ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bruna pojela govno za 0.2% glasova

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

bruna pojela govno za 0.2% glasova Empty bruna pojela govno za 0.2% glasova

Post by debotoijusto 9/5/2019, 07:19

Na današnji dan prije 74. godine Zagreb je oslobođen od fašista, a za Brunu Esih to je bio duboko nesretan dan.
Predsjednica stranke Neovisni za Hrvatsku, saborska i gradska zastupnica objavila je na društvenim mrežama kako je 8. svibnja bio tragičan dan za hrvatsku povijest.
Danas, 8. svibnja, obljetnica je ulaska Jugoslavenske armije u opustjeli Zagreb. Događaj je to koji simbolizira pokolje i pljačku, a jugoslavensku okupaciju Hrvatske obilježilo je skidanje hrvatske i podizanje jugoslavenske zastave; zabrana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i obnova Jugoslavenske akademije; dokidanje studija hrvatskog jezika umjesto kojega se na Sveučilištu studira "narodni jezik“; Društvo književnika Hrvatske stupa na mjesto dotadašnjega Društva hrvatskih književnika, a umjesto "Lijepe naše“, na radiju se izvodi „Uz Tita i Staljina, dva junačka sina...“. Ta okupacija dokinuta je krvlju tek u Domovinskom ratu, kad su Hrvati pokazali da se Hrvatsku može osloboditi samo pod hrvatskom zastavom, ni pod kojom drugom! - napisala je Bruna Esih.

Ovom objavom na Facebooku Esih nije izazvala samo reakcije svojih obožavatelja s krajnje desnice koji u kometarima veličaju poglavnika Antu Pavelića nego i brojnih protivnika koji se zgražaju nad njezinim tvrdnjama. 
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

bruna pojela govno za 0.2% glasova Empty Re: bruna pojela govno za 0.2% glasova

Post by debotoijusto 9/5/2019, 07:21

- Zaista je bolesno slaviti Hitlera!
- Samo kukajte nad izgubljenom kvislinškom tvorevinom. Sretan vam svima dan oslobođenja grada Zagreba od fašizma!
- Zastupnice Esih, vi bi trebali djelovati u skladu sa Ustavom RH, djelovanje u suprotnosti s istim je kažnjivo zakonom. No, možda niste pročitali Ustav države u kojoj živite, a u kojoj vas plaćaju porezni obveznici iste koji poštuju Ustav za koji su mnogi i ginuli...
Njezinu objavu komentirala je i predsjednica stranke Start Dalija Orešković.
- Za Brunu Esih slom NDH je 'tragičan dan hrvatske povijesti'. Ona ponosno nosi svoje ustaštvo. Sramota - komentirala je Orešković.
Odgovorio joj je i SDP-ov zastupnik Arsen Bauk.
U vezi sa statusom o padu Zagreba imam reći samo jedan citat iz 13. epizode Velog mista.

Meštar: Ča su oni jidniji, ja san veseliji.

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602614/bruna-esih-sokirala-objavom-na-drustvenim-mrezama-ogorceni-graani-joj-porucili-39zaista-je-bolesno-slaviti-hitlera39
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/5/2019, 07:23

U sedam godina ta se inicijativa proširila na 91 zemlju svijeta, a u današnjoj zagrebačkoj povorci sudjelovao je i veleposlanik Ruske Federacije Anvar Azimov, koji je rekao kako je ponosan na zajedničko slavljenje Dana pobjede te najavio sutrašnju proslavu u Moskvi gdje će se okupiti više od milijun ljudi.
"Današnje događanje ima važno političko značenje. To je dan sjećanja za one kojima smo dužnici u današnjem vremenu. Naš dug je sjećati se vojnika zemalja koje su se protivile fašizmu i koje su oslobodile Europu", rekao je okupljenima na završetku marša Azimov.
Naveo je kako su jugoslavenski partizani imali podršku Crvene armije te da je na teritoriju Hrvatske poginulo više od 10 tisuća sovjetskih vojnika, a u svijetu 28 milijuna. I ruski veleposlaniok je ocijenio da se u zadnje vrijeme događa falsifikacija povijesti. "Umanjuje se uloga partizana i Sovjetskog Saveza u pobjedi, a u isto vrijeme ide se prema gerilizaciji fašizma", zaključio je. 
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by immortal 9/5/2019, 07:29

ljevica 91-e duboko zavručena u vlastiti anus kao i sve znakovlje pod kojim je Hrvatska napadnuta iza Tuđmanove smrti polako izvlače na svjetlo dana
danas se ponovo služe lažima kao u vrijeme komunizma i vječnog prokazivanja Hrvata
naglasak na nacionalno - stvaranje nacionalne države Hrvatske jak je protuotrov za sve koji ne prestajete gaziti Hrvata i Hrvatsko
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/5/2019, 07:30

Na Bleiburško polje ove godine sigurno neće ići Anđelko Bosančić. Tom dugopoljskom HDZ-ovcu prošle godine to malo mjesto u austrijskoj pokrajini Koruškoj i komemoracija za stradale nisu ostali u dobrom sjećanju.
Završio je u pritvoru, a potom i osuđen na 15 mjeseci zatvora tri godine uvjetno. Nakon što je odležao mjesec i pol Bosančić, kao i skupina od još pet hrvatskih državljana uhićenih pod sličnim optužbama, pušteni su krajem lipnja u Hrvatsku. Konkretan Bosančićev grijeh bila je visoko podignuta desnica koju su organi reda u Austriji protumačili kao ustaški/nacistički pozdrav.

