Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Ti kao da znaš tko mi je šef,a ako znaš,onda bi trebao znat i njegove sposobnosti.Briga me što misliš.Ja tu nisam da preispitujem njegov autoritet,ni stremim nekom uzvišenom visokom položaju kao recimo Longi ili ti.Ja znam što sam dobio(ovdje i sad) te mi nisu potrebne religijske gluposti.red wolf wrote:Ti si glup...Oprosti mi na ovom...To su religijske priče...Zasnovane na povijesnim događajima koji su se dogodili, a onda uzurpirani religijama...Svjetlonoša je došao u svijet tvog gospodara kad još ljudi nije bilo...סמאל wrote:Zar ti misliš da ja smijem pričat o svemu i svačemu ...Uglavnom,dobio sam što sam htio,sad mi je dovoljno bit tek zupčanik u mehanizmu.red wolf wrote:Pitao sam te tko je Svjetlonoša?...Nije te zainteresiralo...Pa ću ti sam reći...On je došao u svijet tvog Gospodara...Sve Vas je zapanjio i onda otišao...סמאל wrote:Onda ti stvarno ne znaš ?red wolf wrote:
Nema toga...To su ljudske gluposti...Posjeduješ i jedno i drugo u ovom tijelu...To je prikazano, na religijski način, kao anđeo s jedne i đavo s druge strane...Ali, brate dao si tom svom demonu da se razmaše...Pa to je za ne povjerovati...
Kad bi samo znao,no ako hoćeš možeš i ti spoznat ono što me pokreće,samo se trebaš prepustit,te ćeš bit jači nego što si sanjao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Taj koji ti je dao to, nije Svjetlonoša...Ti vjeruješ u gluposti...To je povijesni zapis koji se dogodio prije prve civilizacije u Sumeru...I nema veze sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Ti kao da znaš tko mi je šef,a ako znaš,onda bi trebao znat i njegove sposobnosti.Briga me što misliš.Ja tu nisam da preispitujem njegov autoritet,ni stremim nekom uzvišenom visokom položaju kao recimo Longi ili ti.Ja znam što sam dobio(ovdje i sad) te mi nisu potrebne religijske gluposti.red wolf wrote:Ti si glup...Oprosti mi na ovom...To su religijske priče...Zasnovane na povijesnim događajima koji su se dogodili, a onda uzurpirani religijama...Svjetlonoša je došao u svijet tvog gospodara kad još ljudi nije bilo...סמאל wrote:Zar ti misliš da ja smijem pričat o svemu i svačemu ...Uglavnom,dobio sam što sam htio,sad mi je dovoljno bit tek zupčanik u mehanizmu.red wolf wrote:Pitao sam te tko je Svjetlonoša?...Nije te zainteresiralo...Pa ću ti sam reći...On je došao u svijet tvog Gospodara...Sve Vas je zapanjio i onda otišao...סמאל wrote:
Onda ti stvarno ne znaš ?
Kad bi samo znao,no ako hoćeš možeš i ti spoznat ono što me pokreće,samo se trebaš prepustit,te ćeš bit jači nego što si sanjao.
red wolf-
2016-02-10
pa naravno,,,to'' i svjetlost nikako ne idu u istu košaricured wolf wrote:Taj koji ti je dao to, nije Svjetlonoša...Ti vjeruješ u gluposti...To je povijesni zapis koji se dogodio prije prve civilizacije u Sumeru...I nema veze sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Ti kao da znaš tko mi je šef,a ako znaš,onda bi trebao znat i njegove sposobnosti.Briga me što misliš.Ja tu nisam da preispitujem njegov autoritet,ni stremim nekom uzvišenom visokom položaju kao recimo Longi ili ti.Ja znam što sam dobio(ovdje i sad) te mi nisu potrebne religijske gluposti.red wolf wrote:Ti si glup...Oprosti mi na ovom...To su religijske priče...Zasnovane na povijesnim događajima koji su se dogodili, a onda uzurpirani religijama...Svjetlonoša je došao u svijet tvog gospodara kad još ljudi nije bilo...סמאל wrote:Zar ti misliš da ja smijem pričat o svemu i svačemu ...Uglavnom,dobio sam što sam htio,sad mi je dovoljno bit tek zupčanik u mehanizmu.red wolf wrote:
Pitao sam te tko je Svjetlonoša?...Nije te zainteresiralo...Pa ću ti sam reći...On je došao u svijet tvog Gospodara...Sve Vas je zapanjio i onda otišao...
