''Novi ukrajinski predsjednik zatražio oštrije sankcije za Rusiju''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Novi ukrajinski predsjednik zatražio oštrije sankcije za Rusiju''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-ukrajinski-predsjednik-zatrazio-ostrije-sankcije-za-rusiju/2080808.aspx
hahahahahahahahahahahahahaha... Lol...
hahahahahahahahahahahahahaha... Lol...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Novi ukrajinski predsjednik zatražio oštrije sankcije za Rusiju''
Neće ovo biti Porošenko...hahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
red wolf-
2016-02-10
Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Putin ne zna da mu je Porošenko baš bio po mjeri...hahahahahahahahaha...Hektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
red wolf-
2016-02-10
treba treba..jos malo vise ce se Rusi trgnuti i poceti razmisljati i proizvoditi..
Guest- Guest
Ovaj je tvoj @Svetac...hahahahahahahahahahahahahahapismejker wrote:treba treba..jos malo vise ce se Rusi trgnuti i poceti razmisljati i proizvoditi..
red wolf-
2016-02-10
nuzda zakon mijenja..dosad su Ruje bili lijeni sto raditi sto razmisljati,dobro da su i postojali takvi..no kad ti zavrnu pristup robi koju kupujes,moras je sam proizvesti,a uvjete ne mosh imati bolje..nikkve sirovine ne moras uvoziti..
Guest- Guest
Koga boli kurac za sve to...Kad je Židov kao i ti...pismejker wrote:nuzda zakon mijenja..dosad su Ruje bili lijeni sto raditi sto razmisljati,dobro da su i postojali takvi..no kad ti zavrnu pristup robi koju kupujes,moras je sam proizvesti,a uvjete ne mosh imati bolje..nikkve sirovine ne moras uvoziti..
red wolf-
2016-02-10
kako, daj detalje ti dobro pratiš tamo politiku, ja sam više pratia vojni sukob preko par forumaHektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:kako, daj detalje ti dobro pratiš tamo politiku, ja sam više pratia vojni sukob preko par forumaHektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
Pa donio je odluku podijeliti Ruske putovnice svima koji su uzeli DNR/LNR putovnice
2018-04-10
.... dobit će i onaj Srbin Deki ili kako se već zove, što se hvali da je snajperist i da je ubio x ukrainaca..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kako, daj detalje ti dobro pratiš tamo politiku, ja sam više pratia vojni sukob preko par forumaHektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
Pa donio je odluku podijeliti Ruske putovnice svima koji su uzeli DNR/LNR putovnice
2018-06-14
cilo vrime kuka po yutubu da želi ruske papire..
AssadNaPodmornici wrote:.... dobit će i onaj Srbin Deki ili kako se već zove, što se hvali da je snajperist i da je ubio x ukrainaca..
De facto anexija...
2018-04-10
da.. i ovo je praktički anexija.. korak prije aneksije.. jer ako su dobili papire, onda vjerojatno rusija po "ustavu" mora zaštiti svoje građane u drugoj zemlji, netreba kao zadnja dva puta slati "kamufliranu" vojsku , nego može full napasti, to Putinu daje zakonske ovlasti (iako realno ne jebe Putin zakone još manje nego naši HDZovci ali dobro dođe).Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:.... dobit će i onaj Srbin Deki ili kako se već zove, što se hvali da je snajperist i da je ubio x ukrainaca..
De facto anexija...
Opet ovo se sve može riješiti pregovaranjem, integriraš ih u Ukrainu, daš im "amnestiju" a te bivše pobunjenike zaposliš kao policajce.. . Donbas Ukrainci bi svakako dobili na dugom roku, jer čine tamo 30-40% populacije, a Rusa ima malo više ali se iseljavaju... Ukrainci nemaju kamo ići..
However, moguće da Putin planira "prisvojiti ovaj dio" Ukraine, to bi bilo jebeno. Mislim na način na koji je Izrael prisvojio Golan, tako bi oni mogli.. onda bi bili u non stop ratu sa Ukrainu
2018-06-14
Ovaj komičar je fkt. ćifut. Ne wannabećifut.red wolf wrote:Koga boli kurac za sve to...Kad je Židov kao i ti...pismejker wrote:nuzda zakon mijenja..dosad su Ruje bili lijeni sto raditi sto razmisljati,dobro da su i postojali takvi..no kad ti zavrnu pristup robi koju kupujes,moras je sam proizvesti,a uvjete ne mosh imati bolje..nikkve sirovine ne moras uvoziti..
