Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
dzango wrote:Ono jest. Ovom i ne treba stolnjak.kaya wrote:a on je više za prugasti stolnjak, uz karirani paše tomadzango wrote:Ne damo Tomu. Eto vam Aca Lukas.kaya wrote:misliš da u prvo polje stavimo tomu zdravkovića onda..dzango wrote:
Šah? Ja mislio kafanski stolnjak.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
by kaya Today at 14:52
i šahovnica? on je ljubomoran na naš dezen..
================================
Chuj dezena..na svakom industrijskom dimnjaku i u svakoj gostioni u nekoj vukojebini naidjesh na stoljnjak sa tim desenom....Pazi rijech dezen...pa dje si ti nama bosancerovko pokupila tu rijech??
Meni ej uzbudljiva jedino kad obrishem kurac od nju...ko tmujo kad pozeli uzbuditi fatu...fino obrishe karinu od zavjese i ona svrshi....tak i 'rvatice..To je fora od onog zingara....hahhahahahahaha...
Chuj dezena..na svakom industrijskom dimnjaku i u svakoj gostioni u nekoj vukojebini naidjesh na stoljnjak sa tim desenom....Pazi rijech dezen...pa dje si ti nama bosancerovko pokupila tu rijech??
Meni ej uzbudljiva jedino kad obrishem kurac od nju...ko tmujo kad pozeli uzbuditi fatu...fino obrishe karinu od zavjese i ona svrshi....tak i 'rvatice..To je fora od onog zingara....hahhahahahahaha...
Guest- Guest
KUjo obuci kockaste gatcitze da te Dzngo opali groz njih...to je pravi srbin kad jebe kroz gace::)))Ako ne uspije znat cesh da je neki shufter::)
Guest- Guest
daj ne prdi..frka wrote:by kaya Today at 14:52
2015-08-15
zajedljivo .. neutemeljeno..pismejker wrote:Jedino sto su Srbi,kao muskarci alfe,a Hrvati Bete..
..jer da je točno što govoriš srbii bi nas pregazili 91, a znamo da su završili u trkama traktorijade
dakle ne zbori više kontra Hrvata
2014-04-16
fufla ti se jezik, lokao si očito a moraš u skladište na smjenufrka wrote:KUjo obuci kockaste gatcitze da te Dzngo opali groz njih...to je pravi srbin kad jebe kroz gace::)))Ako ne uspije znat cesh da je neki shufter::)
2015-08-15
et,ti odmah po ratu,iako sam rekao u kojem smislu mislim..SAME hrvatice kazu da sRBI imaju vise džentlmenski pristup curama,opusteniji su,zabavniji...vidis i na forumu cure radije divane sa Srbima..sve to ima svoje...mortal wrote:zajedljivo .. neutemeljeno..pismejker wrote:Jedino sto su Srbi,kao muskarci alfe,a Hrvati Bete..
..jer da je točno što govoriš srbii bi nas pregazili 91, a znamo da su završili u trkama traktorijade
kontra Hrvata??giv mi a brejk..
Guest- Guest
Interesantno,u Srbiji diskoteke su DISKOTEKE,dakle disko i dance muzika..nema onog crnačkog coporskog repa,nema hiphopa,i gluposti..prava disko muzika..
Guest- Guest
pismejker wrote:et,ti odmah po ratu,iako sam rekao u kojem smislu mislim..SAME hrvatice kazu da sRBI imaju vise džentlmenski pristup curama,opusteniji su,zabavniji...vidis i na forumu cure radije divane sa Srbima..sve to ima svoje...mortal wrote:zajedljivo .. neutemeljeno..pismejker wrote:Jedino sto su Srbi,kao muskarci alfe,a Hrvati Bete..
kontra Hrvata??giv mi a brejk..
u mom gradu posbno uoči rata svi veliki srbi poženili Hrvatice
oni se pale na to (umno prvenstveno)
immortal-
2014-04-16
by kaya Today at 16:55
Ja kad prdim to je normalno ali kad frka prdi to je nekulturno ..Ja kad jedem govna to je okej...ne zelim da mi frka radi konkurenciju..
======================================================================================
Znash shto meni smeta,,,glup chovjek koji ne kuzi po kurca a gura se tamo gdje mu nije mjesto..Dobro je reko onaj Ante,,da su zene za kuvachu i jebachu..a bogami ti nisi ni za jedno ni za drugo,,,jer kuvati treba znati..a ti znash samo cucka voditi na uzici..to ti je sva pamet koju posjedujesh...Jebo te da nije ovog foruma bila bi nitko i nishta.kao i shto jesi...mala kUjica .....hahahhahahahahhahahahhahaha/...joj...malo je me je sramota zajebavat glupe ljude ali si ne mogu pomoci..zabavljash me ::::))
Ja kad prdim to je normalno ali kad frka prdi to je nekulturno ..Ja kad jedem govna to je okej...ne zelim da mi frka radi konkurenciju..
