Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
Župnik je ok, treba mu dati povišicu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
Isto je rijec VRSNIK prilicno cudna
Je da postoji rijec VRSNO ali nitko ne koristi imenicu VRSNIK
Nitko
Osim Regoca
Nesto je cudno s tom imenicom. Nemam sad vremena za analizu
Ali cudan hrbatski ti koristiš REGOC
Nitko
Osim Regoca
LOLSora wrote:
NESTO KAO SLOVENSTINA...
https://sl.wikipedia.org/wiki/Sloven%C5%A1%C4%8Dina
catabbath-
2015-08-22
Jebe mi se za stavove četničkih nadrijezikoslovacah i pijanih balijkih.Sora wrote:HRVASTINA JE MEĐU narodom našim osetljivim na svoje poreklo i istoriju, pogrdan naziv za službeni jezik kojim se govori u lijepoj njihovoj. Posprdno-prezirući termin za sve reči i izraze kojima se cenjene komšije ponose a ustvari bi trebalo da se pokriju ušima k'o dva jebena Damba. Već i sâm izraz iz naslova ima tu pežorativnu crtu u sebi koja na prilično nedvosmislen način ukazuje na to šta mi Srbi mislimo o pomenutoj tematici.Regoč wrote:Vrsnik sam hrvaštine.Sora wrote:Alo cigoRegoč wrote:Izvrsne viesti!
Nauci hrvatski jezik
Jer, prilično je zajebano imati svoju državu, svoju zastavu i svoj grb a ne imati i SVOJ jezik, da ne kažem u ovom slučaju, "stil izražavanja". Nezgodna je stvar kada ti glava i telo 'oće na Zapad a duša vuče ka Istoku, koliko te god to "dalo pizditi". Dobro. Možeš ti organizovati polugodišnje nacionalne konkurse za originalne nove reči kojima bi se zamenile one omražene "ćetnićke" i popunio tanki "Vokabular Hrvatskog Jezika", ali ne mo'š promeniti činjenicu dispadaš teško iskompleksirani idiot jer te je zapravo strah od samog sebe.
Vrsnik je onaj koji je vrstan (iznimno dobar) u nečem, ne trjeba ti tu nikakva osobita jezikoslovna raščlamba, dovoljno je osnovno poznavanje hrvaštine. Moj hrvatski jezik uzima iz širokoga korpusa našega jezičnoga bogatstva, ne obzirući se na prostor i vrieme, a istodobo težeći dati ujednačenu strukturu.Sora wrote:Isto je rijec VRSNIK prilicno cudna
Nitko
Osim Regoca
U Slovenacah je slovenščina.catabbath wrote:LOLSora wrote:
NESTO KAO SLOVENSTINA...
Blentone tupaviRegoč wrote:U Slovenacah je slovenščina.catabbath wrote:LOLSora wrote:
NESTO KAO SLOVENSTINA...
Niti jedna rijec ne spada u hrvatski knjizevni standard
Niti jedna
Horvastina je zbilja pogrdni .SLOVENSKI IZRAZ ZA "hrvatski"
A VRSNIK isto je nepostojeća rijec
Kad bi se htjelo upotrijebiti neku imenicu za TO ONDA BI BILA IZVEDENA IZ "izvrsno"
Ali i takva imenica ne postoji u mojem jeziku
Koji se zove hrvatski jezik
Niti VRSNIK Niti izvrsnik
To su neke zastarjele rijeci po ugledu na POGLAVNIK
krepilu mutavi
Valjda zivis na otoku bez dodira i komunikacije s ljudima
Osim s kozama
VRSNIK HRVASTINe
Ha ha
Budalastine to da
Ha ha
Budalastine to da
Soro, ograničena si! Jazik se mienja i obogaćuje, niti u jednom jaziku nisu sve rieči jednom smišljene (recimo, prije tisuću godinah) pa niti jedna nova nije u nj unieta.
Istina, vrsnica si budalaštine, višekratno dokazana svojimi upisi na ovom raspravištu.Sora wrote:VRSNIK HRVASTINe
Ha ha
Budalastine to da
Ajd kozojebi bi ti pozavidjeli na inovacijama u hrvatskomRegoč wrote:Istina, vrsnica si budalaštine, višekratno dokazana svojimi upisi na ovom raspravištu.Sora wrote:VRSNIK HRVASTINe
Ha ha
Budalastine to da
To sti su budakastine tvojr ti zoves INOVACIJAMA
WTF
HORVASTINA ..
VRSNIK ..
