Zelenski nudi Rusima ukrajinsko državljanstvo
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zelenski nudi Rusima ukrajinsko državljanstvo
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=28&nav_category=78&nav_id=1535801
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Zelenski nudi Rusima ukrajinsko državljanstvo
Ovo me baš nasmijalo. Vidi se da ima smisao za humor. Ti meni ja tebi i onda svi sve imaju.
Dobar je pajdo. Ima lik logiku.
Dobar je pajdo. Ima lik logiku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema, Rusa imas daleko vise.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa vidiš da sprda Putina i njegov autokratski režim.Serbinho-3 wrote:Nema, Rusa imas daleko vise.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahahaha koji as ovaj Zelenski
AssadNaPodmornici wrote:hahahahaha koji as ovaj Zelenski
Ono priča je bila da je vojna hunta, ovo ono i što sad kad su i rusofili podržavali ovog židova koji je odma uletio u klinč sa putkom
yuda, epi, svetozar i mutava na aparatimah
DObar je komicar ali hoce li to biti dovoljno za voditi politiku drzave
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
?tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:hahahahaha koji as ovaj Zelenski
Ono priča je bila da je vojna hunta, ovo ono i što sad kad su i rusofili podržavali ovog židova koji je odma uletio u klinč sa putkom
de malo pojasni sto napisao jesi
a lik je ok, mjera i kontramjera,
putin nudi dravljanstva ukrajinskim gradjanima, zas on nebi mogao ruskim,
cisto fin odgovor, bez dizanja ratne retorike i bilo kakvih neprijateljskih gesta, ti meni ja tebi
a eno ti porosenova reakcija, i reakcija eurozajednice i amera, putin napravio agresiju na ukrajinu jer nema pravo ponudit drzavljanstvo, LOL
ne kuzim zas ti ne podnosis ruse jer ti nijesu nis loseg napravili,
jel to zbog epija ringa il sveca il ih prirodno ne podnosis,
na kraju ce ukrajina nazad u okrilje rusije, previse su isprepleteni da bi ih ameri mogli uzei kao baltiku il gruziju
i sama kontramjera zelenskog vodi k tomu
to je svijet koji vi uopce ne kuzite i ne budete skuzili za 1000 ljeta, rusi i ukrajinci
nititi niti epi ni svetac a kamoli joda koji stvara zakljucke s redita
i usput da prekinu dotacije ukrajini, cak se radi na tomu da se i bjelorusija otkanta
bjelorusija im sisa isto pun kurac dotacija a nemaju nis za uzvrat,
imaju saveznika koji ih otvoreno ucjenjuje
Zato što sve gledaju kroz prizmu srpsko-hrvatskih sukoba i onda to poistovjećuju sa rusko-ukrajinskim odnosima što je promašeno.Leviathan2 wrote:tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:hahahahaha koji as ovaj Zelenski
to je svijet koji vi uopce ne kuzite i ne budete skuzili za 1000 ljeta, rusi i ukrajinci
2015-09-24
Sve dok se Ukrajina ne otarasi Amerikanaca i njihovog upravljanja Ukrajinom ništa se bitno neće promijeniti.Leviathan2 wrote:oce, lik je za razliku od porosenka smiren, on manje pase ekipi iz kremlja nego porosenko,Ringo10 wrote:DObar je komicar ali hoce li to biti dovoljno za voditi politiku drzave
porosenko im je u stvari dosao ko kec na desetku jel su trebali ukrajinu koja je u kaosu
i usput da prekinu dotacije ukrajini, cak se radi na tomu da se i bjelorusija otkanta
bjelorusija im sisa isto pun kurac dotacija a nemaju nis za uzvrat,
imaju saveznika koji ih otvoreno ucjenjuje
A tačno je da im je i Bjelorusije i Lukašenka pun kurac. Njima je jedino bitno da im Bjelorusi ne dovuku AMerikance pod nos a za sve ostalo im se jebe živo.
2015-09-24
Pa dobro..dok god je cirkusiranja i zajebancije,nema fajta...
