Po prvi put:HPC POZIVA DOMOLJUBE:'Dođite na misu za pravoslavne Hrvate poginulim za Domovinu'
Page 1 of 1
Po prvi put:HPC POZIVA DOMOLJUBE:'Dođite na misu za pravoslavne Hrvate poginulim za Domovinu'
http://www.dnevno.hr/domovina/hpc-poziva-domoljube-dodite-na-misu-pravoslavnim-hrvatima-poginulim-za-hrvatsku-896901
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Po prvi put:HPC POZIVA DOMOLJUBE:'Dođite na misu za pravoslavne Hrvate poginulim za Domovinu'
....evo jastreb prvi kren'o
2015-09-08
Re: Po prvi put:HPC POZIVA DOMOLJUBE:'Dođite na misu za pravoslavne Hrvate poginulim za Domovinu'
Za pravoslavce se ne služi misa.
...to je hrvatski naziv za liturgiju ako su vec hrvatidzango wrote:Za pravoslavce se ne služi misa.
2015-09-08
Ne služi se ni Liturgija.vuksadinare wrote:...to je hrvatski naziv za liturgiju ako su vec hrvatidzango wrote:Za pravoslavce se ne služi misa.
bolo me kurasdzango wrote:Ne služi se ni Liturgija.vuksadinare wrote:...to je hrvatski naziv za liturgiju ako su vec hrvatidzango wrote:Za pravoslavce se ne služi misa.
2015-09-08
Boli kurac i ove što služe. Raspopi i ustaška fukara.
....kad mladjahan lovac bijah ja....dzango wrote:Boli kurac i ove što služe. Raspopi i ustaška fukara.
2015-09-08
Ovde na forumu sve sektaši, komunisti i bivši komunisti.
nego đango jer bijaše na ovom posljednjem basketu tj na derbiju partizan-zvezda..dzango wrote:Ovde na forumu sve sektaši, komunisti i bivši komunisti.
2015-09-08
Nisam bio odavno. A i ovaj poslednji se igrao u Kragujevcu.
Kad sam bio mlađan lovac jaaaa,vuksadinare wrote:....kad mladjahan lovac bijah ja....dzango wrote:Boli kurac i ove što služe. Raspopi i ustaška fukara.
Jedna me je moma volelaaaa..:D
2014-04-12
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/417431/Hasanbegovic-na-pokopu-episkopa-pakrackih.html?utm_source=clanci&utm_medium=manual2&utm_campaign=clanci_manual
Guest- Guest
Hasanbegović na pokopu episkopa pakračkih
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović danas će biti posebni izaslanik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u Pakracu, gdje će sudjelovati na parastosu i pokopu četvorice episkopa pakračkih, odnosno vraćanju njihovih zemnih ostataka u kripte
U Pakracu će se sastati i s vrhom Srpske pravoslavne crkve na čelu s patrijarhom Irinejom, s kojim će zajedno obići radove na Vladičanskom dvoru, čiju obnovu financira država, odnosno Ministarstvo kulture.
Potvrdio je to za Jutarnji list sam Hasanbegović koji se jučer na Pantovčaku, osim s predsjednicom Grabar Kitarović, susreo i s Miloradom Pupovcem, predsjednikom Srpskog narodnog vijeća i izdavačem Novosti.
'Razgovarali smo samo o protokolu. U Pakrac idem kao izaslanik predsjednice, a na taj veliki narodni događaj išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop slavonski Jovan i ja sam se rado odazvao', kazao je Hasanbegović.
Na sastanku s predsjednicom Grabar-Kitarović bilo je riječi samo o protokolu u Pakracu, a ne i o naslovnici Novosti na kojoj se Hasanbegović našao zbog slike sa splitske rive, ali i teksta objavljenog u listu Nezavisna država Hrvatska.
Prije susreta u Pakracu, “vlada” Srpske pravoslavne crkve s patrijarhom Irinejom sastat će se u Jasenovcu, gdje će se održati sjednica Svetog arhijerejskog sinoda. Nakon sjednice, održat će se sastanak Svetog arhijerejskog sinoda i Odbora za Jasenovac SPC-a. Posjet Jasenovcu nije planiran.
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović danas će biti posebni izaslanik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u Pakracu, gdje će sudjelovati na parastosu i pokopu četvorice episkopa pakračkih, odnosno vraćanju njihovih zemnih ostataka u kripte
U Pakracu će se sastati i s vrhom Srpske pravoslavne crkve na čelu s patrijarhom Irinejom, s kojim će zajedno obići radove na Vladičanskom dvoru, čiju obnovu financira država, odnosno Ministarstvo kulture.
Potvrdio je to za Jutarnji list sam Hasanbegović koji se jučer na Pantovčaku, osim s predsjednicom Grabar Kitarović, susreo i s Miloradom Pupovcem, predsjednikom Srpskog narodnog vijeća i izdavačem Novosti.
'Razgovarali smo samo o protokolu. U Pakrac idem kao izaslanik predsjednice, a na taj veliki narodni događaj išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop slavonski Jovan i ja sam se rado odazvao', kazao je Hasanbegović.
Na sastanku s predsjednicom Grabar-Kitarović bilo je riječi samo o protokolu u Pakracu, a ne i o naslovnici Novosti na kojoj se Hasanbegović našao zbog slike sa splitske rive, ali i teksta objavljenog u listu Nezavisna država Hrvatska.
Prije susreta u Pakracu, “vlada” Srpske pravoslavne crkve s patrijarhom Irinejom sastat će se u Jasenovcu, gdje će se održati sjednica Svetog arhijerejskog sinoda. Nakon sjednice, održat će se sastanak Svetog arhijerejskog sinoda i Odbora za Jasenovac SPC-a. Posjet Jasenovcu nije planiran.
Guest- Guest
Vic:Pitaju neki bosanci hrvatsku predsjednicu Kitarovic voli li pitu,a on im odgovori da volim pitu prezivala bi se Pitarovic
2014-04-14
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaWinter is coming wrote:Vic:Pitaju neki bosanci hrvatsku predsjednicu Kitarovic voli li pitu,a on im odgovori da volim pitu prezivala bi se Pitarovic
2015-09-08
Ako Haso u Jasenovcu ne doživi epifaniju mogao bi nastaviti putevima revolucije do Dachau-a i Auschwitza.
Guest- Guest
jesi ti transformator ili transformatorica?
2014-04-14
Kako koji dan. Uglavnom transgender.
Guest- Guest
kuku
2014-04-14
Similar topics
» HPC poziva na misu
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» DOĐITE STRANCI, MOLIMO VAS!
» Policajci usred proslave apsii domoljube
» Blajburg II: Plenki potukao katoličke domoljube i pije piće u Buzinu
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» DOĐITE STRANCI, MOLIMO VAS!
» Policajci usred proslave apsii domoljube
» Blajburg II: Plenki potukao katoličke domoljube i pije piće u Buzinu
Page 1 of 1