Četnici protjerani sa mimohoda ratnih veterana u Melbournu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Četnici protjerani sa mimohoda ratnih veterana u Melbournu
סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
ti si opet u antifa modu na najjače
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne opet,već uvijek i jako me smeta kad Sora pokušava bit veći antifašist nego što sam ja.marcellus wrote:סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Četnici su svjetski simbol borbe protiv muslimana.
Moramo ih ušutkati i uništiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne četnjici,već Srbi.Četnici nisu ni postojali kad su srpski plemenitaši zaustavili osmanlijsko islamsku invaziju na Europu.crvenkasti wrote:Četnici su svjetski simbol borbe protiv muslimana.
Da osmanlije nisu polomili zube na Srbiji,koja im je otupila oštricu prodora,osmanlijsko carstvo protezalo bi se do Norveške.
Kao što su antifašisti gerilskim ratovanjem u WW2 vezali silne antifašističke trupe za Balkan,tak da te nacističke divizije nisu mogle pridružit se onima na istočnom frontu i na taj način promjenili ishod ww2.isto tako srpski su gerilci 500 god. vezali najelitnije osmanlijske trupe i janičare za ove prostore,tak da je njihova silina oslabila u daljem prodoru na sjever i zapad.
2015-07-23
Da nije bilo Srba,cijela Europa danas bi bila islamska.Turci su morali silne vojske držat na Balkanu,radi srpskih gerilaca koji su dizali ustanak,te su 500 godina gerilskog ratovanja iscrpili Turke,tako da se otomansko carstvo počelo raspadat iznutra.
Tako oslabljeno otomansko carstvo,posustalo je pod udarima kršćanskih vojski a sve je to bilo moguće isključivo zahvaljujući Srbima.
Tako oslabljeno otomansko carstvo,posustalo je pod udarima kršćanskih vojski a sve je to bilo moguće isključivo zahvaljujući Srbima.
2015-07-23
Islamisti su oduvijek bili naši saveznici u borbi protiv pravoslavnih smradova.
Tek u suradnji s muslimanima smo uspjeli unišiti Bizant i Carigrad.
Bizant je 1000 godina bio nabogatiji i najnapredniji diu Europe i postojala je prijetnja da nas progutaju.
Od glupih muslimani nam ne prijeti nikakva opasnost.
Isto je i danas.
Rusa se bojimo, a ne muslimana.
Tek u suradnji s muslimanima smo uspjeli unišiti Bizant i Carigrad.
Bizant je 1000 godina bio nabogatiji i najnapredniji diu Europe i postojala je prijetnja da nas progutaju.
Od glupih muslimani nam ne prijeti nikakva opasnost.
Isto je i danas.
Rusa se bojimo, a ne muslimana.
crvenkasti-
2014-04-17
סמאל wrote:Ne opet,već uvijek i jako me smeta kad Sora pokušava bit veći antifašist nego što sam ja.marcellus wrote:סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
to je nedopustivo! A tek crvenkasti! Pokaži ti njima da si veći antifašista i od Draže i od Vučića
Gdje se taj crvenkasti ustaša može svrstat u antifašiste.Pa ne može čak ni Sora,ona je islamistička fašistkinja.Ja sam jedini pravi antifašist na ovom forumu,svi ostali su nedorasli toj uzvišenoj i plemenitoj ideji.marcellus wrote:סמאל wrote:Ne opet,već uvijek i jako me smeta kad Sora pokušava bit veći antifašist nego što sam ja.marcellus wrote:סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
to je nedopustivo! A tek crvenkasti! Pokaži ti njima da si veći antifašista i od Draže i od Vučića
2015-07-23
marcellus wrote:סמאל wrote:Ne opet,već uvijek i jako me smeta kad Sora pokušava bit veći antifašist nego što sam ja.marcellus wrote:סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
Nema on ni približno takav stil i izraz kakav ima crvenkasti.
Blijeda kopija koja tek malo podsjeća na njega.
crvenkasti-
2014-04-17
:)סמאל wrote:Ne opet,već uvijek i jako me smeta kad Sora pokušava bit veći antifašist nego što sam ja.marcellus wrote:סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hvala bogu da nemam,niti pokušavam.crvenkasti wrote:marcellus wrote:סמאל wrote:Ne opet,već uvijek i jako me smeta kad Sora pokušava bit veći antifašist nego što sam ja.marcellus wrote:סמאל wrote:Doći će dan kada će narodi zapadnog civilizacijskog kruga,past ničice na koljena i moliti majčicu Srbiju za oprost,za sva ova poniženja i zlo koje su vlade njihovih zemalja priuštili Srbiji i srpskom narodu.
