Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 29 of 37
Page 29 of 37 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
u biti,jako dobar opis menthalnog sklopa balkanskih plemena,gdje jedni hoce biti bolji od drugih,a razlike su samo u nijansama..frka wrote:Kada sam odlucio otici iz Hrvatske..Sjedim na Sigetu u kaficu Relax (Merchepov glavni stan) sa dva "hrvatska vojnika"..Jedan metar i zwantzieg..drugi dva metra grdosija ..Pijemo kavicu ..proljece 1991 ..Znam ih od prije kloshari i kriminalci jedan srbin jedan hrvat zajedno svojevremeno roknuli nekog paroka u Sloveniji i uzeli mu 100 tisuca maraka .Srbin osudjen a ovaj drugi se izvuko na domoljublje .Jebga..ovaj morao preuzeti sve na sebe inache ode glava.Hrvat prokocko svu lovu ali njih dvojica nisu mogli jedan bez drugoga...(zajebavam se) pa su opet iz interesa (hrvat ga izvukao iz bukse a ovaj je potpisao da ce u zenge) dobili MUP iskaznice i terorizirali normalne ali dobro stojece srbe i hrvate koji nisu palili svijece u prozorima..Kaze meni ovaj srbin...nisam vidio da ti svijeca gori u prozoru ..jesi ti protiv hrvatske drzave..pa reko kako cu biti protiv hrvatske dzave kad je josh moj djeda na vratima svoga ducana imao zakovanu potkovicu,,tajniznak ustasha..Kaze je l' ti mene zajebavas..a Hrvoje (stvarno pravo ime) grmalj skoci i uvati ga za kragnu pa mu veli...pichka ti materina trebas se obrazovati o nashoj pvijesti jer ce te ubiti ako to ne znash..Sjede onaj mali kepec ..ali me gleda mrko..neprodje dugo ode do remetinca .Hrvoje ostao..pa smo zveknuli par balica ..ja castio..Reko sada ce ti se obradovati sin (tri godine star) kada te vidi...veli i ja cu njega obradovati ..uzeo sam jedan autic iz neke srpske kuce da mu pokloniim...Rekoh sebi..ili se ubi..ili ubi par ovih govana jer te vec vrebaju zbog imovine ili idi odavde..Otishao...dvije tri godine istinski patio za frendovima ...a onda sve odjebo iz sebe kad me je i rodbina htjela izraditi..To je tako bilo...jebo ti bog mater preko noci su se ljudi promijenili....kao da ih je netko zbombardirao nekom frekvencijom na kojoj mozak sljaka i prevrnulo im sivu masu naopako..Proshle godine bio..Rikno mi auto u Kostajnici..Sjeo preko puta Zeljeznicke cekam vlak za Zagreb..Dodje neki sa starim BMW ..Zapocheh prichu ..bivshi murjak radio u Istri..Veli mi ma to je drugi narod nisu oni primitivni kao ovo ovdje .Hvali onu Kostajnicu preko puta Une..veli ima frendove..shvercaju..ne zivi se loshe..njegova kafanica..u kojoj mu radi srpkinja iz Novog Sada.Veli sve pobjeze sto moze hodati..i on razmishlja jer su slijepo crijevo Hrvatske kao i svi ostali gradovi uz granicu BiH..i Srbije. i onda veli on ..jebem ja ovu drzavu za koju sam se borio..pogledaj to moj jarane (ja mu reko da se zovem Sefik i da radim u Njemachkoj)..raspituje se ima li posla...A u Zagrebu ..Bosna (Djes ba si ti...tako sada zovu zagreb)..jebalo majku to sve divlje da divlje ne moze biti..gledao tekmu u nekom kaficu bio sa jednom damom..Zna me kakav sam ali se pravi blesava kao i ja..ne smea mi navijanje iako sam nogomet prestao pratiti i gledati ali taj divljachko primitivni nagon ljudskog bica gadi mi se oduvijek..Da skratim..pomogli su mi i ovaj puta kao i ona dvojica na pochetku priche da prestanem sanjariti o nekoj kuci u Istri kad odem u mirovinu.Pomislim se shto bi ja platio porez takvoj drzavi da bi ona hranila ovakve divljake..Nisu oni krivi...jer sustavno su bombardirani raznim glupostima ..propagandom...kao ovdje na forumu....jebi ga ..shto reche Hitler i americhki predsjednik Bush...Ako nisi s anama onda si protiv nas..E taj mentalitet je i ovdje umrezen sa navodnim novinarima pa sustav gluposti primitivizma i sjebanih mozgova moze da funkcionira..I sadabi ja trebao uciti svoje unuke da govore nash jezik,,bio bih najveci idiot da dozvolim da budu u istom kulturoloshkim govnima kao oni koji znaju samo urlati ..otimati...krasti...lagati..i projecirati svoje zelje na forumu..Smrad od naroda..ne svi naravno ali velika vecina..Meni je zao onih normalnih koji su ostali zivjeti u tom svinjcu.
