Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 26 of 37
Page 26 of 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
marcellus wrote:michaellcmacha wrote:eto vidiš a meni drago svih ovih godina što si ti ostao živ... mada i nisi moro... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:gle čejena kak se uzjebo čim je pročito SRK... aj budi s mirom Crveni...;)
Čim si ti meni živ, meni žao.
šta nadaš se da će bit druge prilike da ga skineš pa zato?
Možda će onda netko konačno trajno banirati crvenkastog?
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
michaellcmacha wrote:evo majke mi, vjerovo ti ili ne, ali ne bih mu ništa, nikad napravio, ali volio bih skota upoznati tek toliko da vidim ološara, kojeg su ovi moji a možda i ja, tamo u donjoj stupnici pojio i hranio... on meni čak djeluje kao i da nije uspio preći preko Une, tak da lako moguće da je završio u sisku u nekoj od školskih dvorana pa da je odande ili palio za srbiju ili ga je netko njegov izvukao i otpeljao sebi doma...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:eto vidiš a meni drago svih ovih godina što si ti ostao živ... mada i nisi moro... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:gle čejena kak se uzjebo čim je pročito SRK... aj budi s mirom Crveni...;)
Čim si ti meni živ, meni žao.
šta nadaš se da će bit druge prilike da ga skineš pa zato?
Nemoj se sretati sa mnom, imaš slabo srce, riknut ćeš od uzbuđenja čim me vidiš.
crvenkasti-
2014-04-17
..i sto je bilo MaduroPodmornicom za Rusiju???
Guest- Guest
Narod Venezuele ?!?!?!?tre wrote:nije popušila amerika nego narod u vrnecueli. Sljedi nova devalvacija, još par milijuna iseljenih i dominacija crvenih kmera dok se sami međusobno ne podave, već viđenoRayMabus wrote:Pobuna ugušena
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/venecuela-u-sukobima-u-caracasu-ubijena-zena-desetine-povrijedjenih/190502097
Ako ne misle napravit invaziju po sistemu Zaljev svinja onda je Živio drug Nicolas Maduro.
Amerika popušila rat u Venezueli.
Eks španjolska kolonija Gran Kanarija pa Simon Bolivar i na kraju se to podililo na hrpu državica od kojih je jedna i Venezuela.
Onda im Britanci još oteli velik komad zemlje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
TOOOO...!! sunac mu njegov Tree,pa Rusi su Slaveni,ko i vecina življa na Balkanu..to je taj menthalni sklop toplih i gostoljubivih naroda i plemena..tre wrote:istina no ovaj srbudim juda ne propušta stavljati slitke putka na kojega redovno baca drkicu. Što reče nevjestin razbojnik od amerofoba su gori samo rusofili. Forum nam se pretvorio u mjesto obožavanja putka i rusijeveber wrote:ma vezano uz obuku i longijevo prebijanjetre wrote:stavi koju sliku putka i madura pa baci drkicuYehudim wrote:Tema je o Venecueli
samo tema se pogubila. ionako sve začetamo. nije problem otvoriti drugu.
sto balkanci imaj usa zdrkanim anglosasima i Germanima??Nič..!!!
Nisi ti dozivio jedno slavlje koje Rusi pripreme..zdera pijaca cura..!!!
Guest- Guest
RayMabus wrote:Narod Venezuele ?!?!?!?tre wrote:nije popušila amerika nego narod u vrnecueli. Sljedi nova devalvacija, još par milijuna iseljenih i dominacija crvenih kmera dok se sami međusobno ne podave, već viđenoRayMabus wrote:Pobuna ugušena
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/venecuela-u-sukobima-u-caracasu-ubijena-zena-desetine-povrijedjenih/190502097
Ako ne misle napravit invaziju po sistemu Zaljev svinja onda je Živio drug Nicolas Maduro.
Amerika popušila rat u Venezueli.
Eks španjolska kolonija Gran Kanarija pa Simon Bolivar i na kraju se to podililo na hrpu državica od kojih je jedna i Venezuela.
