''Novi ukrajinski predsjednik zatražio oštrije sankcije za Rusiju''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Novi ukrajinski predsjednik zatražio oštrije sankcije za Rusiju''
Ma kakav Zelenski, on će biti još gori od Porošenka. I još vise ubrzati razjebavanje Ukrajine.AlfaOmega wrote:Ovaj komičar je fkt. ćifut. Ne wannabećifut.red wolf wrote:Koga boli kurac za sve to...Kad je Židov kao i ti...pismejker wrote:nuzda zakon mijenja..dosad su Ruje bili lijeni sto raditi sto razmisljati,dobro da su i postojali takvi..no kad ti zavrnu pristup robi koju kupujes,moras je sam proizvesti,a uvjete ne mosh imati bolje..nikkve sirovine ne moras uvoziti..
Ali vrlo je zanimljiva činjenica da su sad i premijer i predsjednik Ukrajine Židovi. A iza svega Kolomojski.
Badava su im one bakljade i spomenici Banderi, i Bandera u statusu heroja. Ukrajina im je sad pod potpunom cionističkom kontrolom.
DAvno sam ja rekao, najgenijalnija strategija Izraela i Mosada je ovladavanje svim neonacističkim i islamističkim organizacijama i pokretima. Stavili su ih pod svoju kontrolu i uregli u svoje interese.
Zelenski za to vrijeme kliče Banderi a Ukro-kreteni na to nasjedaju. Nevjerojatno.
NEki ljudi su stvarno tupavi do beskraja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sumnjam da su Ukrajinci koji je dolje koliko i Rusa trče za RU putovnicama .Ringo10 wrote:Sto znaci 99.99% populacijeHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kako, daj detalje ti dobro pratiš tamo politiku, ja sam više pratia vojni sukob preko par forumaHektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
Pa donio je odluku podijeliti Ruske putovnice svima koji su uzeli DNR/LNR putovnice
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
MA jok neće, eto tebe će pitat ...AssadNaPodmornici wrote:Sumnjam da su Ukrajinci koji je dolje koliko i Rusa trče za RU putovnicama .Ringo10 wrote:Sto znaci 99.99% populacijeHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kako, daj detalje ti dobro pratiš tamo politiku, ja sam više pratia vojni sukob preko par forumaHektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
Pa donio je odluku podijeliti Ruske putovnice svima koji su uzeli DNR/LNR putovnice
Svi će tamo uzet i rusko državljanstvo i putovnice ...
2015-09-24
Neće. Hoće mali broj vrlo mali broj a takvi se poput Feodora Emilienka ne izjašnjavanju kao Ukrainci nego kao Rusi iako je rođen kao Ukrainac . Velika većina Ukrainaca ali i sigurno manji dio Rusa neće uzeti papire te Srao Krajine jer ih to automatski stavlja na listu izdajnika. A u Rusiji od kada je počeo rat Ukrainci su često građani drugog reda
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ukraina treba se nastaviti narouzavati i usput tražiti mirno rješenje. Ja bi im čak dao i širok spektar autonomije treba biti pragmatičan ali nema govora da će Rusi išta džabe uzeti bez većeg rat. U ostalom gdje bi bila granica, kada je Ukrainska vojska u predgrađu i Donjecka i Luganjska, zadnja dva grada
Bla bla bla drke drke džon drke drdžon ...AssadNaPodmornici wrote:Neće. Hoće mali broj vrlo mali broj a takvi se poput Feodora Emilienka ne izjašnjavanju kao Ukrainci nego kao Rusi iako je rođen kao Ukrainac . Velika većina Ukrainaca ali i sigurno manji dio Rusa neće uzeti papire te Srao Krajine jer ih to automatski stavlja na listu izdajnika. A u Rusiji od kada je počeo rat Ukrainci su često građani drugog reda
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ma kakav Zelenski, on će biti još gori od Porošenka. I još vise ubrzati razjebavanje Ukrajine.AlfaOmega wrote:Ovaj komičar je fkt. ćifut. Ne wannabećifut.red wolf wrote:Koga boli kurac za sve to...Kad je Židov kao i ti...pismejker wrote:nuzda zakon mijenja..dosad su Ruje bili lijeni sto raditi sto razmisljati,dobro da su i postojali takvi..no kad ti zavrnu pristup robi koju kupujes,moras je sam proizvesti,a uvjete ne mosh imati bolje..nikkve sirovine ne moras uvoziti..
Ali vrlo je zanimljiva činjenica da su sad i premijer i predsjednik Ukrajine Židovi. A iza svega Kolomojski.
Badava su im one bakljade i spomenici Banderi, i Bandera u statusu heroja. Ukrajina im je sad pod potpunom cionističkom kontrolom.
DAvno sam ja rekao, najgenijalnija strategija Izraela i Mosada je ovladavanje svim neonacističkim i islamističkim organizacijama i pokretima. Stavili su ih pod svoju kontrolu i uregli u svoje interese.
Zelenski za to vrijeme kliče Banderi a Ukro-kreteni na to nasjedaju. Nevjerojatno.
NEki ljudi su stvarno tupavi do beskraja.
ČLANOVI PRVE KOMUNISTIČKE VLADE MOSKVE (1918) (Narodni komesarijat)
1. Ilich Ulin (Vladimir Ilich Ulianov ili Nikolaus Lenin), predsjednik vrhovnog vijeća, Židov po majci. Majčino djevojačko prezime je Blank, Židovka njemačkog podrijetla.
2. Lew Davinovich Bronstein (Leo Trotsky), ministar Crvene armije i mornarice; Židov.
3. Iosiph David Vissarionovich Djugashvili-Kochba (Joseph Vissarianovich Staljin), komesar za narodno pitanje; potomak gruzijskih Židova.
