Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
Šta je rekao za gandžu?Hektorović wrote:dzango wrote:Goran Hajduković-Čupko
Evo ga u Bujici :D
ZDS
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sto ce nam dres..transparent je vrijedniji..dres mos kupit na svakom cosku transparent neHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jesam .. morali su otkupiti vlastiti zaplijenjeni transparentni od mene i moje ekipeHektorović wrote:Vuče jesi i ti ovako poslove sa braćom delijama: D?
Samo transparentno, pa kako niste uzeli koji dres: D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možeš i da ga dobiješ besplatno od ortaka sa kojim radiš gandžu.vuksadinare wrote:Sto ce nam dres..transparent je vrijedniji..dres mos kupit na svakom cosku transparent neHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jesam .. morali su otkupiti vlastiti zaplijenjeni transparentni od mene i moje ekipeHektorović wrote:Vuče jesi i ti ovako poslove sa braćom delijama: D?
Samo transparentno, pa kako niste uzeli koji dres: D
2014-04-19
Drukeri za muriju ostaju u sjeni. Tko li je "pizda ko izda" ? Rđavi plavi momci ili Cigani ?
Guest- Guest
kofein wrote:Drukeri za muriju ostaju u sjeni. Tko li je "pizda ko izda" ? Rđavi plavi momci ili Cigani ?
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeziva ispovijest bivšeg vođe Delija:'Htjeli smo polomoiti noge Draže u Petroviću'
» Nije zbog Alaha nego zbog droge i alkohola...
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
» Uhapšene 53 osobe zbog KORUPCIJE
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
» Nije zbog Alaha nego zbog droge i alkohola...
» "Jači smo od svih država bivše Jugoslavije zajedno"!
» Uhapšene 53 osobe zbog KORUPCIJE
» Covjek koji je zajedno sluzio sa Acom Stankovic JNA raskrinkao ga je:'Aco ne lazi.Navijao si zestoko za Zvezdu i bio Delija'
Page 2 of 2