2015-07-23
Nisi me razumio...Pao si pod utjecaj koji te uvjerio da je Svjetlonoša netko tko je pao...''Pad'' nije pad'' već spuštanje...Opis povjesnog događaja...Svjetlonoša je došao u vrijeme kad je bio tvoj Gopodar već vladar ovog svijeta...סמאל wrote:pa naravno,,,to'' i svjetlost nikako ne idu u istu košaricured wolf wrote:Taj koji ti je dao to, nije Svjetlonoša...Ti vjeruješ u gluposti...To je povijesni zapis koji se dogodio prije prve civilizacije u Sumeru...I nema veze sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Ti kao da znaš tko mi je šef,a ako znaš,onda bi trebao znat i njegove sposobnosti.Briga me što misliš.Ja tu nisam da preispitujem njegov autoritet,ni stremim nekom uzvišenom visokom položaju kao recimo Longi ili ti.Ja znam što sam dobio(ovdje i sad) te mi nisu potrebne religijske gluposti.red wolf wrote:Ti si glup...Oprosti mi na ovom...To su religijske priče...Zasnovane na povijesnim događajima koji su se dogodili, a onda uzurpirani religijama...Svjetlonoša je došao u svijet tvog gospodara kad još ljudi nije bilo...סמאל wrote:
Zar ti misliš da ja smijem pričat o svemu i svačemu ...Uglavnom,dobio sam što sam htio,sad mi je dovoljno bit tek zupčanik u mehanizmu.
red wolf-
2016-02-10
I da,vjerovanje je uvjerenje u nešto što ne znaš,već ono,,vjeruj mi na riječ'' te se nadaš da je to tako i želiš da je to tako.Ja nisam vjernik,ja sam pragmatik.
2015-07-23
Gledaj...Religije su stvorile svoju priču na jednom događaju koji se dogodio u prošlosti...No, Svjetlonoša nije vezan za to vrijeme...סמאל wrote:I da,vjerovanje je uvjerenje u nešto što ne znaš,već ono,,vjeruj mi na riječ'' te se nadaš da je to tako i želiš da je to tako.Ja nisam vjernik,ja sam pragmatik.
red wolf-
2016-02-10
Zar misliš da me treba u uvjeravat u nešto i nagovarat a da ja to već nisam želio ?red wolf wrote:Nisi me razumio...Pao si pod utjecaj koji te uvjerio da je Svjetlonoša netko tko je pao...''Pad'' nije pad'' već spuštanje...Opis povjesnog događaja...Svjetlonoša je došao u vrijeme kad je bio tvoj Gopodar već vladar ovog svijeta...סמאל wrote:pa naravno,,,to'' i svjetlost nikako ne idu u istu košaricured wolf wrote:Taj koji ti je dao to, nije Svjetlonoša...Ti vjeruješ u gluposti...To je povijesni zapis koji se dogodio prije prve civilizacije u Sumeru...I nema veze sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Ti kao da znaš tko mi je šef,a ako znaš,onda bi trebao znat i njegove sposobnosti.Briga me što misliš.Ja tu nisam da preispitujem njegov autoritet,ni stremim nekom uzvišenom visokom položaju kao recimo Longi ili ti.Ja znam što sam dobio(ovdje i sad) te mi nisu potrebne religijske gluposti.red wolf wrote:
Ti si glup...Oprosti mi na ovom...To su religijske priče...Zasnovane na povijesnim događajima koji su se dogodili, a onda uzurpirani religijama...Svjetlonoša je došao u svijet tvog gospodara kad još ljudi nije bilo...
