VEĆINA NE ZNA ZA NJEGA: Ovo je čovjek koji je spasio čovječanstvo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: VEĆINA NE ZNA ZA NJEGA: Ovo je čovjek koji je spasio čovječanstvo
Je živi smo, a broj oboljelih od karcinoma otišao 4000%.neoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:??? Yoda..budi ozbiljan..Warshavski block je bio nakrcan sovjetskom vojnom tehnikom,i definitivno bi bio brutalna meta americkih njukova..bilo bi radijacije,da bi ti se kosti u hodu vidjele obicnim pogledom..sto je bilo sa Chernobilom nakon samo jednog reaktora??...radijacija sve do Yuge se mogla mjeriti..neoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:Pa ako gledamo tadasnju mapu Europe,jedino su Austrija u Yuga bile neutralne,ali sve unaokolo bi gorjelo radijacijom,tako da se po zimi niti ne bi trebali muciti sa drvima ili cime vec...sa svih strana bi ugodno bilo...neoliberalni_placenik wrote:1962 bi izbio opći nuklearni rat, tadašnja yuga je bila neutralna, i postoji dobra šansa da bi bila izuzeta iz nuklearnog rata. čak 1962 i SSSR i NATO nebi bili totalno uništeni, jer nuklearno oružje nije bilo toliko masovno i razvijeno kao recimo 1982 , većina stanovnika tih zemalja bi preživjelo. .. a uz malo sreće , na yugu nebi pala niti jedna bomba pa bi bilo super.marcus-t wrote:Aj ne seri, izbio bi opći nuklearni rat. A ako bi ti netko i preživio od familije, ti bi danas imo tri sise i četiri jajeta. Zapravo, možda i imaš.neoliberalni_placenik wrote:lik nije spasio niti mene, niti moju familiju, niti moju državu, nego je spasio svoju guzicu i svoju domovinu, sovjetski savez.
bilo bi nešto radiacije, ali više je ozračeno kosovo 99 godine nego što bi ukupno yuga bila u tom slučaju
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Chernobyl_and_other_radioactivity_releases#Chernobyl_compared_with_an_atomic_bomb
černobil je ispustio zračenja kao 400hirošima otprilike, a u cijelom svijetu mislim da je do sada aktivirano oko 1000 nuklearnih bombi... i gle čuda, živi smo.. tako čak da iznad europe rokne 2-3x više nuklearnih bombi nego snage černobila, opet , yuga bi relativno neokrznuta bila.. naravno bilo bi štete i sranja, ali ono nebi bila uništena
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
tako bi bilo u yugi.. karcinomi umjesto da počnu masovno ubijat sa 60om godinom, počeli bi sa 45om, ali generacija 0-40 bi uglavnom bila zdrava ko drenmarcus-t wrote:Je živi smo, a broj oboljelih od karcinoma otišao 4000%.neoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:??? Yoda..budi ozbiljan..Warshavski block je bio nakrcan sovjetskom vojnom tehnikom,i definitivno bi bio brutalna meta americkih njukova..bilo bi radijacije,da bi ti se kosti u hodu vidjele obicnim pogledom..sto je bilo sa Chernobilom nakon samo jednog reaktora??...radijacija sve do Yuge se mogla mjeriti..neoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:Pa ako gledamo tadasnju mapu Europe,jedino su Austrija u Yuga bile neutralne,ali sve unaokolo bi gorjelo radijacijom,tako da se po zimi niti ne bi trebali muciti sa drvima ili cime vec...sa svih strana bi ugodno bilo...neoliberalni_placenik wrote:1962 bi izbio opći nuklearni rat, tadašnja yuga je bila neutralna, i postoji dobra šansa da bi bila izuzeta iz nuklearnog rata. čak 1962 i SSSR i NATO nebi bili totalno uništeni, jer nuklearno oružje nije bilo toliko masovno i razvijeno kao recimo 1982 , većina stanovnika tih zemalja bi preživjelo. .. a uz malo sreće , na yugu nebi pala niti jedna bomba pa bi bilo super.marcus-t wrote:Aj ne seri, izbio bi opći nuklearni rat. A ako bi ti netko i preživio od familije, ti bi danas imo tri sise i četiri jajeta. Zapravo, možda i imaš.neoliberalni_placenik wrote:lik nije spasio niti mene, niti moju familiju, niti moju državu, nego je spasio svoju guzicu i svoju domovinu, sovjetski savez.
