BLJESAK 2019
Page 21 of 31
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: BLJESAK 2019
, ništa snajper, a?michaellcmacha wrote:đesi Delta, veli mi zovkić da si bio stalno u dežurstvu jer je to bio jedini položaj gdje nisi mogao stradati, a i da nisi dužio oružje jer ti se dva put omaklo da opališ onak bezveze pa su se dogovorili da budeš naoružan olovkom....pismejker wrote:mosh ti i bolje..michaellcmacha wrote:veli lik koji je otišao u njemačku gurati kolica i mlatiti metlom sim tam...pismejker wrote:Pa navikao sam vas gledati kako vam papci vire iz jemericke i svapske guzice..Regoč wrote:
Što je smiešno? Njekad smo imali slične interese, sad se razilazimo u interesih. Što nam ne odgovara, to i kažemo. Tebi je očito normalno ugužavanje, meni nije.
Guest- Guest
pa ima ih oko 160 000 od toga je oko 120 000 lojalnih i oko 40000 onih kojima nije mjesto u hrvatskoj, to što je još ostalo nelojalno s vremenom bude iskorigirano, preostali lojalni niti jesu niti će kad biti hrvatima za išta krivi ...dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.cassanowa wrote:Sad ih odjednom ima "par procenata". Do malo prije ih nije bilo ništa...Ajde, nadolaziš polako. Da niste mitomani, možda bi se lakše slagali s ostatkom svijeta.dzango wrote:Hrvatima nije kriv čitav svet, samo Srbi uvek i za sve. Iako ih odavno nema sem par procenata.cassanowa wrote:Kad si ti čuo od nekog Hrvata da je cijeli svijet protiv Hrvatske?pismejker wrote:
pa..i vi ste u potpunost iisti..kad ste vi prihvatili odgovornost?,uostalom srbi i hrvati su posvadjana bratija..ono,tko ce biti glavni na balkanu..
Ja sam to čuo od masu Srba što se tiče Srbije.
2015-08-08
zovkić Zovkić..kako se ne mogu sjetiti..??? Suhonjav taman lik,bosanas podrijetlom..pitaj ga jel mu pokojni Škico bio najbolji frend..michaellcmacha wrote:đesi Delta, veli mi zovkić da si bio stalno u dežurstvu jer je to bio jedini položaj gdje nisi mogao stradati, a i da nisi dužio oružje jer ti se dva put omaklo da opališ onak bezveze pa su se dogovorili da budeš naoružan olovkom....pismejker wrote:mosh ti i bolje..michaellcmacha wrote:veli lik koji je otišao u njemačku gurati kolica i mlatiti metlom sim tam...pismejker wrote:Pa navikao sam vas gledati kako vam papci vire iz jemericke i svapske guzice..Regoč wrote:
Što je smiešno? Njekad smo imali slične interese, sad se razilazimo u interesih. Što nam ne odgovara, to i kažemo. Tebi je očito normalno ugužavanje, meni nije.
Guest- Guest
a ništa jebiga, ali svejedno je dobro zvučalo dok nije cimnut pa je ispalo da nikad u životu nije držao snajpersku pušku u ruci a kamoli radio s njom... poslije se ispostavilo da ni glock nikad nije imao ali dobro dok dobro zvuči, poslije se uredovno naljuti... a gle đanga, malo se kurčio s početka, poslije smo skopčali da je kratko bio ročnik u mostaru, poslije da je otišo kući skino se iz redovne vojske i ni blizu više bilo kakve uniforme... i ok pošteno...Iskra wrote:, ništa snajper, a?michaellcmacha wrote:đesi Delta, veli mi zovkić da si bio stalno u dežurstvu jer je to bio jedini položaj gdje nisi mogao stradati, a i da nisi dužio oružje jer ti se dva put omaklo da opališ onak bezveze pa su se dogovorili da budeš naoružan olovkom....pismejker wrote:mosh ti i bolje..michaellcmacha wrote:veli lik koji je otišao u njemačku gurati kolica i mlatiti metlom sim tam...pismejker wrote:
Pa navikao sam vas gledati kako vam papci vire iz jemericke i svapske guzice..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
itekako se ti možeš sjetiti.... ;)pismejker wrote:zovkić Zovkić..kako se ne mogu sjetiti..??? Suhonjav taman lik,bosanas podrijetlom..pitaj ga jel mu pokojni Škico bio najbolji frend..michaellcmacha wrote:đesi Delta, veli mi zovkić da si bio stalno u dežurstvu jer je to bio jedini položaj gdje nisi mogao stradati, a i da nisi dužio oružje jer ti se dva put omaklo da opališ onak bezveze pa su se dogovorili da budeš naoružan olovkom....pismejker wrote:mosh ti i bolje..michaellcmacha wrote:veli lik koji je otišao u njemačku gurati kolica i mlatiti metlom sim tam...pismejker wrote:
Pa navikao sam vas gledati kako vam papci vire iz jemericke i svapske guzice..
