To je raj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: To je raj
Ta iz Srbije mora pojist 50 kuna dnevno. To je sad tvoj trošak.RayMabus wrote:Je al vidiš kako naši kapitalisti razmišljaju : ja ću tebe zajebat , dovest ću radnika iz druge države koji će imat istu plaću ka i ti i ako oćeš povišicu ja ću ti reč Ona radi za 4000 kuna pa moš i ti.veber wrote:tržište radne snage. nema tu neke mudrosti.
Misle da su radnici budale. Ne radi ona za 4000 nego za šest jer joj ti plaćaš troškove a doveja si je samo nedigneš plaću pa eto ja ti dižen sidro pa dovedi sve Srpkinje....za cijenu od šest tisuća kuna.
Aj čao.
1500 kuna
Jel je plaćaš 4000 kuna ?
E tako je. Sad sve Srpkinje dovedi kad ti je teško dignit plaću domaćima 500 kuna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Preduzetnici upozoravaju da Srbiji već nedostaju radnicidzango wrote:
Ovi domaći imaju nezgodnu naviku da glasaju za HDZ.
http://rs.n1info.com/Biznis/a428364/Preduzetnici-upozoravaju-da-Srbiji-vec-nedostaju-radnici.html
Srbiji isto nedostaje radne snage, morate uvoziti.
Guest- Guest
Koga će oni uvest ? U njih je plaća 250 eura ( 2000 kuna ). Šta će oni uvest ? Ko će ti doć radit za 2000 kuna.slobodan wrote:http://rs.n1info.com/Biznis/a428364/Preduzetnici-upozoravaju-da-Srbiji-vec-nedostaju-radnici.htmldzango wrote:
2014-04-11
Naša zemlja se suočava sa nedostatkom radne snageRayMabus wrote:Koga će oni uvest ? U njih je plaća 250 eura ( 2000 kuna ). Šta će oni uvest ? Ko će ti doć radit za 2000 kuna.slobodan wrote:http://rs.n1info.com/Biznis/a428364/Preduzetnici-upozoravaju-da-Srbiji-vec-nedostaju-radnici.htmldzango wrote:
https://www.srbijadanas.com/biz/posao/srbija-se-suocava-sa-nedostatkom-radne-snage-u-srbiji-nema-ko-da-mesi-hleb-2018-08-07
imaju premalo nezaposlenih, treba povećati nezaposlenost kako bi bilo više raspoloživih radnika na tržištu za potrebe poslodavaca
mogu uvesti Eskime
Guest- Guest
Rohinge traže novi dom sad kad su ih istjerali iz Mianmara
čega ima na Madagaskaru, jel to istražen kontinent? možda Madagaskar ima neku egzotičnu radnu snagu koja malo jede i ništa ne troši
čega ima na Madagaskaru, jel to istražen kontinent? možda Madagaskar ima neku egzotičnu radnu snagu koja malo jede i ništa ne troši
Guest- Guest
marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:slobodan wrote:vili40 wrote:Planiramo izgraditi zgradu s oko 40 stanova i u nju useliti radnike iz Ukrajine. Ma cijele obitelji, da nam ostanu zauvijek u Prelogu. Toliko nam nedostaje radnika, baš svih profila i obrazovanja
imaju u Hrvatskoj na burzi 140.000 nezaposlenih
od toga 9.000 je visoko obrazovanih iz inženjerskih i prirodoznanstvenih područja
zašto baš žele stranca, i strancu nude besplatan stan?
danas ja na gradilištu.. nešto radio na lopati.. (ubijan vrime do sezone).. radio kraj jednog hotela.. zapravio radili smo smještaj nekim tamnijim.. baš prošao jedan imigrant, neki preplašeni indijac ili tako nešto, pakistanac, (isti su) a svi ga mi Hrvati gledamo..
ovaj jedan radnik komentira.. "meni kćer je prije par godina otišla u njemačku jer nije bilo posla tada a gle sada uvoze ove - da sam zna nebi se ratova za ovu državu 91.95"..
a ja komentiram, "ja sam prije u takvim hotelima radia za 400€ mjesečno.. sada uvoze lika kojeg će plaćati 700€ mjesečno + smještaj i hranu, sigurno 300€ , plus avionska karta kada to rasporediš na 4mjeseca.. dakle sada dovukli lika iz neke vukojebine sa IQ 80poena kojeg plaćaju 3x skuplje nego mene prije par godina..
jebeni su naši poslodavci i kapitalisti
ponuda i potražnja. Prije tri godine je bilo radnika ko pljeve. Sad nema.
eto ja sam im bio skup za 400€ i nebi mi dali 600€ prije bi gazda/direktor osika kurac, nego ti da 600€ , sada im nisu skupi pakistanci , indijci, agfganistanci itd, koji koštaju 1200 €
nije niti čudo zašto su RH kapitalisti hrpa debila kao i većina građana i vlast
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Je samo triba in kvalificirana radna snaga koju im Njemačka sisa : vozači , varioci , medicinske sestre itd.slobodan wrote:Rohinge traže novi dom sad kad su ih istjerali iz Mianmara
Srbija sa svojim plaćama ne može ništa privuć. Možda jedino te Rohinge samo koji će ti kuac kad nije kvalificiran.
2014-04-11
Ja i ti smo skupi. Mi smo kao naši pa nama je dovoljan i đeparac.AssadNaPodmornici wrote:marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:slobodan wrote:vili40 wrote:Planiramo izgraditi zgradu s oko 40 stanova i u nju useliti radnike iz Ukrajine. Ma cijele obitelji, da nam ostanu zauvijek u Prelogu. Toliko nam nedostaje radnika, baš svih profila i obrazovanja
imaju u Hrvatskoj na burzi 140.000 nezaposlenih
od toga 9.000 je visoko obrazovanih iz inženjerskih i prirodoznanstvenih područja
zašto baš žele stranca, i strancu nude besplatan stan?
danas ja na gradilištu.. nešto radio na lopati.. (ubijan vrime do sezone).. radio kraj jednog hotela.. zapravio radili smo smještaj nekim tamnijim.. baš prošao jedan imigrant, neki preplašeni indijac ili tako nešto, pakistanac, (isti su) a svi ga mi Hrvati gledamo..
ovaj jedan radnik komentira.. "meni kćer je prije par godina otišla u njemačku jer nije bilo posla tada a gle sada uvoze ove - da sam zna nebi se ratova za ovu državu 91.95"..
a ja komentiram, "ja sam prije u takvim hotelima radia za 400€ mjesečno.. sada uvoze lika kojeg će plaćati 700€ mjesečno + smještaj i hranu, sigurno 300€ , plus avionska karta kada to rasporediš na 4mjeseca.. dakle sada dovukli lika iz neke vukojebine sa IQ 80poena kojeg plaćaju 3x skuplje nego mene prije par godina..
jebeni su naši poslodavci i kapitalisti
ponuda i potražnja. Prije tri godine je bilo radnika ko pljeve. Sad nema.
eto ja sam im bio skup za 400€ i nebi mi dali 600€ prije bi gazda/direktor osika kurac, nego ti da 600€ , sada im nisu skupi pakistanci , indijci, agfganistanci itd, koji koštaju 1200 €
nije niti čudo zašto su RH kapitalisti hrpa debila kao i većina građana i vlast
Eto sad nek uvoze.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3