bilo bi nešto radiacije, ali više je ozračeno kosovo 99 godine nego što bi ukupno yuga bila u tom slučaju
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Chernobyl_and_other_radioactivity_releases#Chernobyl_compared_with_an_atomic_bomb
černobil je ispustio zračenja kao 400hirošima otprilike, a u cijelom svijetu mislim da je do sada aktivirano oko 1000 nuklearnih bombi... i gle čuda, živi smo.. tako čak da iznad europe rokne 2-3x više nuklearnih bombi nego snage černobila, opet , yuga bi relativno neokrznuta bila.. naravno bilo bi štete i sranja, ali ono nebi bila uništena
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:??? Yoda..budi ozbiljan..Warshavski block je bio nakrcan sovjetskom vojnom tehnikom,i definitivno bi bio brutalna meta americkih njukova..bilo bi radijacije,da bi ti se kosti u hodu vidjele obicnim pogledom..sto je bilo sa Chernobilom nakon samo jednog reaktora??...radijacija sve do Yuge se mogla mjeriti..neoliberalni_placenik wrote:bogomdani wrote:Pa ako gledamo tadasnju mapu Europe,jedino su Austrija u Yuga bile neutralne,ali sve unaokolo bi gorjelo radijacijom,tako da se po zimi niti ne bi trebali muciti sa drvima ili cime vec...sa svih strana bi ugodno bilo...neoliberalni_placenik wrote:1962 bi izbio opći nuklearni rat, tadašnja yuga je bila neutralna, i postoji dobra šansa da bi bila izuzeta iz nuklearnog rata. čak 1962 i SSSR i NATO nebi bili totalno uništeni, jer nuklearno oružje nije bilo toliko masovno i razvijeno kao recimo 1982 , većina stanovnika tih zemalja bi preživjelo. .. a uz malo sreće , na yugu nebi pala niti jedna bomba pa bi bilo super.marcus-t wrote:Aj ne seri, izbio bi opći nuklearni rat. A ako bi ti netko i preživio od familije, ti bi danas imo tri sise i četiri jajeta. Zapravo, možda i imaš.neoliberalni_placenik wrote:lik nije spasio niti mene, niti moju familiju, niti moju državu, nego je spasio svoju guzicu i svoju domovinu, sovjetski savez.
Guest- Guest
Ima nekih granica koje polako prelaziš, sredi se.bogomdani wrote:Kaya Obljubljuje Khozoepa..??..povratak korijenima??
Guest- Guest
Kakve to gluposti lupetaš čovječe ...neoliberalni_placenik wrote:1962 bi izbio opći nuklearni rat, tadašnja yuga je bila neutralna, i postoji dobra šansa da bi bila izuzeta iz nuklearnog rata. čak 1962 i SSSR i NATO nebi bili totalno uništeni, jer nuklearno oružje nije bilo toliko masovno i razvijeno kao recimo 1982 , većina stanovnika tih zemalja bi preživjelo. .. a uz malo sreće , na yugu nebi pala niti jedna bomba pa bi bilo super.marcus-t wrote:Aj ne seri, izbio bi opći nuklearni rat. A ako bi ti netko i preživio od familije, ti bi danas imo tri sise i četiri jajeta. Zapravo, možda i imaš.neoliberalni_placenik wrote:lik nije spasio niti mene, niti moju familiju, niti moju državu, nego je spasio svoju guzicu i svoju domovinu, sovjetski savez.
Uspoređivati pokusne bombe I Černobil sa nuklearnim ratom je kretenizam. Bombe bi bile usmjerene prema najvećim gradovima I to bi bilo masovno uništenje. Ostatak svijeta bi skapao od nuklearnih Zima I sličnih posljedica.
I ne boj se I tada je bilo dovoljno bombi za totalnu destrukciju svijeta. U slučaju rata bi se proizvodile sve dok svijet ne bi bio uništen potpuno.
DA, I Jugoaslavija je bila neutralna u miru ali u slučaju rata komunističkog I kapitalističkog bloka, Jugoslavija bi ratovala na strain sovjetskog bloka. Bila je neutralna ali su postojale određene klauzule za slučaj takvoga rata. Tada su I SSSR I Kina bili na istoj strani. Kubanska kriza je jedan od razloga raskola Nao Ce Tunga I hruščova jer je Mao Hruščova smatrao kukavicom.
