Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 21 of 37
Page 21 of 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dobro, smij se tiza takovo nesto treba radit a rusi su se uvatili poslaAssadNaPodmornici wrote:lol
to je kao kada kolinda kaže da ćemo biti švicarska do 2024.
i to opako
Hektorović wrote:Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc
reče netom poslije puča u Ukrajini i uzjebavanja svud po svijetu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ovi su mi dobri :)epikur37 wrote:Hektorović wrote:Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc
Jebo majku volio bih naci nekshto istinito kod CNN u zadnjih 35 godina..A sto je najgore ovi moroni iz Cro to prepisuju kao najvjerodostojniju vijest..Klintonove pichkice ...mali 'rvatici se bore za koricu kruva...Proshle godine me svi napadali u Zegeju i sraliprotiv Trampa..Dugo sam cutao a kad sam prokinuo jebo sam im mater nepismenu kao ovdej sto znam na forumu..Sta chitate i gledate to hrvatsko potkupljeno smece ???
https://twitter.com/jaketapper/status/1123565268641382400/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123565268641382400&ref_url=https%3A%2F%2Finformer.rs%2Fvesti%2Fsvet%2F433809%2Fvideo-gebelsovska-cnn-propaganda-novinar-americke-laznom-slikom-optuzio-madurove-pristalice-pucaju-demonstrante-tviterasi-sahranili
CNN_ova pichka pokushala uvaliti ljudima fotografiju sa mitraljezima i bojevom municijom kao Madurove ..Onda ga twiterashi popishali kako i dolikuje poshtenom svijetu::))
Jebo majku volio bih naci nekshto istinito kod CNN u zadnjih 35 godina..A sto je najgore ovi moroni iz Cro to prepisuju kao najvjerodostojniju vijest..Klintonove pichkice ...mali 'rvatici se bore za koricu kruva...Proshle godine me svi napadali u Zegeju i sraliprotiv Trampa..Dugo sam cutao a kad sam prokinuo jebo sam im mater nepismenu kao ovdej sto znam na forumu..Sta chitate i gledate to hrvatsko potkupljeno smece ???
https://twitter.com/jaketapper/status/1123565268641382400/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123565268641382400&ref_url=https%3A%2F%2Finformer.rs%2Fvesti%2Fsvet%2F433809%2Fvideo-gebelsovska-cnn-propaganda-novinar-americke-laznom-slikom-optuzio-madurove-pristalice-pucaju-demonstrante-tviterasi-sahranili
Guest- Guest
ajoooj, a vid ovo trolanje zaharove, vrhepikur37 wrote:Hektorović wrote:Nicolás Maduro "needs to leave and the Russians need to get out and leave our part of the world alone" - Democratic Sen. Doug Jones weighs in on the uprising in Venezuela http://cnn.it/2V4Idxc
imas i subtajtl na engleski ak ne razumijes ruski
Cuj,tako si se smijao i Kini,pa sad nesh smijeh zastao u grlu..ruska trzisna ekonomija je jos u povojima ,kao i burza,sve to trazi vremena..Rusija ce mnoge iznenaditi za 5-10 godina,vi necete ni tada,naprotiv ,pad je neupitan,ali kako vi olite govoriti,dobro je vama..
Guest- Guest
samo neka kliknu na cc gumbic i dobit ce prijrvod na engleski
Guest- Guest
Tako ste i vi bili cijenjeni po Jugo izjavama, demokratskim izborima,koji su odlucili izlazak iz drzave...tre wrote:pobunjena gruzijska pokrajina, jel to dovoljno?pismejker wrote:reci mi ti,jer ocito isti tekst drugacije shvacamo...ukratko Osetija se pobunila,krenulo puskaranje,Osetija se "nelegalno"(vjerovatno po rijecima EU eksperata,otcijepila,i dalje je bilo sto je bilo...nish toliko drugacije od RH i Juge..neki cijene i da se RH nelegalno otcijepila,neki ne,stvar interesnog gledista..
Juga se nije sa tim slagala,logicno i bilo je sto je bilo...sreca za osetijce,imali su da neko stane bez ustezanja..jel trebalo pustiti blesave Gruzijce da izmasakriraju sve sto su mogli?
Znamo kako ide podrska eU i NATOja..prvo moras ispuniti sve njihove ucjenjivacke zahtjeve..jel..
Guest- Guest
Ne znam koji k. Ameri prite vojnom intervencijom kad znaju da im to Rusi nikad neće dopustiti. Samo se bezveze blamiraju.
Čini se da u biloj kući imamo nešt gluplje ljude neg pri.
Čini se da u biloj kući imamo nešt gluplje ljude neg pri.
Čisto PR..prikupljanje politickih bodova..
Guest- Guest
Iak valja priznati, mislija sam da od Obame nemre gluplji. Ali opet, istu stvar sam mislija i nakon Busha, tak da...
pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:lol
Cuj,tako si se smijao i Kini,
Nije samo on, marc, ero, mislim i tre...sprdali kineze do prije 3 godine. Stalno tipa: ta će kinezi, šaka riže....roba za kurac...vamo namo :)
njah...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nova teza je da su Kinezi bolesni, žive u smeću, nezdravo se hrane, ne mogu podići kurca, itd...
ne bih htio vrijedjati,ali ekipa,sto iz vlastitih interesa,sto iz razloga nedokucivosti dubljih motiva i razumijevanja problematike kojoj nisu dorasli..epikur37 wrote:pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:lol
Cuj,tako si se smijao i Kini,
Nije samo on, marc, ero, mislim i tre...sprdali kineze do prije 3 godine. Stalno tipa: ta će kinezi, šaka riže....roba za kurac...vamo namo :)
njah...
Stoje iza svojih stavova,koje jednim klikom na trazilicu internetsku skršiš samo tako..pa dokle,sunac mu???
Guest- Guest
dao Bog mi jednu ovakvu Bolesnu...AlfaOmega wrote:Nova teza je da su Kinezi bolesni, žive u smeću, nezdravo se hrane, ne mogu podići kurca, itd...
Guest- Guest
@AssadNaPodmornici wrote:
lol
by pismejker Today at 15:46
Cuj,tako si se smijao i Kini,pa sad nesh smijeh zastao u grlu..ruska trzisna ekonomija je jos u povojima ,kao i burza,sve to trazi vremena..Rusija ce mnoge iznenaditi za 5-10 godina,vi necete ni tada,naprotiv ,pad je neupitan,ali kako vi olite govoriti,dobro je vama.. lol! lol! lol!
==========================================================================================PROBLEM je u tome sto hrvati svoju djecu ne uce kriticnom razmisljanju nego ih uce tome da ce njihove probleme uvijek rjeshavati tata i mama..Vecina njih ne zna vidjeti nishta ispred sebe makar u kratku buducnost jer im je logika u kurcu ukradena u vrijeme odgoja..A jebo te sto trebash biti pametan .Pravlo broj jedan kod svih ljudi je da imaju neku zelju (budisti kazu da su zelje grijeh) na zapadu uglavnom materijalne prirode..Pa kada ljudi ispune svoje zelje kojima su stremili postaju pasivni a tako i narodi,,civilizacije..Uvijek dolaze oni sa zeljama a oni bez zelja odlaze u nirvanu.Evo samo se sjeti faksa ...kod nas su a i u svijetu uvijek bili uspjeshniji uchenici sa selaiz provincije dok su oni iz gradova bili ko amebe (narafski ne svi).Takva je situacija i na svjetskoj sceni..Civilzacija zavrshava svoj tisucljetni krug i vraca se kuci u Indiju ..Kinu..jer oni kao narodi imaju zelju da poboljshaju svoje zivljenje dok ovi bogati na zapadu misle da je njihovo bogastvo bogom dano...ne shvacaju kao kad izgubish posao pa pochnesh da grickash ushtedjevinu na kraju si u totalnom kurcu mjesto da se primish odmah drugoga nechega..Chim si stao izgubio si..jer i fizichki u svemiru u nama oko nas sve se krece..onaj koji stane umro je .Ameri recimo i ne samo oni misle da je njihova demokracija (sada nije vazno shto mislim o demokraciji ovoga tipa) isto tako za sva vremena osvojena....jest moj..sutra moze doci neki