- Da se mogu vratiti godinu dana unazad, biti u isto vrijeme i na istom mjestu, takvo što nikada ne bi napravio. Ali šta je, tu je. Moja greška, moj grijeh. Na Bleiburg sam išao godinama i događale su se slične stvari, ali nikada se nikomu ništa nije dogodilo. Sada se slomilo na meni. Samo ja znam kroz što sam prošao, ali od svega su mi najteže padali novinski naslovi. Hvala Bogu, živ sam i puno toga dugujem svojoj obitelji koja je stala iza mene i davala mi podršku u tim danima - reći će.
Nikakve zakonske prepreke trenutačno nema da on i ove godine ode na obilježavanje Križnog puta u Austriju. Iako se u prvotnoj policijskoj prijavi tražila zabrana ulaska u zemlju ne određeno vrijeme, ona nije preživjela u pravomoćnoj presudi. Anđelko je, čini se, umoran od svega. Nije se, iako je imao zakonsko pravo, žalio ni na prvostupanjsku presudu.
- Shvatio sam da nema smisla i prihvatio stanje kakvo jest. Gaf se dogodio, bolje rečeno nesretan slučaj, nesporazum.
Ako mogu, i ja bih se pridružio apelima organizatora komemoracije svima onima koji idu u Bleiburg da se suzdrže od bilo kakvih poteza koji će dovesti do nesporazuma, krivih tumačenja... Mene je jako skupo koštalo i ne želim da se bilo kome drugom ponovi - poručuje Anđelko Bosančić.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 9/5/2019, 07:31

Bruna rastura....
:D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/5/2019, 07:31

andjelko usrasa u hlace
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by immortal 9/5/2019, 07:32

koje je ljevica najprije prožvakala

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by flumen 9/5/2019, 07:55

kako god, meni je zgodnija Bruna od Dalije... :x

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2019, 08:04

na žalost nemaju dobru logistiku ali svakako imaju moj glas
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 9/5/2019, 08:24

A zbog cega gubiti glas na izborima ? 
A da 
To ste vi kojE PRATI Inace LOS GLAS

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 9/5/2019, 08:25

Octena bu doktorirala na hitleru i musoliniju 
A nasa draga precednica na trumpu i orbsnu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/5/2019, 12:56

metilda wrote:na žalost nemaju dobru logistiku ali svakako imaju moj glas

kako ce imati logistiku kad ne rade nista ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 9/5/2019, 14:10

debotoijusto wrote:

Točno, stranačka se infrastruktura stvara godinami, a ni to nije jamstvo pobjede.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 9/5/2019, 14:11

Nove glasove pridobiti neće.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 9/5/2019, 14:12

Regoč wrote:Nove glasove pridobiti neće.

tebi je srčeko zakucalo ali si popio gutljaj vode i sve  ok
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 9/5/2019, 15:07

čekaj zar oni nisu rigidne ustaše??? kako to da imaju tako malu podršku a sora i dingo10 vide ustaše na svakom koraku???

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/5/2019, 15:25

debotoijusto wrote:

a točno. Hasabegović ima inteligenciju da bude jebeni trol na facebooku, nije sposoban otvoriti facebook . Da otvori facebook i krene malo trolati, bio bi sigurno zvijezda. plus rad na terenu. oni su tipični Hrvati, - čekaju da im u usta padnu izbori, glasovi i sve ostalo.

na trolanje po društvenim mrežama, Trump je dobio izbore, a i ŽZ ima glasove zahvaljujući tome.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2019, 18:42

AssadNaPodmornici wrote:
debotoijusto wrote:

a točno. Hasabegović ima inteligenciju da bude jebeni trol na facebooku, nije sposoban otvoriti facebook . Da otvori facebook i krene malo trolati, bio bi sigurno zvijezda. plus rad na terenu. oni su tipični Hrvati,  - čekaju da im u usta padnu izbori, glasovi i sve ostalo.

na trolanje po društvenim mrežama, Trump je dobio izbore, a i ŽZ ima glasove zahvaljujući tome.
Kojesta..balija da zna koristiti Fejsbuk..pa pate se sa tablicom u Wordu.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by flumen 10/5/2019, 11:18

na zalost - i ona se bavi pizdarijama - a ne pravim problemima...
inace stoji - da mi je poslije moje svojte Kolindice, svakako zgodnija od drugih pichoka na politickoj sceni...

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics