ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč

Page 21 of 37 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next

Go down

Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč - Page 21 Empty Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč

Post by Hektorović 1/5/2019, 21:04

Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc 

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč - Page 21 Empty Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč

Post by Leviathan2 1/5/2019, 21:10

AssadNaPodmornici wrote:lol
to je kao kada kolinda kaže da ćemo biti švicarska do 2024.
dobro, smij se tiza takovo nesto treba radit a rusi su se uvatili posla
i to opako

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by epikur37 1/5/2019, 21:11

Hektorović wrote:Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc 

reče netom poslije puča u Ukrajini i uzjebavanja svud po svijetu...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/5/2019, 21:12

heheheheh
kak bi reko ezek

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/5/2019, 21:13

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc 

ovi su mi dobri :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:25

Pazi od koga Marcelo prepisuje domace zadatke:))
CNN_ova pichka pokushala uvaliti ljudima fotografiju sa mitraljezima i bojevom municijom kao Madurove ..Onda ga twiterashi popishali kako i dolikuje poshtenom svijetu::))
Jebo majku volio bih naci nekshto istinito kod CNN u zadnjih 35 godina..A sto je najgore ovi moroni iz Cro to prepisuju kao najvjerodostojniju vijest..Klintonove pichkice ...mali 'rvatici se bore za koricu kruva...Proshle godine me svi napadali u Zegeju i sraliprotiv Trampa..Dugo sam cutao a kad sam prokinuo jebo sam im mater nepismenu kao ovdej sto znam na forumu..Sta chitate i gledate to hrvatsko potkupljeno smece ???

https://twitter.com/jaketapper/status/1123565268641382400/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123565268641382400&ref_url=https%3A%2F%2Finformer.rs%2Fvesti%2Fsvet%2F433809%2Fvideo-gebelsovska-cnn-propaganda-novinar-americke-laznom-slikom-optuzio-madurove-pristalice-pucaju-demonstrante-tviterasi-sahranili
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/5/2019, 21:41

epikur37 wrote:

ajoooj, a vid ovo trolanje zaharove, vrh

imas i subtajtl na engleski ak ne razumijes ruski

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:46

Cuj,tako si se smijao i Kini,pa sad nesh smijeh zastao u grlu..ruska trzisna ekonomija je jos u povojima ,kao i burza,sve to trazi vremena..Rusija ce mnoge iznenaditi za 5-10 godina,vi necete ni tada,naprotiv ,pad je neupitan,ali kako vi olite govoriti,dobro je vama.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:47

samo neka kliknu na cc gumbic i dobit ce prijrvod na engleski
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:49

tre wrote:
pismejker wrote:reci mi ti,jer ocito isti tekst drugacije shvacamo...ukratko Osetija se pobunila,krenulo puskaranje,Osetija se "nelegalno"(vjerovatno po rijecima EU eksperata,otcijepila,i dalje je bilo sto je bilo...nish toliko drugacije od RH i Juge..neki cijene i da se RH nelegalno otcijepila,neki ne,stvar interesnog gledista.. :cleanteeth
pobunjena gruzijska pokrajina,  jel to dovoljno?
Tako ste i vi bili cijenjeni po Jugo izjavama, demokratskim izborima,koji su odlucili izlazak iz drzave...
Juga se nije sa tim slagala,logicno i bilo je sto je bilo...sreca za osetijce,imali su da neko stane bez ustezanja..jel trebalo pustiti blesave Gruzijce da izmasakriraju sve sto su mogli?
Znamo kako ide podrska eU i NATOja..prvo moras ispuniti sve njihove ucjenjivacke zahtjeve..jel..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 1/5/2019, 21:50

Ne znam koji k. Ameri prite vojnom intervencijom kad znaju da im to Rusi nikad neće dopustiti. Samo se bezveze blamiraju. 
Čini se da u biloj kući imamo nešt gluplje ljude neg pri.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 21:51

Čisto PR..prikupljanje politickih bodova..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 1/5/2019, 21:52

Iak valja priznati, mislija sam da od Obame nemre gluplji. Ali opet, istu stvar sam mislija i nakon Busha, tak da...

2015-09-11

Back to top Go down

Post by epikur37 1/5/2019, 21:53

pismejker wrote:

Cuj,tako si se smijao i Kini,

Nije samo on, marc, ero, mislim i  tre...sprdali kineze do prije 3 godine. Stalno tipa: ta će kinezi, šaka riže....roba za kurac...vamo namo :)

njah...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 1/5/2019, 21:55

Nova teza je da su Kinezi bolesni, žive u smeću, nezdravo se hrane, ne mogu podići kurca, itd...

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 22:00

epikur37 wrote:
pismejker wrote:

Cuj,tako si se smijao i Kini,

Nije samo on, marc, ero, mislim i  tre...sprdali kineze do prije 3 godine. Stalno tipa: ta će kinezi, šaka riže....roba za kurac...vamo namo :)

njah...
ne bih htio vrijedjati,ali ekipa,sto iz vlastitih interesa,sto iz razloga nedokucivosti dubljih motiva i razumijevanja problematike kojoj nisu dorasli..

Stoje iza svojih stavova,koje jednim klikom na trazilicu internetsku skršiš samo tako..pa dokle,sunac mu??? lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 22:03

AlfaOmega wrote:Nova teza je da su Kinezi bolesni, žive u smeću, nezdravo se hrane, ne mogu podići kurca, itd...
dao Bog mi jednu ovakvu Bolesnu...

Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč - Page 21 Celebrity-mikako-zhang-kaijie-6889

hexer hexer hexer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 22:13

@AssadNaPodmornici wrote:
lol

by pismejker Today at 15:46
Cuj,tako si se smijao i Kini,pa sad nesh smijeh zastao u grlu..ruska trzisna ekonomija je jos u povojima ,kao i burza,sve to trazi vremena..Rusija ce mnoge iznenaditi za 5-10 godina,vi necete ni tada,naprotiv ,pad je neupitan,ali kako vi olite govoriti,dobro je vama.. lol! lol! lol!
==========================================================================================PROBLEM je u tome sto hrvati svoju djecu ne uce kriticnom razmisljanju nego ih uce tome da ce njihove probleme uvijek rjeshavati tata i mama..Vecina njih ne zna vidjeti nishta ispred sebe makar u kratku buducnost jer im je logika u kurcu ukradena u vrijeme odgoja..A jebo te sto trebash biti pametan .Pravlo broj jedan kod svih ljudi je da imaju neku zelju (budisti kazu da su zelje grijeh) na zapadu uglavnom materijalne prirode..Pa kada ljudi ispune svoje zelje kojima su stremili postaju pasivni a tako i narodi,,civilizacije..Uvijek dolaze oni sa zeljama a oni bez zelja odlaze u nirvanu.Evo samo se sjeti faksa ...kod nas su a i u svijetu uvijek bili uspjeshniji uchenici sa selaiz provincije dok su oni iz gradova bili ko amebe (narafski ne svi).Takva je situacija i na svjetskoj sceni..Civilzacija zavrshava svoj tisucljetni krug i vraca se kuci u Indiju ..Kinu..jer oni kao narodi imaju zelju da poboljshaju svoje zivljenje dok ovi bogati na zapadu misle da je njihovo bogastvo bogom dano...ne shvacaju kao kad izgubish posao pa pochnesh da grickash ushtedjevinu na kraju si u totalnom kurcu mjesto da se primish odmah drugoga nechega..Chim si stao izgubio si..jer i fizichki u svemiru u nama oko nas sve se krece..onaj koji stane umro je .Ameri recimo i ne samo oni misle da je njihova demokracija (sada nije vazno shto mislim o demokraciji ovoga tipa) isto tako za sva vremena osvojena....jest moj..sutra moze doci neki idiot i napraviti diktaturu zato oni imaju zakon o oruzju i rushenju istime vladu koja se ponasha diktatorski..Mada koliko se meni chini njihova elita vlada njihovim narodom na jedan suptilan nachin pa im zato malo malo prirede rat da bi se ujedinili...isti ti je kurac i na Balkanu..samo shto su ovi veci i jachi pa za sada mogu da rade shto zele,,,ali...to vrijeme prolazi..morat ce se ..a vec su poceli zatvarati se u sebe..shvatili su da tesko mogu pravljati svojim zivotima a kamo li tudjim..Ja bih bio jako sretan da ameri ostave svijet i povuku se u sebe...jer bi onda na svijetu bilo vishe lokalnih ratova pa bi mogli prodavati svoje oruzje (pazi ovo izashli iz ugovora o prodaji konvencionalnog oruzja) a to meni bash smrdi na tu moju ideju..No dobro,,imaju oni sve da mogu ljepo zivjeti ..sto nije beznachajno za moje planove:::)))U Venecueli sigurno nece intervenirati ...to sam vec prije pisao ..osim ako nadju dovoljno glupsona koji ce se tuci do zadnje kapi krvi za interese Duboke Drzave kojoj je na chelu zna se tko..Uzdajmo se u Trampa i novi pokret koji cvate medju mladima u USA..A ta 'bolest'ce se prenijeti i na EU kao koka kola:::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 1/5/2019, 22:16

pismejker wrote:
tre wrote:
pismejker wrote:reci mi ti,jer ocito isti tekst drugacije shvacamo...ukratko Osetija se pobunila,krenulo puskaranje,Osetija se "nelegalno"(vjerovatno po rijecima EU eksperata,otcijepila,i dalje je bilo sto je bilo...nish toliko drugacije od RH i Juge..neki cijene i da se RH nelegalno otcijepila,neki ne,stvar interesnog gledista.. :cleanteeth
pobunjena gruzijska pokrajina,  jel to dovoljno?
Tako ste i vi bili cijenjeni po Jugo izjavama, demokratskim izborima,koji su odlucili izlazak iz drzave...
Juga se nije sa tim slagala,logicno i bilo je sto je bilo...sreca za osetijce,imali su da neko stane bez ustezanja..jel trebalo pustiti blesave Gruzijce da izmasakriraju sve sto su mogli?
Znamo kako ide podrska eU i NATOja..prvo moras ispuniti sve njihove ucjenjivacke zahtjeve..jel..
bez veze lupetanje i neusporedivo sa RH

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2019, 22:26

Ja sam skloniji punoj i zrelijoj zenskoj ljepoti::))

https://ak5.picdn.net/shutterstock/videos/17518915/preview/stock-footage-beautiful-russian-girl-in-the-decoration.webm

https://ak7.picdn.net/shutterstock/videos/1224097/preview/stock-footage-young-woman-in-old-town-eating-ice-cream.webm

https://ak1.picdn.net/shutterstock/videos/10091261/preview/stock-footage-sexy-lingerie-woman-in-tight-dress-flirting-in-kitchen-showing-butt.webm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/5/2019, 22:38

pismejker wrote:

Cuj,tako si se smijao i Kini,:
jbt nisam nikada rekao o Kini tako. Imate li vi pro-socijalisti štogod memorije .. prvo me mjenjali sa kserkom da sam izjavio assad_bježi_na_podmornici, pa onda došao kserko na forum, pa onda on utekao.. sada ovo :D

Nemojte mješati Kinu i Rusiju, to su totalno dva suprotna svijeta. Kina se uspoređuje sa Tajvanom, Japanom, Hong Kongom, Singapurom, Južnom Korejom, Vijetnamom ona pripada tom dijelu svijeta, i razvija se na sličan način, iste su rase , istočno azijske, iste religije, djele velik dio zajedničke povjesti, i prate slične obrasce razvoja.

Rusija mentalno se uspoređuje sa Hrvatskom, Srbijom, Ukraijnom, Bosnom, i koristi te elemente razvoja, pripada tom civilizacijskom krugu, govori slavenskim jezikom kao ovi navedeni, djele velik dio zajedničke povjesti sa navedenim zemljama, i sljedi takve elmente razvoja.
Rusija = Hrvatska po svim elementima, nikako Kina.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 37 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Next

Back to top

- Similar topics