Guest- Guest
by pismejker Today at 13:00
Kog se bojim,bem te.. Basketball ..zagorje mi je ipak ljepse..
=================================================
Zagorci..Pdravci i Medjumurci su jedini pravi hrvati a ovo ostalo su sve dotepenac do dotepenca presvukli se prije crvenkastog ::))
Zagorci..Pdravci i Medjumurci su jedini pravi hrvati a ovo ostalo su sve dotepenac do dotepenca presvukli se prije crvenkastog ::))
Guest- Guest
by pismejker Today at 13:52
u biti,jako dobar opis menthalnog sklopa balkanskih plemena,gdje jedni hoce biti bolji od drugih,a razlike su samo u nijansama.. :cleanteeth
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma da je to da se takmiche tko ce biti bolji bilo bi super nego se takmiche tko ce biti gori..e to je jeba..
u biti,jako dobar opis menthalnog sklopa balkanskih plemena,gdje jedni hoce biti bolji od drugih,a razlike su samo u nijansama.. :cleanteeth
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma da je to da se takmiche tko ce biti bolji bilo bi super nego se takmiche tko ce biti gori..e to je jeba..
Guest- Guest
me svrstavaj to u bilo kakvo pleme,pismejker wrote:u biti,jako dobar opis menthalnog sklopa balkanskih plemena,gdje jedni hoce biti bolji od drugih,a razlike su samo u nijansama..frka wrote:Kada sam odlucio otici iz Hrvatske..Sjedim na Sigetu u kaficu Relax (Merchepov glavni stan) sa dva "hrvatska vojnika"..Jedan metar i zwantzieg..drugi dva metra grdosija ..Pijemo kavicu ..proljece 1991 ..Znam ih od prije kloshari i kriminalci jedan srbin jedan hrvat zajedno svojevremeno roknuli nekog paroka u Sloveniji i uzeli mu 100 tisuca maraka .Srbin osudjen a ovaj drugi se izvuko na domoljublje .Jebga..ovaj morao preuzeti sve na sebe inache ode glava.Hrvat prokocko svu lovu ali njih dvojica nisu mogli jedan bez drugoga...(zajebavam se) pa su opet iz interesa (hrvat ga izvukao iz bukse a ovaj je potpisao da ce u zenge) dobili MUP iskaznice i terorizirali normalne ali dobro stojece srbe i hrvate koji nisu palili svijece u prozorima..Kaze meni ovaj srbin...nisam vidio da ti svijeca gori u prozoru ..jesi ti protiv hrvatske drzave..pa reko kako cu biti protiv hrvatske dzave kad je josh moj djeda na vratima svoga ducana imao zakovanu potkovicu,,tajniznak ustasha..Kaze je l' ti mene zajebavas..a Hrvoje (stvarno pravo ime) grmalj skoci i uvati ga za kragnu pa mu veli...pichka ti materina trebas se obrazovati o nashoj pvijesti jer ce te ubiti ako to ne znash..Sjede onaj mali kepec ..ali me gleda mrko..neprodje dugo ode do remetinca .Hrvoje ostao..pa smo zveknuli par balica ..ja castio..Reko sada ce ti se obradovati sin (tri godine star) kada te vidi...veli i ja cu njega obradovati ..uzeo sam jedan autic iz neke srpske kuce da mu pokloniim...Rekoh sebi..ili se ubi..ili ubi par ovih govana jer te vec vrebaju zbog imovine ili idi odavde..Otishao...dvije tri godine istinski patio za frendovima ...a onda sve odjebo iz sebe kad me je i rodbina htjela izraditi..To je tako bilo...jebo ti bog mater preko noci su se ljudi promijenili....kao da ih je netko zbombardirao nekom frekvencijom na kojoj mozak sljaka i prevrnulo im sivu masu naopako..Proshle godine bio..Rikno mi auto u Kostajnici..Sjeo preko puta Zeljeznicke cekam vlak za Zagreb..Dodje neki sa starim BMW ..Zapocheh