'Marš za znanost' u zemlji kupljenih diploma
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'Marš za znanost' u zemlji kupljenih diploma
Nek priroda odradi svoj posao ; natalitet cici krep , novih đaka je sve manje , posla ima , cila EU na pladnju za ić radit.
Kome još uopće tribaju fakulteti ?
Kome još uopće tribaju fakulteti ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Debo sto nisi kuci da zaokruzis na 11?
2014-04-15
Da , pa upiši većernju školu ka i ja u ItalijiZorba wrote:Trebaju onim koji ih nemaju...I tamo si sa srednjom zanatom irget...Radis jebacke poslove dok ti ledja ne odu...
Tečaj za jezike
Tečaj za osnove rada
Tečaj za novac
Tečaj za statistike
I vrtiš lovu
Ako se ti bojiš rada onda nemoj ni fakultet završavat , i oni se moraju dignit rano ujutro i radit.
2014-04-11
Fakultet ti samo omogućava bolje preporuke , neki poslovi traže diplomu , relativno lakši posao u fizičkom smislu.
No s druge strane i veću odgovornost.
Tako da ako misliš da je fakultet : ja to završim i onda ladovina ...e pa nije.
A Hrvatska idući pola stoljeća nema radnu snagu pa onda moš radit i u dućanu....ili u. Njemačkoj.
No s druge strane i veću odgovornost.
Tako da ako misliš da je fakultet : ja to završim i onda ladovina ...e pa nije.
A Hrvatska idući pola stoljeća nema radnu snagu pa onda moš radit i u dućanu....ili u. Njemačkoj.
2014-04-11
To će sve majka priroda uredit. To je meni bilo jasno prije deset godina , tražiš žensku a sve nešto studiraju , ova nema vrimena , ova bi samo priko lita kad nisu ispiti. Ajte vi u pizdu materinu vi i vaša karijera a ja rezerva.
Eto ti sad krah nataliteta , posla ima , moš i u Njemačku.
Fakultet in ne triba jer su ga i inako studirale radi dice ( sutra kad se uda da ima primanja ).
Fakultet in ne triba jer su ga i inako studirale radi dice ( sutra kad se uda da ima primanja ).
2014-04-11
To majka priroda kad uredi i stavi stvari na svoje misto to ti je toRayMabus wrote:To će sve majka priroda uredit. To je meni bilo jasno prije deset godina , tražiš žensku a sve nešto studiraju , ova nema vrimena , ova bi samo priko lita kad nisu ispiti. Ajte vi u pizdu materinu vi i vaša karijera a ja rezerva.
Sad još povećat porodiljne naknade.
2014-04-11
Tko ce marsirati kad su svi otisli za Irsku ili Njemacku.RayMabus wrote:Hrvatskoj nedostaje 12 tisuća medicinskih sestaradebotoijusto wrote:U 11 sati počeo je ispred splitskog HNK-a 'Marš za znanost'. Skup je to koji je prijašnjih godina privlačio brojne zainteresirane koji su potom hodali do Đardina iznoseći svoje stavove vezane za hrvatsko obrazovanje i razvoj znanosti.
Ipak, ovogodišnje je izdanje doživjelo potpuni fijasko jer se skupilo svega desetak ljudi pa je odlučeno da neće marširati do Đardina.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/601950/splitski-39mars-za-znanost39-dozivio-potpuni-fijasko-pred-hnk-om-se-skupilo-svega-desetak-ljudi
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083149
Od tog njihovog znanja na tin fakultetima nije se puno nas u Hrvatskoj usrićilo.
Fakultete triba zatvorit
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
A nije uopće smišno nego je žalosno. Ma.Zorba wrote:RayMabus wrote:To će sve majka priroda uredit. To je meni bilo jasno prije deset godina , tražiš žensku a sve nešto studiraju , ova nema vrimena , ova bi samo priko lita kad nisu ispiti. Ajte vi u pizdu materinu vi i vaša karijera a ja rezerva.
A debili od cura.
2014-04-11
Ne vatan više te jer sad prvo pitan jel na faksu ili jel ga ima. Ćin kaže jesan ja kažen aj bog ( neman ja vrimena za tebe i tvoje planove di si ti i tvoja karijera na prvon mistu a ja san ti rezervista ).Zorba wrote:Te cure po fakultetu one ti samo gledaju kome ce se utrpati da ne placa kiriju i rezije...