idiot i napraviti diktaturu zato oni imaju zakon o oruzju i rushenju istime vladu koja se ponasha diktatorski..Mada koliko se meni chini njihova elita vlada njihovim narodom na jedan suptilan nachin pa im zato malo malo prirede rat da bi se ujedinili...isti ti je kurac i na Balkanu..samo shto su ovi veci i jachi pa za sada mogu da rade shto zele,,,ali...to vrijeme prolazi..morat ce se ..a vec su poceli zatvarati se u sebe..shvatili su da tesko mogu pravljati svojim zivotima a kamo li tudjim..Ja bih bio jako sretan da ameri ostave svijet i povuku se u sebe...jer bi onda na svijetu bilo vishe lokalnih ratova pa bi mogli prodavati svoje oruzje (pazi ovo izashli iz ugovora o prodaji konvencionalnog oruzja) a to meni bash smrdi na tu moju ideju..No dobro,,imaju oni sve da mogu ljepo zivjeti ..sto nije beznachajno za moje planove:::)))U Venecueli sigurno nece intervenirati ...to sam vec prije pisao ..osim ako nadju dovoljno glupsona koji ce se tuci do zadnje kapi krvi za interese Duboke Drzave kojoj je na chelu zna se tko..Uzdajmo se u Trampa i novi pokret koji cvate medju mladima u USA..A ta 'bolest'ce se prenijeti i na EU kao koka kola:::))
lol
by pismejker Today at 15:46
Cuj,tako si se smijao i Kini,pa sad nesh smijeh zastao u grlu..ruska trzisna ekonomija je jos u povojima ,kao i burza,sve to trazi vremena..Rusija ce mnoge iznenaditi za 5-10 godina,vi necete ni tada,naprotiv ,pad je neupitan,ali kako vi olite govoriti,dobro je vama.. lol! lol! lol!
==========================================================================================PROBLEM je u tome sto hrvati svoju djecu ne uce kriticnom razmisljanju nego ih uce tome da ce njihove probleme uvijek rjeshavati tata i mama..Vecina njih ne zna vidjeti nishta ispred sebe makar u kratku buducnost jer im je logika u kurcu ukradena u vrijeme odgoja..A jebo te sto trebash biti pametan .Pravlo broj jedan kod svih ljudi je da imaju neku zelju (budisti kazu da su zelje grijeh) na zapadu uglavnom materijalne prirode..Pa kada ljudi ispune svoje zelje kojima su stremili postaju pasivni a tako i narodi,,civilizacije..Uvijek dolaze oni sa zeljama a oni bez zelja odlaze u nirvanu.Evo samo se sjeti faksa ...kod nas su a i u svijetu uvijek bili uspjeshniji uchenici sa selaiz provincije dok su oni iz gradova bili ko amebe (narafski ne svi).Takva je situacija i na svjetskoj sceni..Civilzacija zavrshava svoj tisucljetni krug i vraca se kuci u Indiju ..Kinu..jer oni kao narodi imaju zelju da poboljshaju svoje zivljenje dok ovi bogati na zapadu misle da je njihovo bogastvo bogom dano...ne shvacaju kao kad izgubish posao pa pochnesh da grickash ushtedjevinu na kraju si u totalnom kurcu mjesto da se primish odmah drugoga nechega..Chim si stao izgubio si..jer i fizichki u svemiru u nama oko nas sve se krece..onaj koji stane umro je .Ameri recimo i ne samo oni misle da je njihova demokracija (sada nije vazno shto mislim o demokraciji ovoga tipa) isto tako za sva vremena osvojena....jest moj..sutra moze doci neki idiot i napraviti diktaturu zato oni imaju zakon o oruzju i rushenju istime vladu koja se ponasha diktatorski..Mada koliko se meni chini njihova elita vlada njihovim narodom na jedan suptilan nachin pa im zato malo malo prirede rat da bi se ujedinili...isti ti je kurac i na Balkanu..samo shto su ovi veci i jachi pa za sada mogu da rade shto zele,,,ali...to vrijeme prolazi..morat ce se ..a vec su poceli zatvarati se u sebe..shvatili su da tesko mogu pravljati svojim zivotima a kamo li tudjim..Ja bih bio jako sretan da ameri ostave svijet i povuku se u sebe...jer bi onda na svijetu bilo vishe lokalnih ratova pa bi mogli prodavati svoje oruzje (pazi ovo izashli iz ugovora o prodaji konvencionalnog oruzja) a to meni bash smrdi na tu moju ideju..No dobro,,imaju oni sve da mogu ljepo zivjeti ..sto nije beznachajno za moje planove:::)))U Venecueli sigurno nece intervenirati ...to sam vec prije pisao ..osim ako nadju dovoljno glupsona koji ce se tuci do zadnje kapi krvi za interese Duboke Drzave kojoj je na chelu zna se tko..Uzdajmo se u Trampa i novi pokret koji cvate medju mladima u USA..A ta 'bolest'ce se prenijeti i na EU kao koka kola:::))
Guest- Guest
bez veze lupetanje i neusporedivo sa RHpismejker wrote:Tako ste i vi bili cijenjeni po Jugo izjavama, demokratskim izborima,koji su odlucili izlazak iz drzave...tre wrote:pobunjena gruzijska pokrajina, jel to dovoljno?pismejker wrote:reci mi ti,jer ocito isti tekst drugacije shvacamo...ukratko Osetija se pobunila,krenulo puskaranje,Osetija se "nelegalno"(vjerovatno po rijecima EU eksperata,otcijepila,i dalje je bilo sto je bilo...nish toliko drugacije od RH i Juge..neki cijene i da se RH nelegalno otcijepila,neki ne,stvar interesnog gledista..
Juga se nije sa tim slagala,logicno i bilo je sto je bilo...sreca za osetijce,imali su da neko stane bez ustezanja..jel trebalo pustiti blesave Gruzijce da izmasakriraju sve sto su mogli?
Znamo kako ide podrska eU i NATOja..prvo moras ispuniti sve njihove ucjenjivacke zahtjeve..jel..
Ja sam skloniji punoj i zrelijoj zenskoj ljepoti::))
https://ak5.picdn.net/shutterstock/videos/17518915/preview/stock-footage-beautiful-russian-girl-in-the-decoration.webm
https://ak7.picdn.net/shutterstock/videos/1224097/preview/stock-footage-young-woman-in-old-town-eating-ice-cream.webm
https://ak1.picdn.net/shutterstock/videos/10091261/preview/stock-footage-sexy-lingerie-woman-in-tight-dress-flirting-in-kitchen-showing-butt.webm
https://ak5.picdn.net/shutterstock/videos/17518915/preview/stock-footage-beautiful-russian-girl-in-the-decoration.webm
https://ak7.picdn.net/shutterstock/videos/1224097/preview/stock-footage-young-woman-in-old-town-eating-ice-cream.webm
https://ak1.picdn.net/shutterstock/videos/10091261/preview/stock-footage-sexy-lingerie-woman-in-tight-dress-flirting-in-kitchen-showing-butt.webm
Guest- Guest
jbt nisam nikada rekao o Kini tako. Imate li vi pro-socijalisti štogod memorije .. prvo me mjenjali sa kserkom da sam izjavio assad_bježi_na_podmornici, pa onda došao kserko na forum, pa onda on utekao.. sada ovo :Dpismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:lol
Cuj,tako si se smijao i Kini,:
Nemojte mješati Kinu i Rusiju, to su totalno dva suprotna svijeta. Kina se uspoređuje sa Tajvanom, Japanom, Hong Kongom, Singapurom, Južnom Korejom, Vijetnamom ona pripada tom dijelu svijeta, i razvija se na sličan način, iste su rase , istočno azijske, iste religije, djele velik dio zajedničke povjesti, i prate slične obrasce razvoja.
Rusija mentalno se uspoređuje sa Hrvatskom, Srbijom, Ukraijnom, Bosnom, i koristi te elemente razvoja, pripada tom civilizacijskom krugu, govori slavenskim jezikom kao ovi navedeni, djele velik dio zajedničke povjesti sa navedenim zemljama, i sljedi takve elmente razvoja.
Rusija = Hrvatska po svim elementima, nikako Kina.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 21 of 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 21 of 37