prichu ..bivshi murjak radio u Istri..Veli mi ma to je drugi narod nisu oni primitivni kao ovo ovdje .Hvali onu Kostajnicu preko puta Une..veli ima frendove..shvercaju..ne zivi se loshe..njegova kafanica..u kojoj mu radi srpkinja iz Novog Sada.Veli sve pobjeze sto moze hodati..i on razmishlja jer su slijepo crijevo Hrvatske kao i svi ostali gradovi uz granicu BiH..i Srbije. i onda veli on ..jebem ja ovu drzavu za koju sam se borio..pogledaj to moj jarane (ja mu reko da se zovem Sefik i da radim u Njemachkoj)..raspituje se ima li posla...A u Zagrebu ..Bosna (Djes ba si ti...tako sada zovu zagreb)..jebalo majku to sve divlje da divlje ne moze biti..gledao tekmu u nekom kaficu bio sa jednom damom..Zna me kakav sam ali se pravi blesava kao i ja..ne smea mi navijanje iako sam nogomet prestao pratiti i gledati ali taj divljachko primitivni nagon ljudskog bica gadi mi se oduvijek..Da skratim..pomogli su mi i ovaj puta kao i ona dvojica na pochetku priche da prestanem sanjariti o nekoj kuci u Istri kad odem u mirovinu.Pomislim se shto bi ja platio porez takvoj drzavi da bi ona hranila ovakve divljake..Nisu oni krivi...jer sustavno su bombardirani raznim glupostima ..propagandom...kao ovdje na forumu....jebi ga ..shto reche Hitler i americhki predsjednik Bush...Ako nisi s anama onda si protiv nas..E taj mentalitet je i ovdje umrezen sa navodnim novinarima pa sustav gluposti primitivizma i sjebanih mozgova moze da funkcionira..I sadabi ja trebao uciti svoje unuke da govore nash jezik,,bio bih najveci idiot da dozvolim da budu u istom kulturoloshkim govnima kao oni koji znaju samo urlati ..otimati...krasti...lagati..i projecirati svoje zelje na forumu..Smrad od naroda..ne svi naravno ali velika vecina..Meni je zao onih normalnih koji su ostali zivjeti u tom svinjcu.
osjecam se uvrijedjeno :)
u biti istina..malo treba prouciti povijest,ali ta mala naselja poput Kostajničkog Mijura,su premala da bi imala neku stalnu i trajniju povijest..Balkan je uvijek bio tranzicijsko mjesto,i tek veliki gradovi su mogli stvoriti nesto sto ima povijesni kontinuitet..Mjesto sa par stotina duša,je ko oni americki "gradovi" slucajno nastali,kad se jedan dio kolonizatora malo umorio,pa odlucili prespavati,dok je glavnina osla dalje..kasnije im se nije dalo,a okolina je bila plodna i perspektivna za prezivljavanje,tak oda se tu i ostalo..frka wrote:by pismejker Today at 13:00
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:me svrstavaj to u bilo kakvo pleme,pismejker wrote:u biti,jako dobar opis menthalnog sklopa balkanskih plemena,gdje jedni hoce biti bolji od drugih,a razlike su samo u nijansama..frka wrote:Kada sam odlucio otici iz Hrvatske..Sjedim na Sigetu u kaficu Relax (Merchepov glavni stan) sa dva "hrvatska vojnika"..Jedan metar i zwantzieg..drugi dva metra grdosija ..Pijemo kavicu ..proljece 1991 ..Znam ih od prije kloshari i kriminalci jedan srbin jedan hrvat zajedno svojevremeno roknuli nekog paroka u Sloveniji i uzeli mu 100 tisuca maraka .Srbin osudjen a ovaj drugi se izvuko na domoljublje .Jebga..ovaj morao preuzeti sve na sebe inache ode glava.Hrvat prokocko svu lovu ali njih dvojica nisu mogli jedan bez drugoga...