Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 35
Page 2 of 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
znao sam da ce messi uvaljat onaj slobodnjak, toliko ih dobro izvodi da mi nije bilo nikakve sumnje
End- Posts : 21177
2015-08-25
strahonja kaze nedosuden penal za barcu, ali necemo sad cjepidlaciti
2015-08-25
This was just after Messi was fouled by Milner in the first half.
He knew what was coming.
He knew what was coming.
2015-08-25
Messi has more career goals against the English top six than Ronaldo (who played in England for 6 seasons!) yet people think Messi needs to leave Spain to prove something?
Ronaldo v Messi
Goals: 600 - 600
Games: 801 - 683
But Ronaldo is the best scorer ever..
Ronaldo v Messi
Goals: 600 - 600
Games: 801 - 683
But Ronaldo is the best scorer ever..
2015-08-25
Balotelli - ‘For the love of football, please do not compare him to the number 7 of Juventus anymore’.
2015-08-25
NEVJEROJATNA SUDAČKA POGREŠKA NA ŠTETU BARCELONE: Pa zar se ovo može dogoditi uz VAR sustav?!
“Messi je išao u prolaz s unutarnje strane terena, a Matip se doveo u neugodnu situaciju i postavio ruku u neprirodan položaj, a nakon toga on igra rukom i za mene je ovo apsolutno kažnjiva situacija. Čudi me što suci iz VAR sobe nisu reagirali”, zaključio je bivši sudac u HRT-ovoj emisiji nakon utakmice.
“Messi je išao u prolaz s unutarnje strane terena, a Matip se doveo u neugodnu situaciju i postavio ruku u neprirodan položaj, a nakon toga on igra rukom i za mene je ovo apsolutno kažnjiva situacija. Čudi me što suci iz VAR sobe nisu reagirali”, zaključio je bivši sudac u HRT-ovoj emisiji nakon utakmice.
2015-08-25
Možda i nije običan klub bez njega, ali kad on ode treba će više kvalitetnih igrača da ga zamine.fridrih_niche wrote:Samo jednu stvar ću rec: Barca bez Messija će bit običan klub...
Al to je ok, jer je ipak riječ o najboljem igraču svih vrimena...
;)
Jedino je on napravija razliku u odnosu na Liverpool. Lako za golove, ali koliko njegovih akcija... Genije.
Guest- Guest
Ovo odavno govorim da nema smisla...End wrote:Balotelli - ‘For the love of football, please do not compare him to the number 7 of Juventus anymore’.
Guest- Guest
Covik je najbolji playmaker svita...Andreas Goldberger wrote:Možda i nije običan klub bez njega, ali kad on ode treba će više kvalitetnih igrača da ga zamine.fridrih_niche wrote:Samo jednu stvar ću rec: Barca bez Messija će bit običan klub...
;)
Jedino je on napravija razliku u odnosu na Liverpool. Lako za golove, ali koliko njegovih akcija... Genije.
Najbolji golgeter svita...
Najbolji izvodjac slobodnjaka na svitu...
Šta još triba?
:D
Guest- Guest
Ništa. Šal najvećeg kluba je ionako već obisija oko vrata:fridrih_niche wrote:Covik je najbolji playmaker svita...Andreas Goldberger wrote:Možda i nije običan klub bez njega, ali kad on ode treba će više kvalitetnih igrača da ga zamine.fridrih_niche wrote:Samo jednu stvar ću rec: Barca bez Messija će bit običan klub...
;)
Najbolji golgeter svita...
Najbolji izvodjac slobodnjaka na svitu...
Šta još triba?
:D
Guest- Guest
Jurgen Klopp: "Our match in Barcelona was the best we've played in the Champions League."
Lionel Messi completed nine take-ons against Liverpool, the most by any player in a #UCL knock-out game this season.
nije loše za 5. igrača po izboru france footballa
Lionel Messi completed nine take-ons against Liverpool, the most by any player in a #UCL knock-out game this season.
nije loše za 5. igrača po izboru france footballa
2015-08-25
Messi G.O.A.T.
<3
Sad je i najvećim budaletinama jasno da je najveći svih vrimena...
;)
<3
Sad je i najvećim budaletinama jasno da je najveći svih vrimena...
;)
Guest- Guest
Lionel Messi je sinoć imao 9 oduzetih lopti, što je najveći broj od strane jednog igrača u jednoj utakmici nokaut faze Lige prvaka ove sezone.
Messi is the greatest defender in the world - Guardiola
"Messi wins the ball playing as the false No.9. If you put him at left-back, he would be just as good. He is the best defender in the world," Guardiola
Messi is the greatest defender in the world - Guardiola
"Messi wins the ball playing as the false No.9. If you put him at left-back, he would be just as good. He is the best defender in the world," Guardiola
2015-08-25
Barcelona je bila bolja za Messija. Kad imaš Messija onda si favorit protiv svakog. Liverpool je odigrao jako dobru utakmicu, ne sjećam se kad je neka ekipa ovako, odigrala na Nou Campu, možda Bayern prije par godina. Ali kad promašiš toliko prilika onda ne možeš očekivati ništa više. Mislim da je i Klopp malo zakazao, trebao je prije uvesti napadača, a vaditi Wiynalduma. Svakako je ozljeda Keite poremetila dosta toga, jako ne dobar u zadnje vrijeme, a Handerson nije takav tip igrača. Sve u svemu zaslužena pobjeda Barce, ali s nezasluženim omjerom.
Svaka daljnja rasprava je zavrsena. MESSI JE NAJVECI IKADA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Na kraju se van Dijk poklonio Messijevoj magiji:
“Nismo izgubili od Barcelone, izgubili smo od najvećeg nogometaša svih vremena. Nitko ga ne može zaustaviti, čak ni ja. Za njega jednostavno nema rješenja, nitko na svijetu nema odgovor za njega. Sad mi je baš drago što ne igram u Španjolskoj pa da se s njim susrećem svake sezone”, izjavio je Virgil van Dijk nakon susreta u Barceloni.
Van dijk trying to get a better look how messi does it
“Nismo izgubili od Barcelone, izgubili smo od najvećeg nogometaša svih vremena. Nitko ga ne može zaustaviti, čak ni ja. Za njega jednostavno nema rješenja, nitko na svijetu nema odgovor za njega. Sad mi je baš drago što ne igram u Španjolskoj pa da se s njim susrećem svake sezone”, izjavio je Virgil van Dijk nakon susreta u Barceloni.
Van dijk trying to get a better look how messi does it
2015-08-25
Page 2 of 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 35