Nema on ni približno takav stil i izraz kakav ima crvenkasti.
Blijeda kopija koja tek malo podsjeća na njega.
A gdje je bio crvenkasti kad sam ja ordinirao po stickypontu i neciklopediji tamo davnih 2002. 2003.
Ja bih prije rekao da je crvenkasti bljedunjava ustaška verzija stickyponda.
Nikad Hrvati neće imat toliko materijala kao Srbi,za ovakav način trolanja.
2015-07-23
Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:dzango wrote:Ko je rekao da Tarant ne valja? Kozojebi, Velebit?marcellus wrote:a dobro htjeli su proslaviti četničku borbu i sad kad ih je tarant proslavio sad im opet ne valja
ne valja što je proslavio četnike na takav način da vas uglavnom tretiraju ko koleru
da vas i dalje tretiraju ko kugu i koleru?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nema baš partizana u Australiji, dobro dingo je latentni, ali opet ga znaju kao ustašoida...a na ove druge se tvoji bunilidzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:dzango wrote:
Ko je rekao da Tarant ne valja? Kozojebi, Velebit?
ne valja što je proslavio četnike na takav način da vas uglavnom tretiraju ko koleru
2014-04-15
Za NAS je bilo do sad mesta..dobro mnogima treba nesto duze da vas prokljuve posto su se prodavali za rostilj a vi majstori umeca manipulacije i kupi cascenjem a onda u uvce bubedzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:dzango wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:dzango wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gde je bre za vas bilo mesta? Koji su vaši veterani marširali? Kako su to nas prokljuvili? Kao antiislamiste i opasnost zbog Novog Zelanda? Baš su nas zajebali.vuksadinare wrote:Za NAS je bilo do sad mesta..dobro mnogima treba nesto duze da vas prokljuve posto su se prodavali za rostilj a vi majstori umeca manipulacije i kupi cascenjem a onda u uvce bubedzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:
2014-04-19
pa zar nije dovoljno samo izvratit kapu naopačke,kao onomad četnici 1944.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:
2015-07-23
Bem li ga. Ja mislim da je ta vaša crna kažnjiva zakonom pa bi se kurac vraćali ako bi ih pre toga strpali u zatvor. Jedino da dođete sa kokardom, kao sav ostali pošten svet.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?marcellus wrote:
2014-04-19
Eto vidiš. Kod četnika je sve jedno koju stranu kape okreneš, obe prolaze. Ove vaše kape iz nekog razloga ne prolaze.סמאל wrote:pa zar nije dovoljno samo izvratit kapu naopačke,kao onomad četnici 1944.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:dzango wrote:
Ko? Kozojebi i Velebit? Ustaška organizacija se pozvala na neprovociranje njihove braće, muslimanskih terorista, sa kojima saosećaju i politički korektni Australijanci zaključili da im je to bezbedonosni rizik. Šta možemo iz ovoga zaključiti o svim umešanim stranama?
2014-04-19
Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?dzango wrote:Eto vidiš. Kod četnika je sve jedno koju stranu kape okreneš, obe prolaze. Ove vaše kape iz nekog razloga ne prolaze.סמאל wrote:pa zar nije dovoljno samo izvratit kapu naopačke,kao onomad četnici 1944.kaya wrote:zato što naši gastarbajteri nisu snalažljivi...umjesto lijepo dođeš u crnoj i jel može? ako nas potjeraju kao vas jučer , mi kući i onu drugu stavimo sa petokrakom i jel može sad a ?!dzango wrote:Vas, Balije i Šiptare zbog nečega nikada nisu ni zvali na taj mimohod. Ne znam zašto. Za nas je do sad bilo mesta. Onda ti je jasno kako na koga gledaju.marcellus wrote:
2015-07-23
סמאל wrote:
Naše ne prolaze,zato što zapad ima averziju prema komunizmu kao i prema fašizmu.Naš najveći sin,i najveličanstveniji antifašist u ovom dijelu Europe,nikad prežaljeni drug Tito,ljubičica bijela,bio je Hrvat.Utemeljitelj moderne Hrvatske,drug Franjo Tuđman,takođe je bio partizan,baš kao i Janko Bobetko.Tako da se ja pitam,na koje ,,naše kape'' ti to misliš ?
To stari! Sjebi četnika!
Kako ih nije sramota! Ja bih se ubio da sam Srbin, a da mi je drug Tito bio vođa.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dnevno umire devet ratnih veterana pa Plenković daje 26 milijuna za sistematske preglede
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
» Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
» Svabe pobijedili - protjerani Afganac se vraca u Njemacku
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
» Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli
» Svabe pobijedili - protjerani Afganac se vraca u Njemacku
Page 3 of 5