(zajebavam se) pa su opet iz interesa (hrvat ga izvukao iz bukse a ovaj je potpisao da ce u zenge) dobili MUP iskaznice i terorizirali normalne ali dobro stojece srbe i hrvate koji nisu palili svijece u prozorima..Kaze meni ovaj srbin...nisam vidio da ti svijeca gori u prozoru ..jesi ti protiv hrvatske drzave..pa reko kako cu biti protiv hrvatske dzave kad je josh moj djeda na vratima svoga ducana imao zakovanu potkovicu,,tajniznak ustasha..Kaze je l' ti mene zajebavas..a Hrvoje (stvarno pravo ime) grmalj skoci i uvati ga za kragnu pa mu veli...pichka ti materina trebas se obrazovati o nashoj pvijesti jer ce te ubiti ako to ne znash..Sjede onaj mali kepec ..ali me gleda mrko..neprodje dugo ode do remetinca .Hrvoje ostao..pa smo zveknuli par balica ..ja castio..Reko sada ce ti se obradovati sin (tri godine star) kada te vidi...veli i ja cu njega obradovati ..uzeo sam jedan autic iz neke srpske kuce da mu pokloniim...Rekoh sebi..ili se ubi..ili ubi par ovih govana jer te vec vrebaju zbog imovine ili idi odavde..Otishao...dvije tri godine istinski patio za frendovima ...a onda sve odjebo iz sebe kad me je i rodbina htjela izraditi..To je tako bilo...jebo ti bog mater preko noci su se ljudi promijenili....kao da ih je netko zbombardirao nekom frekvencijom na kojoj mozak sljaka i prevrnulo im sivu masu naopako..Proshle godine bio..Rikno mi auto u Kostajnici..Sjeo preko puta Zeljeznicke cekam vlak za Zagreb..Dodje neki sa starim BMW ..Zapocheh prichu ..bivshi murjak radio u Istri..Veli mi ma to je drugi narod nisu oni primitivni kao ovo ovdje .Hvali onu Kostajnicu preko puta Une..veli ima frendove..shvercaju..ne zivi se loshe..njegova kafanica..u kojoj mu radi srpkinja iz Novog Sada.Veli sve pobjeze sto moze hodati..i on razmishlja jer su slijepo crijevo Hrvatske kao i svi ostali gradovi uz granicu BiH..i Srbije. i onda veli on ..jebem ja ovu drzavu za koju sam se borio..pogledaj to moj jarane (ja mu reko da se zovem Sefik i da radim u Njemachkoj)..raspituje se ima li posla...A u Zagrebu ..Bosna (Djes ba si ti...tako sada zovu zagreb)..jebalo majku to sve divlje da divlje ne moze biti..gledao tekmu u nekom kaficu bio sa jednom damom..Zna me kakav sam ali se pravi blesava kao i ja..ne smea mi navijanje iako sam nogomet prestao pratiti i gledati ali taj divljachko primitivni nagon ljudskog bica gadi mi se oduvijek..Da skratim..pomogli su mi i ovaj puta kao i ona dvojica na pochetku priche da prestanem sanjariti o nekoj kuci u Istri kad odem u mirovinu.Pomislim se shto bi ja platio porez takvoj drzavi da bi ona hranila ovakve divljake..Nisu oni krivi...jer sustavno su bombardirani raznim glupostima ..propagandom...kao ovdje na forumu....jebi ga ..shto reche Hitler i americhki predsjednik Bush...Ako nisi s anama onda si protiv nas..E taj mentalitet je i ovdje umrezen sa navodnim novinarima pa sustav gluposti primitivizma i sjebanih mozgova moze da funkcionira..I sadabi ja trebao uciti svoje unuke da govore nash jezik,,bio bih najveci idiot da dozvolim da budu u istom kulturoloshkim govnima kao oni koji znaju samo urlati ..otimati...krasti...lagati..i projecirati svoje zelje na forumu..Smrad od naroda..ne svi naravno ali velika vecina..Meni je zao onih normalnih koji su ostali zivjeti u tom svinjcu.
osjecam se uvrijedjeno :)
Maj polođajz...ti si pripadnig Posebnog Plemena Iz Medjurjecja...etoc..
