer nas smatraju malim Rusima. Sve kad bi i sve clanice EU bile za to da Srbija postane clan EU (sto je apsurdna teza; Hrvatska ce uvek biti protiv i stalno izmisljati nove razloge zasto je protiv), Vasington ne bi to dozvolio dok god ne priznamo Kosovo, postanemo NATO clan i okrenemo Rusiji ledja.
(Radoje, 12. maj 2019 10:07) # Link komentara
pa dobro to je u redu... meni čak djeluje da će i rusija biti primljena u EU a vi ćete biti u ćekaonici...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 12/5/2019, 21:30

kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
Mene njemacka ne hrani .
hrani. tebe ne direktno
ali indirektno, da.
priđi bliže
ti u biti teško bi našla posao u struci, iskreno rečeno.
paradoks njemačke ti je da priznaju moj oružani list, dozvolu za držanje i nošenje, a s druge strane moram ići polagat za viličar.
ti sa svojim zvanjem ne bi bez ispita mogla raditi.

o tome tko koga hrani bumo na kavi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 12/5/2019, 22:49

veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
hrani. tebe ne direktno
ali indirektno, da.
priđi bliže
paradoks njemačke ti je da priznaju moj oružani list, dozvolu za držanje i nošenje, a s druge strane moram ići polagat za viličar.

Daj prestani lupetati vise o tome kako mene njemacka hrani.
Nigdje ja blize necu prici ni dalje .
A ja sa svojim zvanjem ne bi uopce tamo mogla raditi. A niti imam zelju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 13/5/2019, 00:55

kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
priđi bliže

Daj prestani lupetati vise o tome kako mene njemacka hrani.
Nigdje ja blize necu prici ni dalje .
A ja sa svojim zvanjem ne bi uopce tamo mogla raditi. A niti imam zelju.
kaj si nervozna?
i da ti sa svojim zvamjem ne bi mogla raditii u njemačkoj, i znam da nemaš želju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 13/5/2019, 00:59

Kayo hrani te preko doznaka...sve pare dolaze iz germanije
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by kaya 13/5/2019, 09:01

epikur37 wrote:Kayo hrani te preko doznaka...sve pare dolaze iz germanije
Da, ne kuzim  sto zeli reci , ako zeli reci da meni doznacuje  novce onda je to veci problem nego sto sam mislila.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/5/2019, 09:21

kaya wrote:
Da, ne kuzim  sto zeli reci , ako zeli reci da meni doznacuje  novce onda je to veci problem nego sto sam mislila.
pusti vebera..drek on radi u njemackoj..vozi staru kramu i sjedi doma..i tu mulja lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 13/5/2019, 09:28

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
pusti vebera..drek on radi u njemackoj..vozi staru kramu i sjedi doma..i tu mulja lol!
Tri strane misteriozno zeli provuci neku tezu da mene hrane iz njemacke ali sapnut ce mi kako, to nitko tu ne smije znati. A meni je pun kurac misterije i ludaka .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudim 13/5/2019, 11:01

:^0

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Guest 13/5/2019, 11:32

srbija je nakon 8. sednice
fakticki rehabilitovala
rez.informbiroa na stetu srbije
i sroskog naroda. to su ucinili
potomci onih titovih slugana
koji su dosli u srbiju, instalirali
komunizam, rasparcali srbiju.
srbija istrajava na tom putu,
po svaku cenu.
zasto se ne utvrdi istina o sadrzaju
titovog grobnog mesta na dedinju.
sta je istina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/5/2019, 12:40

doktrina pravednih, oslobidilackih ratova, vs saveznika, nakon rata,
skupo placa srpski narod i drzava.
svaki ustanak vs v.b - francuske ili
usa, mi smo podrzavali.
nismo se distancirali od takve politike, ostali smo verni doktrini
koja nas je sjebala.
nije da nismo imali sanse.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics