Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Ne Vi djelujte po onoj...Prikazujete svijetu ono što je zlo kao dobro, a ono što je dobro, vi prikazujete svijetu kao zlo...סמאל wrote:Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Ne Vi djelujte po onoj...Prikazujete svijetu ono što je zlo kao dobro, a ono što je dobro, vi prikazujete svijetu kao zlo...סמאל wrote:Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nema lol...To je temelj Vaše agende...I udarate tamo gdje znate gdje trebate udarati, znajući da se većina ovih ljudskih životinja ne može obraniti...סמאל wrote:red wolf wrote:Ne Vi djelujte po onoj...Prikazujete svijetu ono što je zlo kao dobro, a ono što je dobro, vi prikazujete svijetu kao zlo...סמאל wrote:Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
red wolf-
2016-02-10
pa moram lol i ti bi lol na mom mjestured wolf wrote:Nema lol...To je temelj Vaše agende...I udarate tamo gdje znate gdje trebate udarati, znajući da se većina ovih ljudskih životinja ne može obraniti...סמאל wrote:red wolf wrote:Ne Vi djelujte po onoj...Prikazujete svijetu ono što je zlo kao dobro, a ono što je dobro, vi prikazujete svijetu kao zlo...סמאל wrote:Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
oni to radered wolf wrote:Ne Vi djelujte po onoj...Prikazujete svijetu ono što je zlo kao dobro, a ono što je dobro, vi prikazujete svijetu kao zlo...סמאל wrote:Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Gori Notre Dame u Parizu
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» DONACIJA 100 MILIJUNA EURA ZA OBNOVU KATEDRALE NOTRE DAME
» ''Za Notre-Dame skupljena je milijarda eura, a djeca gladuju. Je li to licemjerno?''
» Gori Notre Dame u Parizu
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» DONACIJA 100 MILIJUNA EURA ZA OBNOVU KATEDRALE NOTRE DAME
» ''Za Notre-Dame skupljena je milijarda eura, a djeca gladuju. Je li to licemjerno?''
Page 4 of 4