Guest- Guest
https://www.foxnews.com/world/venezuelans-regret-gun-prohibition-we-could-have-defended-ourselves
Venezuelanci kukaju dan kada je Chavez izdao zakon gdje zabranjuje držanje oružja kod običnih građana, gdje zabranjuje prodaju oružja običnim građaniam.. i kada je država prisilno uzimala od građana oružje, upadala u stanove, uzela osobno oružje i demolirala ga.
inače diktature imaju tedenciju da zabranjuju narodu da ima oružje. recimo u carskoj rusiji je bilo legalno imati doma oružje, to je čak i pomoglo boljševičkoj revoluciji, a onda kada je došla revolucija, boljševici zapljenili rusima oružje, i kasnije su ih ubijali i tamanili (najviše seljake ali i bogatije građane) a ovi se nisu imali sa čime braniti.
U Nazi Njemačkoj isto tako, prvo što je Hićo napravio kada je došao na vlast, jest zabranio Njemcima posjedovanje i nabavu oružja.
Dok recimo Trump kao pravi desničar prvo što se bori za pravo da građani USA imaju oružje doma.
Bolnosaro desničarski predsjednik iz Brazila je isto tako rekao da će liberalizirati građanima mogućnost da nabave oružje.
Zanimljivo u Finskoj, Švicarskoj su dosta liberalni kod prava građana na oružje.
Njemačka je zanimljiva, jer 40ak milijuna švaba ima doma oružje, a Merkelici i ostaloj ekipi je palo čak napamet nakon invazije muslimana da ograniče švabama oružje. Zamisli, nitko nemože imati oružje nego samo država i kriminalci. (kao u venezueli).
Njemački AFD se zalaže za liberalizaciju , kažu da "država nije uspjela zaštiti građane" da građni imaju pravo sami na samo zaštitu.
Usput puno je teže provesti diktaturu kao u Venezueli gdje bi narod bio naoružan.
Ima čak i ekonomska logika, - netko govori "a država ima tenkove, i avione a vi samo puške" - to je točno, međutim država ako želi uvesti diktaturu unutar države nemože na vlastite građane koji pružaju otpor tek tako koristit tenkove i avione, jer bi dovelo do ogromnog razaranja infrastrukture. Zato ako su građani naoružani, države teško da će provesti diktaturu.
Sa druge strane ako građani nemaju oružje, evo u Venezueli su glasovali za Socijalizam, dali su državi mogućnost da ih razoruža --- i sada kada žele izaći iz socijalizma, Maduro hapsi oporbu, ne priznanaje parlament gdje su njegovi socijalisti izgubili izbore. itd. i sada ekonomski pljačka i mlati građane, a ovi više nemaju oružja da se brane. A on je puške podjelio svojoj bandi collectivosa koji nije samo da "provode red" ,nego koriste moć što imaju oružje i pljačkaju i otimaju ljude, kao "dodatni izvor prihoda".
Amerika bi trebala početi venezuelance opsrbljivati oružjem, poslati specijalce unutra(vjerojatno ih imaju ali malo) , i plus iz venezuele je uteklo 3-4milijuna ljudi, brazil i susjedne zemlje su trebale među izbjeglima mobilizirati par desetaka tisuća osoba koje su se spremne boriti protiv režima, i napraviti im obuku i poslati ih nazad u državu da pomogu sunarodnjacima u rušenju ilegalnog socijalističkog režima kojega podržavaju nažalost Rusija i Kina
Venezuelanci kukaju dan kada je Chavez izdao zakon gdje zabranjuje držanje oružja kod običnih građana, gdje zabranjuje prodaju oružja običnim građaniam.. i kada je država prisilno uzimala od građana oružje, upadala u stanove, uzela osobno oružje i demolirala ga.
inače diktature imaju tedenciju da zabranjuju narodu da ima oružje. recimo u carskoj rusiji je bilo legalno imati doma oružje, to je čak i pomoglo boljševičkoj revoluciji, a onda kada je došla revolucija, boljševici zapljenili rusima oružje, i kasnije su ih ubijali i tamanili (najviše seljake ali i bogatije građane) a ovi se nisu imali sa čime braniti.