2015-08-08
u bocu si ga opisao.... :)))
2015-08-08
Niko sa foruma nije bio u Venecueli a svi znaju da tamo jedu pse.Maggie19 wrote:isss, ti znas.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.cassanowa wrote:Sad ih odjednom ima "par procenata". Do malo prije ih nije bilo ništa...Ajde, nadolaziš polako. Da niste mitomani, možda bi se lakše slagali s ostatkom svijeta.dzango wrote:Hrvatima nije kriv čitav svet, samo Srbi uvek i za sve. Iako ih odavno nema sem par procenata.cassanowa wrote:
Kad si ti čuo od nekog Hrvata da je cijeli svijet protiv Hrvatske?
Ja sam to čuo od masu Srba što se tiče Srbije.
Kad si bio zadnji put u RH? 1985?
:-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
u Kini, mislis..;-Ddzango wrote:Niko sa foruma nije bio u Venecueli a svi znaju da tamo jedu pse.Maggie19 wrote:isss, ti znas.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.cassanowa wrote:Sad ih odjednom ima "par procenata". Do malo prije ih nije bilo ništa...Ajde, nadolaziš polako. Da niste mitomani, možda bi se lakše slagali s ostatkom svijeta.dzango wrote:
Hrvatima nije kriv čitav svet, samo Srbi uvek i za sve. Iako ih odavno nema sem par procenata.
Ne, ne, poseban je taj čar i neopisiva draz emotivnog uzivljavanja u sveznanje dogadjanja i misljenja preko granice.
Znamo i mi pasti u iskusenje, ali sto vi srljate
.:-D
Manje slusat i citat te huskacke medije i doci na kavu..;-))
Njih troje a vas 120, i opet su krivi? Nije to moja percepcija već očigledna činjenica sa foruma.cassanowa wrote:Ustvari ih se pita. Ima ih troje u Saboru RH. Sudjeluju u vladajućoj koaliciji.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.
A tvoja percepcija da su nam Srbi krivi za sve je smiješna...
Pogotovo kad to dolazi od pripadnika naroda protiv kojeg je cijeli svijet.:))
Nije ceo svet. Većina sveta poput Rusije, Kine i ostatka koji koji nije u vazalnom odnosu prema Americi, nema ništa protiv Srbije.
Uhvatila tebe kriza srednjih godina, melankolija i depresija, dzani, ha?! :-D
"Vecina svijeta...", bla, bla..
Nema nitko nista protiv Srbije, samo biste trebali konacno prihvatit realitet proslosti i izabrat vlast koja vas ne huska na mrznju i ratove.
:-)
"Vecina svijeta...", bla, bla..
Nema nitko nista protiv Srbije, samo biste trebali konacno prihvatit realitet proslosti i izabrat vlast koja vas ne huska na mrznju i ratove.
:-)
Sada jedu u Venecueli. Čitaš li ti vesti?Maggie19 wrote:u Kini, mislis..;-Ddzango wrote:Niko sa foruma nije bio u Venecueli a svi znaju da tamo jedu pse.Maggie19 wrote:isss, ti znas.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.cassanowa wrote:
Sad ih odjednom ima "par procenata". Do malo prije ih nije bilo ništa...Ajde, nadolaziš polako. Da niste mitomani, možda bi se lakše slagali s ostatkom svijeta.
Ne, ne, poseban je taj čar i neopisiva draz emotivnog uzivljavanja u sveznanje dogadjanja i misljenja preko granice.
Šta će mi bilo kakvi mediji kada sve o tamo pročitam na forumu.
Na kafu? Znači da se prvo istuširam?
širite bratstvo i jedinstvo
2014-04-16
ne treba, ima bazen kod vebera ;-Ddzango wrote:Sada jedu u Venecueli. Čitaš li ti vesti?Maggie19 wrote:u Kini, mislis..;-Ddzango wrote:Niko sa foruma nije bio u Venecueli a svi znaju da tamo jedu pse.Maggie19 wrote:isss, ti znas.dzango wrote:
Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.
