Apple i Samsung u padu, Huawei samo raste
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Apple i Samsung u padu, Huawei samo raste
Huawei’s phone sales are ballooning while Apple and Samsung’s slump
Vlad SavovMay 1, 2019, 3:38am EDT
Huawei P30 Pro (left) and Huawei P30.Photo by Vlad Savov / The Verge
IDC and Strategy Analytics have released their latest smartphone shipment numbers, and the clear winner of the last few months has been China’s Huawei, at the expense of incumbent global leaders Samsung and Apple, both of which lost ground.
Huawei has been flirting with the position of world’s second-largest smartphone vendor for a while, having taken over from Apple for the first time in 2017, before switching back and forth in 2018. The company’s improvement in 2019, however, appears to set it up with a firmer control of the second spot: Huawei jumped from 39.3 million phones shipped in the first quarter of 2018 to 59.1 million shipments in Q1 2019, as noted by both IDC and SA.
The world’s second-largest phone maker is now Huawei, and it has the top spot in its sights
Vlad SavovMay 1, 2019, 3:38am EDT
Huawei P30 Pro (left) and Huawei P30.Photo by Vlad Savov / The Verge
IDC and Strategy Analytics have released their latest smartphone shipment numbers, and the clear winner of the last few months has been China’s Huawei, at the expense of incumbent global leaders Samsung and Apple, both of which lost ground.
Huawei has been flirting with the position of world’s second-largest smartphone vendor for a while, having taken over from Apple for the first time in 2017, before switching back and forth in 2018. The company’s improvement in 2019, however, appears to set it up with a firmer control of the second spot: Huawei jumped from 39.3 million phones shipped in the first quarter of 2018 to 59.1 million shipments in Q1 2019, as noted by both IDC and SA.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Apple i Samsung u padu, Huawei samo raste
ja opet kupio homtom
baterija 10Ah ima klasični usb priključak
jebeš sve ove.
baterija 10Ah ima klasični usb priključak
jebeš sve ove.
2014-12-30
Što bi rekao Veber, Kinezi su tehnološki skroz u kurcu.
skroz, zato imam I-phonedzango wrote:Što bi rekao Veber, Kinezi su tehnološki skroz u kurcu.
2014-12-30
Zato ti je estradno ime Veber Ajfon. Imaš i kineza, što se stidiš?veber wrote:skroz, zato imam I-phonedzango wrote:Što bi rekao Veber, Kinezi su tehnološki skroz u kurcu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa sung koji je sam mi je backup.dzango wrote:Zato ti je estradno ime Veber Ajfon. Imaš i kineza, što se stidiš?veber wrote:skroz, zato imam I-phonedzango wrote:Što bi rekao Veber, Kinezi su tehnološki skroz u kurcu.
velim ti da sam kupil kineza i on sada bira brojeve, strpal sam ga u pederušu i kaj bi se ja deral između bregova?
lako ga i na srpski prebaciš.
2014-12-30
netko od forumaša ima ajfon, pa koji je to jebeni šrot. to bi ja hitil u zid drugi dan.
2014-12-30
Cekamo da razmijenite brojeve mobitela.;-D
Jebeš to sranje. Moram staviti naočale kad gledam.
crvenkasti-
2014-04-17
lako za brojeve, zamisli da razmjenimo telefone.Maggie19 wrote:Cekamo da razmijenite brojeve mobitela.;-D
nemre đango ciglu nosit.
2014-12-30
povecas font, k'o i ja ;-Pcrvenkasti wrote:Jebeš to sranje. Moram staviti naočale kad gledam.
nosit ce mu pas..kad nabavi veceg ;-))veber wrote:lako za brojeve, zamisli da razmjenimo telefone.Maggie19 wrote:Cekamo da razmijenite brojeve mobitela.;-D
nemre đango ciglu nosit.
još uvijek nokia u igri ili si se opametila?Maggie19 wrote:povecas font, k'o i ja ;-Pcrvenkasti wrote:Jebeš to sranje. Moram staviti naočale kad gledam.
2014-12-30
kako koji izgubim ili razbijem, mijenjam..:-Dveber wrote:još uvijek nokia u igri ili si se opametila?Maggie19 wrote:povecas font, k'o i ja ;-Pcrvenkasti wrote:Jebeš to sranje. Moram staviti naočale kad gledam.
