Uskrs
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uskrs
je i onda se na forumu kličeš da si 185 i 70, da kak da ne.dzango wrote:Sutradan ide u komplet lepinju.Prvo kajmak, pa moča i onda jaje preko. I sve to zapečeš. Perverzno.veber wrote:
a moče se uvijek nažderem, nema mi boljeg.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Jesam. 184 i 71. Bar do ručka. Onda se editujem na 75.veber wrote:je i onda se na forumu kličeš da si 185 i 70, da kak da ne.dzango wrote:Sutradan ide u komplet lepinju.Prvo kajmak, pa moča i onda jaje preko. I sve to zapečeš. Perverzno.veber wrote:
a moče se uvijek nažderem, nema mi boljeg.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Hvala. Paziću, moram da nabacim 4 kile.kaya wrote:Sretan Uskrs ..
I pripazi na liniju ...
2014-04-19
ja ti dam deset gratis.dzango wrote:Hvala. Paziću, moram da nabacim 4 kile.kaya wrote:Sretan Uskrs ..
I pripazi na liniju ...
2014-12-30
pridružujem seRegoč wrote:.. iskreno uzvraćam u duhu kršćanske ljubavi.
Sretan Uskrs !!
immortal-
2014-04-16
Nije pravoslavnim vjernicima, nego po julijanskom kalendaru, liepo sam navel u podnaslovu. Danas slave i grkokatolici, a grčki pravoslavci su proslavili prošli tjedan. Ili ti čestitaš samo svojim bosanskim Srbima?pismejker wrote:sretan Uskrs Pravoslavnim vjernicima..
mojim?'Pa dobro..Cestitam samo Mojim srpskim srbima,i gdegod se nalazili...i Rusima naravno..Rusi su srbi...Regoč wrote:Nije pravoslavnim vjernicima, nego po julijanskom kalendaru, liepo sam navel u podnaslovu. Danas slave i grkokatolici, a grčki pravoslavci su proslavili prošli tjedan. Ili ti čestitaš samo svojim bosanskim Srbima?pismejker wrote:sretan Uskrs Pravoslavnim vjernicima..
Guest- Guest
malo je zabrijal, ali hoće to kod svetojaRegoč wrote:Nije pravoslavnim vjernicima, nego po julijanskom kalendaru, liepo sam navel u podnaslovu. Danas slave i grkokatolici, a grčki pravoslavci su proslavili prošli tjedan. Ili ti čestitaš samo svojim bosanskim Srbima?pismejker wrote:sretan Uskrs Pravoslavnim vjernicima..
2014-12-30
bes ove dusebriznike..nemos vise nekom niti cestitati da jalnusi ne iskoce iz pastete..dakle Rusima,Srbima posvuda i Grcima(njih respektiram) NIKOM VISe..butiga zatvorena..!!! ISSSSHH..!!!
Guest- Guest
znači srbin s hrvatskim papirima na radu njemčkoj za 1500 ojra?
trump bi se postidio tvog životnog puta.
pa luzer si mogao biti i u hrvatskoj, ovako te turci guze u noćnoj
trump bi se postidio tvog životnog puta.
pa luzer si mogao biti i u hrvatskoj, ovako te turci guze u noćnoj
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
nish ja ne skrnavim..cestitke idu onome kome zelim cestitati..ne kome ti impliciras..
Guest- Guest
Nije po julijanskom kalendaru već pravoslavni. Grci danas slave Uskrs, isto kao i ostali pravoslavci.Regoč wrote:Nije pravoslavnim vjernicima, nego po julijanskom kalendaru, liepo sam navel u podnaslovu. Danas slave i grkokatolici, a grčki pravoslavci su proslavili prošli tjedan. Ili ti čestitaš samo svojim bosanskim Srbima?pismejker wrote:sretan Uskrs Pravoslavnim vjernicima..
2014-04-19
Bas on zna...dzango wrote:Nije po julijanskom kalendaru već pravoslavni. Grci danas slave Uskrs.Regoč wrote:Nije pravoslavnim vjernicima, nego po julijanskom kalendaru, liepo sam navel u podnaslovu. Danas slave i grkokatolici, a grčki pravoslavci su proslavili prošli tjedan. Ili ti čestitaš samo svojim bosanskim Srbima?pismejker wrote:sretan Uskrs Pravoslavnim vjernicima..
Guest- Guest
svi slavite po cezarovom, sve ali ne i uskrse jer se uskrs računa nekako od nečeg pa se poklopi uskrs katolik, pravoslavac i islamske "braće"dzango wrote:Nije po julijanskom kalendaru već pravoslavni. Grci danas slave Uskrs, isto kao i ostali pravoslavci.Regoč wrote:Nije pravoslavnim vjernicima, nego po julijanskom kalendaru, liepo sam navel u podnaslovu. Danas slave i grkokatolici, a grčki pravoslavci su proslavili prošli tjedan. Ili ti čestitaš samo svojim bosanskim Srbima?pismejker wrote:sretan Uskrs Pravoslavnim vjernicima..
onda svi to odslavimo, pohitamo si bombe i odemo na prvomajski grah u maksimiru.
svi nekaj gladuju, tuguju, cvile.
ja se jednom za korizmu odrekao žene. jebga, ona se nije mene.
tako da ta korizmena odricanja su vrlo subjektivna.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3