DOĐITE STRANCI, MOLIMO VAS!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: DOĐITE STRANCI, MOLIMO VAS!
Da. A ništa , čekamo da sve iseli i natalitet domaći još više krahira. A šta se može. To je prirodni proces. Ne možeš imat i ovce i novce.Zorba wrote:RayMabus wrote:Neće da dignu cijenu rada u Hrvatskoj pa onda trpaju masovno sirotinju iz ne EU zemalja. A da dignu cijenu rada tj ne uvoze ništa u godinu dana bi zaustavili iseljavanje plus bi se mnogi vratili i još imaš pola miljarde ovih iz EU na raspaloganju.
A to ti debilni političari i njihovi krupni rvatski kapitalisti. Jedva čekan da sve iseli još plus natalitet krahira.
Tako treba. I ja bi isto radio da sam nekakv krupni kapitalist.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U se i u svoje kljuse. Posao u Hrvatskoj mi odavno nije napet , iman dva podstanara , niks kredita i dugova , niks žena i dica. Tu i tamo nešto zaradiš i brige te.
Prije će oni kao društvo dostić točku loma nego ja. Ja san svoju odavno već proša kad san skužija da je ovo emanicipacija. Sad je vrijeme da i ostali shvate njenu nuspojavu a to je bijela kuga.
A kad joj još dodaš iseljavanje pola miljona mladih onda je to moja pobjeda.
Prije će oni kao društvo dostić točku loma nego ja. Ja san svoju odavno već proša kad san skužija da je ovo emanicipacija. Sad je vrijeme da i ostali shvate njenu nuspojavu a to je bijela kuga.
A kad joj još dodaš iseljavanje pola miljona mladih onda je to moja pobjeda.
2014-04-11
Potopiš sistem i onda se ti smiješ umjesto da se oni smiju tebi.
Nacionalisti i domoljubi se pitaju gdje su nam ljud. Ljevičari gdje su nam penzije. Uhljebi se tresu od neizbježnih reforma koje svim silama odgađaju. Političari od gubitka glasova jer je biračko tijelo nadrkano.
Jedino san ja mrtav ladan. Moje su lađe odavno potonile. Jedino šta me raduje u životu je to šta će uskoro i vaše.
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/583124/veseli-vas-tui-neuspjeh-ne-trebate-se-brinuti-evo-sto-o-svemu-kazu-psiholozi
Pa pa
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/istina-o-iseljavanju-jos-pola-milijuna-ljudi-moglo-bi-otici-577807
I kao šećer na kraju svaki novi islamistički napad u zapadnoj Europi diže desnicu i na kraju ćete ostat i bez te islamske radne snage a ja ću se radovati....jer upravo su i bogataši izgubili svoju veliku lovu pohranjenu u bankama.
I svi ćemo biti sretni jer je svijet u očima promatrača i zato je moj svijet svijet sreće a ja sam veseli pesimista.
Nasmeši se , snima te skrivena kamera.
Nacionalisti i domoljubi se pitaju gdje su nam ljud. Ljevičari gdje su nam penzije. Uhljebi se tresu od neizbježnih reforma koje svim silama odgađaju. Političari od gubitka glasova jer je biračko tijelo nadrkano.
Jedino san ja mrtav ladan. Moje su lađe odavno potonile. Jedino šta me raduje u životu je to šta će uskoro i vaše.
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/clanak/id/583124/veseli-vas-tui-neuspjeh-ne-trebate-se-brinuti-evo-sto-o-svemu-kazu-psiholozi
Pa pa
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/istina-o-iseljavanju-jos-pola-milijuna-ljudi-moglo-bi-otici-577807
I kao šećer na kraju svaki novi islamistički napad u zapadnoj Europi diže desnicu i na kraju ćete ostat i bez te islamske radne snage a ja ću se radovati....jer upravo su i bogataši izgubili svoju veliku lovu pohranjenu u bankama.
I svi ćemo biti sretni jer je svijet u očima promatrača i zato je moj svijet svijet sreće a ja sam veseli pesimista.
Nasmeši se , snima te skrivena kamera.
2014-04-11
vili40 wrote:Iz problema u vece probleme,iz greske u vecu gresku.Tako to kod nas ide tako da izgleda necemo postati nova svicarska nikad a mozda ni onda.Inace.dvije trecine para sto zarade stranci ovdje.ovdje nece biti potroseno papa pdv i korist trgovcima i proizvodacima.Velim,korak naprijed natrag dva i to vec dugo i puno godina,
Ma ustvari naši sad pokušavaju zaustaviti rast plaća ne sve moguće načine. Sad im tržište ponude i potražnje odjednom ne odgovara. Ali izbalansirati će se to s vremenom.
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:Potopiš sistem i onda se ti smiješ umjesto da se oni smiju tebi.
Jedino san ja mrtav ladan. Moje su lađe odavno potonile.
Jedino šta me raduje u životu je to šta će uskoro i vaše.
Pa pa
I svi ćemo biti sretni jer je svijet u očima promatrača
i zato je moj svijet svijet sreće a ja sam veseli pesimista.
Fuck EU.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Biskup Komarica:'Dođite u Banja luku pa ćete vidjeti Blajburg'
» Po prvi put:HPC POZIVA DOMOLJUBE:'Dođite na misu za pravoslavne Hrvate poginulim za Domovinu'
» ''Kenwood Kenon ulagačima: Dođite! Hrvati su puno jeftiniji nego radnici u EU''
» Jučer najveći broj zaraženih u Švedskoj. Cappelli Šveđanima: Dođite, niste rizični
» Biskup Komarica:'Dođite u Banja luku pa ćete vidjeti Blajburg'
» Po prvi put:HPC POZIVA DOMOLJUBE:'Dođite na misu za pravoslavne Hrvate poginulim za Domovinu'
» ''Kenwood Kenon ulagačima: Dođite! Hrvati su puno jeftiniji nego radnici u EU''
» Jučer najveći broj zaraženih u Švedskoj. Cappelli Šveđanima: Dođite, niste rizični
Page 2 of 2