''Orbanov sastanak sa Salvinijem nagovještava raskol europskih konzervativaca''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Orbanov sastanak sa Salvinijem nagovještava raskol europskih konzervativaca''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/orbanov-sastanak-sa-salvinijem-nagovjestava-raskol-europskih-konzervativaca/2082723.aspx
Koji likovi...Oni misle da rade nešto dobro, a ne shvaćaju da rade upravo suprotno...Ubrzavaju proces rušenja starog poretka, a kako bi bio uspostavljen novi...I rade dobar posao...
Koji likovi...Oni misle da rade nešto dobro, a ne shvaćaju da rade upravo suprotno...Ubrzavaju proces rušenja starog poretka, a kako bi bio uspostavljen novi...I rade dobar posao...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Orbanov sastanak sa Salvinijem nagovještava raskol europskih konzervativaca''
Ti se pozivaju na kršćanstvo...Zazivajući suverenost, nacionalizam i štogod svašta...A Isus, stajao je pred Pilatom,a nasuprot njega židovski nacionalist...Narod je izabrao židovskog nacionalista, a odbacio Isusa...Prvi apostoli su živjeli onako kako ih je Isus poučavao...U zajednici (komuni)...Svatko je dao za zajednicu...Nije gledao sebe...Isus je nahranio mnoštvo ljudi, ali nije im to naplatio...Danas ne možeš nahraniti mnoštvo, a višak hrane će propasti...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Orbanov sastanak sa Salvinijem nagovještava raskol europskih konzervativaca''
Isus je po rođenju bio Židov...No, prije svega, bio je čovjek, konkretno Sin Čovječi...Nadišao je ljudske podjele...Na sve je gledao jednako...Družio se sa siromašnima, srednjim slojem, pa i carinicima...Farizejima...Ni ''n'' od nacionalizma kod njega...
red wolf-
2016-02-10
Zmajo iz Slovenije se isto priključio tom naci bloku.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_Alliance_of_People_and_Nations
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znaju što čine...Ne znaju lutkice tko im konce pokreće...RayMabus wrote:Zmajo iz Slovenije se isto priključio tom naci bloku.
red wolf-
2016-02-10
Znaju šta oće samo ne znaju kako to postić. Ionako će bit samo oporba u eu parlamentu jer nitko s njima ne želi imat posla.red wolf wrote:Ne znaju što čine...Ne znaju lutkice tko im konce pokreće...RayMabus wrote:Zmajo iz Slovenije se isto priključio tom naci bloku.
2014-04-11
Oni ne misle svojom glavom...Oni se samo pokreću...To je ono najtragičnije...RayMabus wrote:Znaju šta oće samo ne znaju kako to postić. Ionako će bit samo oporba u eu parlamentu jer nitko s njima ne želi imat posla.red wolf wrote:Ne znaju što čine...Ne znaju lutkice tko im konce pokreće...RayMabus wrote:Zmajo iz Slovenije se isto priključio tom naci bloku.
red wolf-
2016-02-10
Akcija reakcija solucija.red wolf wrote:Oni ne misle svojom glavom...Oni se samo pokreću...To je ono najtragičnije...RayMabus wrote:Znaju šta oće samo ne znaju kako to postić. Ionako će bit samo oporba u eu parlamentu jer nitko s njima ne želi imat posla.red wolf wrote:Ne znaju što čine...Ne znaju lutkice tko im konce pokreće...RayMabus wrote:Zmajo iz Slovenije se isto priključio tom naci bloku.
2014-04-11
Nadam se da će ovo biti poticaj političkim srjednjostrujašem da konačno hermetički zatvore Europu prjed džihadisti.
Pa sad..ovo je konfliktna situacija,boldano..onda,jel dobro rade ili ne?red wolf wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/orbanov-sastanak-sa-salvinijem-nagovjestava-raskol-europskih-konzervativaca/2082723.aspx
Guest- Guest
EPP je odbacio Orbana, ne Orban njih, prema tome, tko ih jebe.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kršćanski je uništiti EPP bez obzira na motive, bez obzira na sredstva. I čak i da nije kršćanski, kršćanski je uništiti kršćanstvo. Jer mi je pun kurac kršćanskog EPP i kršćanskog HDZ-a. Trebalo bi ih uništiti nekršćanskim metodama i sredstvima, u ime kršćanstva, ma može i bez kršćanstva. Od tog usranog kršćanstva treba uništiti i jebeno k. Ne zato što sam sotonist, već zato što kršćanstvo u Europi ne funkcionira, zato što kršćanstvo kao takvo ne valja. Kršćanstvo nema veze s Isusom. Uostalom, pun kurac mi je kršćanstva koje se stalno mora nekom opravdavati. E pa neka sada lijepo propadne. Neka fino crkne.red wolf wrote:Ti se pozivaju na kršćanstvo...
