PORUKA PREDSJEDNICE, gđe KGK, na FB
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
PORUKA PREDSJEDNICE, gđe KGK, na FB
PORUKA gđe KGK na FB
Kolinda Grabar-Kitarović
Like This Page · 1 hr ·
Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije. O tome ću govoriti večeras na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića "Iza zavjese" u 21:15.
Kolinda Grabar-Kitarović
Like This Page · 1 hr ·
Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije. O tome ću govoriti večeras na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića "Iza zavjese" u 21:15.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: PORUKA PREDSJEDNICE, gđe KGK, na FB
Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
2016-11-17
Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.govinda wrote:Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
2016-07-22
I što će nam novoga otkriti iza zavjese?
Poraznu činjenicu da naša predsjednica, unatoč raširenoj percepciji da imamo američku predsjednicu, zapravo i nema tako dobre veze u Washingtonu, a osobito ne u Trumpovom timu
Poraznu činjenicu da naša predsjednica, unatoč raširenoj percepciji da imamo američku predsjednicu, zapravo i nema tako dobre veze u Washingtonu, a osobito ne u Trumpovom timu
Eto ti tamo Govinda pa s njim bistri o predsjednici.provocator wrote:I što će nam novoga otkriti iza zavjese?
Jebote, koriste vas kao kondom...fujjj...
2016-07-22
glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?Eroo wrote:Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.govinda wrote:Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
2016-11-17
Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...govinda wrote:glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?Eroo wrote:Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.govinda wrote:Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
2016-07-22
A jesam ja spomenuo tvoju familiju? Spomeni familiju, sokcino smrdjiva....jedva cekam da spomenes...Eroo wrote:Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...govinda wrote:glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?Eroo wrote:Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.govinda wrote:Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
2016-11-17
tko kaze?...ode ina u ruske ruke moras biti sretan..zahvali koli zbog tog puta u amerikuprovocator wrote:I što će nam novoga otkriti iza zavjese?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
KGK također ima fmiliju, avlijaneru.govinda wrote:A jesam ja spomenuo tvoju familiju? Spomeni familiju, sokcino smrdjiva....jedva cekam da spomenes...Eroo wrote:Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...govinda wrote:glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?Eroo wrote:Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.govinda wrote:Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
Imaš tamo Dodika, njemu titraj jajca...
2016-07-22
jebo ti avlijaner predsjednicu u smrdljivo dupe....mozes ti meni malo da titras jaja, tvojs familija titra muslimanska jaja evo 500 godina...Eroo wrote:KGK također ima fmiliju, avlijaneru.govinda wrote:A jesam ja spomenuo tvoju familiju? Spomeni familiju, sokcino smrdjiva....jedva cekam da spomenes...Eroo wrote:Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...govinda wrote:glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?Eroo wrote:
Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.
2016-11-17
Dodo je car, a Erdogan kao što vidiš nije kalif!. Avlijaneru!govinda wrote:jebo ti avlijaner predsjednicu u smrdljivo dupe....mozes ti meni malo da titras jaja, tvojs familija titra muslimanska jaja evo 500 godina...Eroo wrote:KGK također ima fmiliju, avlijaneru.govinda wrote:A jesam ja spomenuo tvoju familiju? Spomeni familiju, sokcino smrdjiva....jedva cekam da spomenes...Eroo wrote:Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...govinda wrote:
glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?
2016-07-22
mene boli kurac za erdogana, tog diktatora...a kolinda je i dalje debela hrvatska krmaca....Eroo wrote:Dodo je car, a Erdogan kao što vidiš nije kalif!. Avlijaneru!govinda wrote:jebo ti avlijaner predsjednicu u smrdljivo dupe....mozes ti meni malo da titras jaja, tvojs familija titra muslimanska jaja evo 500 godina...Eroo wrote:KGK također ima fmiliju, avlijaneru.govinda wrote:A jesam ja spomenuo tvoju familiju? Spomeni familiju, sokcino smrdjiva....jedva cekam da spomenes...Eroo wrote:
Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...
2016-11-17
Zahvalan???vuksadinare wrote:tko kaze?...ode ina u ruske ruke moras biti sretan..zahvali koli zbog tog puta u amerikuprovocator wrote:I što će nam novoga otkriti iza zavjese?
Zato što se sastala sa senatorom iz Floride Marcom Rubiom, kao i s izvršnim potpredsjednikom Atlantskog vijeća Damonom M. Wilsonom, iako nijedan šef države na svijetu ne putuje u SAD da bi se ondje sastao s jednim senatorom i potpredsjednikom jednog think tanka, jer to jednostavno nije njihova razina.
spomenuo si moju i time dokazao koliko si 'kulturan'...pljuc!govinda wrote:A jesam ja spomenuo tvoju familiju? Spomeni familiju, sokcino smrdjiva....jedva cekam da spomenes...Eroo wrote:Mogao bih se ja malo prihvatit i tvoje familije, ako ne prestaneš...govinda wrote:glup si ko i ta krmaca. znaci, drkas i dalje na Kolindu?Eroo wrote:Bosančiću, ovdje nisi doma, pazi kako se izražavaš.govinda wrote:Ero, ti svrsavas od pomisli da ti se ona popisa u usta, jelde?
Lažovčino jedna, imaš primjer engleskog ministra vanjskih poslova. Nije se u Americi sastao sa aktualnim ministrom vanjskih poslova,provocator wrote:Zahvalan???vuksadinare wrote:tko kaze?...ode ina u ruske ruke moras biti sretan..zahvali koli zbog tog puta u amerikuprovocator wrote:I što će nam novoga otkriti iza zavjese?
Zato što se sastala sa senatorom iz Floride Marcom Rubiom, kao i s izvršnim potpredsjednikom Atlantskog vijeća Damonom M. Wilsonom, iako nijedan šef države na svijetu ne putuje u SAD da bi se ondje sastao s jednim senatorom i potpredsjednikom jednog think tanka, jer to jednostavno nije njihova razina.
nego s ljudima iz Trumpovog okruženja. Ali, tebi to neukom objašnjavati jednostavno nema smisla..Lijevi ste stvarno lijevi. Po svemu.
2016-07-22
provocator-
2015-08-11
zbog ove boldane izjave slobodan sam plavušu nazvati kako hoću, jer tko je plavuša da ona sudi tko koliko voli i koliko je dao za hrvatsku?Eroo wrote:PORUKA gđe KGK na FB
Kolinda Grabar-Kitarović
Like This Page · 1 hr ·
besramna proračunata baba koja je uglavnom vodila brigu o svome blagostanju i onome što njoj koristi usuđuje se, nakon što je zbog 20.000$ mjesečno pobjegla iz hrvatske ambasade u americi u nato savez pričati i pridikovati o tome.
pristojni političari bi u uređenoj državi već slagali svoje stvari u kartonske kutije i napuštali svoje urede, a babetina docira.
apage, satanas!
sitting_bull-
2015-09-28
Evo stigla i moja dektiva, issami.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NA ZAPOVIJED, g. PREDSJEDNIČE!
» Interview predsjednice, gđe KGK
» stric predsjednice potpukovnik JNA
» Čestitka Predsjednice Republike
» Dobro jutro, Predsjedniče!