U Nazi Njemačkoj isto tako, prvo što je Hićo napravio kada je došao na vlast, jest zabranio Njemcima posjedovanje i nabavu oružja.
Dok recimo Trump kao pravi desničar prvo što se bori za pravo da građani USA imaju oružje doma.
Bolnosaro desničarski predsjednik iz Brazila je isto tako rekao da će liberalizirati građanima mogućnost da nabave oružje.
Zanimljivo u Finskoj, Švicarskoj su dosta liberalni kod prava građana na oružje.
Njemačka je zanimljiva, jer 40ak milijuna švaba ima doma oružje, a Merkelici i ostaloj ekipi je palo čak napamet nakon invazije muslimana da ograniče švabama oružje. Zamisli, nitko nemože imati oružje nego samo država i kriminalci. (kao u venezueli).
Njemački AFD se zalaže za liberalizaciju , kažu da "država nije uspjela zaštiti građane" da građni imaju pravo sami na samo zaštitu.
Usput puno je teže provesti diktaturu kao u Venezueli gdje bi narod bio naoružan.
Ima čak i ekonomska logika, - netko govori "a država ima tenkove, i avione a vi samo puške" - to je točno, međutim država ako želi uvesti diktaturu unutar države nemože na vlastite građane koji pružaju otpor tek tako koristit tenkove i avione, jer bi dovelo do ogromnog razaranja infrastrukture. Zato ako su građani naoružani, države teško da će provesti diktaturu.
Sa druge strane ako građani nemaju oružje, evo u Venezueli su glasovali za Socijalizam, dali su državi mogućnost da ih razoruža --- i sada kada žele izaći iz socijalizma, Maduro hapsi oporbu, ne priznanaje parlament gdje su njegovi socijalisti izgubili izbore. itd. i sada ekonomski pljačka i mlati građane, a ovi više nemaju oružja da se brane. A on je puške podjelio svojoj bandi collectivosa koji nije samo da "provode red" ,nego koriste moć što imaju oružje i pljačkaju i otimaju ljude, kao "dodatni izvor prihoda".
Amerika bi trebala početi venezuelance opsrbljivati oružjem, poslati specijalce unutra(vjerojatno ih imaju ali malo) , i plus iz venezuele je uteklo 3-4milijuna ljudi, brazil i susjedne zemlje su trebale među izbjeglima mobilizirati par desetaka tisuća osoba koje su se spremne boriti protiv režima, i napraviti im obuku i poslati ih nazad u državu da pomogu sunarodnjacima u rušenju ilegalnog socijalističkog režima kojega podržavaju nažalost Rusija i Kina
Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
Ameri su izazvali ovu situaciju u Venecueli,a onda lazno optuzili komjunisticki sustav,koji je ipak,kakotako funkcionirao,no uz sankcije to postaje nemoguce..
steta sto i muda nemate,pa da bas na ulice izadjete kao latinosti,no oni imaju krv uvenama,vi samo kad vam vase Velmoze to kazu da smijete imati..
Ameri su izazvali ovu situaciju u Venecueli,a onda lazno optuzili komjunisticki sustav,koji je ipak,kakotako funkcionirao,no uz sankcije to postaje nemoguce..
steta sto i muda nemate,pa da bas na ulice izadjete kao latinosti,no oni imaju krv uvenama,vi samo kad vam vase Velmoze to kazu da smijete imati..
Guest- Guest
a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
pa majke mu ga sprašim jučer smo ti sve nacrtali a ti danas opet udri po starom. Od tebe se argumenti odbijaju kao loptica od reket
@svetac gle ti si jedan od nas, nije "vi vi i vi". Ti si isto jedan od nas. Zato si i uteka u Njemačku mogao si se i ti ovdje boriti.
Tema je Venezuela ja pišem o RH kritički previše ali tema je ovdje Venezuela. Spominjem i dosta puta da je HDZ samo "light verzija" Čavističke stranke u Venezueli.
Što se tiče sankcija Venezueli, do 2mjeseca 2019, sankcije gotovo nisu postojale, do nazad 2 mjeseca USA je bila najveći kupac njihove nafte, dnevno kupovala mislim pola milijuna barela nafte ili nešto tako. njih je razjeba socijalizam
Tema je Venezuela ja pišem o RH kritički previše ali tema je ovdje Venezuela. Spominjem i dosta puta da je HDZ samo "light verzija" Čavističke stranke u Venezueli.