2015-08-09
Evo vam Sotona za pomjenu, da iskusite krv i mač, pičke ljigave, kukavičke i gnjusne. Pozivate se na Isusa da opravdate vlastitu korupciju, kukavičluk i poroboljavanje naroda za interese svake vlasti.melkior wrote:Kršćanski je uništiti EPP bez obzira na motive, bez obzira na sredstva. I čak i da nije kršćanski, kršćanski je uništiti kršćanstvo. Jer mi je pun kurac kršćanskog EPP i kršćanskog HDZ-a. Trebalo bi ih uništiti nekršćanskim metodama i sredstvima, u ime kršćanstva, ma može i bez kršćanstva. Od tog usranog kršćanstva treba uništiti i jebeno k. Ne zato što sam sotonist, već zato što kršćanstvo u Europi ne funkcionira, zato što kršćanstvo kao takvo ne valja. Kršćanstvo nema veze s Isusom. Uostalom, pun kurac mi je kršćanstva koje se stalno mora nekom opravdavati. E pa neka sada lijepo propadne. Neka fino crkne.red wolf wrote:Ti se pozivaju na kršćanstvo...
Pastiri dobro znaju što rade s ovcama, prodavaju ih vucima pa ih zajedno vrte na ražnju. I Isus dobro zna tko su mu pastiri a tko ovce. Razmislite si želite li biti ovce. Kršćanstvo vas blagoslivlje na dnu vašeg hranidbenog lanca.
2015-08-09
Don Damir Stojić kao mlado HDZ-a.
Tvrtko Barun kao nezakoniti sin pape Franje i Angele Merkel.
2015-08-09
Mene uopće nije brige šta se Njemačka natrpat kozojebima. Smeta mi šta tu ideologiju oće nametnit i meni.
Sad su izbori za eu parlament , AfD će ih pomest i uzet im glasove desnice a isto to će napravit u jesen kad su lokalni izbori u tri istočno njemačke pokrajine.
Samo polako , nije cilj spašavanje Njemačke nego da ta Njemačka nema snagu drugome krojit vanjsku politiku.
Sad su izbori za eu parlament , AfD će ih pomest i uzet im glasove desnice a isto to će napravit u jesen kad su lokalni izbori u tri istočno njemačke pokrajine.
Samo polako , nije cilj spašavanje Njemačke nego da ta Njemačka nema snagu drugome krojit vanjsku politiku.
2014-04-11
Zapamtite, nisu nacisti doveli na vlast Hitlera, već su to učinili korumpirani mainstream političari centra koji su sami sebi bili dovoljni, kao što je i današnja politička kasta u Europi dovoljna sama sebi.
2015-08-09
Treba uništiti Njemačku u Europi, HDZ u Hrvatskoj i Crkvu u Vatikanu.RayMabus wrote:Mene uopće nije brige šta se Njemačka natrpat kozojebima. Smeta mi šta tu ideologiju oće nametnit i meni.
2015-08-09
Sad ne moraš ništa , pusti ove izbore da se odigraju 2019.melkior wrote:Treba uništiti Njemačku u Europi, HDZ u Hrvatskoj i Crkvu u Vatikanu.RayMabus wrote:Mene uopće nije brige šta se Njemačka natrpat kozojebima. Smeta mi šta tu ideologiju oće nametnit i meni.
Ne žuri nan se nigdi , samo polako , nema priše.
Tiha voda brege dere.
2014-04-11
Blagoslovi Bože...demokraciju.
2015-08-09
Boga ovdje nema , najviše šta ćeš naći su poštari ( anđeli ).
https://www.medjugorje-info.com/it/duhovni-kutak/nikola-tesla-zene-precesto-zaboravljaju-da-ne-mogu-sve-biti-primadone-i-filmske-zvijezde
Pa pa emanicipacija.
https://www.medjugorje-info.com/it/duhovni-kutak/nikola-tesla-zene-precesto-zaboravljaju-da-ne-mogu-sve-biti-primadone-i-filmske-zvijezde
Pa pa emanicipacija.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Uzasan ispad seksizma u kanadskom parlamentu od strane sefa konzervativaca
» Uvjerljiva prednost Soedera u utrci za novog čelnika njemačkih konzervativaca
» Orbanov medij želi kupiti Z1 Tv
» Orbanov raskid sa Zapadom
» Uzasan ispad seksizma u kanadskom parlamentu od strane sefa konzervativaca
» Uvjerljiva prednost Soedera u utrci za novog čelnika njemačkih konzervativaca
» Orbanov medij želi kupiti Z1 Tv
Page 1 of 2