Onda im Britanci još oteli velik komad zemlje.
Gvajana danas ima 800 tisuća stanovnika od kojih je 40% potomci hindusa i muslimana iz Indije.
Uđe li miljon izbjeglica iz Venezuele u Gvajanu vraćamo oteto Gran Kanariji.
Maduro ožeži.
A
2014-04-11
Problem jest sto je Guyana pod protektoratom Francuske,odnosno njena kolonija jos i danas...tamo imaju hrpu svojih bazija oni Frenć Foriđn Liđn...one internacionalne ubojice..tamo se i obucavaju u programo 2 godine izbivanja van Francuske drzave.,..
Guest- Guest
To je francuska Gvajana a ovo je samo Gvajana ( ex britanska Gvajana ).pismejker wrote:Problem jest sto je Guyana pod protektoratom Francuske,odnosno njena kolonija jos i danas...tamo imaju hrpu svojih bazija oni Frenć Foriđn Liđn...one internacionalne ubojice..tamo se i obucavaju u programo 2 godine izbivanja van Francuske drzave.,..
Gvajana ( ex britanska Gvajana nastala otimanjem zemlje Venezueli i dijelom od teritorija Surinama )
Surinam ( ex nizozemska kolonija , smještena između Gvajane i francuske Gvajane )
Francuska Gvajana ( teritorij Francuske i EU ).
2014-04-11
ups..mea culpa..sorry,u pravu si...RayMabus wrote:To je francuska Gvajana a ovo je samo Gvajana ( ex britanska Gvajana ).pismejker wrote:Problem jest sto je Guyana pod protektoratom Francuske,odnosno njena kolonija jos i danas...tamo imaju hrpu svojih bazija oni Frenć Foriđn Liđn...one internacionalne ubojice..tamo se i obucavaju u programo 2 godine izbivanja van Francuske drzave.,..
Gvajana ( ex britanska Gvajana nastala otimanjem zemlje Venezueli i dijelom od teritorija Surinama )
Surinam ( ex nizozemska kolonija , smještena između Gvajane i francuske Gvajane )
Guest- Guest
E i sad fino miljon Venezuelanaca utekne u Gvajanu di se priča engleski jezik a oteto od Venezuele i ja fino kažem : Živio Simon Bolivar i viva la revolucion i tih miljon Venezuelanaca tamo zararti sa hindusima i musimanima iz Indije i ostali potomcima crnih robova i vratim oteti dio zemlje Venezueli a britansku žgadiju poćeran u Lonodinistan.pismejker wrote:ups..mea culpa..sorry,u pravu si...RayMabus wrote:To je francuska Gvajana a ovo je samo Gvajana ( ex britanska Gvajana ).pismejker wrote:Problem jest sto je Guyana pod protektoratom Francuske,odnosno njena kolonija jos i danas...tamo imaju hrpu svojih bazija oni Frenć Foriđn Liđn...one internacionalne ubojice..tamo se i obucavaju u programo 2 godine izbivanja van Francuske drzave.,..
Jel može tako ?
Maduro ožeži.
Slava Rusiji.
2014-04-11
Nisam znao da Guyanu napućuju imbusi i kozojebi..gdi bas tamo??To je zeleni pakao,uzas za zivjeti tamo..RayMabus wrote:E i sad fino miljon Venezuelanaca utekne u Gvajanu di se priča engleski jezik a oteto od Venezuele i ja fino kažem : Živio Simon Bolivar i viva la revolucion i tih miljon Venezuelanaca tamo zararti sa hindusima i musimanima iz Indije i ostali potomcima crnih robova i vratim oteti dio zemlje Venezueli a britansku žgadiju poćeran u Lonodinistan.pismejker wrote:ups..mea culpa..sorry,u pravu si...RayMabus wrote:To je francuska Gvajana a ovo je samo Gvajana ( ex britanska Gvajana ).pismejker wrote:Problem jest sto je Guyana pod protektoratom Francuske,odnosno njena kolonija jos i danas...tamo imaju hrpu svojih bazija oni Frenć Foriđn Liđn...one internacionalne ubojice..tamo se i obucavaju u programo 2 godine izbivanja van Francuske drzave.,..
