Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
Stvar mentaliteta. Da, detudjmanizacija je krenula neke cetiri godine prije Sanadera. poklapa se sa dolaskom Mesica-Karamarka , na vlast. Mozda grijesima ali bih se zakleo da je tako bilo.marcellus wrote:inače, ne vjerujem da će i HDZ nešto tu promijeniti kad dođe, na moju veliku žalost. Kod nas je jednostavno takva kultura... Tuđmanu najviše zamjeram što nije, kao jedini vladar koji je to realno mogao, uništio korupciju u Hrvatskoj odmah u startu.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
detuđmanizacija je ništa drugo nego mit, to je više pokušaj medija da obezvrijeđuju tuđmanov "lik i dijelo", a na kraju od kurca ispalo, tuđman nikada popularniji :D da se on danas kandidira vjerojatno bi isprašio sve ove skupa..
Guest- Guest
Referirao sam se na Marcel-ov tekst. Inace bitan dio izborne strategije kao i de "ercegovinazacija".neoliberalni_placenik wrote:detuđmanizacija je ništa drugo nego mit, to je više pokušaj medija da obezvrijeđuju tuđmanov "lik i dijelo", a na kraju od kurca ispalo, tuđman nikada popularniji :D da se on danas kandidira vjerojatno bi isprašio sve ove skupa..
abraham-
2014-04-14
da, da nije bilo detuđmanizacije danas bi tuđman imao nešto lošiji image u javnosti nego što ga ima ovako, s razlogom... ali detuđmanizacija je tipičan primjer nečeg što se zove "backfire"... uglavnom tuđman ih je i mrtav sjebao, nije da mi ih je žao, a o devedesetima će se realno moć govorit za sto godina, ako svijet postane malo razumniji nego je danas, u što sumnjam
Referirao sam se na vas tekst. Po meni gaf ali moze biti shvacen kao drukanje za Karamarka.marcellus wrote:da, da nije bilo detuđmanizacije danas bi tuđman imao nešto lošiji image u javnosti nego što ga ima ovako, s razlogom... ali detuđmanizacija je tipičan primjer nečeg što se zove "backfire"... uglavnom tuđman ih je i mrtav sjebao, nije da mi ih je žao, a o devedesetima će se realno moć govorit za sto godina, ako svijet postane malo razumniji nego je danas, u što sumnjam
abraham-
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Nisam vlasnik, moja je stvar što sam tamo radio".
» SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
» Direktor uhljeb koji si je isplatio milijun kuna bonusa mora vratiti i više nego što je uzeo
» Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
» Direktor uhljeb koji si je isplatio milijun kuna bonusa mora vratiti i više nego što je uzeo
» Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 2 of 2