I da, Vasilij Arhipov jeste spasio svijet a to što se tebi I sličnima to ne sviđa drugi je par opanaka. Ali ne mijenja činjenicu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I ta primamljiva slika na tvom avataru je iz 60-ti ak se ne varam. Dakle, nije sve bilo tak crno tad. :)maggie13 wrote:Sto bi bilo da je bilo..ah te 60-te..
i ti si naklapa ogromne pizdarije.Ringo10 wrote:Kakve to gluposti lupetaš čovječe ...neoliberalni_placenik wrote:1962 bi izbio opći nuklearni rat, tadašnja yuga je bila neutralna, i postoji dobra šansa da bi bila izuzeta iz nuklearnog rata. čak 1962 i SSSR i NATO nebi bili totalno uništeni, jer nuklearno oružje nije bilo toliko masovno i razvijeno kao recimo 1982 , većina stanovnika tih zemalja bi preživjelo. .. a uz malo sreće , na yugu nebi pala niti jedna bomba pa bi bilo super.marcus-t wrote:Aj ne seri, izbio bi opći nuklearni rat. A ako bi ti netko i preživio od familije, ti bi danas imo tri sise i četiri jajeta. Zapravo, možda i imaš.neoliberalni_placenik wrote:lik nije spasio niti mene, niti moju familiju, niti moju državu, nego je spasio svoju guzicu i svoju domovinu, sovjetski savez.
Uspoređivati pokusne bombe I Černobil sa nuklearnim ratom je kretenizam. Bombe bi bile usmjerene prema najvećim gradovima I to bi bilo masovno uništenje. Ostatak svijeta bi skapao od nuklearnih Zima I sličnih posljedica.
I ne boj se I tada je bilo dovoljno bombi za totalnu destrukciju svijeta. U slučaju rata bi se proizvodile sve dok svijet ne bi bio uništen potpuno.
DA, I Jugoaslavija je bila neutralna u miru ali u slučaju rata komunističkog I kapitalističkog bloka, Jugoslavija bi ratovala na strain sovjetskog bloka. Bila je neutralna ali su postojale određene klauzule za slučaj takvoga rata. Tada su I SSSR I Kina bili na istoj strani. Kubanska kriza je jedan od razloga raskola Nao Ce Tunga I hruščova jer je Mao Hruščova smatrao kukavicom.
I da, Vasilij Arhipov jeste spasio svijet a to što se tebi I sličnima to ne sviđa drugi je par opanaka. Ali ne mijenja činjenicu.
Kina i SSSR su bili toliko jebeno ljuti neprijatelji da je SSSR čak planira nuklearni napad na Kinu, a USA je obećavala Kinu braniti ispod stola.
I da SSSR/Rusija i Kina su se čak i zaratili bili na kratko mislim 70tih.
Ne bi se ništa proizvodilo, ispali se nuklearno oružje i onda se ližu rane. Nukelarna zima nije sigurna da bi se desila, ona je najveća opasnost čovječanstvu , nuklearna zima, ali nije 100% pouzdana. Imaš modela koji govore da bi došlo do nuklearne zime, a drugi da nema šanse. E da , Yuga jest bila neutralna, i nije bila nikakav SSSRov saveznik, kakve jebene klauzule prije 14godina SSSR i Yuga skoro zaratili, a sada će Yuga ulaziti na njihovu stranu, možeš mislit. Dapače Yuga je više bila zapadni igračk ,ono trojanac u socijalizmu, iako bi Yuga u slučaju rata izglasala neutralnost kao što je bila i prije neutralna. U kasnijim planovima što je otkriveno, SSSR je imao u planu i napasti yugoslaviju u slučaju globalnog rata, samo pitanje je bili je napao 1962. Svijet nebi bio uništen, sve ovisi što znači "uništen". Za prosječnog Sirijca iz Alepa , njegov svijet je uništen. Za Hrvata u Vukovaru 1991, ili Srbina u Kninu 1995, ili Muslimana u Sarajevu 1944, njihov svijet je uništen. Tako i nuklearni rat. Nekoga bi spizdilo, nekoga nebi.
meteor koji je pokosio dinosaure je imao snagu, 1milijuardu nuklearnih bombi PA GLE čuda preživjeli su mnoge vraste.