CISTA KENJAZA. NASTAVAK
TVOM VISEJRATNOM NASTOJANJU DA USERES HRVATSKE RIJECI.
Regoč wrote:Jebe mi se za stavove četničkih nadrijezikoslovacah i pijanih balijkih.Sora wrote:HRVASTINA JE MEĐU narodom našim osetljivim na svoje poreklo i istoriju, pogrdan naziv za službeni jezik kojim se govori u lijepoj njihovoj. Posprdno-prezirući termin za sve reči i izraze kojima se cenjene komšije ponose a ustvari bi trebalo da se pokriju ušima k'o dva jebena Damba. Već i sâm izraz iz naslova ima tu pežorativnu crtu u sebi koja na prilično nedvosmislen način ukazuje na to šta mi Srbi mislimo o pomenutoj tematici.Regoč wrote:Vrsnik sam hrvaštine.Sora wrote:Alo cigoRegoč wrote:Izvrsne viesti!
Nauci hrvatski jezik
Jer, prilično je zajebano imati svoju državu, svoju zastavu i svoj grb a ne imati i SVOJ jezik, da ne kažem u ovom slučaju, "stil izražavanja". Nezgodna je stvar kada ti glava i telo 'oće na Zapad a duša vuče ka Istoku, koliko te god to "dalo pizditi". Dobro. Možeš ti organizovati polugodišnje nacionalne konkurse za originalne nove reči kojima bi se zamenile one omražene "ćetnićke" i popunio tanki "Vokabular Hrvatskog Jezika", ali ne mo'š promeniti činjenicu dispadaš teško iskompleksirani idiot jer te je zapravo strah od samog sebe.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da
Eto zahvaljujuci ovom ..nemocniku u pameti
I ja nesto naucila a i slutila sam u cem je problem
Dakle rijec VRSNIK .
BILO MI JE JASNO DA NE ZNACI superlativ od najbolji i slicno
Jer bi morala biti izvedena iz IZVRSNO
DAKLE RIJEC VRSNIK IMA VEZE S VRŠNJAKOM tj. Arhazmom kpji se odnosi na nekog iz generacije
Za odobu iz moje generacije se moze reci da mi jr VRSNIK
JOJ REGOC REGOC
JESI SE IZBLAMIRO ..COCE
Na tvom mjestu bi se posipala pepelom
VRSNICE ..HA HA
Eto zahvaljujuci ovom ..nemocniku u pameti
I ja nesto naucila a i slutila sam u cem je problem
Dakle rijec VRSNIK .
BILO MI JE JASNO DA NE ZNACI superlativ od najbolji i slicno
Jer bi morala biti izvedena iz IZVRSNO
DAKLE RIJEC VRSNIK IMA VEZE S VRŠNJAKOM tj. Arhazmom kpji se odnosi na nekog iz generacije
Za odobu iz moje generacije se moze reci da mi jr VRSNIK
JOJ REGOC REGOC
JESI SE IZBLAMIRO ..COCE
Na tvom mjestu bi se posipala pepelom
VRSNICE ..HA HA
HRVASKI VRSNIK
Pogledajte si vi tutleki ANIĆ RJEČNIK HRVATSKOG JEZIKA
I AJD BOK
Citat malo vise Prcko i regic REGOC VRSNIK valjda prcku
I AJD BOK
Citat malo vise Prcko i regic REGOC VRSNIK valjda prcku
I da vise nikada Ali nikada ne razmišljaš o jeziku kojeg ne poznas na nacin da se hvališ
Ti stari .. kozojebu
Ti stari .. kozojebu
[size=40]vẕsnīk[/size]
vẕsnīk m 〈G vrsníka, N mn vrsníci〉
vẕsnīk m 〈G vrsníka, N mn vrsníci〉
Izvedeni oblici
Definicija
arh., v. vršnjak
Sintagma
Frazeologija
Onomastika
Etimologija
✧ vidi vŕsta1
[size=36]Hrvatski jezični portal[/size]
sore
jel dzamijetine ispravno
jel dzamijetine ispravno
2014-04-19
recimo - hairli sore ide u dzamijetinuprckov wrote:sore
jel dzamijetine ispravno
jel ovo ispravno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Soro, nikako ne može biti superlativ od najbolje jer najbolje samo po sebi jest superlativ. Vrsnik < vrstnik < vrst- + nik < vrstan. Logično, ne?
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
» Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
» Tip koji je nekome psovao da je ustaša, kažnjen je i zbog diskriminacije
» Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
» Tip koji je nekome psovao da je ustaša, kažnjen je i zbog diskriminacije
Page 2 of 4