2015-07-23
Ja samo promatram...סמאל wrote:Zar misliš da me treba u uvjeravat u nešto i nagovarat a da ja to već nisam želio ?red wolf wrote:Nisi me razumio...Pao si pod utjecaj koji te uvjerio da je Svjetlonoša netko tko je pao...''Pad'' nije pad'' već spuštanje...Opis povjesnog događaja...Svjetlonoša je došao u vrijeme kad je bio tvoj Gopodar već vladar ovog svijeta...סמאל wrote:pa naravno,,,to'' i svjetlost nikako ne idu u istu košaricured wolf wrote:Taj koji ti je dao to, nije Svjetlonoša...Ti vjeruješ u gluposti...To je povijesni zapis koji se dogodio prije prve civilizacije u Sumeru...I nema veze sa Svjetlonošom...סמאל wrote:
Ti kao da znaš tko mi je šef,a ako znaš,onda bi trebao znat i njegove sposobnosti.Briga me što misliš.Ja tu nisam da preispitujem njegov autoritet,ni stremim nekom uzvišenom visokom položaju kao recimo Longi ili ti.Ja znam što sam dobio(ovdje i sad) te mi nisu potrebne religijske gluposti.
red wolf-
2016-02-10
Kad promatraš,onda jeli znaš što ja radim ? Već sam privukao pažnju,ajmo reći zanimljivih i pobornika i protivnika mog angažmana.red wolf wrote:Ja samo promatram...סמאל wrote:Zar misliš da me treba u uvjeravat u nešto i nagovarat a da ja to već nisam želio ?red wolf wrote:Nisi me razumio...Pao si pod utjecaj koji te uvjerio da je Svjetlonoša netko tko je pao...''Pad'' nije pad'' već spuštanje...Opis povjesnog događaja...Svjetlonoša je došao u vrijeme kad je bio tvoj Gopodar već vladar ovog svijeta...סמאל wrote:pa naravno,,,to'' i svjetlost nikako ne idu u istu košaricured wolf wrote:
Taj koji ti je dao to, nije Svjetlonoša...Ti vjeruješ u gluposti...To je povijesni zapis koji se dogodio prije prve civilizacije u Sumeru...I nema veze sa Svjetlonošom...
2015-07-23
Znam...Ukazao sam ti na to gdje griješiš...סמאל wrote:Kad promatraš,onda jeli znaš što ja radim ? Već sam privukao pažnju,ajmo reći zanimljivih i pobornika i protivnika mog angažmana.red wolf wrote:Ja samo promatram...סמאל wrote:Zar misliš da me treba u uvjeravat u nešto i nagovarat a da ja to već nisam želio ?red wolf wrote:Nisi me razumio...Pao si pod utjecaj koji te uvjerio da je Svjetlonoša netko tko je pao...''Pad'' nije pad'' već spuštanje...Opis povjesnog događaja...Svjetlonoša je došao u vrijeme kad je bio tvoj Gopodar već vladar ovog svijeta...סמאל wrote:
pa naravno,,,to'' i svjetlost nikako ne idu u istu košaricu
red wolf-
2016-02-10
podsjeti mered wolf wrote:Znam...Ukazao sam ti na to gdje griješiš...סמאל wrote:Kad promatraš,onda jeli znaš što ja radim ? Već sam privukao pažnju,ajmo reći zanimljivih i pobornika i protivnika mog angažmana.red wolf wrote:Ja samo promatram...סמאל wrote:Zar misliš da me treba u uvjeravat u nešto i nagovarat a da ja to već nisam želio ?red wolf wrote:
Nisi me razumio...Pao si pod utjecaj koji te uvjerio da je Svjetlonoša netko tko je pao...''Pad'' nije pad'' već spuštanje...Opis povjesnog događaja...Svjetlonoša je došao u vrijeme kad je bio tvoj Gopodar već vladar ovog svijeta...
2015-07-23
Ja ne podsjećam...Ja samo promatram...סמאל wrote:podsjeti mered wolf wrote:Znam...Ukazao sam ti na to gdje griješiš...סמאל wrote:Kad promatraš,onda jeli znaš što ja radim ? Već sam privukao pažnju,ajmo reći zanimljivih i pobornika i protivnika mog angažmana.red wolf wrote:Ja samo promatram...סמאל wrote:
Zar misliš da me treba u uvjeravat u nešto i nagovarat a da ja to već nisam želio ?
red wolf-
2016-02-10
Meni je najgore kad zaboravim staviti poklopac. To nije nikakav posao, traje jedan tren. Samo se treba sjetiti.
A ode mi čitav lonac kupusa, sve u pizdu materinu.
Žena, kad dođe, ubije boga u meni.
A ode mi čitav lonac kupusa, sve u pizdu materinu.
