stric predsjednice potpukovnik JNA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
stric predsjednice potpukovnik JNA
FENA/Almir Razić
BRZA REAKCIJA
+AAA-
LAZANSKI LAŽE! Predsjednica progovorila o svome stricu koji je bio potpukovnik JNA
Autor: S.V.Ponedjeljak, 06. svibanj 2019. u 20:36
Intrigantnu informaciju koju je u javnost iznio srpski vojni analitičar Miroslav Lazanski, a odnosi se se pokojnog strica hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, danas je opovrgnuo njezin ured.
Na naše pitanje je li njezin stric Stjepan Grabar, kao borac Pratećeg bataljona i potpukovnik JNA, uistinu pokopan u Beogradu kako je to izjavio Lazanski, uslijedio je odgovor predsjedničina ureda:
“Vezano uz vaš upit koji se odnosi na tekst objavljen na portalu Dnevno.hr pod naslovom: ‘OVO O KOLINDI NE ZNAJU NI HRVATI’, odlučno odbacujemo navode kako je stric predsjednice Grabar-Kitarović pokopan u Beogradu te vas obavještavamo da je g. Stjepan Grabar pokopan na mjesnom groblju u Jelenju.
Nadalje, vezano uz održavanje skupa u Hrtkovcima, ponavljamo stav kojim je jasno osuđeno izrugivanje žrtvama na mjestu zločina, što je civilizacijski poraz za jedno društvo, neprihvatljiv povijesni revizionizam i rehabilitacija politike kojoj nema mjesta u suvremenoj Europi”, stoji u odgovoru iz ureda.
Podsjetimo, Miroslav Lazanski je na vrlo gledanoj televiziji Pink informaciju o stricu hrvatske predsjednice iznio komentirajući njezinu osudu održavanja kongresa Srpske radikalne stranke u Hrtkovcima, zaključujući kako “ona taj skup osuđuje samo kako bi pokupila glasove desničara”.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/lazanski-laze-predsjednica-progovorila-o-njezinom-stricu-koji-je-bio-potpukovnik-jna-1307486/
immortal-
2014-04-16
Re: stric predsjednice potpukovnik JNA
pa sad da vjerujemo lažanskom stvarno bi bilo morbidno do jaja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije čudno što se nama Hrvatima događa da ni povijesni Hrvatski pozdrav ne smijemo koristiti, niti grb u izdanju kakav se koristio i za vrijeme NDH
dok kod srba sve može
albanija može stvarati veliku albaniju, zovu je u EU
RS smije postojai stvorena na zločinu
cijeli garnizon političara vanjskih i unutarnjih radi protiv Hrvata, za Hrvate nitko
bit će rata pjevao je i Bora Čorba
dok kod srba sve može
cijeli garnizon političara vanjskih i unutarnjih radi protiv Hrvata, za Hrvate nitko
immortal-
2014-04-16
dobro jutro..tako je od 1991 sa manjim ili vecim oscilacijama...ovi znaju bolje lagati mi ne znamo..mortal wrote:nije čudno što se nama Hrvatima događa da ni povijesni Hrvatski pozdrav ne smijemo koristiti, niti grb u izdanju kakav se koristio i za vrijeme NDH
dok kod srba sve može
2015-09-08
vuksadinare wrote:
dobro jutro..tako je od 1991 sa manjim ili vecim oscilacijama...ovi znaju bolje lagati mi ne znamo..
immortal-
2014-04-16
nije ono bzv dobrica cosic izgovorio o lazi kao najboljoj srpskoj saveznici..meni recimo kad srbin kaze da je prijatelj ja znam da ej upravo suprotno...nista mu ne vjerujem...ali imam ja test za takve..ja mu kazem ako si mi prijatelj reci zivjela hrvatska...naravno da na testu onda padnu
2015-09-08
da i kakve veze ima da je bio potpukovnik JNA, ako je bio u vojsci u kojoj bi vojsci trebao biti potpukovnik 70 ih na primjer ..u OS HR možda?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovo se lako da provjeriti...mortal wrote:“Vezano uz vaš upit koji se odnosi na tekst objavljen na portalu Dnevno.hr pod naslovom: ‘OVO O KOLINDI NE ZNAJU NI HRVATI’, odlučno odbacujemo navode kako je stric predsjednice Grabar-Kitarović pokopan u Beogradu te vas obavještavamo da je g. Stjepan Grabar pokopan na mjesnom groblju u Jelenju.
ima li koji forumaš blizu tog jelenja da malo prošeta po groblju?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
pa jedan mamin blizi rođak je bio podpukovnik jna...grob mu je u beogradu
2015-09-08
Ja koliko se sjećam i Tuđman je bio general-major JNA. Bobetko je bio general-potpukovnik JNA.