Jel može tako ?
Maduro ožeži.
Slava Rusiji.
Guest- Guest
Kud je miha otišao?
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
crvenkasti-
2014-04-17
Et sto je ljubav...crvenkasti wrote:Kud je miha otišao?
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
Guest- Guest
A da ga nije baš sad strefilo srce?
A u kurac! Neću nikad sebi oprostiti..
Ja se zajebavam, a on kvrc!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:A da ga nije baš sad strefilo srce?
Ti da ćutiš,i skuvaš caj od Nane..to pomaze srcanim tegobama..i ne rugaj se,sramota je..
Guest- Guest
Dovukli in Britanci iz Indijepismejker wrote:Nisam znao da Guyanu napućuju imbusi i kozojebi..gdi bas tamo??To je zeleni pakao,uzas za zivjeti tamo..RayMabus wrote:E i sad fino miljon Venezuelanaca utekne u Gvajanu di se priča engleski jezik a oteto od Venezuele i ja fino kažem : Živio Simon Bolivar i viva la revolucion i tih miljon Venezuelanaca tamo zararti sa hindusima i musimanima iz Indije i ostali potomcima crnih robova i vratim oteti dio zemlje Venezueli a britansku žgadiju poćeran u Lonodinistan.pismejker wrote:ups..mea culpa..sorry,u pravu si...RayMabus wrote:To je francuska Gvajana a ovo je samo Gvajana ( ex britanska Gvajana ).pismejker wrote:Problem jest sto je Guyana pod protektoratom Francuske,odnosno njena kolonija jos i danas...tamo imaju hrpu svojih bazija oni Frenć Foriđn Liđn...one internacionalne ubojice..tamo se i obucavaju u programo 2 godine izbivanja van Francuske drzave.,..
Jel može tako ?
Maduro ožeži.
Slava Rusiji.
Gvajana ima samo 780 tisuća stanovnika
40 % su indijci od kojih 25% hindusi i oko 7% muslimani
10% su indijanci u prašumaa a ostatak su mješanci i potomci crnih robova
Uđe li sto tisuća Venezuelanaca u Gvajanu to je 15% populacije Gvajane a ulaze točno prvo u prostor koji je otet Venezueli i slabo naseljen.
Uđe li ih 200 tisuća ....ili pola miliona Gvajana pada.
British go home
2014-04-11
jesi poznavao ili poznaješ li Daneta Lukajića...crvenkasti wrote:Kud je miha otišao?
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jesi poznavao ili poznaješ li Daneta Lukajića...crvenkasti wrote:Kud je miha otišao?
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
Odakle tebi ta opsesija da ja imam bilo što s tvojim selom i njegovim stanovnicima?
Ja sam iz Zagreba! Zagreb! Grad Zagreb!
crvenkasti-
2014-04-17
Francuzi su južnije. Surinam graniči sa Gvajanom. U Surinamu se priča nizozemski a kako je to oteto od Nizozemaca ( istočni dio ) i Nizozemci su za raspad Gvajane i pripajanja istočnog dijela Gvajane matici tj Surinamu.
Briti nemaju saveznika osim Amerike tamo.
Briti nemaju saveznika osim Amerike tamo.
2014-04-11
Ti si iz pizde materine a da je znala šta će rodit rađala bi te izad čućavca.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:jesi poznavao ili poznaješ li Daneta Lukajića...crvenkasti wrote:Kud je miha otišao?
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
Odakle tebi ta opsesija da ja imam bilo što s tvojim selom i njegovim stanovnicima?
I pustila vodu.
2014-04-11
pa ja te i pitam za lika koji je u zagrebu... Dane Lukajićcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:jesi poznavao ili poznaješ li Daneta Lukajića...crvenkasti wrote:Kud je miha otišao?
Mihaa! Vrati se!
Neću te više zajebavati.
2015-08-08
Page 26 of 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 26 of 37