Žena, kad dođe, ubije boga u meni.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako god. Odoh sad,dužnost zove,treba neumorno radit na humanizmu i plemenitosti kao što sam i do sad.red wolf wrote:Ja ne podsjećam...Ja samo promatram...סמאל wrote:podsjeti mered wolf wrote:Znam...Ukazao sam ti na to gdje griješiš...סמאל wrote:Kad promatraš,onda jeli znaš što ja radim ? Već sam privukao pažnju,ajmo reći zanimljivih i pobornika i protivnika mog angažmana.red wolf wrote:
Ja samo promatram...
2015-07-23
Taj simbol datira jedno desetak tisuća ako i ne više godina prije Krista...Zapravo, puno je stariji...Riječ je o davno zaboravljenoj prošlosti...I nema veze s tvojim Gospodarom...Niti sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Kako god. Odoh sad,dužnost zove,treba neumorno radit na humanizmu i plemenitosti kao što sam i do sad.red wolf wrote:Ja ne podsjećam...Ja samo promatram...סמאל wrote:podsjeti mered wolf wrote:Znam...Ukazao sam ti na to gdje griješiš...סמאל wrote:
Kad promatraš,onda jeli znaš što ja radim ? Već sam privukao pažnju,ajmo reći zanimljivih i pobornika i protivnika mog angažmana.
red wolf-
2016-02-10
Zapravo, taj simbol kao artefakt je jedan od najstarijih na Zemlji, vezano za određenu civilizaciju...Pismo koje se pojavljuje na tom artefaktu, djelomično je objašnjeno...
red wolf-
2016-02-10
Predaješ značaj simbolici.Svastika je takođe puno starija od nacizma,kao i petokraka od komunizma.A znaš li ti uopće koji je pravi simbol pod kojim stojim ?Misli,kad već promatraš,onda sigurno znaš.red wolf wrote:Taj simbol datira jedno desetak tisuća ako i ne više godina prije Krista...Zapravo, puno je stariji...Riječ je o davno zaboravljenoj prošlosti...I nema veze s tvojim Gospodarom...Niti sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Kako god. Odoh sad,dužnost zove,treba neumorno radit na humanizmu i plemenitosti kao što sam i do sad.red wolf wrote:Ja ne podsjećam...Ja samo promatram...סמאל wrote:podsjeti mered wolf wrote:
Znam...Ukazao sam ti na to gdje griješiš...
2015-07-23
Prvi put treba odabrati pravi put, a ne prvi put. Drugi put znaš.
crvenkasti-
2014-04-17
Petokraka...Bafometh...Zapravo bog Pan...Polu čovjek, polu jarac...Petokraka je zapravo simbol Čovjeka...Kao i Venere...Jutarnja zvijezda...סמאל wrote:Predaješ značaj simbolici.Svastika je takođe puno starija od nacizma,kao i petokraka od komunizma.A znaš li ti uopće koji je pravi simbol pod kojim stojim ?Misli,kad već promatraš,onda sigurno znaš.red wolf wrote:Taj simbol datira jedno desetak tisuća ako i ne više godina prije Krista...Zapravo, puno je stariji...Riječ je o davno zaboravljenoj prošlosti...I nema veze s tvojim Gospodarom...Niti sa Svjetlonošom...סמאל wrote:Kako god. Odoh sad,dužnost zove,treba neumorno radit na humanizmu i plemenitosti kao što sam i do sad.red wolf wrote:Ja ne podsjećam...Ja samo promatram...סמאל wrote:
podsjeti me
red wolf-
2016-02-10
Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
2015-07-23
Ne Vi djelujte po onoj...Prikazujete svijetu ono što je zlo kao dobro, a ono što je dobro, vi prikazujete svijetu kao zlo...סמאל wrote:Vidiš ti kako je ezekiel mudar.Zapričava me i tako odvlači od mojih dužnosti humanizma i pacificizma.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Gori Notre Dame u Parizu
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» DONACIJA 100 MILIJUNA EURA ZA OBNOVU KATEDRALE NOTRE DAME
» ''Za Notre-Dame skupljena je milijarda eura, a djeca gladuju. Je li to licemjerno?''
» Gori Notre Dame u Parizu
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» DONACIJA 100 MILIJUNA EURA ZA OBNOVU KATEDRALE NOTRE DAME
» ''Za Notre-Dame skupljena je milijarda eura, a djeca gladuju. Je li to licemjerno?''
Page 3 of 4