A ti recr da imas stanove...
2014-04-11
Pa u tome i je stvar šta in ja to ne kažen nego gledan šta joj je bitno. To in kažen posli. Pa gore su nego sponzoruše kad in kažeš da imaš stanove.Zorba wrote:Te cure po fakultetu one ti samo gledaju kome ce se utrpati da ne placa kiriju i rezije...
Ma užaš živi. Sponzoruša je bar ono :: Ja sam sponzoruša i sve ok a ove ti glume da nisu a veće sponzoruše od pravih sponzoruša a kad joj kažeš da je sponzoruša onda joj se ego uvridi.
Ma biži. Debili čisti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatskoj nedostaje 12 tisuća medicinskih sestaradebotoijusto wrote:U 11 sati počeo je ispred splitskog HNK-a 'Marš za znanost'. Skup je to koji je prijašnjih godina privlačio brojne zainteresirane koji su potom hodali do Đardina iznoseći svoje stavove vezane za hrvatsko obrazovanje i razvoj znanosti.
Ipak, ovogodišnje je izdanje doživjelo potpuni fijasko jer se skupilo svega desetak ljudi pa je odlučeno da neće marširati do Đardina.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/601950/splitski-39mars-za-znanost39-dozivio-potpuni-fijasko-pred-hnk-om-se-skupilo-svega-desetak-ljudi
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083149
Od tog njihovog znanja na tin fakultetima nije se puno nas u Hrvatskoj usrićilo.
Fakultete triba zatvorit
Fakulteti ili prodaju diplome ili poučavaju znanje koje nigdje ne vrijedi niti ikome na slobodnom tržištu rada nekome i treba. Fakulteti u Hrvatskoj izdaju diplome za uhljebljivanje u javni sektor u RH ili za čistačice u Njemačkoj i Irskoj. Gasi to sve skupa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa to je ok samo ja smatran da san ja normalna obična osoba i ne želim biti s nekim u braku koja mi fino daje do znanja da san ja njoj rezerva a ona i njena karijera su na prvom mjestu.Zorba wrote:RayMabus wrote:Pa u tome i je stvar šta in ja to ne kažen nego gledan šta joj je bitno. To in kažen posli. Pa gore su nego sponzoruše kad in kažeš da imaš stanove.Zorba wrote:Te cure po fakultetu one ti samo gledaju kome ce se utrpati da ne placa kiriju i rezije...
Ma užaš živi. Sponzoruša je bar ono :: Ja sam sponzoruša i sve ok a ove ti glume da nisu a veće sponzoruše od pravih sponzoruša a kad joj kažeš da je sponzoruša onda joj se ego uvridi.
Ma biži. Debili čisti.
Normalno gdje ce ona mr.dr.phd..prim. za nekog koji nema nista. Zavrse fakultet da se uvale pa onda sjedi kuci i djecu odgaja...i tako 15-20 godina dok djeca ne porastu...i onda kao ona trazi neki posao...
Sponzoruše su puno normalnije. Bar ne glume a ove glume da nisu a jesu a digne nos kad joj kažeš istinu.
Ma bježi. Psihijatrija teška. Zaobiđi. Nema smisla na njih trošiti vrijeme. I onako ih se lako detektira : samo pitaš jel na fakultetu ili jel ga ima.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» OVO SU RAZLOZI ZAŠTO SVI TREBAJU POHODITI MARŠ ZA ZNANOST U SUBOTU
» Nema osnove za tužbu zbog krivotvorenih diploma
» Ministrica vanjskih poslova BiH doktorat stekla u USA ”tvornici diploma”?
» U Kulturnom centru "Kralj Fahd" u Mostaru za uspiješno završene kurseve dodijeljeno 1.185 diploma
» Sukob na relaciji 'diploma Travnik' i OPG Puljak. Je'l ti to nama ba Puljkačo'? 'Nisam ja majke mi, Komšića mi.'
» Nema osnove za tužbu zbog krivotvorenih diploma
» Ministrica vanjskih poslova BiH doktorat stekla u USA ”tvornici diploma”?
» U Kulturnom centru "Kralj Fahd" u Mostaru za uspiješno završene kurseve dodijeljeno 1.185 diploma
» Sukob na relaciji 'diploma Travnik' i OPG Puljak. Je'l ti to nama ba Puljkačo'? 'Nisam ja majke mi, Komšića mi.'
Page 2 of 5