Četnici protjerani sa mimohoda ratnih veterana u Melbournu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Četnici protjerani sa mimohoda ratnih veterana u Melbournu
סמאל wrote:
Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?
To stari! Sjebi četnika!
Kako ih nije sramota! Ja bih se ubio da sam Srbin, a da mi je drug Tito bio vođa.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Na one što su ih Tuđman i Mesić okrenuli naopačke i umesto petokrake obrnuli na 'U'. Mesić baš u Australiji, ako se ne varam.סמאל wrote:Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?dzango wrote:Eto vidiš. Kod četnika je sve jedno koju stranu kape okreneš, obe prolaze. Ove vaše kape iz nekog razloga ne prolaze.סמאל wrote:pa zar nije dovoljno samo izvratit kapu naopačke,kao onomad četnici 1944.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:
Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa zapravo da. Srbi još uvijek vole Tuđmanov Partizan i Crvenu Zvezdu.Da su pravi Srbi,preimenovali bi ta dva kluba u Četnik i Kokarda,ovako samo s tim nazivima prljaju uspomenu na đenerala Dražu.crvenkasti wrote:סמאל wrote:
Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?
To stari! Sjebi četnika!
Kako ih nije sramota! Ja bih se ubio da sam Srbin, a da mi je drug Tito bio vođa.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vidi se da si glup...napisao sam NAS misleci to sto si u svom postu tu rijec napisao..dakle cedo sidzango wrote:Gde je bre za vas bilo mesta? Koji su vaši veterani marširali? Kako su to nas prokljuvili? Kao antiislamiste i opasnost zbog Novog Zelanda? Baš su nas zajebali.vuksadinare wrote:Za NAS je bilo do sad mesta..dobro mnogima treba nesto duze da vas prokljuve posto su se prodavali za rostilj a vi majstori umeca manipulacije i kupi cascenjem a onda u uvce bubedzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:
Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?
da vas i dalje tretiraju ko kugu i koleru?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa Mesić je bio upravu.Nitko nije kriv Srbima što nisu znali iskoristit strane ideologije za svoje interese kao što su to Hrvati i 1941. i 1945.nego su te strane ideologije iskoristile Srbe za svoje interese.dzango wrote:Na one što su ih Tuđman i Mesić okrenuli naopačke i umesto petokrake obrnuli na 'U'. Mesić baš u Australiji, ako se ne varam.סמאל wrote:Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?dzango wrote:Eto vidiš. Kod četnika je sve jedno koju stranu kape okreneš, obe prolaze. Ove vaše kape iz nekog razloga ne prolaze.סמאל wrote:pa zar nije dovoljno samo izvratit kapu naopačke,kao onomad četnici 1944.kaya wrote:
zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!
2015-07-23
Vidis da ne moze visedzango wrote:Bem li ga. Ja mislim da je ta vaša crna kažnjiva zakonom pa bi se kurac vraćali ako bi ih pre toga strpali u zatvor. Jedino da dođete sa kokardom, kao sav ostali pošten svet.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:
Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?
A cuj vidi, ako se upristojite mozemo i vama dati opet ove sa zvezdom pa cete moci na paradu.
S ovom cupavicom vidis da ne mozete nigdje, mozda na sladoled. Please vanilia and strawbery, did you hear for antifasist Draza ? No? Ok then, we go home.
Nemojte pokusavati objasniti ono sa avionima i spasavanjem da ne shvate kako cete bombardirati dzamiju pa ce biti tarapane.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mogu chtenicks ko Jehovini po kućama u AU
Did you hear about our good lord Draža and the remove kebabs movement?
Did you hear about our good lord Draža and the remove kebabs movement?
2014-04-15
Ako citiraš, stavi navodnike, bem te nepismena.vuksadinare wrote:Vidi se da si glup...napisao sam NAS misleci to sto si u svom postu tu rijec napisao..dakle cedo sidzango wrote:Gde je bre za vas bilo mesta? Koji su vaši veterani marširali? Kako su to nas prokljuvili? Kao antiislamiste i opasnost zbog Novog Zelanda? Baš su nas zajebali.vuksadinare wrote:Za NAS je bilo do sad mesta..dobro mnogima treba nesto duze da vas prokljuve posto su se prodavali za rostilj a vi majstori umeca manipulacije i kupi cascenjem a onda u uvce bubedzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:
Šta bi drugo bio?
2014-04-19
Mi imamo svoju ideologiju, ne trebaju nam tuđe. Tuđe su nam samo zlo donosile.סמאל wrote:Pa Mesić je bio upravu.Nitko nije kriv Srbima što nisu znali iskoristit strane ideologije za svoje interese kao što su to Hrvati i 1941. i 1945.nego su te strane ideologije iskoristile Srbe za svoje interese.dzango wrote:Na one što su ih Tuđman i Mesić okrenuli naopačke i umesto petokrake obrnuli na 'U'. Mesić baš u Australiji, ako se ne varam.סמאל wrote:Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?dzango wrote:Eto vidiš. Kod četnika je sve jedno koju stranu kape okreneš, obe prolaze. Ove vaše kape iz nekog razloga ne prolaze.סמאל wrote:
pa zar nije dovoljno samo izvratit kapu naopačke,kao onomad četnici 1944.