Što se tiče sankcija Venezueli, do 2mjeseca 2019, sankcije gotovo nisu postojale, do nazad 2 mjeseca USA je bila najveći kupac njihove nafte, dnevno kupovala mislim pola milijuna barela nafte ili nešto tako. njih je razjeba socijalizam
koji blentoni pa Zrin je samo par kilometara dalje, inače mjesto koje su ustanovili šubići kad su došli na zrinsku svoju novu goru... i usput moje izvorno prezime nema nigdje u hrvatskoj a niti bilo gdje drugdje npr u bosni ili negdje drugdje, isključivo je prezime vezano uz kostajnički majur, a to može potvrditi i marcel koji osobno pozna forumaša koji nosi to prezimepismejker wrote:u biti istina..malo treba prouciti povijest,ali ta mala naselja poput Kostajničkog Mijura,su premala da bi imala neku stalnu i trajniju povijest..Balkan je uvijek bio tranzicijsko mjesto,i tek veliki gradovi su mogli stvoriti nesto sto ima povijesni kontinuitet..Mjesto sa par stotina duša,je ko oni americki "gradovi" slucajno nastali,kad se jedan dio kolonizatora malo umorio,pa odlucili prespavati,dok je glavnina osla dalje..kasnije im se nije dalo,a okolina je bila plodna i perspektivna za prezivljavanje,tak oda se tu i ostalo..frka wrote:by pismejker Today at 13:00
2015-08-08
od zid...tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
pa majke mu ga sprašim jučer smo ti sve nacrtali a ti danas opet udri po starom. Od tebe se argumenti odbijaju kao loptica od reket
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tito je rekao ne.tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
ja velim ne dirajte nam jebača
2014-12-30
puno bolji opismichaellcmacha wrote:od zid...tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
3 u 1, jebač, menager i ratnik :))))))veber wrote:tito je rekao ne.tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
drkadžiju... sory ali i to je puno bolji termin... :)veber wrote:tito je rekao ne.tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
4 u jedan, tamo se mota neki niger.tre wrote:3 u 1, jebač, menager i ratnik :))))))veber wrote:tito je rekao ne.tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
2014-12-30
auchveber wrote:4 u jedan, tamo se mota neki niger.tre wrote:3 u 1, jebač, menager i ratnik :))))))veber wrote:tito je rekao ne.tre wrote:a led te hebo, socijalizam kleknio svugdje u svjetu ali ti i dalje tupiš da je amerika izazvala kaos u venecueli a ne tupavi komunisti!?!?!pismejker wrote:Yoda,truckash...Vi ste uvlakaci Jemeriki u guzicu,a da pokazete kicmu,prvo bi vam uveli sankcije,i onda bi se cudio,kako drzava propada..
Jel kleka socijalizam?
2014-04-15
ma nije jedan od nas, bez obzira koliko to grubo zvučalo nihil to su i tvoji i moji neprijatelji i kada bi ili da su kojim slučajem bili u prilici davili bi nas u lavoru, vezali žicom ruke i bacali u jame nakon pijukovanja... to je jebena surova istina... ok ovak kad je mir i zajebancija i podjebavanje prek tipkanja, ali da se zagužva to bi se moralo drugačije riješavati...AssadNaPodmornici wrote:@svetac gle ti si jedan od nas, nije "vi vi i vi". Ti si isto jedan od nas. Zato si i uteka u Njemačku mogao si se i ti ovdje boriti.
2015-08-08
Od 8 do 11 svibnja
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/601668/americki-nuklearni-brod-uplovljava-u-splitsku-luku-s-njim-u-grad-stize-i-5000-mornara-prisjetili-smo-se-smo-se-i-prijasnjih-uplovljavanja-nosaca-aviona-podno-marjana-prvi-put-je-to-bilo-1976
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/601668/americki-nuklearni-brod-uplovljava-u-splitsku-luku-s-njim-u-grad-stize-i-5000-mornara-prisjetili-smo-se-smo-se-i-prijasnjih-uplovljavanja-nosaca-aviona-podno-marjana-prvi-put-je-to-bilo-1976
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 29 of 37 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 29 of 37