Guest- Guest
čekaj zar iako izabran legalnim putem Porošenka niste držali za vojnu huntu? Zar nije priča da su ukrajinci mahom za ruse? zar nije bila priča da će se zelenski okrenuti rusiji? zar nije priča cijelo vrijeme kako ukrsjinci samo čekaju da se vrate u krilo majčice rusije lim se skine vojna hunta itd itd. Jebote levi vi zbog ljubavi prema rusiji ne vidite šumu od jebenog stabla koje je pred vama. Ok je što ste klasični navijači ruja ali iskazivati toliku sljepoću a juda i mržnju spram ukrajinskog naroda je smješno sa moje strane gledišta jer vam se sve izjalovilo što ste najavljivaliLeviathan2 wrote:?tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:hahahahaha koji as ovaj Zelenski
cisto fin odgovor, bez dizanja ratne retorike i bilo kakvih neprijateljskih gesta, ti meni ja tebi
a eno ti porosenova reakcija, i reakcija eurozajednice i amera, putin napravio agresiju na ukrajinu jer nema pravo ponudit drzavljanstvo, LOL
na kraju ce ukrajina nazad u okrilje rusije, previse su isprepleteni da bi ih ameri mogli uzei kao baltiku il gruziju
Leviathan2 wrote:?tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:hahahahaha koji as ovaj Zelenski
t oje vec malo zesca psihologija..Naime Rusi nisu nikad nikom lose napravili u Europi,ako ne racunamo zemlje bivseg istocnog bloka,odnosno varsavskog ugovora..CAK niti te drzave ne pushu,kao neka plemena sa zapadnog Balkana..
Mozda bi se cak srbi trebali buniti,jerbo,kad su Rusi oslobadjali Jugu od naciokupatora,haracili su dobrim dijelom Srbije,uzimali konje i krave,a nerijetko i zene obljubljivali,bez nekog prevelikog ustezanja..Hrvate nikad nisu niti pipli,a ovi se dizu na straznje cim se Rusi spomenu..
eto,jedino radi onog sto su neke postrojbe NDH dobile po picki na Istocnom ratistu,i radi toga jer su Rusi ortodoksno krscanstvo..neki normalan i realan razlog nikad nisam prepoznao u njihovim "argumentima"
Guest- Guest
Vidim,opet se ljubav i mrznja ,van logike mijesaju u sveukupnu pricnu..najs...
Guest- Guest
taman posla. Ja imam info iz prve ruke a čisto sumnjam da vi to imate, ukrajina i rusija su otprilike kao srbija i hrvatska što se tiče poštivanja i odnosa jedno prema drugome. Nema tu poistovjećivanja nego gole činjenice. 5 godina o tome svirate kurcu i navijate a apsolutno ste sve promašili što se promašiti dalo i zato mi je ovo smješno. No nije moj problem, vi nastavite navijati do mile volje, stvarnost vas svakako demantira u prdviđanjima.Ringo10 wrote:Zato što sve gledaju kroz prizmu srpsko-hrvatskih sukoba i onda to poistovjećuju sa rusko-ukrajinskim odnosima što je promašeno.Leviathan2 wrote:tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:hahahahaha koji as ovaj Zelenski
fino,hrvatsko-srpski problem me niti najmanje ne zanima,zato mogu mirne duse Rusiju velicati,isticati LJUBITI I VOLJETI...jep te se jalnusni i zavidni...
Guest- Guest
evo kako to vELIKI rade..!!!
samo za Rusofile i one koji to bas i nisu...
samo za Rusofile i one koji to bas i nisu...
Guest- Guest
Pitanje,onda koje proizlazi iz neukih pripadnika balkanskih plemena..ako se osudjuje Rusija kao hegemon u slucaju Ukrajine,zasto se ISTOM logikom ne osudjuje Amerika,koja je ujebala broje ndrzave na svijetu ratovima i montiranim izborima svojih poslusnika,ubacenih u politiku neke drzave..
Ajte,jebem vas plitke i glupave,odgovorite na ovo ako mozete..
Ajte,jebem vas plitke i glupave,odgovorite na ovo ako mozete..
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zelensky ukinuo Ukrajinsko državljanstvo Porošenku, Kholomoiskom
» "TELA VAŠIH VOJNIKA NEMA KO DA ODNESE" Zelenski uputio jezivu poruku Rusima: "14.000 ljudi vam je poginulo, a vi ne primećujete. ŠTA VAM SE TO DOGODILO?"
» Ukrajinsko žito se ne isporučuje gladnim zemljama
» Blinken smatra da ukrajinsko vraćanje Krima nije mudar potez
» Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
» "TELA VAŠIH VOJNIKA NEMA KO DA ODNESE" Zelenski uputio jezivu poruku Rusima: "14.000 ljudi vam je poginulo, a vi ne primećujete. ŠTA VAM SE TO DOGODILO?"
» Ukrajinsko žito se ne isporučuje gladnim zemljama
» Blinken smatra da ukrajinsko vraćanje Krima nije mudar potez
» Ukrajinsko veleposlanstvo u Zagrebu:'Borbeni duh nas vojske je visok.Branitelji su spremni.'
Page 1 of 3