Jeli su se i golubovi kad je trebalo...c'est la vie ;-)
Covjek je oke,samozatajan i miran...dobro odgojen bosanski katolik...michaellcmacha wrote:u bocu si ga opisao.... :)))
Guest- Guest
tja..bio je jedan lik,e sad,jel bio u venecueli ili ...znam samo da je neka juznoamericka drzava podno Mehika..dzango wrote:Niko sa foruma nije bio u Venecueli a svi znaju da tamo jedu pse.Maggie19 wrote:isss, ti znas.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.cassanowa wrote:Sad ih odjednom ima "par procenata". Do malo prije ih nije bilo ništa...Ajde, nadolaziš polako. Da niste mitomani, možda bi se lakše slagali s ostatkom svijeta.dzango wrote:
Hrvatima nije kriv čitav svet, samo Srbi uvek i za sve. Iako ih odavno nema sem par procenata.
Guest- Guest
njih troje je puno i previše... realno bi bilo da srbi imaju jednog predstavnika u zastupničkom domu bez mogućnosti utjecaja na stvaranje vladajuće većine... i to je to...dzango wrote:Njih troje a vas 120, i opet su krivi? Nije to moja percepcija već očigledna činjenica sa foruma.cassanowa wrote:Ustvari ih se pita. Ima ih troje u Saboru RH. Sudjeluju u vladajućoj koaliciji.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.
Nije ceo svet. Većina sveta poput Rusije, Kine i ostatka koji koji nije u vazalnom odnosu prema Americi, nema ništa protiv Srbije.
2015-08-08
Neću sa Veberom da pijem kafu. Ti si me zvala na kafenisanje a ne on. Sa njim mogu na rakiju s to je nešto sasvim drugo.Maggie19 wrote:ne treba, ima bazen kod vebera ;-Ddzango wrote:Sada jedu u Venecueli. Čitaš li ti vesti?Maggie19 wrote:u Kini, mislis..;-Ddzango wrote:Niko sa foruma nije bio u Venecueli a svi znaju da tamo jedu pse.Maggie19 wrote:
isss, ti znas.
Jeli su se i golubovi kad je trebalo...c'est la vie ;-)
Jela se i kora sa drveta i kuvala svinjska glava, bar tako kažu.
2014-04-19
Slsžem se. I još da potpišu lojalnost.michaellcmacha wrote:njih troje je puno i previše... realno bi bilo da srbi imaju jednog predstavnika u zastupničkom domu bez mogućnosti utjecaja na stvaranje vladajuće većine... i to je to...dzango wrote:Njih troje a vas 120, i opet su krivi? Nije to moja percepcija već očigledna činjenica sa foruma.cassanowa wrote:Ustvari ih se pita. Ima ih troje u Saboru RH. Sudjeluju u vladajućoj koaliciji.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.
2014-04-19
pa ne moraju to je onih 40 000 nelojalnih njih predstavljaju ona trojica... da ti se ne pobrka... onih 120 000 uopće ne koriste pravo da glasuju za manjinsku listu, oni su se već odredili po pitanju lojalnosti....dzango wrote:Slsžem se. I još da potpišu lojalnost.michaellcmacha wrote:njih troje je puno i previše... realno bi bilo da srbi imaju jednog predstavnika u zastupničkom domu bez mogućnosti utjecaja na stvaranje vladajuće većine... i to je to...dzango wrote:Njih troje a vas 120, i opet su krivi? Nije to moja percepcija već očigledna činjenica sa foruma.cassanowa wrote:Ustvari ih se pita. Ima ih troje u Saboru RH. Sudjeluju u vladajućoj koaliciji.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.
2015-08-08
Ljubav i demokracijumortal wrote:širite bratstvo i jedinstvo
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa i iz ovog foruma se da isčitati da su Srbi bili krivi za dosta stvari u Hrvatskoj, ali nikako za sve. Pogotovo ne u današnjici. Danas su u Hrvatskoj neki prodani Hrvati veći problem od problematičnih Srba.dzango wrote:Njih troje a vas 120, i opet su krivi? Nije to moja percepcija već očigledna činjenica sa foruma.cassanowa wrote:Ustvari ih se pita. Ima ih troje u Saboru RH. Sudjeluju u vladajućoj koaliciji.dzango wrote:Ima ih za statističku grešku. Nema ih kao naroda koji se za nešto pita. Čitaj sa razumevanjem. To vam ne smeta da i dalje budu krivi za sve i svašta.
A to, da je "ceo svet" protiv vas, sam masu puta ćuo iz vaših javnih medija i od vaših političara, te od onih izmanipuliranih Srba 90-ih godina.
Možda su sad promijenili tu politiku obmanjivanja...Ne znam, ne pratim to više... Jer svakom normalnom narodu je jasno da nikad cijeli svijet nije bio protiv njega. Takve priće možeš samo budalama prodavat.
Guest- Guest
Page 21 of 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 21 of 31