4. Chicherin; komesar za vanjske poslove; Rus.
5. Apfelbaum (Grigore Zinoviev), komesar za unutarnje poslove; Židov.
6. Kohen (Volodarsky), komesar za promičbu; Židov.
7. Samuel Kaufmann, komesar za državne posjede; Židov.
8. Steinberg, komesar pravosuđa; Židov.
9. Schmidt, komesar javnog rada; Židov.
10. Ethel Knigkisen (Liliana), komesar nabave, Židov.
11. Pfenigstein, komesar za zbrinjavanje izbjeglica; Židov.
12. Schlichter (Vostanoleinin) komesar za prebivališta/konačišta (zapljena privatnih posjeda (kuća/domova) za vojsku (Crvenu armiju); Židov.
13. Lurie (Larin), predsjednik vrhovnog gospodarskog vijeća; Židov.
14. Kukor (Kukorsky), komesar za trgovinu; Židov.
15. Spitzberg, komesar za kulturu; Židov.
16. Urisky (Radomilsky), komesar za “izbore”; Židov.
17. Lunacharsky, komesar za javno školstvo. Rus.
18. Simasko, komesar za zdravstvo; Židov.
19. Protzian, komesar za poljoprivredu; Armenac.
U DODATKU (na kraju ovog odjeljka) mogu se pronaći zanimljivi i poučni popisi židovskih službenika u vladajućim tijelima Sovjetskog Saveza, komunističke partije, Crvene armije, tajne policije, radničkog sindikata, itd…
Od ukupno 502 visoka položaja uprave za provođenje komunističke revolucije u Rusiji i za stvaranje Sovjetske države, kroz prvih nekoliko godina postojanja, ne manje od 459 položaja su zauzimali Židovi, dok ostalih 43 su zauzimali ne-Židovi, različitog podrijetla. Tko je onda shodno tome provodio ovu groznu revoluciju? Možda ne-Židovi? Statistički podatci, koji su bili objavljeni u Parizu u kontra-revolucionarnim novinama “Le Russe Nationaliste”, otkrivaju da nakon komunističke revolucije u Rusiji od ukupno 554 visoko pozicioniranih komunističkih predvodnika 447 njih je bilo Židova, dok je od ostalih 107 predvodnika bilo: Litvanaca 43; Rusa 30; Armenaca 13; Nijemaca 12; Finaca 3; Poljaka 2; Gruzijaca 2; Čeha 1; Mađara 1.
[size=33]Židovi 447
Litvanci 43
Rusi 30
Armenci 13
Nijemci 12
Finci 3
Poljaci 2
Gruzijci 2
Česi 1
Mađari 1[/size]
Litvanci 43
Rusi 30
Armenci 13
Nijemci 12
Finci 3
Poljaci 2
Gruzijci 2
Česi 1
Mađari 1[/size]
Plodno tlo...
Ringo10 wrote:Prisvojit ce on cijelu Ukrajinu. Samo polako.AssadNaPodmornici wrote:da.. i ovo je praktički anexija.. korak prije aneksije.. jer ako su dobili papire, onda vjerojatno rusija po "ustavu" mora zaštiti svoje građane u drugoj zemlji, netreba kao zadnja dva puta slati "kamufliranu" vojsku , nego može full napasti, to Putinu daje zakonske ovlasti (iako realno ne jebe Putin zakone još manje nego naši HDZovci ali dobro dođe).Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:.... dobit će i onaj Srbin Deki ili kako se već zove, što se hvali da je snajperist i da je ubio x ukrainaca..
De facto anexija...
Opet ovo se sve može riješiti pregovaranjem, integriraš ih u Ukrainu, daš im "amnestiju" a te bivše pobunjenike zaposliš kao policajce.. . Donbas Ukrainci bi svakako dobili na dugom roku, jer čine tamo 30-40% populacije, a Rusa ima malo više ali se iseljavaju... Ukrainci nemaju kamo ići..
However, moguće da Putin planira "prisvojiti ovaj dio" Ukraine, to bi bilo jebeno. Mislim na način na koji je Izrael prisvojio Golan, tako bi oni mogli.. onda bi bili u non stop ratu sa Ukrainu
Mozda nece Galiciju ali to nije ni bitno.
A šta će im Galicija, to je banderaško naci leglo.
Tamo je IQ oko - 61 - a radi generacijskih posljedica sifilisa.
U Rusiji se živi puno bolje neg u Ukrajini, pa zato trče. Isto ka i na Krimu. Ak uzmeš u obzir da je 97% glasalo za pripajanje Rusiji, to znači da je i pun k. krimskih Ukrajinaca glasa za aneksiju. I nisu se pokajali. Veće mirovine, bolje sveAssadNaPodmornici wrote:
Sumnjam da su Ukrajinci koji je dolje koliko i Rusa trče za RU putovnicama .
Da 97% glasalo možeš misliti . Putin napisao postotak i to je to
Nije. Putin je kasnije samo parafira volju građana.
Ali ne krivim Ukre. Zemlja im je propala. I ovi koji nisu imali sriću da ih anektira Rusija, bižat će na zapad kod crnaca i muja.
Ali ne krivim Ukre. Zemlja im je propala. I ovi koji nisu imali sriću da ih anektira Rusija, bižat će na zapad kod crnaca i muja.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednik Kazahstana zatražio voju intervenciju Rusije: Ovo je napad sa zapada
» Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Ukrajina: Rusiju treba odmah zaustaviti, vrijeme je za sankcije
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Ukrajina: Rusiju treba odmah zaustaviti, vrijeme je za sankcije
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 2 of 2