Iz JNA su došli i Červenko i Tus, i Dedaković Jastreb i Krstičević i Agotić i Letica i Andrija Matijaš Pauk ... i gomila drugih bez kojih bi Hrvati ispušili do jaja.
Jedino Gotovina nije iz JNA ...
A da smo se pouzdali u silno domoljubne ustaše iz emigracije sad bi Srbija bila do Zagreba.
Iz JNA su došli i Červenko i Tus, i Dedaković Jastreb i Krstičević i Agotić i Letica i Andrija Matijaš Pauk ... i gomila drugih bez kojih bi Hrvati ispušili do jaja.
A da smo se pouzdali u silno domoljubne ustaše iz emigracije sad bi Srbija bila do Zagreba.
Last edited by Ringo10 on 7/5/2019, 14:11; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA ko ti brani taj operni pozdrav, izađi u urlaj koliko hoćeš, baš nekoga kitomir zaboli ...mortal wrote:nije čudno što se nama Hrvatima događa da ni povijesni Hrvatski pozdrav ne smijemo koristiti,
2015-09-24
Da i šta onda ... jaka stvar ...vuksadinare wrote:pa jedan mamin blizi rođak je bio podpukovnik jna...grob mu je u beogradu
2015-09-24
eto onakoRingo10 wrote:Da i šta onda ... jaka stvar ...vuksadinare wrote:pa jedan mamin blizi rođak je bio podpukovnik jna...grob mu je u beogradu
2015-09-08
spoj vojnog iskustva i emocija ubitacna kombinacijaRingo10 wrote:Ja koliko se sjećam i Tuđman je bio general-major JNA. Bobetko je bio general-potpukovnik JNA.
2015-09-08
ne laže lažanski, samo mu se dogodio lapsus...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ajde ne pizdi bez veze, JNA kadar se samo prištekao a glavninu udara smo izdržali mi koji sa JNA nismo baš imali veze osim što smo od godine do dvije robijali u njoj. Slično je bilo tokom i na kraju rata gdje smo opet mi sav teret izgurali na svojim leđima sa potpuno promjenjenom vojnom doktrionom od one u JNA što je razlog zašto smo ih potukli bez pardona.Ringo10 wrote:Ja koliko se sjećam i Tuđman je bio general-major JNA. Bobetko je bio general-potpukovnik JNA.
znaci i kolinda dete lekarke
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa KGK nije nikada ni krila da je potomak partizana, ne znam zašto vama lijevima i antifama općenito to smetadebotoijusto wrote:znaci i kolinda dete lekarke
debotoijusto wrote:znaci i kolinda dete lekarke
Zato sto si podsvjesno usvojio ono sto sam rekao vec zilijun puta...Srbi i Hrvati su fizicki i svakako drugacije preblizu i povezani,da bi se izbjeglo.."mjesanje" gena..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» ''‘IZVANZEMALJCI POSTOJE, ALI ČOVJEČANSTVO JOŠ NIJE SPREMNO’; Izraelski potpukovnik šokirao: ‘Čekaju da ljudska vrsta evoluira’''
» PORUKA PREDSJEDNICE, gđe KGK, na FB
» Interview predsjednice, gđe KGK
» NA ZAPOVIJED, g. PREDSJEDNIČE!
» ''‘IZVANZEMALJCI POSTOJE, ALI ČOVJEČANSTVO JOŠ NIJE SPREMNO’; Izraelski potpukovnik šokirao: ‘Čekaju da ljudska vrsta evoluira’''
» PORUKA PREDSJEDNICE, gđe KGK, na FB
» Interview predsjednice, gđe KGK
» NA ZAPOVIJED, g. PREDSJEDNIČE!
Page 1 of 2