I to ne posljednja.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:.... dobit će i onaj Srbin Deki ili kako se već zove, što se hvali da je snajperist i da je ubio x ukrainaca..
De facto anexija...
Pa stvarno, jesu li ludjaci mislili da ce Rusija tek tako odustati od svojih povijesnih teritorija.
Krim je odradjen i infrastrukturna rekonstrukcija se privodi kraju. E sad je red na Donjeck i Lugansk.
Polako, nema zurbe. Ukrajina ce komad po komad u Uniju sa Ruskom Federacijom a Bjelorusija je na putu u uniju sa RF.
Valjda ce sad banditsko ubijanje gradjana Donbasa od strane Banderovskih manijaka da se takodjer privede jkraju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prisvojit ce on cijelu Ukrajinu. Samo polako.AssadNaPodmornici wrote:da.. i ovo je praktički anexija.. korak prije aneksije.. jer ako su dobili papire, onda vjerojatno rusija po "ustavu" mora zaštiti svoje građane u drugoj zemlji, netreba kao zadnja dva puta slati "kamufliranu" vojsku , nego može full napasti, to Putinu daje zakonske ovlasti (iako realno ne jebe Putin zakone još manje nego naši HDZovci ali dobro dođe).Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:.... dobit će i onaj Srbin Deki ili kako se već zove, što se hvali da je snajperist i da je ubio x ukrainaca..
De facto anexija...
Opet ovo se sve može riješiti pregovaranjem, integriraš ih u Ukrainu, daš im "amnestiju" a te bivše pobunjenike zaposliš kao policajce.. . Donbas Ukrainci bi svakako dobili na dugom roku, jer čine tamo 30-40% populacije, a Rusa ima malo više ali se iseljavaju... Ukrainci nemaju kamo ići..
However, moguće da Putin planira "prisvojiti ovaj dio" Ukraine, to bi bilo jebeno. Mislim na način na koji je Izrael prisvojio Golan, tako bi oni mogli.. onda bi bili u non stop ratu sa Ukrainu
Mozda nece Galiciju ali to nije ni bitno.
2015-09-24
Sto znaci 99.99% populacijeHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:kako, daj detalje ti dobro pratiš tamo politiku, ja sam više pratia vojni sukob preko par forumaHektorović wrote:Pa Putko je taj koji je odmah nakon izbora zaoštrio...
2015-09-24
Ma kakav Zelenski, on će biti još gori od Porošenka. I još vise ubrzati razjebavanje Ukrajine.AlfaOmega wrote:Ovaj komičar je fkt. ćifut. Ne wannabećifut.red wolf wrote:Koga boli kurac za sve to...Kad je Židov kao i ti...pismejker wrote:nuzda zakon mijenja..dosad su Ruje bili lijeni sto raditi sto razmisljati,dobro da su i postojali takvi..no kad ti zavrnu pristup robi koju kupujes,moras je sam proizvesti,a uvjete ne mosh imati bolje..nikkve sirovine ne moras uvoziti..
Ali vrlo je zanimljiva činjenica da su sad i premijer i predsjednik Ukrajine Židovi. A iza svega Kolomojski.
Badava su im one bakljade i spomenici Banderi, i Bandera u statusu heroja. Ukrajina im je sad pod potpunom cionističkom kontrolom.
DAvno sam ja rekao, najgenijalnija strategija Izraela i Mosada je ovladavanje svim neonacističkim i islamističkim organizacijama i pokretima. Stavili su ih pod svoju kontrolu i uregli u svoje interese.
Zelenski za to vrijeme kliče Banderi a Ukro-kreteni na to nasjedaju. Nevjerojatno.
NEki ljudi su stvarno tupavi do beskraja.
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednik Kazahstana zatražio voju intervenciju Rusije: Ovo je napad sa zapada
» Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Ukrajina: Rusiju treba odmah zaustaviti, vrijeme je za sankcije
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Ukrajinski predsjednik zove NATO u pomoć: "Putin želi cijelu moju zemlju"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Ukrajina: Rusiju treba odmah zaustaviti, vrijeme je za sankcije
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 1 of 2