Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 35
Page 3 of 35 • 1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
Na kraju se van Dijk poklonio Messijevoj magiji:
“Nismo izgubili od Barcelone, izgubili smo od najvećeg nogometaša svih vremena. Nitko ga ne može zaustaviti, čak ni ja. Za njega jednostavno nema rješenja, nitko na svijetu nema odgovor za njega. Sad mi je baš drago što ne igram u Španjolskoj pa da se s njim susrećem svake sezone”, izjavio je Virgil van Dijk nakon susreta u Barceloni.
Van dijk trying to get a better look how messi does it
“Nismo izgubili od Barcelone, izgubili smo od najvećeg nogometaša svih vremena. Nitko ga ne može zaustaviti, čak ni ja. Za njega jednostavno nema rješenja, nitko na svijetu nema odgovor za njega. Sad mi je baš drago što ne igram u Španjolskoj pa da se s njim susrećem svake sezone”, izjavio je Virgil van Dijk nakon susreta u Barceloni.
Van dijk trying to get a better look how messi does it
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lionel Messi has now scored against every single English team he's ever faced!
2015-08-25
PABLO ESCOBAR wrote:Svaka daljnja rasprava je zavrsena. MESSI JE NAJVECI IKADA
Guest- Guest
nadam se da neće dolaziti na dodjelu 6. zlatne lopte, to bi bilo epic
2015-08-25
možda bi se mogli iskupiti posebnom dijamantnom loptom za najvećega svih vremena
2015-08-25
Dobro je Messi igra , jedino mu nismo mi baš legli na SP u Rusiji.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nema ga nigdi. Valjda mu je sinoc zadnji dan zivota bio. Naravno doci ce opet i reci da je Sin bolji. Sin je zaista turbo igracina zvijer jedan od najvecih ikada. Ali najveci igra u cmarsi. I to samo budali nije jasnofridrih_niche wrote:A di je maleni Bracala?
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedino sta me je vise odusevljavalo je bilo gledanje velicanstvenog djecaka na pujankama. Koji potezi fore finte. Zaista jos se sicam tog mulca kako je briljirao na igralistu izmedju zgrada
Tada sam mislio da vidim novog Platinija nazalost nisam dugo znao da su mu narkotici jos veci talent bili nego lopta.
Tada sam mislio da vidim novog Platinija nazalost nisam dugo znao da su mu narkotici jos veci talent bili nego lopta.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ja ne volin Engleze , to sve neki mulati tamo. A inače su mi antipatični. Navijan za Ajax , Barcelona i Ajax u finalu , samo da nema Engleza tamo , a onda ću navijat za Ajax jer Barcelona jest Barcelona al ovi su izbacili Real Madrid i Juventus i nekako su mi zaslužili da budu prvaci al ima još do toga dosta , prvo nek izbace Tottenham pa ćemo onda o tome., mada mi neće bit mrsko ni ako Barca bude prvak , samo da nisu Englezi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Javi se ti momcima ujutro
2015-09-13
Another magical Lionel Messi performance had Rio Ferdinand in awe as Barcelona took a big step towards the Champions League final with a 3-0 win over Liverpool.
2015-08-25
PABLO ESCOBAR wrote:Jedino sta me je vise odusevljavalo je bilo gledanje velicanstvenog djecaka na pujankama. Koji potezi fore finte. Zaista jos se sicam tog mulca kako je briljirao na igralistu izmedju zgrada
Guest- Guest
Van Dijk je kriv za prvi gol, a i veliki dio krivnje ide za drugi. Srećom nije igrao Lovren inače je on dežurni krivac.
LEO MESSI BACIO NOGOMETNI SVIJET U TRANS, PA OSTAO SKROMAN: "Ja sam imao puno sreće kada sam pogodio sam kut gola nakon slobodnog udarca. Bio je to predivan trenutak”, zaključio je kapetan Barcelone.
haha na kojim je ovaj drogama, nek si više prizna da je GOAT
haha na kojim je ovaj drogama, nek si više prizna da je GOAT
2015-08-25
nisam još uspio čestitati rakitiću, kakva karijera, kakva privilegija igrati s najvećim svih vremena, biti dio ovakve ekipe zadnjih 5 sezona, to su vrijednosti koje zatonska prevara može samo sanjati, ali ostaju mu pokradena i lopovski osvojena priznanja, time će se tješit pred silovateljima i ubojicama kad ga budu karali u čmar dok završi u ćuzi.
2015-08-25
Page 3 of 35 • 1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 35