Guest- Guest
snaga od 1miijardi nuklearnih bombi je 1000 puta veća nego 1 milijun nuklearnih bombi.. a u svijetu ima tek nešto više od 1% od 1milijun nuklearnih bombi ..
Guest- Guest
vrijeme kubanske krize SSSR I Kina su još bili saveznici ali tako je to kad lupeta lik o nečemu o čemu pojma nema.
Mao je ogorčeno pozivao Hruščova da ne popusti I da Ameri blefiraju.
NAkon Hruščovljeva povlačenja počelo je pogoršanje odnosa Kine I SSSRa.
A ostale budalaštine neoliberalnog plaćenika ne vrijedi komentirati.
Mao je ogorčeno pozivao Hruščova da ne popusti I da Ameri blefiraju.
NAkon Hruščovljeva povlačenja počelo je pogoršanje odnosa Kine I SSSRa.
A ostale budalaštine neoliberalnog plaćenika ne vrijedi komentirati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sto ti imas protiv seksa u braku??Starhemberg wrote:Ima nekih granica koje polako prelaziš, sredi se.bogomdani wrote:Kaya Obljubljuje Khozoepa..??..povratak korijenima??
Guest- Guest
Kak dođe na temu seksa u braku?
Pa netko je rekao da Kaya ljubi Sirijca..ja rekoh samo da obljubljuje Khozoepa,a ovaj visuljak se odmah nadovezao i kritikuje me..
Guest- Guest
možda bi se upoznali...maggie13 wrote:Sto bi bilo da je bilo..ah te 60-te..
2014-12-30
na Woodstocku :Dveber wrote:možda bi se upoznali...maggie13 wrote:Sto bi bilo da je bilo..ah te 60-te..
2014-04-12
Ti još pecaš? Ajde spat.maggie13 wrote:na Woodstocku :Dveber wrote:možda bi se upoznali...maggie13 wrote:Sto bi bilo da je bilo..ah te 60-te..
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
gledam tekmu..ajde ti..:Pmarcus-t wrote:Ti još pecaš? Ajde spat.maggie13 wrote:na Woodstocku :Dveber wrote:možda bi se upoznali...maggie13 wrote:Sto bi bilo da je bilo..ah te 60-te..
2014-04-12
Fala Bogu da Amerikanac nije morao da spašava svet. Otišli bi svi u PM.
Ne pravi se blesav. Nemoj da ženska populacija foruma mora uzdisati jer te nema dan-dva na forumu. ;)bogomdani wrote:Pa netko je rekao da Kaya ljubi Sirijca..ja rekoh samo da obljubljuje Khozoepa,a ovaj visuljak se odmah nadovezao i kritikuje me..
Guest- Guest
Ja sam tu.Starhemberg wrote:Ne pravi se blesav. Nemoj da ženska populacija foruma mora uzdisati jer te nema dan-dva na forumu. ;)bogomdani wrote:Pa netko je rekao da Kaya ljubi Sirijca..ja rekoh samo da obljubljuje Khozoepa,a ovaj visuljak se odmah nadovezao i kritikuje me..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zaboravio si vebera..vas dvojica-duo fantasticus :D
2014-04-12
Ovaj opet stavio novu makinu na avatar da ispadne frajer. Moram i ja da slikam onaj moj bicikl.maggie13 wrote:Zaboravio si vebera..vas dvojica-duo fantasticus :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''ČOVJEK KOJI JE SPASIO KALMETU POBJEGAO U BiH: Osuđeni poduzetnik trebao se javiti na odsluženje zatvorske kazne, no njemu nije bilo traga''
» Bivši predsjednik FBiH i predsjedavajući Parlamenta BiH iz HDZ-a: Doktor Laza mi je spasio život. Umro je jedan veliki čovjek i još veći humanist.
» Otrovan pas koji je u ruševinama spasio mnoge
» Čovjek koji je zatvorio granicu
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» Bivši predsjednik FBiH i predsjedavajući Parlamenta BiH iz HDZ-a: Doktor Laza mi je spasio život. Umro je jedan veliki čovjek i još veći humanist.
» Otrovan pas koji je u ruševinama spasio mnoge
» Čovjek koji je zatvorio granicu
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
Page 2 of 3