======================================================================================
Znash shto meni smeta,,,glup chovjek koji ne kuzi po kurca a gura se tamo gdje mu nije mjesto..Dobro je reko onaj Ante,,da su zene za kuvachu i jebachu..a bogami ti nisi ni za jedno ni za drugo,,,jer kuvati treba znati..a ti znash samo cucka voditi na uzici..to ti je sva pamet koju posjedujesh...Jebo te da nije ovog foruma bila bi nitko i nishta.kao i shto jesi...mala kUjica .....hahahhahahahahhahahahhahaha/...joj...malo je me je sramota zajebavat glupe ljude ali si ne mogu pomoci..zabavljash me ::::))
Guest- Guest
by mortal Today at 17:04
========================================
A jebga to su pravi nacionalisti ...ostali su dosljedni...ne jebu svoj narod::::::)))
Tak i ja...radje uceram nekoj rvatici ili srpkinji...muslimanki nego iz svog naroda::))
Ajd dobro njima to ionako nije vazno...chim profitiraju...boli njih pichka tko je tko...ako si izdrzljiv i ako mosh jebat dan noc..bosh biti i sa marsa,,,popametne zene::))
========================================
A jebga to su pravi nacionalisti ...ostali su dosljedni...ne jebu svoj narod::::::)))
Tak i ja...radje uceram nekoj rvatici ili srpkinji...muslimanki nego iz svog naroda::))
Ajd dobro njima to ionako nije vazno...chim profitiraju...boli njih pichka tko je tko...ako si izdrzljiv i ako mosh jebat dan noc..bosh biti i sa marsa,,,popametne zene::))
Guest- Guest
by kaya Today at 16:56
@frka wrote:
KUjo obuci kockaste gatcitze da te Dzngo opali groz njih...to je pravi srbin kad jebe kroz gace::)))Ako ne uspije znat cesh da je neki shufter::)
=====================================================
fufla ti se jezik, lokao si očito a moraš u skladište na smjenu
======================================================
Jock,,hranim se u jednom dobrom restoranu..pijem najbolja talijanska vina i ne placam nishta ...tako chetiri godine vec..Chak mi i govno ne smrdi...ako ne vjerujesh mosh probat.:::)))
@frka wrote:
Jock,,hranim se u jednom dobrom restoranu..pijem najbolja talijanska vina i ne placam nishta ...tako chetiri godine vec..Chak mi i govno ne smrdi...ako ne vjerujesh mosh probat.:::)))
Guest- Guest
Ajde ne seri. Preteruješ. Ostavi se ženskog dela foruma. Bolje udri ove seronje što nam uvredama oteraše lepši deo foruma pa ovde svaki dan prave pederajku.frka wrote:by kaya Today at 16:55
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
by dzango Today at 18:01
Ajde ne seri. Preteruješ. Ostavi se ženskog dela foruma. Bolje udri ove seronje što nam uvredama oteraše lepši deo foruma pa ovde svaki dan prave pederajku.
===============================================
Ako si naumio shta jebat ovdje ...sa takvim metodama sigurno necesh uspjeti..'rvatice vole zestoke momke koji ce im pokazati gdje im je mjesto..daklem...papuchare ne vole...osim sa njima cakulati...sa takvim metodama pichke necesh vidjeti:::)))
P jebo te zato i odlaze u Begej..nikad to nece priznati...ali u sebi govore...joj kakva je to budala..da me oce jebat....et:::)))))Srbine ...razlika izmedju njih i srpkinja nije velika samo sto kod srpkinja morash trchati jedan krug vishe (to ti je iz onog vica o kokoshima i pijetlu).Nauchi neshto od iskusnog choveka bivsheg zagrebachkog makroa...jest da s esramim te svoje mladenachke avanture ali mi je ostalo iskustvo sa kurvama:::))
Ajde ne seri. Preteruješ. Ostavi se ženskog dela foruma. Bolje udri ove seronje što nam uvredama oteraše lepši deo foruma pa ovde svaki dan prave pederajku.
===============================================
Ako si naumio shta jebat ovdje ...sa takvim metodama sigurno necesh uspjeti..'rvatice vole zestoke momke koji ce im pokazati gdje im je mjesto..daklem...papuchare ne vole...osim sa njima cakulati...sa takvim metodama pichke necesh vidjeti:::)))
P jebo te zato i odlaze u Begej..nikad to nece priznati...ali u sebi govore...joj kakva je to budala..da me oce jebat....et:::)))))Srbine ...razlika izmedju njih i srpkinja nije velika samo sto kod srpkinja morash trchati jedan krug vishe (to ti je iz onog vica o kokoshima i pijetlu).Nauchi neshto od iskusnog choveka bivsheg zagrebachkog makroa...jest da s esramim te svoje mladenachke avanture ali mi je ostalo iskustvo sa kurvama:::))
Guest- Guest
Pa znam da ne placas nista, kad pokupis case iza gostiju cugnes valjda ono sto je ostalo.frka wrote:by kaya Today at 16:56
@frka wrote:
2015-08-15
Bash tako..shta fali::))Jesi sretna zbog toga::)????
Guest- Guest
I što je Gideon postigal? Ništa! Pa njek traži i dalje.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjedavajući Komisije za Srebrenicu Gideon Grajf
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
Page 3 of 3