Moj stari Huawei je ceo bio na ćirilici. I imena aplikacija su bila ćirilična. Хром, камера, џимејл. Јебо сам му кеву.veber wrote:pa sung koji je sam mi je backup.dzango wrote:Zato ti je estradno ime Veber Ajfon. Imaš i kineza, što se stidiš?veber wrote:skroz, zato imam I-phonedzango wrote:Što bi rekao Veber, Kinezi su tehnološki skroz u kurcu.
velim ti da sam kupil kineza i on sada bira brojeve, strpal sam ga u pederušu i kaj bi se ja deral između bregova?
Last edited by dzango on 2/5/2019, 10:09; edited 1 time in total
2014-04-19
ja sam kršil tri put, znakovito, ekran i naručio novi mob nakon trećeg krša.Maggie19 wrote:kako koji izgubim ili razbijem, mijenjam..:-Dveber wrote:još uvijek nokia u igri ili si se opametila?Maggie19 wrote:povecas font, k'o i ja ;-Pcrvenkasti wrote:Jebeš to sranje. Moram staviti naočale kad gledam.
zakon mi je ovaj samsug za koji L veli da je veći mp3 plejer. nemam wup, niti viber ali je zakon. radi na svim mrežama, imam sve brojeve...
2014-12-30
nemam ćirilicu pa ti nemrem odgovorit na ćirilci.dzango wrote:Moj stari Huawei je ceo bio na ćirilici. I imena aplikacija su bila ćurilična. Хром, камера, џимејл. Јебо сам му кеву.veber wrote:pa sung koji je sam mi je backup.dzango wrote:Zato ti je estradno ime Veber Ajfon. Imaš i kineza, što se stidiš?veber wrote:skroz, zato imam I-phonedzango wrote:Što bi rekao Veber, Kinezi su tehnološki skroz u kurcu.
ima jedan kolega s posla, onako, teži tip. ostavio mob kod mene u autu.
klasični zajeb. većina ljudi ima šifru 1234 ili 8520.
sada, veberu ne budi lijen i sam sa sobom se kladim da je 1234. i je.
prebacio mu na srpski, kirilica. tip je tri dana bio bez mobitela.
i onda veli za samo 199,99€ mu vratili postavke
2014-12-30
Bem ga nepismena. Ja bi za 200 evrića pisao i glagoljicom. Ja sam ovaj moj telefon flešovao hebrejskim firmverom jer je bio zaključan kada sam ga dobio. Uđem u meni s sve na jevrejskom njihovim slovima. Uzmem ženin Samsung i po ikonicama prebacim na srpski.veber wrote:nemam ćirilicu pa ti nemrem odgovorit na ćirilci.dzango wrote:Moj stari Huawei je ceo bio na ćirilici. I imena aplikacija su bila ćurilična. Хром, камера, џимејл. Јебо сам му кеву.veber wrote:pa sung koji je sam mi je backup.dzango wrote:Zato ti je estradno ime Veber Ajfon. Imaš i kineza, što se stidiš?veber wrote:
skroz, zato imam I-phone
ima jedan kolega s posla, onako, teži tip. ostavio mob kod mene u autu.
klasični zajeb. većina ljudi ima šifru 1234 ili 8520.
sada, veberu ne budi lijen i sam sa sobom se kladim da je 1234. i je.
prebacio mu na srpski, kirilica. tip je tri dana bio bez mobitela.
i onda veli za samo 199,99€ mu vratili postavke
2014-04-19
veber-
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kineski mobiteli osvajaju Europu, Huawei povećao prodaju za 55 posto, Samsung i Apple pali
» CRODEMOSKOP:Svi u padu jedino DP raste
» RASTE POTPORA HDZ-U I KARAMARKU! SDP i MOST u padu, Predsjednica na vrhu!
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Huawei počeo proizvodnju bez dijelova iz SAD-a
» CRODEMOSKOP:Svi u padu jedino DP raste
» RASTE POTPORA HDZ-U I KARAMARKU! SDP i MOST u padu, Predsjednica na vrhu!
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Huawei počeo proizvodnju bez dijelova iz SAD-a
Page 1 of 2