2014-04-19
Ove godine nije mogli zbog Novog Zelanda. Moći će sledeće godine kada bezbednosna situacija ponovo dozvoli.kaya wrote:Vidis da ne moze visedzango wrote:Bem li ga. Ja mislim da je ta vaša crna kažnjiva zakonom pa bi se kurac vraćali ako bi ih pre toga strpali u zatvor. Jedino da dođete sa kokardom, kao sav ostali pošten svet.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:
A cuj vidi, ako se upristojite mozemo i vama dati opet ove sa zvezdom pa cete moci na paradu.
S ovom cupavicom vidis da ne mozete nigdje, mozda na sladoled. Please vanilia and strawbery, did you hear for antifasist Draza ? No? Ok then, we go home.
Nemojte pokusavati objasniti ono sa avionima i spasavanjem da ne shvate kako cete bombardirati dzamiju pa ce biti tarapane.
2014-04-19
A vaša vam je donijela nešto dobro ?dzango wrote:Mi imamo svoju ideologiju, ne trebaju nam tuđe. Tuđe su nam samo zlo donosile.סמאל wrote:Pa Mesić je bio upravu.Nitko nije kriv Srbima što nisu znali iskoristit strane ideologije za svoje interese kao što su to Hrvati i 1941. i 1945.nego su te strane ideologije iskoristile Srbe za svoje interese.dzango wrote:Na one što su ih Tuđman i Mesić okrenuli naopačke i umesto petokrake obrnuli na 'U'. Mesić baš u Australiji, ako se ne varam.סמאל wrote:Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?dzango wrote:
Eto vidiš. Kod četnika je sve jedno koju stranu kape okreneš, obe prolaze. Ove vaše kape iz nekog razloga ne prolaze.
2015-07-23
Da. Donela bi i mnogo više da neki od nas nisu bili zaluđeni tuđim.סמאל wrote:A vaša vam je donijela nešto dobro ?dzango wrote:Mi imamo svoju ideologiju, ne trebaju nam tuđe. Tuđe su nam samo zlo donosile.סמאל wrote:Pa Mesić je bio upravu.Nitko nije kriv Srbima što nisu znali iskoristit strane ideologije za svoje interese kao što su to Hrvati i 1941. i 1945.nego su te strane ideologije iskoristile Srbe za svoje interese.dzango wrote:Na one što su ih Tuđman i Mesić okrenuli naopačke i umesto petokrake obrnuli na 'U'. Mesić baš u Australiji, ako se ne varam.סמאל wrote:
2014-04-19
dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:dzango wrote:
Ko je rekao da Tarant ne valja? Kozojebi, Velebit?
ne valja što je proslavio četnike na takav način da vas uglavnom tretiraju ko koleru
koji ćemo kurac tamo
I ne trebate, nego to ja povodom tretiranja kuge i kolere.marcellus wrote:dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:
ne valja što je proslavio četnike na takav način da vas uglavnom tretiraju ko koleru
koji ćemo kurac tamo
2014-04-19
jango je jedan obican komunjarski
prodoljak i lazni, klonirani cetnik
tipa kostunice koji nit smrdi nit mirise. idealan politicki profil po
ukusa hrvata i ostalih srpskih
neprijatelja.
neprijatelja.
Guest- Guest
Mjesas ti Kayo tak dobro svaki put kad se ..khmkaya wrote:“Zabranili su nas sa mimohoda, a 30 pripadnika inteventne policije nas je potjeralo pred telvizijskim kamerama i pedesetak drugih snimatelja – bilo je kao da smo majmuni u cirkusu.”
:)
Potjeralo “ antifasiste s kokardom “ ...
Sljedeci put obucite uniforme od partizana pa vam mozda dozvole ostati .
U povijesne pokrete ..
Zbog kurcamarcellus wrote:dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:
koji ćemo kurac tamo
Tamo idu oni kpji ga imaju
A covjece
Dijagnoza ?
Opsesivnu kompulzivna psihoza
Za vecinu
Stomilijunti put isto
De vi BALKANJEROSI primite se za ruke i Pjevajte JUGOSLAVIJU
TAD STE SLICILI NA KJUDE
OVI JE FAKAT ZOO
Dijagnoza ?
Opsesivnu kompulzivna psihoza
Za vecinu
Stomilijunti put isto
De vi BALKANJEROSI primite se za ruke i Pjevajte JUGOSLAVIJU
TAD STE SLICILI NA KJUDE
OVI JE FAKAT ZOO
četnici? Što ti znaš o četničkim kurčevima?Sora wrote:Zbog kurcamarcellus wrote:dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:
koji ćemo kurac tamo
marcellus wrote:četnici? Što ti znaš o četničkim kurčevima?Sora wrote:Zbog kurcamarcellus wrote:dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:
koji ćemo kurac tamo
Ti da ćutiš! Ti od četnika kradeš članke na internetu i objavljuješ ih kao svoje.
crvenkasti-
2014-04-17
niti jedan četnik nije po ukusu hrvata tako da si nemojte tepati. Za nas je samo mrtav četnik dobar četnikpizzon wrote:jango je jedan obican komunjarski
neprijatelja.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dnevno umire devet ratnih veterana pa Plenković daje 26 milijuna za sistematske preglede
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
» Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
» Svabe pobijedili - protjerani Afganac se vraca u Njemacku
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
» Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
» Svabe pobijedili - protjerani Afganac se vraca u Njemacku
Page 4 of 5